- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Köszi az infót! Mi simán átírtuk mikor átvettem az eladótól. Belépett a fiókjába, módosítottuk az email címet majd a jelszót. Nekem nem a support rendezte. Mondtam is Neki, csak akkor érdekel a telefon, akkor fizetem, ha a fiókot átírtuk.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz Petyb00 #2668 üzenetére
Ha szeretnél garanciát is, a Oneplus fiókját írjátok át a Te nevedre. (email cím és jelszó)
Telefonon meg szerintem ugyan azt kell megnézni mint más telefon esetében. Beégés (bár 2.5 hónapja kapható a O6), esetleg pixel hiba, beszédhangszóró, mikrofon, kamera... Meg persze lépjen ki a google fiókjából, távolítsa el az ujjlemyomatokat ahogy írták is, nehogy FRP legyen a vége.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Köszi mindenkinek aki segített. Tegnap este én is beléptem a klubba egy 8/128as Midnightblack modellel. A tulaj Mirrorblackként hirdette, de nem baj, úgyis tokban van és a kijelzőt nézem, nem a hátlapot. 1 hetes készülék, 165e ft. Így lényegében a 6/64es árában kaptam a 8/128ast. A méretet szokni kell, neten összehasonlítottam S7tel, alig volt szélesebb, csak ugye hosszabb. A noccs para valóban alaptalan volt részemről, abszolút nem zavaró, kb csak a főképernyőn látom. Az egyetlen szívfájdalmam, hogy a gyári óra app időzítője nem épül be az értesítési sávba. 2 óra appot próbáltam gyorsba Playről, de azok sem. Sok időm nem volt még foglalkozni vele, este csak gyorsan belaktam, hogy ma már magammal tudjam vinni. Majd benézek Android alkalmazások topicba.
Amúgy aki garancia miatt félne használt vásárlástól, ne tegye! Az eladó Oneplus fiókját lehet migrálni. Az eladó belép a fiókjába, onnan lehet email címet és jelszót módosítani. Egyéb adatokat, (név, cím) még nem próbáltam, mert mint írtam este csak gyorsan belaktam a telefont. Még ismerkedünk.
-
pcnet
addikt
Pénteken szeretném rendelni a telefont, ma én is elkezdtem gondolkozni, hogy 6 vagy 8 gigás modell legyen? Ha nem jön be, 14 napon belül elállok és vissza kapom a pénzem. Ha bejön, akkor nem szeretném 2 éven belül eladni. De noccsot nem tudom mennyire lehet megszokni. Lehet jövőre váltok 7re ha azon nem lesz. Huawei P20 Lite volt a kezemben, élőben nem olyan gáz a noccs mint amilyennek azt elképzeltem. A O6 S7et vált. Igazából S7et is szerettem, csak szürke importos GSM boltos volt és március közepén lejárt a garanciám (1 év) 130-160e ft-ért pedig már nem szeretnék újra S7et venni. 2.5 éves modell, ha 2 év garral 2 évre tervezek vele, 4.5 éves lesz mire leváltom. Biztonsági frissítéseket még kap egy évig, főverziót már nem. Hátlapi ujjlenyomat olvasó nekem jobban bejön, UFS 2.1, több ram, dupla koppos feloldás, 2/4x-es tárhely megéri szerintem a felárat. Csak ugye attól tartok, hogy jövőre megtetszik a O7 ha noccs mentes lesz és ahogy Hardveraprót látom, nem nagyon kapkodnak érte. 2 hete nézegetem a hirdetéseket. Meg kérdés acc nélkül ki venné meg 1 év garral tőlem. Egyébként hajlok a 8 gigás model felé. Ha nem jön be, elállok a vásárlástól, ha meg bejön, akkor 2 évet csak elleszek noccsal. Jól meg kell most gondolnom a dolgot. Jó, tudom, world first probelem.
-
pcnet
addikt
Hmmm, vajon tényleg meglépnek ennyi újítást? Miarad a OnePlus 7-re? Lehet érdemes várni a vásárlással a 6T-ig. Nekem bejövős! Hivatalos IP védelem, qi töltés, jack csati, noccstalanítás...
-
pcnet
addikt
Erre valaki? [link]
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ahogy gyűlnek az infók, merülnek fel újabb kérdések.
O5 topic összefoglalójából:
"5. Használtan vennék/vettem telefont, így már nincs rá garancia?
De, ha az első tulaj a Oneplus.net-ről rendelte, akkor az IMEI és a rendelés száma megadásával intézni tudod a garanciát. A rendelés számát tehát mindig kérd az eladótól!"Tehát jól értem, hogy az eladó accát nem kell elkérnem, csak a rendelés számot kell tudnom és én is tudom rendezni a garanciás javítást, ha arra kerülne a sor? Gondolom akkor nekem is kell regelnem egy Oneplus fiíkot és ott beregisztrálni a készüléket. Vagy nem is kell regisztrálni csak a hiba bejelentésnél megadni a rendelés számot és IMEI-t?
Érdemes használtan venni? Kb a hivatalos áron vagy 10e-el olcsóbban árulják Hardveraprón.Másik kérdés: Ha a navigation bart eltüntetem, mennyire kényelmetlen a billentyűzet? Egy tesztben azt momdta a srác, furcsa, mert lejjebb kerül az egész és könnyű elgépelni. Gondolom akkor eléggé a készülék aljánál kellene támasztanom, nem fordul így ki könnyen a kezemből?
Ismét köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Játszik esetleg közületek valaki Ingresszel? Érdekelne, hogy néz ki 19:9es képarányon és noccsal.
Esetleg valaki nincs itt Kaposvár-Marcali-Nagykanizsa vonalról? Egy sörrel vagy csokival tudnám honorálni ha élőben megnézhetném a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Végig olvastam mindkét Oneplus 6 topicot, szeretnék rendelni a jövő héten. Láttam írtátok, hogy a 6 gigás verzió is elég, mert az SoC előbb fog elavulni mint kevés lenne a ram. Vacillálok még a 6 és 8 gigás közt. Az az igazság, elég sűrűn váltogatom a telefonokat, így hajlanék a 6 gigás felé, de ha beválna lehet megtartanám (stock android, régen imádtam a Nexusokat) akkor viszont a 8 giga csak időtállóbb lenne.
Azt tudom, hogy euró eladási áron számol a bank, de azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik eladási árat kell néznem? K&H oldalán 3 eladási ár van. Valuta, Deviza I és Deviza II. Köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- További aktív témák...