- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Láttam valami durvát a jobb felső sarokban a hangszóró mellett valami halvány vörösen világított majd mikor bekapcsoltam a kijelzőt eltűnt. Mi a rák lehetett az? Hiszen nincs itt semmi a fény és a közelségérzékelőn kívül. Semmi. Lehet a skynet?
-
lorcsi
veterán
735 telóm van..októberben volt egy éve. faszán megy rajta minden
de a 16 gigás sd dugig lett mostanra fényképekkel, anynira, hogy nyafogott..és nem volt egy egyetlen darab képnek sem
felszabadítottam 6-7 giga helyet..és vissza az sd..
úgy meggyorsult az egész rendszer..mintha egy installt toltam volna a telóraeladó: vadi új soundcore motion+
-
sasa58
tag
Reggel jött egy Here frissítés és azóta nem tudok belépni a progiba, Here fiók regisztrációt kér, ami eddig nem volt.
Találkoztatok ilyesmivel? Az eddig használt emil meg microsft fiókomat nrm fogadja el. -
Tottalino
tag
A legújabb buildban van valami előre lépés? Visszatértem 8.1-re, de azért érdekel, hol tart a w10.
-
D1L1ZS
őstag
Az előbb volt nálam olyan, hogy miközben Tubecastot néztem, hogy egyszer csak elment a net! Gondoltam szolgáltató hiba; de nem. Mivel a Doogee X 5 Pro, Samsung Ace Style, meg az asztali gép is vígan barangolt a neten.
Megnéztem a wifi lapcsolót a Lumia 735ön és csak annyit írt, hogy keresés. Adtam neki egy restartot (már nem is emlékszem mikor volt újraindítva utoljára) és megjavult. Nem nagy dolog, de azért remélem nem lesz belőle rendszer. Eddig semmi komolyabb problémával nem találkoztam, mióta megvan a készülék (lassan egy éves lesz)Volt már másnak is ilyen? Egyébként Lumia 735 win phone 8.1 Denim.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Boatesz
tag
Késik a Windows 10 frissítés a WP8-as mobilokon!!!
-
SpeedyG
tag
Sziasztok! Tubecast PRO mindenkinél működik? Nálam nem játsza le a videót, csak a hangot Felraktam az ingyenes próbaverziót, egy darabig minden OK, aztán már csak hang. Gondoltam, lejárt a próbaverzió, így megvettem a progit. De semmi sem változott, kép nincs, csak hang... Tud valaki segíteni, mi lehet a gond?
-
SpeedyG
tag
válasz #65388800 #15073 üzenetére
Nem tudom Először a sima volt nekem is, de pont ezt produkálta. Az áruházi értékeléseknél többen panaszkodtak is rá. A PRO-nál nem írtak ilyet, ezért áttértem, de most megint szívás. Csak éppen ez már egy ezresbe került, kezd picit dühítő lenni. Ezek olyan apró dolgok, amiknek gond nélkül kellene mennie.... ilyenkor megy az ember kedve is az egésztől.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
metrotube tökéletesen működik. (Ingyenesen használható)
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Autómmal bluethoon kersztül szépen kommunikál a telefon, de amikor a Here drive-ot indítom és bluetgooth be van kapcsolva akkor nincs hangja. Ki kell mindig kapcsolni ilyenkor a kékfogat vagy van megoldás, hogy autón jöjjön a hang here drive alatt is?
F.K.T.
-
Sungoo
addikt
Most akadtam nagyobb fennakadásba a 735-ön. Nem szinkronizálja automatikusan a gmailt. Eddig flottul ment, most csak manuálisan hajlandó.
-
hefike
tag
Blutooth kapcsolat nálam elkezdett szórakozni😒 eddig jó volt,tegnap kezdte,hogy nem csatlakozik külső hangszóróhoz,pedig írja,hogy csatlakozva,blutooth kikapcs,akkor meg gondolkodik jó darabig s újraindul a tel😐 utána meg műkszik egyből.próbáltam többször,s csak így műkszik,blutooth kikapcsnál újraindul a tel😐 vkinél jelentkezett ez a probléma?Köszi!
-
-
KunEmber
senior tag
válasz Sungoo #15081 üzenetére
Nekem normális, jól működő wifin késnek 15-25 percet a mailek. Átváltottam Outlookra, az tökéletes, de ott meg 3 napot bírtam az online felület töketlensége miatt. (Pl.: két napig nem lehetett megnyitni a szabályokat, rendszeresen azt írta ki email küldéskor h hiba lépett fel, meg amúgy is kb. 2x lassabb volt a felület, mint a Gmail)
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
blackmoto
senior tag
válasz hefike #15085 üzenetére
honeker, hefike
Sajnos ugyanezt produkálja az enyém is 8.1 alatt T-mobile-os és unbranded software-rel is. Ezért muszáj a win 10-et használnom. Abban nem jön elő a hiba. Egyébként az a legérdekesebb, hogy a rendszer rádiókapcsolati részének a verziószáma még nem változott a 10-es alatt, ha jól látom, mégis eltűnt a hiba. Baromi bosszantó, mert a régiben tuti nem fogják kijavítani.
Amivel előjön a hiba, az egy HMDX Jam Classic hangszóró. Mással nem próbáltam. Más eszközöm nincs. Március óta én is megelégedéssel mondogattam, hogy milyen fasza stabil ez a WP. Aztán tessék... Két hete kiderült valami... -
-
VMatteo
őstag
Vettem egy használt 735öt, és a kamera olyan mintha folyton makro módban lenne, távoli tárgyakra nem fókuszál. Van valami tippetek mit lehet vele kezdeni?
Tisztelet a Gépésznek!
-
hefike
tag
Ha szeretném w10-et feltenni,csak letöltöm áruházból a cuccot és rányomok s követem amit irkál?s Ennyi?😊 Köszi!
-
blackmoto
senior tag
válasz hefike #15099 üzenetére
Felteszed a Windows Insider appot, belépsz, vagy regisztrálsz előtte, nem tudom kell-e még mindig. Aztán fast ringre rányomsz és újraindítás után frissítések keresése. A többi megy magától. Össz-vissz 2 óra hossza lesz, arra számíts, ebből a második óra, amikor frissít, az alatt nem fognak elérni telefonon.
Amikor már teljesen készen van, mikor a win 10 elsőre betöltött, és használni is lehet, akkor lehet, hogy érdemes egy hard resetet csinálni.
Vannak hibái, arra számíts. Pl. a third party programoknál nem mindig lehet eltüntetni az alsó navi sávot. Talán ez a legzavaróbb.
A 8.1-et könnyű visszarakni a Windows Recovery Toollal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest