Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Jó öreg Defy+ telómat nyugdíjazom. Azt szeretném megtudni, hogy a tárolt telefonkönyvet, hogyan tudnám elmenteni a számítógépemre? Abban nem is reménykedem, hogy egy LG számára ehető formátumban sikerülhet, de nekem az is tökéletes lenne, ha egy sima excel-be le tudnám menteni a neveket és a hozzá tartozó adatokat... Van erre valami szoftver? Köszönöm.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
anonymus89
addikt
válasz lacibacsi #27003 üzenetére
Milyen Lg-ről van szó?
Simán nyomj a telefonkönyvben exportálás az sd kártyára/táhelyre opicót, ekkor egy fájlba fogja exportálni. Felmásolod a gépre majd letöltöd a vcard organizert így szerkesztheted, egyesével is a későbbiekben.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gregus021
tag
válasz lacibacsi #27003 üzenetére
Vagy tudod szinkronizálni Google-el, és mikor a következő telefonodon bejelentkezel akkor automatikusan megjelennek. Itt tudod megnézni miket szinkronizált.
-
lacibacsi
addikt
válasz anonymus89 #27004 üzenetére
Ez nem nyerő, mert micro SIm-re váltok közben...
-
anonymus89
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz anonymus89 #27008 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy a T-pontokban átmásolják az adatokat! Ha ez működik, akkor ez lesz a nyerő megoldás. Köszönöm!
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ideje WIUI 3.1.27 ROM van a telón de már be van lassulva ill. kezdem megunni. Tudnátok mondani stabil,jó romokat? Egynek a CM10-et néztem ki. Köszönöm!Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Vegha
senior tag
Bár régi a kérdés, de én ezt használom bringán:
Delta Smartphone CaddyIIEzek voltak még versenyben:
Iberia
Quadlock
NiteIze
Utóbbi új találat, szerintem Defy+ esetén nem játszik, csak tepsifonoknál lehet nyerő.Azért döntöttem a Delta mellett, mert pipás és A-heades kormányhoz is rögzíthető és nekem mindkettő van.
-
Vegha
senior tag
Hardware-es cseréje mennyire komplikált a Defy+nak ? Javítgattam már jónéhány notebookot, ismerem a miniatűr világot, de ez mikrovilágnak tűnik inkább. Megnéztem egy videót youtube-on és csak a méretek kisebbek, a szerelés nem tűnik sokkal komplikáltabbnak
Kereteket cserélnék rajta (felső, hátsó) + ezzel együtt digitizert muszáj tudtommal és akkor már talán hátlapot is kapna. gyakorlatilag újra öltöztetném : ) Ahogy néztem eBayen, anyagilag nem túl megterhelő egy ilyen művelet. -
Vegha
senior tag
válasz Hege1234 #27014 üzenetére
Háhááát.... én csak burkolatokat vennék. Azt most nem böngészném végig, hogy amennyi eladó kínál burkolatot, azoknak valamelyikénél tartanak-e micro USB-t.
De nem is értem: free shipping van a micro usb esetén is. Sokat nem kockáztatsz: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdefy%2B+micro+usb&_nkw=defy%2B+micro+usb&_sacat=0&_from=R40@Mazsi
volt már a legolcsóbb kínai tré, 1x sem tudtam használni... akkor már inkább áldozok rá és veszek valami minőségit. Persze ezt is könnyű letörni, de az már user error. Amúgy meg igen fain néha zenét hallgatni túra közben : )[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27011 üzenetére
Használtad már? Milyen ez a rom?
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27022 üzenetére
Ahogy néztem nem ez a legfrissebb..a legfrissebb jobb vagy ez legyen? Battery calibrationt meg kell csinálni? Illetve a leírás alapján csináljam ami a drive -on van?
-
anonymus89
addikt
válasz t.kristof #27023 üzenetére
Battery Calibration-t már nem muszáj és igen az ottani leírás szerint csináld.
Stabil-t kérdeztél és ez az volt, de a Kitkat telepítése megköveteli a CMX-et:
"KitKat telepítése:
CM7, illetve CM10 különböző módosított verzióiról (pl. Mokee) nem lehet közvetlen telepíteni.
Elsőre kell egy Quarx-féle CM10.
- recocery
- data/cache/dalvik wipe
- CM10 telepítése
- reboot
- recovery megint, update recovery telepítése
- reboot
- recovery
- data/cache/dalvik wipe
- KitKat telepítése
- gapps telepítése
- reboot"Majd a srácok belinkelik a kitkat-et mert már addigra eladtam a telóm.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27024 üzenetére
Jò lesz ez, kipróbálom. Köszönöm a tippet!
-
t.kristof
senior tag
Felraktam...Elsőre jónak tűnik bár jobban eszi a ramot mint a MIUI. A procit húztam 1200 Mhz-re de akkor nem akart bekapcsolni így maradt 1Ghz-en.
-
NPeete
tag
CM11-hez már régóta nem kell előtelepíteni CM10-et.
Rootolás/akármi CWM-ből (vagy régi TWRP-ből) fel kell rakni egy friss TWRP-t (update-recovery, ha kell, szóljatok, átdobom), majd újraindítva a telót közvetlen be kell abba lépni (nem szabad, hogy elkezdjen bootolni a rendes droid), és ott egyből flashelni a CM11-et. -
disy68
aktív tag
válasz t.kristof #27030 üzenetére
Üdv én a Greenify-t szoktam használni. Az megmutatja, mi az ami automatikusan indulna, vagy felébresztheti a telefont, azzal meg tudod akadályozni az auto indulásokat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en
ui: bocs a linkért, valamiért nem akarja az igazságot..
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
t.kristof
senior tag
Cm10-ben hogyan lehet kitörölni az összes névjegyzéket? Szinkronizálta magát a gmail és most teli van egy csomó szeméttel.
-
HawerKing
őstag
Remek ez a telefon epp ma szereztem be egyet. Kicsit meg olvasom a topicot aztan ha kerdesem lesz felrakhatom ?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Szoval kezdenem :
Hasznaltan vettem a telot, eleg jo allapotban van (egy x10 mini prot + 3ezer ft ot adtam erte)
Egybol eszrevettem, hogy CM 10.1 van rajta. (kicsit utanna neztem de sokmindent nem deritettem ki hogy van e ujabb ettol a verziotol, 10.1 20130415 nightky mb526) szerintem ez valami nagyon kezdetleges allapotu lehet mert meg kamera app sincs benne. viszont eleg jol mukodik minden mas s meg nem futottam bele bugokba.
Mit ajaltok nekem? Rakjak gyari rendszert vagy rakjam fel ennek a rendszernek a frissiteset ha letezik e mar stabil verzio... koszi▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Huha kicsit szert szort nekem meg ez a defy+ romolas mindenkepp CM romot akarok hasznalni, tudna valaki adni tippet melyiket rakjam fel es honnan szedjem le....
Megneztem meg nem CWM recooverym van hanem valami TWRP, nemtudom ebbol lehet e majd cm romot felrakni?▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
disy68
aktív tag
válasz HawerKing #27036 üzenetére
Én azt mondom, ha nincs vele problémád, akkor nem kell rá más.
Kiindulónak ez az oldal.
Én a 2013.08.01-es CM10.2-est használom (4.3-as Android), ezzel nincs semmi gondom. Ebből se ez a legfrissebb, de mivel működik jól, így nem fogok váltani.
----
Amúgy most használtam régóta újra a maps-et navigálni autóban és az tűnt fel, hogy baromi lassú. A jel megtalálás az nem is érdekes, az olyan kb. mint volt, de utazás közben elég lassan követi a változásokat. Ez másnál is problémás esetleg? Addig fejlesztették volna a maps-et, hogy már a döfi nem bírja?
[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27040 üzenetére
Sajnos nem bírtam mindet kijelölni a névjegyzékben.(Sőt még többet sem...) Miután leszinkronizáltam, beimportáltam egy régebbi névjegyzék mentést, hátha jó lesz de nem...mindenből 4 lett. Úgyhogy maradt az egyesével törölgetés...
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz t.kristof #27041 üzenetére
Inkább csinálj egy factory resetet ha van fontos üzenet és telefonszám akkor mentsd le és utána gyári visszaállítás.
Majd ha hozzáadod a gmai-es fiókot akkor tiltsd le a néjegyek szinkronizálását és utána beimportálhatod a névjegyeket a memkariról.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27042 üzenetére
Már megcsináltam, és ki exportáltam a mostani névjegyzéket.
-
szoke12
őstag
Melyik a legfrissebb, legstablabb v4/v5-ös miui rom a telóra? Keresem, van egy csomó, de a legtöbb bugos. Sajna a wiui-kat néztem már, de nem voltak tökéletesek Viszont a miuit, mint rendszer nagyon szeretem
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
HawerKing
őstag
TWRP bol fellehet rakni siman egy CM romot? En egy 4.3ast akarnek felrakni de nem merek neki vagni mert nemigazan ertem a leirast s felek hogy csak CWM bol lehet... Nekem pedig TWRP recooverym van.
Probaljam meg felmasolni a romot es a google appot a memoria kartyara majd a TWRP bol factory reset-wipe catch - wipe dalvik catch es instal zipp? Igy menni fog?????▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
105kacsa
őstag
Megkövetem magam, nem gondoltam volna hogy a defy+ on le lesz váltva ez [MSB Revised 3.0]
De a CM11 07.24 es verzió nagyon jó lett kis csiszolás után.Lehet kellene kicsit foglalkoznom vele.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest