- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz Frenky89 #26351 üzenetére
köszi!
de persze hogy kilép ha az értesítősávot akarom menteni
erre gondoltam egyébként
a defy-n csak az a sáv látszik ahol az óra van
és 4 db ikon jelenik meg amikor én beállítottam vagy 9-et+ arra sem jöttem rá hogy azt hol találom hogy ha megnyomom a kikapcs gombot és rábökök az ujraindításra akkor feljöjjön egy olyan menü hogy egyből a recovery-be vagy a bootmenübe dobjon
[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
válasz Hege1234 #26352 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, amit linkelsz, azon egy screenshot van egy screenshoton Amúgy a titanium a 4.1 -> 4.3 váltáskor nekem is elrontotta az értesítősávom, nem jöttem rá hogy melyik app pontosan, de valami beállítások dolog lehet. Más nekem nem oldotta meg, csak egy data wipe. Azóta csak tényleg a fontosabb dolgokat állítom vissza.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Olyan érzésem van, hogy a kb fél éves CM7 Skankym kezd kicsit elfáradni.Mivel nagyon jól belakott rendszer, nem szívessen pakolnám újra. Van valami más módszer, hogy felpörgessem?Köszi!
-
dodopek
addikt
válasz laleeee #26356 üzenetére
A gyárit.De nem csak az az lassul. Pl anysoft telepített billentyűzet felugrik, de csak kb 1-2mp után tudok írni... Van, hogy kicsit megfagy feloldáskor, meg ilyesmi. Régen nem volt ilyen...
Wipe cache ,wipe dalvik törlésnél nem vesznek el a telepített progik/beállítások?
[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
Meg tudjátok mondani, a CM11-hez melyik a javasolt baseband itthon (Telekom)? most a Central Europe 3.4.x-en van, ami a default, viszont elég sokszor újraindul a telefon, néha ki is írja a telephony problemet, amire azt olvastam, hogy jó a baseband váltás, viszont azt sehol sem láttam, hogy mire kéne váltani. Köszi!
(ezt a kommentet először véletlenül a sima defy topikban is elkövettem, szerencsére nem vétettem azért nagy hibát - ha bármelyikben lesz válasz, beírom a másik helyre is) -
NPeete
tag
Úgy látom, mostanában vagy túl nehezeket kérdezek, vagy már kikopott a defy-s poweruserek legjava, de még egy kérdés: érdemes a KSM-et (Kernel Samepage Merging) bekapcsolni?
Ha jól tudom, ez valahogy azt szolgálja, hogy több memória legyen szabad azáltal, hogy a különböző appok által használt megegyező memóriaterületeket ne duplikálja - nem tudom, ez számítási időben mekkora overheadet jelent. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy cm7 skanky van a telómon, de egyre jobban rág a bogár, hogy kipróbáljam a kitkatet.
Viszont alapvetően nekem a telefon használhatósága a fontos, tehát pár dolgot megkérdeznék.
-Az integrált zenelejátszója képes mappából lejátszani, vagycsak ilyen előadó, meg hasonló lehetőségek vannak?
-Akku idő hogy áll a cm 7hez képest?
Ha felteszem, a vsel értékeket újra kell kalibrálnom?
-Gyári dlna progi van benne? Ha igen, képes letölteni az asztali gépről? Erre a célra most a media house pro progit használom, az az etalon.
-van benne csendes órák beállítás?
A video tud 720p/30fps?
Van benne adatforgalom widget? Olyan,mint a watchdogé...
Az integrált böngészőben van inkognitó mód?
Lehet, hogy elsőre idiótaságoknak tünnek, de ezek a dolgok vannak beállítva/letöltve, és egy belakott rendszert minek takarítsak le, ha az újra is le kell tölteni ugyanazokat a dolgokat...
Köszi a választ előre is! -
Frenky89
addikt
válasz dodopek #26365 üzenetére
Ez a lista nálam már a 720p-nél elbukik ugyanis a kamera app egyből kilép, ha videót akarok felvenni, de:
Zenelejátszó: Apollo és nem tudom mit tud.
Akkuidő: Szerintem pariban lehet. Flight módban -0,3-0,4%/h; csak hálózat (data/wifi off) -0,5.
DLNA-t én nem láttam.
Quiet hours: van
Inkognitó: van[ Szerkesztve ]
-
dlaccc
aktív tag
Hello!
Feltettem kollegám defy+ mobiljára a "cm-10.1-20130709-NIGHTLY_v2-mb526" nevezetű romot, minden jó végre el is indult, nem úgy mint a legtöbb rom.. Viszont olyan baja van hogy a wifi bekapcsoláskor csak gondolkodik de nem kapcsolja be :S Meg lehet ezt oldani? -
dlaccc
aktív tag
Próbáltam az új Kitkat romot felvarázsolni, de a cwm rész után maga a recovery nem indult.. na uccu neki rsd lite-tal feltettem egy magyar sbf fájlt. Elsőre ment minden, Pass-t kiírta.. azóta a telefon semmire se reagál Még bootloaderbe se hajlandó indulni,, azt hiszem ezt hívják téglának.. fizethetem ki a tulajnak?
-
dlaccc
aktív tag
(#26292) kopepe Köszönöm a kis csomagot, végre minden összeszedve és működik is Egyelőre nem találok hibát a kitkat-on, és még fürge is. Örülni fog a tulaj remélem
-
Hege1234
addikt
válasz Frenky89 #26379 üzenetére
én chrome-ot használok a gyárit még be se kapcsoltam
ha a gyári ra gondoltál akkor azt passzolomén eddig cm10-et használtam
kitket-en jobb a wifi
+ cm10-en a 720p-t elő sem tudtam hozni
itt meg megy
mondjuk benti használtra nem a legjobbegy hibát viszont most találtam
bt headset közben ha megy a jet audio (gyárit nempróbáltam)
akkor közben szaggat a zene pl ha belépek a menübe
vagy csak nézem az appokat
viszont ez lehet attól van hogy állítottam a procin
ezt majd még holnap tesztelgetem
mert ez elég fura -
nortol
senior tag
Sziasztok!
Egy talán közérdekü infót szeretnék itt megosztani veletek.
Aki volt már az oldalon, az tudja, hogy a motoroladefyall.info oldalon voltak használható anyagok.
A tegnapi nappal úgy döntöttem, hogy a domain nevet nem fogom meghosszabbítani, ellenben az anyagok, melyek az oldalon összegyültek, még sokáig hasznosak lehetnek sokak számára, így az oldal tovább folytatja működését, de már aldomain formában.Az oldal és tartalma továbbra is elérhető a következő webcímen: motoroladefyall.nortol.info
A váltás miatt még javítani kell pár elérést, de az is meg lesz a napokban.
Köszönöm, hogy elolvastatok!
Üdv
nortol -
anonymus89
addikt
Srácok letöltöttem a Turbo blu-ray 720p-s copy-ját mp4-ben és nem bírja vinni a vlc ha halványan is de szakadozik.
Mit csináljak húzzam fel a procit?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Hege1234
addikt
válasz anonymus89 #26382 üzenetére
nekem eddig minden 720p-s video szaggatott (1100mhz)
(de sztem egy bdrip és egy brrip is már jónak számít telefonon)ha van rá recept
én is vevő lenék rá -
pritor
tag
Sziasztok!
Magyarosítani szeretném motorola Defi-met innen szeretném, csak az a kérdésem nekem romokat le kell szedni (mind2-őt)a gyárit és magyart vagy elég csak a magyart ( 1.3 Lépés)?Mert ha igen akkor nem tudom letölteni. Vagy csak elég a 3.lépés tálálható JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf) linket letöltenem?(Ez ua. mint a 1.3 lépésben található magyar CEE?)
Motorola handset USB driver pedig azt írja amikor telepíteném "Unable to install a newer version of this product is already istalled" akkor elvileg fent van a gépen.Telefon Adatai:
Motorola Defy MB525
Android version 2.2.2
Build number JOREM_U3_3.4.2_179-2
System version Moto_Version.34.179.2.MB525.Retail.en.CEE[ Szerkesztve ]
-
10-11+
csendes tag
sziasztok,
itt lehet jelezni, ha van eladó, még garis, hibátlan defy + -om?
ritkán olvasom, még ritkábban írok (utoljára, mikor megvettem... ), de nem szeretnék a fórum szabályaival, szokásaival szembemenni!előre is köszönöm a segítséget!
-
-
pritor
tag
válasz anonymus89 #26391 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor megcsinálom !
-
pritor
tag
Sikerült a magyarosítás!
Később ha szeretném , akkor majd meg tudom majd rootolni úgy hogy legyen android 4xx op rendszert?
-
anonymus89
addikt
válasz pritor #26393 üzenetére
Igazán nincs mit örülök, hogy sikerült persze a szabof1 leírásokban minden benne van erre lesz majd szükséged.
Csak óvatosan mindennel mert Neked Defy van nem Defy+ és van saját topikja.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok, látom kezd újra élet lenni a topikban Na mi újság a 4.4 -el?
-
dodopek
addikt
Ha felteszem a kitkat-et, előtte szeretnék teljes program, és beállítás mentést csinálni a telefonomról. Milyen progit ajánlanátok ehhez, és hol kell csinálni?
Köszi! -
pritor
tag
válasz anonymus89 #26394 üzenetére
Oké köszi , majd odafigyelek!
-
disy68
aktív tag
válasz dodopek #26396 üzenetére
A recovery-ben készített backup mindenképp jó ötlet, Titaniummal készült program- és beállításmentés nem biztos, hogy jó lesz kitkat esetében is. Recovery-ben készített backupot próbáld meg új telepítés előtt visszaállítani, én már jártam úgy, hogy úgy tűnt lefutott hibátlanul a mentés, aztán mégsem. Ha a backup hibás a visszaállításra nyomva nem fog történni semmi (nem gányolja el az aktuális rendszert).
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
gacsoi
senior tag
Nekem is eljött a búcsú ideje
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget.
Jó társaságot fújt itt össze a szél!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest