- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz <Attila> #2003 üzenetére
Az "illett volna" nem üzleti kategória. Egyébként van olyan ismerősöm, aki nem tud angolul, mégis könnyedén használja a Razr-t angolul; akinek pár száz angol szó elsajátítása gondot okoz, annak a magyar nyelvvel is gondjai vannak általában.
Szerintem inkább legyen jól működő, angol Android 4.0.4 a készüléken, mint bugos, magyar 4.0.3, mint a Samsungokon, vagy GB-kerneles, bugos, mint például a HTC One X-en; ha nagyon kell, a magyar nyelvet bele tudja bárki tenni.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Katchikan
csendes tag
Úgy látszik, még várni kell egy darabig:
http://ausdroid.net/2012/06/21/motorola-delays-ice-cream-sandwich-update-for-motorola-razr/We never know how far we can go until we try
-
Lacopapi
addikt
-
Phoenixy
senior tag
Ha július végéig nem lesz ICS akkor fölrakom xda-ról, nem fogok annyit várni, mint a Milestone-nál ( nyár végére igérték és köv. év március 30-án lett kész a 2.2.1).
Egy kèrdéem lenne: Az eu-s 4.0.4-et, ami xda-n van, nyugodtan felrakhatom, mert az enyém Singapore-i( PSH Asia Retail 2.3.6)? Mondjuk lehet, hogy hamarabb megkapom, mint Ausztrália vagy EU.
#2008: Volt egy "fun topic" xda-n, valaki írta, hogy jött az ICS update és az updatebe ilyen volt pl. A telefon processzora frissülni fog 4 magos Exynos-ra, a kijelzö full HD lesz...
RAZR-röl írok[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
McCann
tag
Nézegettem tartozékokat a még meg sem vett RAZR-höz ( ), a HD Dock még elmegy 11 ropi körüli árával, de a Lapdock az elkeserítő, hogy milyen kiba drága...
Mondjuk sajnos kint is mocsok drága, 300 USD körül van, ennyiért notit is lehet venniWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
szemydavis21
csendes tag
Rsd Lite,val mit kell kezdeni mert nekem már ott kidob egy hibaüzenetet :S
'Please check input file.Either XML format is wrong or image files associated with it are missing' ezt kapom rsd-től :/
se kicsomagolva nem volt se semmit nem kezdtem a letöltött OTA-val. -
iguana
őstag
válasz szemydavis21 #2011 üzenetére
mit akartál csinálni?
milyen verzióról, milyen verziót? (gondolom valamelyik ICS leak-et. ICS OTA-t nem rsd-vel kell feltenni.nekem reail.eu-s a telefon, és így jártam el:
[link]röviden:
hivatalos 2.3.6. felrakása az rsd lite-al.(ap fastboot módban a telefon, usb media device, nem storage-ként, usb debugging "bepipa", zip kicsomagolva a gépen, xml betallóz az rsdlite-ba. elérhető fastboot file-ok listája itt: [link] )ha felment a 2.3.6, akkor sd kártyára másolni az ICS OTA zip-et, telefon recovery módban bootolni, majd update kiválasztása, OTA zip kiválasztása, és kivár.
javaslom az xda fórumon alaposan körbenézni, mielőtt nekiállunk kúrni a telefont.
szinte mindenre van válasz. (miről-mire, hogyan stb)14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Lacopapi
addikt
Hmm...eddig félretettem a saját fülhallgatót (pontosabban headset-et),mondván,hogy úgysem valami fényes,de kellemesen csalódtam-egészen jó a hangképe némi igazítás után. Még egy + a Moto-nak
Egyébként EZ alapján rootoltam a telót.
Aztán most itt van nekem rootolva[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Az akksihasználatot 10% -os osztásokban méri? Valahogy furi,hogy sokáig egyenes vonal,azaz nem fogyaszt semmit,azután egyszercsak leszalad 10%-ot,és kezdi elölről ugyanazt....voltaképpen a fogyasztás nem rossz,simán tudja az egy napot,pedig (most még),használom rendesen.
Amúgy nem találok fogást rajta egyelőre,mert minden flottul megy.
[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz Lacopapi #2018 üzenetére
igen 10%-os lépésben mér.
én feltettem ezt:[link]
status bar-ra is kirakható, 1%-os lépésekben mér, hangjelzést állíthatsz be teljes feltöltésnél, adott %-nál, infók az akksi használatról és sok minden más.
nagyon pofás, egyszerű, sok funkcióval.
van free, és fizetős is.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Phoenixy
senior tag
Köszi ez jó lesz majd
#2018: MotoCharge ez a legjobb(márcsak a neve miatt is) 1%-ban mutatja ez is.
Motorola 4EVER
-
iguana
őstag
válasz Lacopapi #2023 üzenetére
hogy érted?
ics-ről nincs visszalépés GB-re.ezt a 2.3.6-t tettem fel:
SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-3_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml,
és utána az OTA 672.180.17.XT910.Retail.en.EU-t(nekem eredetileg is retail.en.eu volt)
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz Lacopapi #2025 üzenetére
az az OTA, az ICS update OTA
2.36-ból 4.0.4 ICS-t csinál.
Neked is gondolom ez van fent, tehát neked ezek már nem lényegesek.Majd akkor lehet érdekes, ha az egész ICS fastboot is kijön.
eddig csak a kínai van meg hivatalosan:
[link]
This is only for Chinese Razrs. It won't work in any other versions of this device.Szóval ne próbálkozz vele
most mit ír ki neked system version-re, android version-re?
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Dreamie
őstag
az ICS 4.0.4.-et RSD Lite-tal is fel lehet pakolni?
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
kántor87
csendes tag
Sziasztok, razr maxx-om verzió száma: 65.1.40.xt910.AsiaRetail.en.03 a ( amin 2.3.6.-os GB fut).
Kérdésem lenne, hogy ez kb. mikor frissül ics.-re, és ha nem frissül, akkor hogy tudom felrakni rá?
Kérlek segítsetek! -
szemydavis21
csendes tag
Amúgy nem tudom észrevettétek-e,de ha beállítom a billentyűzethez a magyar nyelvet néhol egy két menüpont félig vagy majdnem teljesen átmagyarosodik ,pedig csak a billentyűzetet állítotam át
-
pit stop
addikt
Mennyire jellemző ikonok beégése kijelzőbe? Próbáltam visszakeresni, de nem nagyon találtam hsz-t (lehet rosszul kerestem).
Csak mert tegnap sikerült hosszasan tapogatnom egy példányt, és annál alsó sor rettenet csúnyán bele volt égve, ilyet még nem is láttam... Ha fehér volt háttér akkor teljesen 1:1-ben ott volt, de világos háttérnél is jól láthatóan ott volt - pontosabban nem volt csak láthatóOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
jamo
tag
-
szemydavis21
csendes tag
egész jónak tűnik
bár néha csinál fura dolgokat,leginkább csak a menü,és egyéb animált dolgok változtak gyorsabbra,nincs gondom vele[ Szerkesztve ]
-
-
pit stop
addikt
Elment hamar alvóba aránylag, úgyhogy aki sokat tapizza telefont (márpedig arra van) attól nem "éghetett" sokkal többet. Mivel viszont alsó ikonsáv volt beégve nagyon, az jogos hogy azt nem nagyon változtatgatták - az lehet hiba ismerve a kijelző alapproblémáját.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
szemydavis21
csendes tag
Azt megfigyeltétek hogy a menü már nem fordul el fekvő nézetbe?
miért van,sehol nem találtam arra vonatkozó beállítást. -
Phoenixy
senior tag
-
Phoenixy
senior tag
válasz szemydavis21 #2047 üzenetére
Ja...ICS-t használsz nem figyeltem...
Akkor gondolom ott már nem fordul el a menü.Motorola 4EVER
-
szemydavis21
csendes tag
válasz Phoenixy #2048 üzenetére
Fain
De pozitívum hogy alapból van benne Képernyőzárnál grafikus és szavas "zároló".viszont simán ki lehet kapcsolni mellette a telót mert behozza hosszan nyomva a kikapcsoló menüt.
Ami nem tetszett hogy a programok uninstallálásához és eltüntetéséhez úgy lehet már jutni hogy hosszan nyomva a kezdőképernyőre dob és ott az eddigi törlés helyén "további" alatt lehet jutni. és nem mellékes hogy a play-ből telefonról telepített dolgokat autómatikusan kirakja a kezdőképernyőkre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest