-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
Devas
őstag
Kolléga most akar megszabadulni a kb fél éves z1 compactjától. Fényképezni akart és jött helyette valami hibaüzenet (ezt magyarázta ki). Lehet mert feldobta a Lolipoppot, nem tudom.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Pano
addikt
Nálam minden flottul működik
A lolipop meg majd kiderül, ha eljutok vele odáig.Nem volt nekem bajom a WP-vel -magával a rendszerrel-, csak az appokkal, azok miatt bosszankodtam sokat.
Ebből a szempontból felüdülés a droid újra.Nah de ez nagyon off itt, befejezem.
[ Szerkesztve ]
-
frici3
csendes tag
Üdv!
Elolvastam jó pár hsz-t, de ezzel kapcsolatosan nem találtam semmit, ezért felteszem a kérdést!
Valaki tapasztalta azt, hogy a 735ös abszolút nem megy 4g-vel? Beállításokban minden 4G/LTE-re van állítva, de csak a 3G-t használja!
Valamint itthon, wifiről sem marad tátva a szám a sebességtől!
Lefedettség OK, Előző telóm Z1C, és Z3C-volt, ott keresgélnem kellett az államat hogy merre is esett!
Másik észrevétel, hogy a gyári böngészővel videót nézek, némelyik megy, de java részt ezt az üzenetet kapom, a videó közben hogy XY hibakód, a videó nem játszható le ezen a készüléken!
Másrészről pedig a böngészőben az olvasási nézet stílusa sötét-re van állítva, ettől függetlenül ugyan olyan világos, mint alapból!Ha valaki tudna ezekben segíteni megköszönném!
-
Akit érdekel MM-ben a készülékre 15% kedvezmény van
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
erik0319
tag
-
CharlieDrop
veterán
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Nillkin sparkle "mappa" tokkal kapcsolatban kérdezném, hogy amikor kinyitom a fedele könnyen hátrahajható (és nem kell tartani, hogy úgy maradjon) vagy állandóan visszaakar csukódni?
-
sanyoka123
csendes tag
Sziasztok.
Ma vettem a MM-ban egy Nokia Lumina 735-t. Feltelepítettem a Waze-t és amikor indítom akkor előjön a licence elfogadó szöveg és hogy elmúltam már 13 éves stb. Utána nem tudok továbblépni mert nem jelenik meg az Accept gomb. Tud valaki segíteni? -
Steelers
senior tag
válasz sanyoka123 #9073 üzenetére
tüntesd el az alsó gombokat,felfele pöccintéssel.
-
zombinyul
addikt
-
Karcsi1001
tag
Jó reggelt, ha van valaki!
Nagy bajban vagyok. 9-kor utaznék el, de behalt a 735-öm.
Ébredéskor kézbe veszem, világít a kijelző. Semmire sem reagál, se kikapcsolni-se resetelni nem tudom, bármelyik gombot bármennyi ideig nyomkodom, akárhogy koppintgatok. Mintha egy fotó lenne csak. Az akksi jelző ikon kb. fél töltöttséget jelez.
Mit tehetek, hogy életre keljen? Szervizbe nincs már időm elvinni, a telefon viszont kéne! Laptopról írok most.Ha fent van már valaki és járt már így, kérem segítsen! Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
konci79
őstag
válasz Karcsi1001 #9077 üzenetére
Akksi kivétel jobb híján...Bár én nem vagyok szaki,én ezt tenném.
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
törölt tag
válasz Karcsi1001 #9079 üzenetére
Vedd ki az aksit, ne várakozz.
-
törölt tag
válasz Karcsi1001 #9082 üzenetére
Ha utána is hasonló kép fogad akkor vedd ki megint és Mehet a HR neki.
-
Karcsi1001
tag
Sikerült!
Kivettem és jó lett. Igaz, egy csomó, napokkal előbbi értesítés jelent meg (eddig nem tudom miért nem jelezte őket a telefon). Az akksi nem, de maga készülék jó meleg volt (még soha ilyen).
Mit csináljak? Ha hazajövök vigyem szervizbe, vagy várjak az esetleges újrahibásodásig?[ Szerkesztve ]
"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
pippin12
tag
válasz Karcsi1001 #9084 üzenetére
Nálam 520 nál volt ugyanez, szoftveres hiba volt.
-
Karcsi1001
tag
válasz pippin12 #9085 üzenetére
Eddig egy hibát találtam újraindítás után: az óra nem működött a csempében, el kellett távolítani. Telepítettem gyorsan egy másikat, most oké.
KÖSZÖNÖM a segítségeteket, a tanácsokat! Szép napot mindenkinek!
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vásároltam előfizú mellé én is egy Telekom-os 735-öt.
Volt már róla szó, hogy miként lehet megállapítani a függőségét. 2150
Nekem nincs tiltott szó egyiknél sem. Akkor az én Telekom-os telóm független?
Ez igazából nem azt jelenti, hogy bármelyik adókörzetre fel tud menni a telefon? Teszem azt a környéken csak voda torony van, akkor azt is tudja használni?Másik kérdés. Nagyon vigyáztam eddig rá. Viszont a kijelzőn vannak már most mikrokarcok. A hátlap nem érdekel (mondjuk azon nincs is). Érdemes rá fóliát venni?
Köszi!
Üdv.:
TotisASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
sanyoka123
csendes tag
Sziasztok. Ujabb kérdésem lenne mivel nagyon uj Lumina tulaj lettem (735) Létezik olyan progi amivel automatikusan be tudom állítani, hogy a bejövő hívásnál vegye fel a telefont. Pl. rádió, fülhallgató vagy Bluetootsos füles használata közben?
Lehetséges, hogy a sima Nokia handset nem jó ehhez a készülékhez? -
sanyoka123
csendes tag
válasz sanyoka123 #9088 üzenetére
Bocs nem 735 hanem 730 Dual Simes
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek mint leendő új tulajdonos. Holnapra hozzák meg euronicsba akciósan 55-ért függetlenül. Best-buy. Egy kérdésem lenne: Vezeték nélküli töltőt hol lehet venni, és mennyiért. Kb. 1,5 éve boldog használója vagyok egy Sony z1 androidosnak, de már meguntam. Remélem bejön a 735-s, az amoled és 4,7" miatt váltok. Volt már korábban tapasztalatom egy lumia 800-s készülékhez. Első és utóbbi írásokat már olvastam. de jó tanácsolat elfogadok. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan fóliát ajánlani a készülékhez, amelyben a közelségérzékelő helye eleve ki van vágva? (vagy ez már alap?)Köszi!
-
BenHans
addikt
válasz ketele69 #9094 üzenetére
Sajnos nem alap, én is belefutottam egybe mert nem voltam elég körültekintő ami be is zavart a közelségérzékelőnek. Az a baj hogy a legtöbb helyen azt írják hogy a kép csak illusztráció így kb csak személyesen tudod ellenőrizni, mert rengeteg fajta van akár ugyanabból a márkából is.
Ettől függetlenül a többiek közül valaki lehet tud írni bevált típust amit használt már.
Boltok közül őket tudom ajánlani Budapesten: [tok-shop.hu] és [ecell.hu]
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
coyote66
aktív tag
Köszi mindenkinek. Ahogy megvan a készülék, (talán holnap) beszerzek egyet.
Én vagyok
-
Totis
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem. Messenger fut és éppen chat-elek egy ismerőssel. Az üzeneteket jelzi de a Messenger-t nem frissíti. Ez normális a wp-től?
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Kwabs
csendes tag
Sziasztok !
Ma vettem egy 735-öt. Androidról váltottam és eddig segghülye vagyok hozzá. Tudnátok írni pár jó tanácsot meg, hogy mit merre meddig ? Pl. a kamerából meg ahol eltűnik alulról a vezérlő gombok hogy kell kilépni ?Előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest