- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz netseft #25252 üzenetére
szerintem nem küldi el, hisz ha elküldené, nem lenne semmi különbség. De nekik azon nncs hasznuk, hogy felküldik a náluk már nem garis telódat. Igazából sztem pont csak ez a különbség az 1. és 2. év közt, hogy az elsőben elintézik, de utána neked kell.
más: nem tudom, hogy vagytok vele, de sztem zajos az msb 2.0 kamerája. illetve a kép, amit csinál. A sevenrock jobban tettszett, de abban meg a netmegosztás nem jó.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Megy a skanky szépen, kellett a battery fix is. 2 volt, a nagyobbat tettem fel.Van valami jelentősége?
Más. Én nem tudom, hogy a gyári rom buherálásából maradt e, vagy az verzióba belekerült, de nekem HD-ban rögzít a teló kamerája, pedig itt mindenki azt mondja, hogy a hd csak a gyári rommal megy...
Kérdésem is lenne.
-Tudtok ajánlani olyan egyszerű DLNA programot, mint ami a gyáriban is benne van?A lényeg, hogy könnyen lehessen másolni az sd kártyára a dlna szerveren keresztül.
-Valami olyan task managger is kellene, ami magyar, és jól működik benne az auto end list.Előre is köszi!
Dodo
-
dodopek
addikt
És mégegy kérdés. Le lehet valahol tiltani a főképernyő elfordulását? Csak a főkép, appok forogjanak, ha kell...
Köszi!
-
pete_21
addikt
válasz dodopek #25254 üzenetére
Őszintén szólva nem hasonlítottam össze a 2 battery fixet, így csak tippelni tudok, de szerintem magában abban a fájlban, ami az akksiért felelős, nem hiszem, hogy van különbség, szerintem csak azokban a fájlokban van különbség, amik a recovery-s flashelésért felelősek, magáért a flash eljárásért, hogy az újabb recoveryben is menjen.
Én úgy tudom, hogy mivel másik romot tettél fel, wipe-ok után, ezért a gyáriból már nem maradhatott semmi.
Múltkor írták, hogy a CM7 is tud 720p-t, valóban, viszont csak valami 15-18 fps-sel rögzít, míg a gyári 25-tel, ha jól emlékszem.DLNA: ebben nem tudok segíteni, ha itt nem kapsz választ, kérdezz itt.
Task manager: task manager progikat nem igazán ajánlott használni. Mire kellene, mi lenne a cél?
(#25255) dodopek: A launcher beállításaiban nézz szét, ott kell lennie, valami "működés", vagy "megjelenítés" menüben. De mindenképp a launcher beállításaiban!
[ Szerkesztve ]
-
disy68
aktív tag
Task Manager helyett, ha az a cél, hogy ne induljanak - és fussanak amikor nem kéne - programok, akkor a Gemini App Manager a te embered, ezzel le lehet tiltani az alkalmazások auto indulását, van egy Taskkiller Widget is hozzá, én ezt úgy használom, hogy a Geminiben beállítom mi az amit ne lőjön ki (pl. launcher, zenelejátszó) és amikor sokminden volt megnyitva rábökök és a felesleget kilövi és visszaáll a rend. Viszont magyarul szerintem nem tud.
szerk:
Ha van az eredeti ROM-ban neked tetsző DLNA progi, akkor ki kell szedni az apk-t belőle és felrakni azt. Ennek a menetét, valaki hozzáértőbb majd leírja remélhetőleg.[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
pete_21
addikt
Próbáld ki a Greenify-t, ez azt csinálja, hogy a memória- és akksizabáló appokat le tudja hibernálni, amikor nem használod őket. Ha elindítod a programot, akkor gond nélkül futnak. De a háttérben nem engedi őket futni, hogy ne zabáljanak (amikor lezárod a képernyőt, azután valahány perccel hibernálja őket).
A programok nem lassulnak, semmi gondod nem lesz belőle. Pl. a Facebook klienst hibernáltam, mert 20-30 Mb-ot megeszik a háttérben, és a netet is nagyon sokat használja. De amikor megnyitom, gond nélkül működik.
A TV24-et is hibernáltam, mert az meg sokszor felébresztette a telefont, így rontott a fogyasztáson. A Greenify kiírja, hogy mi ébreszti a telefont gyakran, mi mikor lassíthatja. Én ezt ajánlom task manager helyett. A task managerek általában csak ártanak. -
colos@@
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném kikérni a véleményeteket abban, hogy a T-mobile-os Defy+-om 4 gombjából a jobb szélső gomb led-je kialudt és még vasárnapig garanciás a telefonom.
Szerintetek belekötnek abba a boltban, hogy rootolva van a telefon és egy honosított 2.3.6-os rom van rajta ami nem főzött, csak a honosítás lett ráhúzva?!
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Jhnny86
csendes tag
Sziasztok [találtam egy elég jó listát ] a törölhető appokról 4.2.2 höz, gondoltam megosztom.
Én a Kacsa féle MSB 2.0 át gyomláltam vele
ki titániummal[ Szerkesztve ]
-
Jhnny86
csendes tag
válasz mate0314 #25262 üzenetére
Mielött feltettem lementettem gépre a képeket meg az igo-t aztán töröltem az sd kártyáról mindent, majd a rootolt sbf-et tettem fel rsd-vel és utána arra tettem fel ezt MSB 4.2.2 revised 2.0 2013.06.23! a 06.23-as a legújabb
winrarral még telefonra másolás előtt kiszedtem 3 kivételével az összes hangot a romból csak az alarmba, a ringtonesba és a notificationsba hagytam azt amiket megszoktam ui-t kiürítettem így a fényképező mindig hangtalan marad
-
laleeee
őstag
tud valaki ajánlani valami új cm7-et ? kicsit unom a wr-t ,meg úgy romolgatnék kicsit
-
colos@@
csendes tag
válasz laleeee #25266 üzenetére
Szia,
2 év garancia van rajta.
Viszont tegnap bevittem a debreceni Té-hez és mondták, hogy legjobb esetben is 15 napon belül nem kapom vissza a telót, mert Magyarországon már nem szervizelnek Motorolát
Gondolom nektek nem mondtam újat ezzel, csak gondoltam megosztom.
Inkább úgy döntöttem, hogy ilyen ,,kis" hiba miatt nem adom be, mert ennek ellenére tökéletesen működik -
mrdc
csendes tag
Sziasztok,
Ugyan nem sokszor szóltam hozzá a témához, de mint defy+ felhasználó, nagyon sok tippet-ötletet és megoldást kaptam tőletek, ezúton szeretném megköszönni nektek a segítséget, nálam meglett az utódja a kis defy+nak. További sok sikert mindenkinek a telefonjához
(ha esetleg valaki eladó mb526-ot keresne: http://hardverapro.hu/apro/motorola_defy_mb526_15/friss.html)
-
szoke12
őstag
Észrevettem, hogy sokszor csak magától lejön a hátlap. Fogja magát, és kiold, majd lejön.
Nektek is csinál ilyet?Más:
Valaki kérdezte, hogy lehet kiszedni a romból a DLNA progit. Talán legegyszerűbb megnyitni az sbf állományt, de a telepített romból való kibogarászás is opció lehet.
A progi mindenesetre a system/app mappában van elrejtve. Valószínűleg DLNA.apk a neve, bár még nem volt előttem. A lényeg, hogy a root joggal rendelkező file explorerrel el tudjuk érni, és ki tudjuk másolni. Elméletileg csak egy apk kell, hogy ott legyen, de előfordulhat, hogy odex-elt az állomány, ekkor egy DLNA.odex file is ott gubbaszt. MIndkettőt ki kell venni, és be kell másolni a másik rendszerben ugyanoda. HA csak az apk van, akkor elég a telepítése, de ha 2 file van, akkor talán bemásolás után még újra is kell indítani a telót. Esetleg lehet még deodex-elni, pl az Android Kitchennel.Ha van kérdés, szívesen várom.
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
Lenne még pár kérdésem.
Melyik romban a legjobb a kamera? Az lenne a fontos, hogy a fényképek ne legyenek zajosak, hanem a színek legyenek jók, és a vonalak élesek.
Melyiknek a legjobb az akkuideje? Csakmert eddig a gyárit érzem a legjobbnak, bár túl sokat nem használtam még.
A lényeg, hogy a kamera, meg az akksiidő nagyon jó legyen. Nem baj, ha nem a legújabb a rendszer, meg ha nem 4.x.x a száma, csak ezeken a területeken legyen jó.llletve: msb 2.0 van fent.
Miért perc alapú a számláló hívás közben? Mi az a HALO, meg a PIE?
Ja és rájöttem, hogy a közelség érzékelőt ha eltakarom fényképezésnél, akkor fókuszál, második takarásnál meg fényképez."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
killzone1987
senior tag
Hy!
Nem tudom másnak is feltünt-e,de a slimbean 3-as romja,jó 2 hò lepörgése alatt kinyirta a home és az opciók érintőpad ledjét.
Már ippenhogycsak pislákolnak...
Ejnyebejnye...
Am. egyre erősebben gondolkodom,hogy megválok tőle................. -
mate0314
aktív tag
ez alapján elkezdtem visszaállítani a mobilt gyárira, de az 1.10-es pontban írt első hiba lép fel nálam. "Please manually power up this phone"
3-szor próbáltam 2 gépről. valakinek ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
zolion01
tag
válasz Sakuro #25283 üzenetére
Bocs. Nem, nem mindegy. Azt hittem Defy+-hoz kell. Ezek nem lesznek jó neked, ha ezeket felteszed, többé nem lehet visszalépni Froyo-ra, stb, mert BL7-es lesz a telefonod és ezt csak piros lencsés defy-vel lehet büntetlenül megtenni.
Az egyik nevében benne van, hogy root, másikban gyári. Értelemszerűen elsőként a gyárit kell felrakni, majd ennek a root verzióját.
Sajnos Defy sbf-em nincs. A másik normál piros Defy-ből is +-t csináltam ezzel a ROM-mal.
-
zolion01
tag
válasz jr1994 #25292 üzenetére
Hát elég elgondolkodtató. Az első Defy-m is 2,5 fél éves, a + fiatalabb, de a belseje ugyan az mint a régié, és mostanság érződik, hogy nem egy mai technika lapul a burkolat alatt. Viszont a por és vízállóságról nem szívesen mondanék le. Ez a Haier meg röhejes 31e Ft-os áron megvehető. Hihetetlen.
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Találtam sbf filet és elkezdtem csinálni a Defyt..
RSD Lite-al flasheltem, majd amikor végzett nem indult újra a telefon. Most bekapcsológomra, sőt még ha töltőre felteszem, akkor sem csinál semmit. :S
Csak arra reagál, ha usb kábellel gépre dugom. Ekkor is, csak fehéren világít a LED és semmi más. Nem reagál semmire.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest