Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz Skynet258 #1950 üzenetére
megmarad, legalábbis a legtöbb razr felhasználónak megmaradt, voodoo ota rootkeeper-el.
nemsokára lesz eljárás rá.
alig váromNew ICS root exploit will be released with the official release of ICS. Otherwise Moto could patch it.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
premete
veterán
válasz Skynet258 #1953 üzenetére
Dehogynem, azzal kezdi az OTA zip, hogy törli a su binary-t; ha előtte írásvédetté teszed a mountext3.sh-ban, akkor pedig kilép, hogy nem tetszik neki a rendszer.
De lassan csak lesz hivatalos európai ICS is. Mondjuk a nonEFIGS-ekre szerintem még 2.3.6 sem lesz soha (gyárilag). Nem is tudom, azok kínai, vagy milyen romok lehetnek, amik nem EnglishFrenchItalianGermanSpain -ek, ezek legalább átjárhatóak oda-vissza.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
apacsay
tag
de miért van az, hogy a mocsok telenor pl nonEFIGS-et árul, ami sohasem frissül.. a többi mobilcég által árult is nonEFIGS?
Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB
-
iguana
őstag
válasz apacsay #1960 üzenetére
úgy tudom csak a telenornál van razr, t-mobile, vodafone nem árul.
speedshopban vettem a sajátom, az retail.en.eu-s.
(az xda-n leírják, hogy rakhatsz 2.3.6-ot. onnan pedig mehetsz ics 4.0.4-re.)
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
mate12
csendes tag
Az enyém NonEFIGSRetail.en.EU, és nekem se frissül.
Én a speedshoban vettem. Némelyik gsm boltban T-mobile logóval indultak a független razr-ok...Az xda-n lévő frissítések mennyire hivatalosak? Ezek felrakása nem jár garanciavesztéssel?
-
premete
veterán
Persze, a német is EFIGS, azok a fránya nem EFIGS-ek nem akarnak csak frissülni.
gy.k: EFIGS (English-French-Italian-German-Spanish) =Angol-Francia-Olasz-Német-Spanyol.
Egyéb, gyakori rövidítések romoknál:
EMEA (Europa-Middle East-Africa) = Európa-Közel-Kelet-Afrika.
SEA= South-East Asia
CN= Kína
HKTW= Hong Kong Taiwan
Ha utána van RET= Retail, az bolti független, nem szolgáltatósEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Leonardo91
senior tag
Segítsetek légyszi , mindent a leírás alapján csináltam de a gyári ICS nem akar egyik recovery alól se települni
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz Leonardo91 #1967 üzenetére
Ezt írja ki
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
iguana
őstag
válasz Leonardo91 #1968 üzenetére
pontról pontra.
mennie kell.próbáld újra letölteni a az ics ota-t
[link]ha az xda-t követed, mennie kell.
-
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek (a néhány ismerősnek külön is),büszke pengetulaj lettem Egyelőre belakom...
-
McCann
tag
Hali!
Végigolvastam eme nagyszerű kütyü topicját, az lenne a kérdésem, hogy az ICS megoldja-e a képek nagyításának röccenését, vagy az megmaradt továbbra is?
Ha jól olvastam, ez az egy választja el a tökéletességtől csupán
Előre is köszi!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
Lacopapi
addikt
Nekem ICS van fenn,látom -illetve olvasom-, van rootolási lehetőség,valaki tudna egy linket adni ehhez? Már persze,ha van ideje és nem okoz nehézséget a dolog,valamint nem kiabálja a fejemre,hogy miért nem használom a keresőt
-
McCann
tag
@ Bailey, H1N1: köszönöm szépen az infót, egyelőre még csak a nyálcsorgatási fázis van, de remélem, nemsoká meglesz a kicsike, sajna élőben még nem sikerült találkoznom vele, a Camponában ma körülnéztem, de sehol nem volt kitéve, pedig van pár bolt :S
Távol áll tőlem, hogy flame-t generáljak, vagy trollkodjak, mert maximálisan bele vagyok ketyósodva ebbe a telóba, de ma láttam egy fehér Galaxy S2-t a Samubótba, elég jól nézett ki, igazából ezen felbuzdulva vetettem magam a Penge után, hátha ki lesz téve valahol, de sehol semmi...
Mindegy, jobb egy szűk elit réteghez tartozni, titkos telefonnalWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
iguana
őstag
vegyél razr-t, most már nyugodtan ajánlom, mivel az ics-el megjavult a gyenge wifi-je.
abszolút kielégíti minden igényem.
gondolom az S2 is remek telefon (nem ismerem), de a razr mégiscsak "egyedibb" :-P14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Leonardo91
senior tag
Nem tudja valaki hogy motorola központi szervízt Budapesten hol találni
-
hito
nagyúr
válasz Leonardo91 #1988 üzenetére
Cordon Újpesten.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
premete
veterán
Kicsit pontosítva:
CORDON ELECTRONICS LTD.
Széchenyi tér 9.
1045 Budapest
Hungary
Tel.: +36 1 272 0708
Fax: +36 1 272 0709
Email: ugyfelszolgalat@cordongroup.huVeszélyes dolog a flesselgetés, aki bizonytalan benne, hogy mit csinál, jobb, ha nem áll neki.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
Lacopapi
addikt
Letöltöttem,átnéztem mindent- előttem a készülék és azon gondolkodom,hogy valójában szükség van -e a rootra,avagy nem...szóval a lehetőséget köszönöm,de még nem tudtam dönteni
Az meg a másik igazság,hogy időm is kevéske....ez a teló meg önmagában is remek.
Bár a fogyasztás furán alakul,de nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy már írva lett korábban, de sajnos én nem találtam azt, hogy kint van már a hivatalos magyar nyelvel rendelkező ICS a RAZR-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest