Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz Timer #2672 üzenetére

Köszi az infót! :R Mi simán átírtuk mikor átvettem az eladótól. Belépett a fiókjába, módosítottuk az email címet majd a jelszót. Nekem nem a support rendezte. :) Mondtam is Neki, csak akkor érdekel a telefon, akkor fizetem, ha a fiókot átírtuk.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

• pcnet

addikt

válasz Petyb00 #2668 üzenetére

Ha szeretnél garanciát is, a Oneplus fiókját írjátok át a Te nevedre. (email cím és jelszó)

Telefonon meg szerintem ugyan azt kell megnézni mint más telefon esetében. Beégés (bár 2.5 hónapja kapható a O6), esetleg pixel hiba, beszédhangszóró, mikrofon, kamera... Meg persze lépjen ki a google fiókjából, távolítsa el az ujjlemyomatokat ahogy írták is, nehogy FRP legyen a vége.

[ Szerkesztve ]

• pcnet

addikt

Köszi mindenkinek aki segített. :R Tegnap este én is beléptem a klubba egy 8/128as Midnightblack modellel. A tulaj Mirrorblackként hirdette, de nem baj, úgyis tokban van és a kijelzőt nézem, nem a hátlapot. :) 1 hetes készülék, 165e ft. Így lényegében a 6/64es árában kaptam a 8/128ast. A méretet szokni kell, neten összehasonlítottam S7tel, alig volt szélesebb, csak ugye hosszabb. A noccs para valóban alaptalan volt részemről, abszolút nem zavaró, kb csak a főképernyőn látom. :) Az egyetlen szívfájdalmam, hogy a gyári óra app időzítője nem épül be az értesítési sávba. 2 óra appot próbáltam gyorsba Playről, de azok sem. Sok időm nem volt még foglalkozni vele, este csak gyorsan belaktam, hogy ma már magammal tudjam vinni. :) Majd benézek Android alkalmazások topicba.

Amúgy aki garancia miatt félne használt vásárlástól, ne tegye! Az eladó Oneplus fiókját lehet migrálni. Az eladó belép a fiókjába, onnan lehet email címet és jelszót módosítani. Egyéb adatokat, (név, cím) még nem próbáltam, mert mint írtam este csak gyorsan belaktam a telefont. Még ismerkedünk. :)

• pcnet

addikt

Pénteken szeretném rendelni a telefont, ma én is elkezdtem gondolkozni, hogy 6 vagy 8 gigás modell legyen? Ha nem jön be, 14 napon belül elállok és vissza kapom a pénzem. Ha bejön, akkor nem szeretném 2 éven belül eladni. De noccsot nem tudom mennyire lehet megszokni. Lehet jövőre váltok 7re ha azon nem lesz. Huawei P20 Lite volt a kezemben, élőben nem olyan gáz a noccs mint amilyennek azt elképzeltem. A O6 S7et vált. Igazából S7et is szerettem, csak szürke importos GSM boltos volt és március közepén lejárt a garanciám (1 év) 130-160e ft-ért pedig már nem szeretnék újra S7et venni. 2.5 éves modell, ha 2 év garral 2 évre tervezek vele, 4.5 éves lesz mire leváltom. Biztonsági frissítéseket még kap egy évig, főverziót már nem. Hátlapi ujjlenyomat olvasó nekem jobban bejön, UFS 2.1, több ram, dupla koppos feloldás, 2/4x-es tárhely megéri szerintem a felárat. Csak ugye attól tartok, hogy jövőre megtetszik a O7 ha noccs mentes lesz és ahogy Hardveraprót látom, nem nagyon kapkodnak érte. 2 hete nézegetem a hirdetéseket. Meg kérdés acc nélkül ki venné meg 1 év garral tőlem. Egyébként hajlok a 8 gigás model felé. Ha nem jön be, elállok a vásárlástól, ha meg bejön, akkor 2 évet csak elleszek noccsal. Jól meg kell most gondolnom a dolgot. :) Jó, tudom, world first probelem.

• pcnet

addikt

OnePlus 6T

Hmmm, vajon tényleg meglépnek ennyi újítást? Miarad a OnePlus 7-re? ;] Lehet érdemes várni a vásárlással a 6T-ig. Nekem bejövős! Hivatalos IP védelem, qi töltés, jack csati, noccstalanítás...

• pcnet

addikt

Erre valaki? :R [link]

• pcnet

addikt

Sziasztok!

Ahogy gyűlnek az infók, merülnek fel újabb kérdések.

O5 topic összefoglalójából:

"5. Használtan vennék/vettem telefont, így már nincs rá garancia?
    De, ha az első tulaj a Oneplus.net-ről rendelte, akkor az IMEI és a rendelés száma megadásával intézni tudod a garanciát. A rendelés számát tehát mindig kérd az eladótól!"

Tehát jól értem, hogy az eladó accát nem kell elkérnem, csak a rendelés számot kell tudnom és én is tudom rendezni a garanciás javítást, ha arra kerülne a sor? Gondolom akkor nekem is kell regelnem egy Oneplus fiíkot és ott beregisztrálni a készüléket. Vagy nem is kell regisztrálni csak a hiba bejelentésnél megadni a rendelés számot és IMEI-t?
    Érdemes használtan venni? Kb a hivatalos áron vagy 10e-el olcsóbban árulják Hardveraprón.

Másik kérdés: Ha a navigation bart eltüntetem, mennyire kényelmetlen a billentyűzet? Egy tesztben azt momdta a srác, furcsa, mert lejjebb kerül az egész és könnyű elgépelni. Gondolom akkor eléggé a készülék aljánál kellene támasztanom, nem fordul így ki könnyen a kezemből?

Ismét köszi a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

• pcnet

addikt

Játszik esetleg közületek valaki Ingresszel? Érdekelne, hogy néz ki 19:9es képarányon és noccsal. :R

Esetleg valaki nincs itt Kaposvár-Marcali-Nagykanizsa vonalról? Egy sörrel vagy csokival tudnám honorálni ha élőben megnézhetném a telefont. :)

[ Szerkesztve ]

• pcnet

addikt

Sziasztok!

Végig olvastam mindkét Oneplus 6 topicot, szeretnék rendelni a jövő héten. Láttam írtátok, hogy a 6 gigás verzió is elég, mert az SoC előbb fog elavulni mint kevés lenne a ram. Vacillálok még a 6 és 8 gigás közt. Az az igazság, elég sűrűn váltogatom a telefonokat, így hajlanék a 6 gigás felé, de ha beválna lehet megtartanám (stock android, régen imádtam a Nexusokat) akkor viszont a 8 giga csak időtállóbb lenne.

Azt tudom, hogy euró eladási áron számol a bank, de azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik eladási árat kell néznem? K&H oldalán 3 eladási ár van. Valuta, Deviza I és Deviza II. Köszi szépen a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák