- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Nekem is megjött a frissités. (Svéd teló). Nem raktam még fel, várok kicsit lássam milyen változások vannak. Azért egy change log jó lenne ilyenkor.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
boxfan
tag
most frissít a teló.Ez most milyen frissítés?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Croft-21
őstag
Én nem értem ezt a telefont, LTE-n van és kiírja a Facebook, hogy probléma adódott a letöltéssel. :/
-
Remington
őstag
válasz Steelers #6599 üzenetére
Qi töltést nem tudom, érintkezők vannak benne de gondolom az NFC-hez, nekem 730 van az amúgy se tudja a vez. nélküli töltést.
Egyáltalán nem lötyög, mintha gyári lenne, feliratok is megvannak. Egy gond: mintha az oldalsó gombok kicsit mélyebben ülnének mint a gyári zöldemen. Ilyen a belseje
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Samanbacsii
őstag
Szótárprogramnak a Hungarian-English translator-t használom de nem olvassa fel a szavakat, azt írja nincs installálva a beszéd (speech) a telefonon.
Hol kellene install? Azt írja a bellításokban-beszéd. De nem találok ilyet...
Van esetleg működő beszélő szótár amit használtok?[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Devas
őstag
válasz Samanbacsii #6610 üzenetére
Böngészőben keress rá az SZTAKI-ra.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zombinyul #6582 üzenetére
Szia Zombinyul !
nagyon köszönöm az infókat!
Hát igen, megszokta és megszerette őket az ember, hiszen hűségesen és stabilan kiszolgálták éveken át...meg szeretném kérdezni, meglátásod szerint milyen a hátlapi kamera a Lumia 800-hoz képest ?
Jobb / rosszabb /ugyanolyan ?(mert szerintem a Lumia 800 kamerája-legalábbis az enyém-egész tűrhető, akár jónak is mondhatnám.Ok, Nem egy Pureview, de az olasz nyaralásunkról is jó képek tucatja készült vele, amelyek még a PC képernyőjén is mutatósak. )
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
zombinyul
addikt
válasz Ceftriaxone #6615 üzenetére
Szia! Szivesen!
A hatlapi kamera sokkal jobb mint a 800-ban. Felhomalyba is szinte világos a kepe, tiszta, alig zajos, nagyon franko. Szeretem a kamerajat, jobban mint a 800-aset, es ez nagy szo. En is fényképeztem egyenkent a 800-assal nyaralást, nem bántam meg. Majd iden meglátjuk a 735 mit produkál.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
csaksike
csendes tag
Sziasztok!
LED jelzőt lehet valami app-al pótolni? Úgy tudom alapból nincs rajta, sajnos.
Köszönettel. -
Samanbacsii
őstag
Hangszínszabályzóban csak egy "egyéni" profilt lehet létrehozni?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
zombinyul
addikt
Nekem anno a 610 volt, hogy napi tobbszor bejatszotta. Rákérdeztem Nokia Carebe, mi lehet az oka, azt mondtak nem tudjak, meg nem is talalkoztak hasonlóval se. De rohadt idegesítő volt... Jah, es a 610-nek a beszedhangszoroja is rendszeresen vacakolt. Imádtam azt a telefont, megis majdnem a Lumiazas legveget jelentette.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
hucsikoi
senior tag
válasz Croft-21 #6518 üzenetére
zombinyul,yootti:
Nagyon kíváncsivá tettetek és ezért tegnap beugrottam a helyi "T"-be, hogy kézbe vegyem. Teljesen igazatok volt, mert szinte azonnal kézre állt. Elsőre egy picit valóban szokatlan volt a mérete a 800-as után. de pillanatok alatt megkedveltem. A "T"-nél most akcióban van, de sajnos debrecenben nem tudom online rendelni, de azt ígérték, hogy hamarosan kapnak belőle. Mivel a családban van lehetőség készülék váltásra az akció keretében 39840 Ft-ért tudnék hozzájutni. -
Vizi911
tag
-
Vizi911
tag
Tegnap voltam a győri Nokia Care ben és nagyon készségesek voltak. Kb minden hibát felsoroltam amit észrevettem a telon, beégés, kontraszt, kikapcsolgat, és multkor hivás közben egy percig nem hallott a másik fél...jofej volt a srác, de a szoftveres dolgokat meg akarta magyarázni app hibákkal, hogy biztos olyat töltöttem le. kb csak miscrosoft os appjaim vannak a játékokon kivül de tényleg javukra legyen szolva nagyon segitökész volt mutattam a hátlap repedést is mondta h ráirhatjuk h használatközben elrepedt , cserélik ahogyan a kijelzöt is. ha hétfön beadom nekik már pénteken megkapom. Arra, hogy ha beég ujra milesz azt mondta sajnos ezvan. Nem mondott olyat , hogy új telot kapok biztos vagy nincs ehhez alkatrész , vagy Csehországban javitanák, feltételezem akkor nem érne vissza pénteki napra. Szóval aki ezen agyal mert 930 as lumiát akar annak nem biztos hogy ez a jó út
Iphone SE 64GB
-
zsoltyyy
senior tag
-
hucsikoi
senior tag
válasz Croft-21 #6633 üzenetére
Meg is rendeltem volna azonnal, de sajnos csak Békés és Vas megyében volt rá lehetőség. Most naponta nézem az oldalt, mert azt ígérték, hogy hamarosan újra lehet rendelni. A debreceni "T" boltban volt, de ott ötvenezer körül adták volna. Ez az ár, csak online rendeléssel ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Nálatok is vacakol a 3/4G? Olyan helyen, ahol E betűt meg nem lattam, alig talál a telefon 3G-t... Újraindítás nem segit, se net kikapcsolás. Telenoros amugy.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
törölt tag
sziasztok... szeretném megkérdezni tőletek, hogy van egy olyan opció a T-nél a Lumia 735 -re , hogy előfizetés nélkül veszem meg a telefont... tehát úgy ahogy van kiküldik nekem a telót futárral és csak belerakom a Sim kártyámat és kész is? bocsi a láma kérdésért...
-
Dollface
tag
Az enyém eladóvá vált, független, 1 hetes készülék.
Hardverapró-ra felraktam, ha valakit esetleg érdekelne. -
s7evcsenko
addikt
-
Croft-21
őstag
Van egy 2 gb-os micro sd kártyám még az előző telefonomhoz. De az ha jol tudom nem lenne jo a 735-höz mert nem micro kell bele. Milyet érdemes venni? Sztem nekem elég lenne egy 8 gb-os SD kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest