Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
válasz ronin79 #14901 üzenetére
Szia ! Én alig várom hogy megjelenjen 4g-re az új BlissPop az elözö is nagyon tetszett . A sebessége az nagyon jó volt . Egyépként kiváncsi vagyok rá hogy a cm12.1-ben mikor lessz jó a frissités funkció . A falconos BlissPop v3.2 látom megjelent már de sajnos a peregrine még nem .
-
-
LógaGéza
veterán
AICP-t használ valaki? Gondoltam elkészítem a 4G-s változatra a device tree-t, ha falconon megy normálisan.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
Ha valakit érdekel egy valóban újszerű, fehér Grip Shell, a Hardveraprón megtalálja. Fórumtársaknak 2 papír.
-
mekker
őstag
Üdv!
Két kérdésem lenne,
-Hol érdemes venni 2015-ös Moto G 4G-t?
-Custom ROM-ok szempontjából melyik Moto-s készülék tűnik a legidőtállóbbnak?[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az új cm-12.1-20150426-NIGHTLY-peregrine.zip romban már müködik a rendszer frissités ? Most tettem fel az új BlissPop romot még csak tesztelgetem , a csengőhangok mennyiségét igen lecsökentették benne !
-
kliszi
senior tag
Valaki probálta már a ResurrectionRemix LP 5.4.2[CM12.1][24/04] romot ? Azt irják hasonló mint a BlissPop rom .
[ Szerkesztve ]
-
mindanee
tag
Sziasztok,
arra van jó tippetek, hogy egy ROM zip fájljából, hogyan lehet kikotorni az alapértelmezett csengőhangokat/alarm hangokat, illetve konkrétan ezeket a hangfájlokat?
(Melyik fájlban tárolódik, mivel tudom az adott fájlt megnyitni, stb.)
Ha tudnátok adni egy kis iránymutatást, azért nagyon hálás lennék
-
mindanee
tag
válasz szpali #14920 üzenetére
A már telepítettre gondolsz (tehát a telón) vagy a ZIP-en belül?
Az első verzió számomra most nem opció, mert nem az a ROM van rajta, amiből ki akarom túrni ezeket a fájlokat. (Csak emiatt meg nem akarom visszarakni.)
A második opció meg a jelen ROM esetében nem játszik, a system mappán belül csak egy bin mappa van 3 fájllal.
(Egyébként ahogy néztem a CM-eknek sincs külön media mappája a ZIP-ekben, ahogy azt írtad.)
-
KMT
addikt
Manapság nagyon előkelő helyen szerepel a google play-szolgáltatások az akkufogyasztásban. Gondoltam, letiltom, de ahhoz törölné a frissítéseket, ez a folyamat viszont megáll, mert elvileg eszközkezelő a folyamat. De a listában nincs. Mit lehet tenni, hogy ne egyen ennyit az akksiból? Root nincs.
-
ronin79
addikt
válasz mindanee #14921 üzenetére
Ha nem tudsz helyesen kérdezni a kapott választ is helytelennek fogod találni
Hangfájlok elérési útja system/media/audio, amit a kolléga helyesen is leírt, csak míg kitkat alatt elég megnyitni a romot winrar vagy 7zippel lollipopnál előbb ki kell tömöríteni a system.new.dat fáljt.
Szájbarágós leírás hozzá kezdőknek How to Lollipop dat files -
mindanee
tag
válasz ronin79 #14924 üzenetére
Köszi a linket
Meg kell védenem magam, hiszen helyesen kérdeztem
Ha a válasz nem terjed ki arra, hogy mivel/hogyan nyissam meg az adott cuccost (a kérdésem ennek mikéntjére is kiterjedt), akkor feltételezni fogom (KitKat-es tapasztalatok alapján is), hogy a kolléga szerint nem kell semmi extra a fájlok eléréséhez.
Az általad linkeltek alapján viszont kell még művészkedni egy kicsit
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #14927 üzenetére
Elvileg kéne.
Szívtam vele, mert a CM volt a fő rendszer, a többit meg másodlagosként raktam fel, de 5-ből 4 nem akart boot-olni. Viszont ahogy swap-oltam a CM-et másodlagos rendszernek, a többit meg fő rendszernek, azóta megy rendesen. Ergo így a másodlagos CM az állandó rendszer a telefonon...
[ Szerkesztve ]
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem:
[link]
Az iGO Navigation SzülinApp ingyenes hol tárolja a térkép fáljt?
Lehet hozzá tenni másik országok térképeit?
köszi[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem 4g-re ugy frissitettem a cm12.1-t hogy a telefonnal letöltöttem a frisset , utànna twrp-böl install utánna wipe dalvik . Igy rendben van szerintetek ? Ijenkor csak frissit vagy felül irja az elözöt vagy mit csiná pontosan ? Belső tárhely nem csökken ezzel a megoldással ?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz ZPKing #14933 üzenetére
android --> obb --> com.nng.igo.primong.hu10th mappában lévő .obb-ben. - itt ezen belül már az ismert könyvtár/mappa szerkezet van, de hogy ebbe lehet-e térképet rakni??? - próbáld ki.
Hopsz, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Upo
addikt
válasz ZPKing #14937 üzenetére
Sima zip file átnevezve, nem is kell kicsomagolni. Sok értelme amúgy nincs, minden le van korlátozva licensszel. Próbáltam egy plusz hangot belerakni, nem látja, térkép, poi, tmc szintén zenész. Ügyes szovjet szoftvermérnökök esetleg tudnának rajta segíteni de ez már nem a tiszta vizeken hajózás.
Ha legálisan játszol akkor ez pont olyan és annyi mint ahogy kiadták, annyit tudsz hozzátenni mint amennyit fizettél érte.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #14941 üzenetére
Annyira azért nem.
Nem tudom mi okból, de tegnap megszivatott. Tanulva a múltkori hibámból, azzal kezdtem, hogy a belakott CM-et átraktam secondary-nek és fő rendszernek raktam fel a FIUI-t. Utána már nem bootolt a CM és visszarakni sem engedte fő rendszernek, úgyhogy maradt a tiszta telepítés.
-
mindanee
tag
Sziasztok,
egy kicsit megint tanácstalan vagyok, hátha tudtok megint segíteni
SlimKat volt a telefonomon múlt hét végéig, azon használtam a Shazam widget-et a főképernyőn, ami 1X1-es volt, tehát akkora volt, mint egy app-nak az ikonja.
Felraktam a CM aktuális verzióját (azt hiszem a 04. 24-i), telepítettem rá a Shazamot (clean install volt, nem volt semmi restore), viszont most csak 2X2-es méretű shazam widget van a widget-ek között.
Van bárkinek valami magyarázata arra, hogy miért nincs 1X1-es shazam widget a CM alatt?
Ha tipp van arra, hogyan lehetne elővarázsolni, az is jöhet
-
Tanya-
tag
Kijelző cserét csinál valaki Pesten, esetleg olyan hely ahol van kijelző és nem kell rendelnem?
Ha ilyen nincs akkor egy 4g-hez most honnan érdemes rendelni?Köszi
-
dannyl
addikt
Sziasztok! Most vettem egy XT1028-at USA-ban. Lehet ezt függetleníteni valahogy? Köszi.
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
Igen csak nagy a hallgatás a gyári 5.1 Romról a Moto G 4G-hez.
miért nem adják ki? illetve mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest