Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
válasz DroiDMester #654 üzenetére
Nem úgy van, hogy ezt már rég nem engedélyezi a droid alapból? De lehet, hogy keverem valami mással!
-
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
válasz DroiDMester #656 üzenetére
Hm, akkor itt a Nokia kötötte meg a felhasználók kezét.
-
vittgen
senior tag
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Lehet, hogy off, akkor elnézést.
Nokia 7 plus telefonom van és nem tudom pc-vel összekapcsolni. Elvileg valami driver probléme, de nem nagyon találok rá megoldást. Amit a telefon feltesz, azzal nem megy...
Valakinek valami ötlet ?
-
vonatospisti
csendes tag
Hali! Nem ismeri fel a teló a BT Sony fülesemet! Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatba? Ehhez speciel hülye vagyok
-
mmarta
senior tag
válasz Gregpowi #676 üzenetére
Fájlok másolásához, törléséhez PC és teló között én az ftp szerver appot használom.
Appot elindítod, majd a TotalCommander hálózat ftp kapcsolatában létrehozol egyet, megadod az app által kiírt IP címet, porttal együtt, a felhasználó-pw párost és már használhatod is a cuccok mozgatására. Rém egyszerű az egész. Ha elmented a TC-ben csak egy kattintás a későbbiek során. A pro verzió kb 300 Ft, ha beválik, bőven megéri az árát. -
-
( V )
veterán
A TC FTP Plugin-je is kb ugyanezt tudja
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
gaga1
tag
Sziasztok.
Az ujjlenyomat olvasó mennyire pontos,gyors?
köszönöm
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
olahdave
tag
Hali,
A google naptár alkalmazás ikonján az aktuális nap van vagy még mindig 31 van?
Köszi! -
dussy
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már, de nem találtam meg: az alsó vezérlő ikonok (home, vissza, alkalmazások) sorrendje szabadon állítható? Köszihttps://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
nagyúr
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, most gondolkodok rajta, hogy ha le államvizsgáztam meg lepem magam ilyennel. Kérdések:
- rezgés erőssége (sajnos a huawei-nél nem igazán érezni)
- A hangszóró mind a beszéd és a csengetési hangerő és minőség?
- Hívás minősége beszélgetés közben, VoLTE-t esetleg támogatott-e?Köszönöm előre is.
-
Rony949
őstag
-rezgésre nagyon nem figyeltem még oda, de szerintem érezhető
-a hangszóró elég hangos
-a hívás minőség pedig hozza az elvárhatót, azt nem tudom hogy van-e ennél jobb(bocs az ilyen alap válaszokért)
(#684) gaga1
Gyors és pontos. De a biztonság kedvéért kötelező beállítani egy másodlagos zárat is, ha esetleg mégis elromlana. Én egy mintát állítottam be.[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz DroiDMester #693 üzenetére
Köszi, erre gondoltam.
Rég nem mókoltam telefont, mit takar az ADB?https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Rony949
őstag
válasz DroiDMester #693 üzenetére
"Nekem nagyon logikátlan hogy bal oldalt van a vissza gomb, max balkezeseknek esik ott kézre!"
Pont ezt akartam írni hogy én balkezes vagyok és ez így nekem tökéletes.
-
nagyúr
XDA -ról letöltöd az ADB-t telepíted(felteszi a szükséges drivereket is)
aztán már nem bonyolult a művelet nyitsz egy ADB ablakot és beírod ezt a 2 sort(mind2 sor után entert nyomsz)
ADB shell
settings put secure sysui_nav_bar "space,recent;home;back,menu_ime"[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz DroiDMester #698 üzenetére
Nem kell root hozzá?
Garanciát nem befolyásolja?https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TP-LINK routerek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest