- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz #05304832 #6690 üzenetére
Szerintem nem az átgondoltsággal van a baj. Inkább tesztelték, de nem használták. Sok hiányosság akkor lát napvilágot, ha hónapokig együtt élsz a telefonnal.
De valóban azt sem lehet rásütni, hogy átgondolt, pl a beállítások menü legalább betűrendben lenne.
Mintha minden apró részletet más ember programozott volna le, majd összedobálták volna gyorsan egy kupacra.
Én a hétvégén fotóztam a telefonnal, azóta ismét "haverok" vagyunk.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz #05304832 #6711 üzenetére
Köszi. Mondjuk érdekes mert 5 megapixeles képet csinált a 6,7-es kamerával. Bár én ennek kifejezetten örülök. Na majd 2 hét múlva megyek virágokat, macskát, csigát fotózni meg amit találok, déli ragyogó napsütésben kitámasztással, meg próbálgatom manuálisban is. Azok majd "odab*szósak" lesznek.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
ptgmaster
tag
Én két hete vettem egy ilyen telefont. Eddig semmi bajom vele. Az akku simán bírja 2 napig (a második nap este 30% körül szokott lenni). Lehet kibírna még egy fél napot, de én nem szeretek úgy elindulni reggel, hogy 30% alatt van. Egyszer sem indult még újra, nem fagyott, nem akadt. Eddig úgy vagyok vele, hogy soha többet android!
Egy dologra nem sikerült még rájönnöm (jó annyira nem is szakadtam bele a keresésbe)...hogy lehet e néma vagy rezgő módra váltani. Vagy olyankor marad a repülős mód?Ami ami, az az!
-
zsoltyyy
senior tag
Olyan problémám lenne, hogy ha le van zárva a képernyő, akkor zenehallgatás közben néha nem lehet változtatni a hangerőn, csak akkor ha világít a képernyő...
Másnak volt már ilyen?
Spotify közben megy, gyári lejátszóval meg néha jó, néha nem. -
kezman
őstag
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Hol található meg a kimenő hívás számkijelzése?
Hogy a hívott fél ne lássa ki hívja?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Devas
őstag
válasz s7evcsenko #6718 üzenetére
Hali,
Beállítások - lapozol oldalra - telefon
PIN kód csere is itt. Jegyezd meg, mert úgy el van dugva hogy a T-mobilos dolgozó se találta meg.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz #05304832 #6720 üzenetére
Sehol. Vagyis alkalmazással esetleg: például Monitor Call... vagy ilyesmi... Call Duration... bár ezek bugos szarok az értékelések alapján.
Rap Dialer alkalmazást is lesd meg mintha ilyesmit is kerestél volna korábban.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz #05304832 #6720 üzenetére
Ha bemész a hívásnaplóba, ott a számokra hosszan nyomva előjön egy lista, azon a részletek megmutat mindent ami Neked kell.
Amugy én úgy emlékszem, hogy a hívás végén kiírja hogy mennyit beszéltem.Devas:
Király! Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
törölt tag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy e-mailban kapott World fájlt nem tudok a telóval megnyitni. Kiírja, hogy megnyitás, de utána semmi, ugyanakkor pc-vel megnyílik minden gond nélkül.
Mi lehet a gond? -
panses
aktív tag
Sziasztok!
A napokban olvastam, (de nem találom a hsz.-t) hogy valakinél eltűt a A SIM-kártya beállításaiban, az LTE lehetőség. Érdekelne, hogy meg lelte-e a megoldást. Sajnos bele futottam Én is.
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
kene84
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zombinyul #6664 üzenetére
Szia!
most kicsit elbizonytalanodtam...Továbbra is úgy gondolod -és gondoljátok kedves fórumtársak-hogy a Lumia 800 után bátran vehető telefon?
A Lumia 800-on nincs beégésem évek múlva sem.Viszont a nem-ébresztés ismerős WP 7.8-ról is... ..ezért mindig kétszer is beállítom 10 perc eltérésű ébresztési időpontokra.
Az igazság kedvéért:a Lumia 800 ezt nagyon ritkán csinálta, és talán egyszer volt-ha volt-hogy a több beállított időpont mellett sem csörgött-de az az igazság, hogy akkor olyan fáradt voltam hogy nem zárnám ki, csörgött szegény teló , csak én aludtam tovább, és most ráfogom... ."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
panses
aktív tag
Tuti, hogy Én nem piszkáltam a SIM kártya nevét, de nekem Telekom HU. Átírtam a tiedre, T-Mobile H-ra és semmi. Aztán átállítottam a hálozatválasztást kézire, kiválasztottam a T-mobilt és egyszer csak lett a listában 2G, 3G, 4G! Öröm-boldogság. De mi a f..om az a 4G? Eddíg volt 2G, 3G és LTE! És, a térerő ikon mellett is virított az LTE felirat. Most, hogy 4G-re állítottam, egy L betű virít a térerő ikon mellett...
Meghülyülök!
[ Szerkesztve ]
-
Kenoby
tag
Sziasztok!
Ha esetleg még nem lett volna téma akkor megosztanám veletek ezt a kis szösszenetet.
Rendeltem a telóhoz, "tempered glass screen protector"-t, ami Nokia 730/735-höz van, fel is cuppantottam rá.
Namost ha valaki ilyen vásárlásán töri a fejét akkor én azt mondom, hogy ne tegye ha nem akar egy kis keretet a telefonon. A mellékelt képen nem nagyon lehet látni, de a védő üveg/fólia széle nem fekszik fel a telefonra. Gondolom ez abból adódik, hogy a kijelző széle egy kissé görbül lefelé. Két oldalt még nincs is gond, de alul és felül már igen, ott szerintem zavaró. Bár akinek a kijelző védelme fontosabb, annak jó lesz. (ízlés dolga)
Egyébként mivel ez nem sima fólia, ezért a kép kristálytiszta (nem olyan kissé mattos mint fóliával).
Az újj nagyon simán csúszik rajta és könnyebb tisztán tartani. -
törölt tag
Sajnos egyik fólia sem fekszik fel a kijelző görbített szélére, viszont a hagyományos fóliák azért jóval tűrhetőbben néznek ki, mert ugye sokkal vékonyabbak.
Kb sehol nem találtam BP-n fóliát, de a Corvin negyednél van egy kis gsm bolt, ott volt, igaz kissé féloldalasan tették fel, 1000Ft.
Rendeltem a hardverapróról is 2db-ot, de azt nem ajánlom senkinek, mert teljesen el van méretezve...
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Ceftriaxone #6729 üzenetére
Nalam a 800-zal sose volt baj ebresztessel, csak ez nemult el.
Vedd meg bátran, beegesre ott a gari.
En nagyon nem bántam meg, sot.Tel Elek: Telenor, 2DB, egy matt, egy sima, 1600Ft, a legtobb helyen fel is rakjak.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
SpeedyG
tag
2 hónapja használom droid után. Tetszik, de azért még akad itt kompromisszum. Ennek ellenére szerethető, jó az irány... hajrá!
Nálam egyébként beégés nincs, a fényerő azonban önálló életet él sajnos böngészés közben. Egy jó böngészó mondjuk jó lenne, az IE csak "használható" kategória.
Egy kérdés: üzenet írásnál hogyan kell beállítani, hogy rezegjen a billentyűzet gépeléskor? -
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
520-ról érkezem majd a hétvégén egy ilyen csodára váltva. Pár alapvető dolgot szeretnék megtudni, mint pl. üzemidő, vagy van-e glance, valaki tud-e ajánlani olcsón vezeték nélküli töltőt, kamerával tapasztalatok, leginkább a fronttal?
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Xmodule
őstag
Kéne már egy első összefoglaló hsz... Nem érez senki kesztetest a megirasara?
Ha senkinek nincs kedve akkor hétvégén össze ütök egyet. Csak át kell nyálazzam kicsit a topikot.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
panses
aktív tag
válasz Xmodule #6738 üzenetére
Most ütöttem össze egy cikket, úgyhogy teljesen kimerültem... Rám ne számítsatok mostanában, de tényleg jó lenne!
Amúgy itt a cikk amit fentebb ígértem: [lumia735 firmware update]
Ha valakit érdekel... Osszatok nyugodtan, bírom! De csak finoman!
-
panses
aktív tag
válasz Gusztáv #6747 üzenetére
Hát az LTE csak jobban mutat mint az L! Nem?
Amúgy tegnap cseréltem a telón szoftvert és azt hittem elbaltáztam valamit... Az egész tulajdonképp abból indult ki, hogy sem 4G sem LTE (ahogy tetszik) nem volt beállítható a készüléken. Most végre lett valami.
[ Szerkesztve ]
-
Tompyy83
újonc
válasz Vizi911 #6630 üzenetére
Szia! Új néven futok, hogy miért az most hosszú. Bocs h eddig nem valaszoltam de nem volt lehetőségem. Hát sajnos a szervizrol nincs tul jo tapasztalatom: Mikor visszakaptam a telefont kaptam egy papírt az elvégzett javitasokrol és azon az állt, hogy főpanelcsere es az imei szam is megváltozott. E csak az mert az összes probléma megmaradt! Az akkuidovel mar megbaratkoztam (lehet h én használom sokat), a fényerő váltakozása sem zavar, viszont vasárnap óta kétszer ment el a térerő ami eleg frusztráló mert epp az ilyen hibák miatt valtottam droidrol(bár Hozzáteszem ,hogy meg igy is klasszisokkal jobb). Ugyhogy most nem tudom,hogy mitévő legyek? Lehet, hogy Mégegyszer visszaküldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest