- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
én is mindent a leírás szerint csináltam. a telepítéssel sem volt semmi gond, még sincs root-om.
ahogy olvastam, többeknek nem maradt meg a root jog, hiába az ota root keeper.most akkor várnom kell, amíg kitalálnak valami megoldást a root-ra?
egyébként miért nem tehető vissza a 2.3.6?
megpróbálnám újra, hátha...[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
premete
veterán
Sajnos, a Motorola is olvassa az xda-devet, és amint találnak root megoldást, a következőbe kivédik, így járt most a casualbeta is. Ami legutóbb még ment, a kínaiak által készített OTARoot2-4.0, de ahogy a nevében van, OTA előtt kellett alkalmazni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
premete
veterán
Ha az enyém lenne, akkor én is, de nem vagyunk egyformák.
Murphy szerint pedig, amit el lehet szúrni az utasítások be nem tartása miatt, azt még egyszer, ugyanúgy el lehet szúrni.
Sok dolgot megcsináltam, először a világon is, mint például ezt. Ahogy mondani szokták, "gyáva népnek nincs hazája".[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
én is előlröl kezdeném, de az xda-n több helyen is olvastam, hogy no way back (felkiáltójel) stb.
azt nem sikerült kiderítenem, hogy miért, és hogy valaki próbálkozott ezzel.ez alapján haladtam, innen szedtem le a szükséges dolgokat:
[link][ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
mira72
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688241
itt nem olvasok ilyent, hogy nincs visszaút .. lehet valahor írja, 1.st hsz.be nem...
meg mivel ez update volt, a user data is megmaradt.
ÉN! úgy vélem simán nekiesnék előröl.. a OTA-val kezdve...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
mira72
őstag
jaja, én ennek neki mernék állni, ha kellene a root..
szal: ( ICS telepítése nagy lépésekben magyarul )
-az első linken lévő OTA gyári szerviz rom letölt, és RSD Lite -al feltesz a telóra.
( én a linkeltet használtam, azzal simán ment, régebbim volt fent azzal megszakadt 2x is a telepítés. )-factory reset
-rootolod a telót a linken megadott progival.
-google accountoddal belépsz, és marketről telepíted a voodoo OTA rootkeeper -t
-majd ezzel lemented a root-ot
-sd kártyára másolod a ICS file-t ( nekem belső mem.et nem látta a gyári rec. )
-belépsz gyári recovery-be ( telo off, majd hangerő fel-le eccere és bekapcs, majd recovery-t választ, ott a sárga felkiáltójelnél megent hangerő fel+le )
-itt sd-ről telepíted a ICS-t
-majd ha elindult a rendszered, akkor a voodoo OTA rootkeeper-el visszateszed a rootot...
Nekem így működik...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
iguana
őstag
válasz szkorhetz #1917 üzenetére
akkor 4.04 ICS + root-od van?
nem tudtam visszatenni a 2.3.6-ot.
Az elején az rsd leáll ezzel:
Failed flashing process. 1/11 flash cdt.bin "cdt.bin_signed" -> Phone returned FAIL[ Szerkesztve ]
-
-
Shrike7973
senior tag
Nocsak, megérte szinte megjelenés óta unaloműzésnek követni a fórumot - Motorola Milestone tulaj vagyok, de még nem használtam annyit a telefont, hogy megérje újat vásárolnom. Sokáig gondolkodtam, hogy jó lenne; de nem, mert Galaxy Nexus majd például úgyis kap következő android-ot. De talán ez a telefon jobban fogja bírni az adott hardware-el futtatni az alkalmazásokat az alacsonyabb felbontás miatt. És most kiderül, hogy ICS-el rendbejönnek a vételi problémák is. Még mindig nagyon haragszom a Motorolára, hogy nem vitte tovább a Motonav vonalat... ha anno Marketben vettem volna ugyanannyiért Sygic-et, azt simán használhatnám tovább (és még kapná is a frissítéseket) a RAZR-n is. Jelenleg 100 körül mozog, így már 60-at esett az ára, olyan 65 körül befizetnék rá, csak lehet addigra már nagyon elavul.
-
iguana
őstag
a wifi valóban sokkal jobb lett.
eddig itthon csak a saját wifi-met látta, ott is sokat ugrált a jel erőssége.
most még 3 szomszéd wi-fi-t is lát, és nem "ugrál".
gondolom még így is van acélosabb wifi-vel rendelkező telefon, de ezzel már teljesen elégedett vagyok.csak rúúúút legyemmá, hogy végre jól belakhassam a telefont
-
iguana
őstag
xda-n:
ics now out?
[link]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
újabb nyűgöm van
ha kikapcsolom a telefont, és újra bekapcsolom mindig az ap fastboot jön be.
csak úgy tudom elindítani a telefont, ha 3 gomb egyszerre, majd a normal powerup-ot választom.
ez miért van?14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
fazaron
csendes tag
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni most állok telefon vásárlás elött és nemtudok dönteni a 3 jelölt közül: galaxy nexus, galaxy s2 vagy motorola razr hd. körülbelül azonos árkategoria de mindegyik másban jó. Talán a nexus gyönyörü kijelzöje kicsit nyom a latba de még mindig nem tudok dönteni. nyilván arra akarom használni amire egy ilyen komolyabb gépet lehet, multimédia fogyasztás,megosztás kapcsolattartás netezés. és azt is fontos lenne hogy még so kideig, évekig versenyképes legyen. elöre kösznöm a segitséget.
-
Shrike7973
senior tag
válasz fazaron #1926 üzenetére
Nem fogsz tudni évekig versenyképes telefont venni, de akkor talán a legmegfelelőbb választás a Galaxy Nexus lehet... A RAZR most megkapta az ICS-t, de szerintem ezután nem igen lesz támogatva. Nagyon gyorsan változik a piac, nem igen lehet így jósolni semmit. Jelenleg mind a 3-nak elég szinte mindenre a hardware-e. Külcsíny szempontjából természetesen a RAZR a nyerő. Én nem vennék Galaxy S2-t, mert nem tetszik a túlszaturált kijelzője. Az biztos, hogy a Nexus google referenciamodell, így a támogatottsága biztosabb a jövőben.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Atrixról váltottam ma RAZR-re. Kérdésem az lenne, hogy a system updates-nél miért nem ajánlja fel az újabbra frissítést? 2.3.5 van rajta és ha rányomok akkor azt írja, hogy: your device is up to date. No update is necessary at this time.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
premete
veterán
Látom, ez is a Don Pepében fog kikötni.
Ha sajnálod azt a karton sört, akkor keress vissza, egyik nap belinkeltem a módszert a legfrissebb GB 2.3.6-osra és utána ICS-re frissítést, rootolásostól és root átmentésével együtt.[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
azt tudom, hogy akinek NonEFIGS verziója van/volt, azoknak valamiért nem nagyon ajánlotta fel a telefon az OTA frissítést.
[link]itt érdemes körülnézni, itt minden info, how-to megvan:
[link]pl. NonEFIGS felhasználó:
-
hito
nagyúr
Köszi, XDA-t ismerem Valami magyar oldalra gondoltam. Nem baj, majd picit tovább tart. Akksi nálatok meddig húzza? Atrixtól biztos gyengébb lesz. Abban erősebb van, kijelző is kisebb és sima TFT LCD, nem zabál úgy mint az amoled.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
-
iguana
őstag
nem nagyon olvastam utána, de úgy tudom nem megy.
lehet majd egyszercsak lesz.
nekem spec nem hiányzik, nincs rá igényem.
a root viszont annál inkább hiányzik. valószínűleg már van eljárás rá, de megvárják a hivatalos EU ICS OTA-t és utána teszik közzé.ICS-t feltetted már?
korábban írtam, hogy bekapcsolásnál fast boot módba kapcsolt mindig a telefonom, és csak onnan tudtam normal boot-ot indítani.
nekem ez segített, most már rendesen boot-ol:
[link]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
törölt tag
Helló!
Tudja valaki h IGO8 vagy IGO valamelyik verziója van e erre a készülékre???
És ha van akk ebben a felbontásban mint a telójé 540x960?Üdv
-
-
hito
nagyúr
Jól látom, hogy az új 3.0.0 webtop nem más, mint egy tablet ICS?
-
hito
nagyúr
Hát ha ICS táblát szeretnék akkor azt vettem volna a RAZR mellé. Az egész dokkolós mulatság butított ubuntu-val indult, amit könnyen (már akinek könnyen) fel lehetett okosítani teljes értékű ubuntu linuxá. Most van helyette egy sima android, ami magán a telefonon is van dokkoló nélkül is. Ez így nagyon nem fair, és engem nem is érdekel az ICS tablet, az egész motodokkolós zeug az ubuntu linux miatt érdekes. Ezzel most ezt megölik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest