Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
-
addikt
Valaki nem akar cserélni S2-re egy XT910-et? Tetszik ez a telefon a vékonysága miatt, kipróbálnám. Ha netán valaki, az PM!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Zeze94
tag
amúgy van a Razron valamiféle visszajelző/állapotjelző LED? pl villog ha új üzenet érkezett, ha enni kér a telefon, stb.. mert az egyik Razros videóban láttam hogy villog a kijelző felett balra kicsit egy zöld led, de ezt a MA-s teszben nem említik, hogy lenne(én örülnék neki, a Heromon is jó hasznát vettem, mivel nemkellett bekapcsolni folyton a kijelzőt, hogy meglessem történt-e valami). esetleg csak zölden tud csak világítani, vagy több színben is?(a Heromon zölden ha esemény van, vagy ha már fel van töltve, pirosan ha merül, vagy ha tölt)
-
Dreamie
őstag
Több féle színben virít, zöld, ha e-mail jön, sms, nem fogadott hívás van. Akksi merülésnél sárga, piros, ha jól emlékszem, és facebookos üzinél pedig kék. Nem találtam hol lehet beállítani, de kicsit variálnék rajta ha lehet. Valaki tudja hol lehet állítani a színt?
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz rum-cajsz #1356 üzenetére
Ezt próbáltam, az a baj, hogy továbbra is világít a notification led-je... miután felélesztettem és megsassintottam.
(#1355) Zeze94: Te is kezdhetted volna a google-val.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
DVlad
őstag
A Telenor levette a kínálatából.
-
orangez
csendes tag
Ha valaki szeretne cserélni Galaxy S2-re: [link]
Nagyon gyors proci, iszonyat videókari, végtelen vinyó...
-
H1N1
tag
Ezt pakoltam fel vagy 10 perce. ÁJSZ
Tud magyarul is. -
Zeze94
tag
Nah ezennel enis csatlakozom a "borotvasok" taborahoz Ma delutan kaptam kezhez a pengemet. Eddig nagyon bejon
-
hommeros
őstag
"Ötvözi a prémium anyagokat (iPhone 4) "
Mióta készül a kínai foxconn hypehone prémium anyagokból? A Samsung is menőségibb anyagokból van, ahogy elnéztem a crash teszteket
Ez a Motorola ultrakirály lehet.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, amiről nem vélemény, hanem konkrét kipróbálás kellene. Tehát igazolva képpel vagy ilyesmivel. A legtöbb 2magos telefon max 2GB-os FULL HD videót enged rögzíteni. Érdekelne hogy ezen készülék esetében is így van e ez vagy sem? Esetleg kipróbálná valaki? Vagy ha már kipróbálta elmondaná?
Köszi előre is.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Phoenixy
senior tag
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Srácok . Mennyit megy ez a telefon 1 feltöltéssel ?
Én napi 1 óra telefonálás, pár óra wifi-t használnék.
Köszi !
SGS2-nél jobb ?? Quadrantban mintha gyengébb lenne ez.
Számít egyáltalán ?És utolsó kérdés, hogy röccenés döcögés van-e a főképernyő lapozásoknál ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Phoenixy
senior tag
válasz eladogeppc #1375 üzenetére
Majdnem 1 napja 90% -on volt és most 20%-on van. (Közbe kb. 5-10 percet volt gépre kötve) Wi-Fiztem, HSDPA-t is használtam nap közbe, végig 3G-n volt és itt nincs vodafone-nak max. térereje(és az meríti nagyon), zenét hallgattam, játszottam is vele, egész éjjel szinkronizált a MotoCast (meg az e-mail), mert épp most frissítettem 2.3.6-ra. Általában amúgy 2 napot szokott menni. Viszont én ritkán telefonálok, de múltkor egy 15 perces telefonálás után merült kb. 20% -ot
#1374: Nem tudom, lehet, hogy a HTC megoldotta és 4GB a limit, de lehet, hogy csak rosszabb minőségbe vesz föl (kevesebb bitráta...).
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
eladogeppc
veterán
válasz Phoenixy #1376 üzenetére
Köszi !
ICS gondolom idén még lesz..
Motorola DEFY-m volt már , és félek, hogy nem igen adnak ki európába frissítést.
Gondolom egy független telefonra bármikor rá lehet flash-elni az amerikai változatot ??Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Phoenixy
senior tag
válasz eladogeppc #1377 üzenetére
amerikait nem tudsz rátenni. Bármi mást igen.
Az amerikai nem jó ezen a hálózaton, ezért nem tudnál vele telefonálni. (Már ha egyáltalán sikeresen rá lehet flashelni)Motorola 4EVER
-
eladogeppc
veterán
válasz Phoenixy #1378 üzenetére
Értem.....
Mondjuk ha a telefon jól muzsikál akkor fölösleges össze-vissza flashelni.A kérdésem még az lenne, hogy a qHD felbontás nem akadály a játékoknál ?
Úgy értem hogy belassulások a videochip miatt, méretbeli gondok, hogy kisebb
méretben jelenik meg valamelyik game ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Phoenixy
senior tag
válasz eladogeppc #1379 üzenetére
Nekem mindegyik jó méretbe jelent meg.
Amiket játszottam: angry birds, Asphalt 6, fruit ninja, moto x mayhem, sonic the hedgehox, rocket weasel...Motorola 4EVER
-
eladogeppc
veterán
válasz Phoenixy #1380 üzenetére
Annyira nem tudom melyiket vegyem meg.
Elég nagy tenyerem van.
Boltban láttam használtan egy RAZR-t 95-ért.
Galaxy S2 a másik ellenfél, és egyszerűen nem tudom eldönteni melyik lenne
jobb.
A Razr elegánsabb. De hogy jobb-e nem tudom.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Drenadar
veterán
válasz eladogeppc #1381 üzenetére
én a razert venném.
Ne a teszteket nézd, hogy melyik ért el több pontot. mag ha tudod fogj kezedbe őket és ha igényesebb vagy akkor a motorolát választod. az S2 nagyon gagyi műanyag érzete van...
-
eladogeppc
veterán
válasz Drenadar #1382 üzenetére
Ezért is gondoltam erre a típusra.
Viszont azt nem tudom, hogy ICS lesz-e egyáltalán, illetve
nézgettem, de nem egyértelmű a HD kamera minősége.
A 30fps aggaszt, mert a Defym sem tudta amit írtak róla.Tudnátok készíteni egy olyan max 5-10 mp-es tesztvideót fullHD-ban, hogy
például egy tárgyról közelről, majd utána távolra ?Azt nagyon megköszönném. Sajnos a youtube sokszor ront a kép minőségén.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Drenadar
veterán
válasz eladogeppc #1383 üzenetére
most tényleg olyan sokszor csinálnál videót a telefonnal hogy ez lényeges dolog?
én nem erre használom
-
Phoenixy
senior tag
válasz eladogeppc #1383 üzenetére
"Sajnos a youtube sokszor ront a kép minőségén."
...és én vajon hova tölteném föl?Motorola 4EVER
-
Zeze94
tag
Van a Razron másodlagos mikrofon(zajszűrés, videófelvevésnél is jól jöhet, stb..)? Mert én akárhogy nézegettem a saját pengémet, sehol se találtam ilyet..
-
RockyDocky
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon leállt a forum ahogy látom, semmi hír frissítésről, nyelvről akármiről?
-
Dreamie
őstag
válasz RockyDocky #1389 üzenetére
lassan jön az ics, csak nem ide... 2,3,6-ot sem képesek kitolni, nem mintha problémám lenne a 2,3,5-vel, kivéve a kamera és galeria.
-
-
pisze
tag
Hát nem tudom, de az olyan termék megnevezése az értelmező szótár szerint is, mely rendeltetésszerű használat esetén nem hozza azt az elvárt teljesítményt, ill. funkciókat melyek a gyártó által garantáltan a termékismertetőben szerepelnek, egyértelműen értékcsökkentnek / értsd ---selejtnek / nevezzük. Ezzel én nem fikázni akartam a készüléket, csak meglepődök azon, hogy mindezekre a Motorola a fülebotját sem mozdítja egy ilyen zászlóshajónak kikíáltott terméke esetén ! Egyébbként nincs SGS II-m, se HTC-m, ilyenem. xt 910-es volt kb. 3 hétig, előtted egy héttel vettem az Expansystól , gyorsan túladtam rajta, amíg még nem buktam sokat az árán ! Jelenleg Lg P 940 Prada 3 -m van, tökéletesen meg vagyok elégedve vele, ennek a kamerája sem szar, pedig csak Lg !
[ Szerkesztve ]
-
pisze
tag
Nos akkor Neked szerencséd van vele. Az enyém is kritikán alul teljesített, egy motorolától többet vártam volna ! De nem csak e miatt adtam el, bajom volt a microSDHC kártya kezeléssel utáltam a motoblurt a hülyeségeivel együtt, magyar nyelv kiherélése, ja és a support utáni ácsingózást is untam ! a Motorola inkább 2x gyorsan kidob bugosan 2 készüléket, mint hogy a régit javítgassa, az user le van sz@rva, legfeljebb nem vesz máskor ilyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest