- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz Imi1981 #15500 üzenetére
Nem jönnek az értesítések, vagy duplán jönnek. Olyan is van, hogy régen elolvastam az üzenetet, utána jelez. Hívásnál nem csörög ki. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Hiányolom benne a videóhívás funkciót is.
szerk: most páldául 11 57-kor írták az üzenetet, ez hajlandó volt 12 10-kor jelezni.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Amatőr kérdés: az insidere W10-ban van magyar nyelv?
-
Narakh
senior tag
Szerencsére jó ideje nem tapasztalok nem fogadott hívásokat a 4G miatt, viszont ma restart kellett a telefonnak, mert nem látta a wifit. Mennyire gyakori a jelenség?
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
hodostamas
addikt
Nálatok működik az sms és hívás szűrés? Ha be akarok lépni kiiírja hogy ez most nem, és próbáljam később vagy indítsam újra a telót...
-
kutga
nagyúr
-
Vodar
senior tag
Talán január 12-én jön ki a régebbi Lumiákra a Win 10.
-
kutga
nagyúr
válasz hodostamas #15507 üzenetére
Arról nem tudok nyilatkozni, maradtam 8.1-en.
MOD
Vodar[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Nasuto
tag
válasz hodostamas #15505 üzenetére
Most néztem. .36-os W10 build alatt megy rendesen.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Feldobtam a WP10 Preview-t, eddig tetszik, de van egy gondom....
Mobilnet nem megy, be van kapcsolva......mit kell/ hogy kell beállítani hogy legyen??? Telenoros vagyokKöszönöm.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
szori
tag
válasz mediumgecso #15516 üzenetére
Befizetni a számlát
Viccen kívül: csináltál telepítés után HR-t?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. A 735 készülékemen két levelező van beállítva. Egy gmail-es és egy céges. Mind a két email esetében a szinkronizálás borzalmas. Hiába van beállítva az "elemek érkezésekor opció", nem szinkronizál.
Erre tudtok valami megoldást?
Előre is köszönöm!Impair
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz mediumgecso #15516 üzenetére
Ha a telefonálás megy csak a mobilnet nem akkor online APN beállítást kell lekérni legalábbis androidon. Sim-nek benne kell lenni és wi-fi is kell hozzá. Nem tudom itt van e olyan menüpont a telefonban...
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Wp 10 alatt nem működik az nfc. Próbáltam egy sony SBH20-at meg egy SBH50-et pároztatni vele de nem sikerült. Csipog bilimbalambol szépen de ezen kívül nem csinál vele semmit. A bilimbalambolás után ha feldobna mondjuk egy kapcsolódás opciót az tök jó lenne, de egyenlőre csak jelzi hangal h hozzádörzsöltem valamit. Bluetooth-on pároztattam, rögtön kiabált a kisalkalmazások alkalmazás h ő akarja kezelni. Mondom neki legyen. Szólj ha lemerülőben van pl. De nem akar szólni. Headset lemerül. Ez meg kussol. Sokat akar a szarka....
A hangszóró recsegés már minden formában előfordult nálam. Igazán tré hangokat tud kiadni magából. Volt olyan is h bluetooth headset csatlakoztatva volt ennek ellenére valami iszonyat recsegést nyomott ki magából a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Wp10 alatt hogyan lehet megoldani h a naptár csempén látszódjon h hányadika és h a hét melyik napja van? 8.1 en ez jol működött. Gratulálok a microsoftnak ha ezt ilyen jol elb@szták. Azt outlook semmitmondó csempéjét lehet csak kirakni de azt meg minek? Gyorsindítási ikonnak? Ezt a baromságot.
-
Sungoo
addikt
válasz Impair1980 #15518 üzenetére
Ezt eljátszotta nekem is, bár csak gmail-om van. Átállítottam 15 perces szinkronra, úgy jó lett.
-
Ataxia
tag
Üdv
A mai nap vásároltam egy 735 öt a hardverapón.
A készülékre állítólag még 1 év garancia van, viszont nem kaptam garancia papírt se várárlás dátumát igazoló számlát, ezért írtam neki, hogy ezeket nem kaptam.Az eladó válasza: imei alapjáj van a garancia a nokiánál. Bárhová beviheted nokia care be.
A neten is tudod ellenőrizni a microsoft oldalán.Kérdésem, hogy tényleg nem kell hozzá számla vagy valamilyen vásárlás dátumát igazoló papír?
[ Szerkesztve ]
-
Ataxia
tag
válasz hodostamas #15528 üzenetére
Ezt jó tudni.
Azt hittem, hogy már régebben a piacon van.
Köszönöm -
Imi1981
veterán
Milyen fájlrendszerűre formázott sd kártyát tud kezelni a teló? A fat32 nem jó mert néha melóhelyen töltök le 6-7 gb-os filmet és fat 32 csak 3.99 gb-ot enged letölteni (androidon így volt) .A teló milyenre formázza?Gépre rádugva a telefont csak ennyit ír ,hogy álltalános többszintű .Sajnos kártyaolvasóm nincs ,hogy meg tudjam nézni.
-
Sungoo
addikt
Raknám fel a W10-et, és a "érdemes kivárni a végét" szövegnél, az adatáttelepítéseknél 1 órája 81 százalékon áll. Normális ez?
-
-
Imi1981
veterán
válasz blackmoto #15537 üzenetére
Igen úgy sokkal gyorsabban végez. Én most vissza raktam a 8.1-et mert valami lett win 10-én és szó szerint ette az akkut!Persze egy alapra állítás biztos helyre hozta volna de mindegy. Most úgy döntöttem megvárom a végleges verziót és úgy frissítek.Persze ha e hónapban jön már végre.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Aki a 10-et használja, tőlük kérdezem ,hogy az iCsekk és a Telekom alkalmazások működnek már a 10-en, egy hónapja azért vűáltottam vissza mert ezek nem mentek tökéletesen?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy Vodafone függő Nokia Lumia 735 telefonom van. Erre is Feltehető insider alkalmazással a win 10, vagy csak kártyafüggetlen telókra? A telefonban egy 32 gb-os kingston micro sd kártya van, így menni fog a dolog? Előtte a biztonsági mentést csinálhatom a telefon biztonsági mentés funkciójával? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz Tappancs2001 #15546 üzenetére
Szia!
Mindegyikre fel lehet rakni. Menni fog. Jó is ha van benne SD mert ha a telefonra nem fér rá a letölteni kívánt frissítés akkor SD-ről fogja felrakni telefonra. Nem érdemes csinálni. Sokan inkább újralakják a rendszert. Microsoft oldalán is fent van hogy a 8.1-es és a 10-es biztonsági mentés egymásra rárakva kavarodást okozhat.
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha insiderrel felrakom a win10-et, akkor minden adatom elveszik a telefonról, mem.kártyáról?
bocsi, ha volt már róla szó, rég jártam itt.
-
domojko
senior tag
válasz kezman #15416 üzenetére
Biztos h a számítógép merevlemezről másoltad be a zenéket és nem véletlenül a telefon sd kártyájáról? Nekem simán látja csengőhangnak 8.1-en meg 10-en is ha valóban a gépről húzom be. Ha rá van dugva a teló a gépre és az sd-ről húzom át a ringtones mappába akkor nekem sem látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest