Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7967 üzenetére
ha gyári rom van a telódon és ezt a gyári romot rootoltad! >>> CWM-ből flash zip from sdcard 720p+panorama-defy+.zip
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7971 üzenetére
ez esetben a válasz: NEM lehet telepíteni 720p+panorama mod-ot CyanogenMod alá...
de egyébként sem maradsz le sok mindenről bár a panoráma része nálam hibátlan volt, nem úgy mint a GooglePlay-ről beszerezhető társai...azok valahogy mindig elcsúsznak valahol. ezzel a moddal pedig hibátlan panorámaképeket csináltam, csak ugye itt nem lehet körbeforgatni...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7977 üzenetére
720p az a "kissebbik" HD felbontás (lenne), csak a videónál elérhető...én annyi különbséget láttam, hogy kicsit smooth-osabb lett a kép és ugye eleve nagyobb, ergó full képernyőn nem volt (annyira) pixeles. de megvagyok nélküle
"panorámát nemlátok a beállítások között" ????? milyen beállítások között? nem arról beszélünk, hogy hogyan rakd fel? Te már látod, milyen opciók vannak?
tomlac14!
azt hiszem lehet, de csak 1-esével....de lehet tévedek és egyáltalán nem lehet az ingyenes verzióval...[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7981 üzenetére
nem nem. tegnap este felpakoltam a cm7et, de most egy ideig gyári rootolt rommal használtam ezt a camera mod-ot. de tényleg nem voltam elájulva tőle...
írta itt korábban valaki, hogy ha a defy+ hardveresen alkalmas lenne HD felbontású felvételre, akkor valószínűleg nem spórolták volna ki belőle. hát igen...egyedül a kamera miatt bánom kicsit, hogy nem a SE Ray-t válaszottam...de a többi tulajdonsága mindenért kárpótol╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lordyka
aktív tag
válasz Hege1234 #9966 üzenetére
idézet a play store leírásból:
"Dual Core/High end devices ( Sensation , Galaxy S/S2 , Nexus-S ) can play 720p MKV/AVI."
szóval a mi telefonunk pont eggyel kevesebb maggal rendelkezik...
dice player mindent megpróbál hardveresen decodeolni, ez nem fog neki sikerűlni 720p-nél. ha olyat akarsz nézni a telefonon van más lejátszó progi(pl mx player) ami szoftveresen decodeol és azzal menni fog elviekben de nem próbáltam még mert nem tartok 720p-t telefonon, márcsak azért sem mert barom nagy helyet foglal, mellesleg a kijelzőnek sincs ekkora felbontása, harmadrészt a korlátlan internet korában nem nagy erőfeszítés lerántani kisebb felbontásban is egy filmetszabof1: nyugodtan
-
IV. Béla
tag
válasz Hege1234 #24072 üzenetére
én is pont tegnap mentettem le a rendszert a Mybackup Pro 3.08-as app segítségével (ez egy régebbi verzió), ami elmenti sd kártyára a programokat és beállításaikat, valamint a híváslistát és az sms-eket is lehet külön menteni.
egy az egyben - szerintem - nem fogsz tudni mindent átmenteni, mert lehet, hogy lesznek olyan programok, amik nem kompatibilisek a 4.1-es androiddal, meg a rendszer beállításokat sem fogod tudni átmenteni.most már szinte mindenki sevenrock 0117-es dátumú cm10-es romját használja, próbáld ki te is azt. a quarx féle romokat nem ajánlom, december óta megbízhatatlanok lettek.
-
IV. Béla
tag
válasz Hege1234 #24074 üzenetére
ha vissza is akarod állítani a 2.3-at, akkor először a régi rendszeredet kell lementened: Custom recovery - Backup all! ez csinál az sd kártyára egy szép nagy fájlt (300 MB körül) és ezzel bármikor visszaállítod a régi rendszeredet. ezzel már megvagy?
majd a telepített app-okat (és azok beállításait) egy olyan programmal kell lementeni, ami kompatibilis a 2.3 és 4.1-es rendszerekkel (MyBackup Pro, Titanium backup, stb.).
-
IV. Béla
tag
válasz Hege1234 #24076 üzenetére
clockwork recovery:
custom recovery - backup and restore - backup
ha végzett, akkor az sd kártyán kell lennie egy clockwork nevű mappának, abban pedig egy mai napi dátumú mappának, benne a teljes rendszered másolatával (ez viszonyalg nagy mappa lesz, legalább 300 MB hely kell neki a kártyán) -
pete_21
addikt
válasz Hege1234 #24078 üzenetére
Így van, recoveryben backup and restore, backup all.
Ezzel a komplett romról készítesz egy image fájlt, egy az egyben mindent vissza tudsz állítani. Ez nem ír felül semmit az SD kártyán, nekem több, mint 500 Mb-ot foglal egy ilyen teljes backup, úgy készülj.
Én is a Sevenrock 01.17-es romot javaslom, mindenféle buhera nélkül használom, nem húzom a procit, nem babrálom a feszt, semmit nem buheráltam rendszer szinten, DroidX-et sem tettem fel.
A telepítést így csináld, ne a linkelt leírást kövesd:
Wipe data/factory reset. Wipe cache, wipe dalvik cache (advanced menüben), és ugyanitt wipe battery stats.
Ezután install zip from sd card, felteszed a romot. Install zip from sd card, felteszed a Gapps-ot. Wipe cache, wipe dalvik cache.
Reboot. Betölt a telefon, néhány percig hagyd békén (amit muszáj, azt beállíthatod, pl. az adatforgalom letiltása, ha nincs adatcsomagod ). Pár perc után indítsd újra a telefont. Ha betöltött, akkor már használhatod nyugodtan.
Ha van valami kérdésed, kérdezz nyugodtan. Az SMS-eidet ezzel át tudod importálni az új romba, olyan, mintha eleve erre jöttek volna.
A híváslista átpakolására is vannak ilyen appok, ha az is kellene. Nem tudom, az előző romodban volt-e reklámölő, én ezelőtt WhiteRabbitet használtam, és abban szerintem volt, mert ott nem találkoztam reklámmal. Ebben a romban, nincs reklámölő, így ajánlom ezt a programot.
A programjaidat Titanium Backuppal át tudod menteni, app+data-t is mentsd le, és majd állítsd vissza, így egy az egyben minden meglesz. Ajánlom még a Notification Weather programot, nagyon hasznos szerintem. Launchernek pedig a Nova Launchert ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Hege1234 #24087 üzenetére
Tehát valamilyen CM7 volt. Annál nem lesz pörgősebb a CM10, ez így rendben is van.
Viszont sokkal több extrát tud nyújtani, és kényelmesebb a használata. Illetve szerintem válaszképesebb az egész rendszer. CM7 alatt ha megnyitottam egy programot, Operát, vagy FB Messengert, akkor várni kellett, hogy betöltődjön, addig "döglött volt" a telefon. És megnyitás után is egy pár másodpercig nem reagált. Itt próbáld ki, hogy program indítás közben is lehúzhatod az értesítősávot. Valahogy válaszképesebb a rendszer szerintem.
És játék alatt is jobban akadt nekem a CM7. -
pete_21
addikt
válasz Hege1234 #24099 üzenetére
Én is az AdAwayt linkeltem.
F-Droid mit csinál? Még nem hallottam róla.Nagyon sok mindent be tudsz vele állítani, szerintem gyorsabb, mint az alap launcher, illetve gesture-öket is tud. Pl. a homescreenen nem kell az értesítősávra nyomnod, és úgy húzni. Bárhonnan kezdheted a "lehúzást", ha a swipe down-ra az open notification bar van beállítva. Alapból egyébként azt hiszem így van beállítva.
És talán az alap launcher a memóriában csücsül, a Nova a gyorsítótárban, így a memóriában nem fogyaszt semmit, ha minden igaz.
És a Prime verzió tud olyat, hogy a nem fogadott hívások, sms-ek, és emailek számát kirakja az alkalmazások mellé kis ikonba. -
pete_21
addikt
válasz Hege1234 #24104 üzenetére
Értem, köszi az infot.
Úgy látom, az F-droidot sem lehet Playről letölteni...Én a ZDclock-kal voltam úgy, hogy télen az új verziók nagyon el lettek rontva, nagyon durván memóriaszivárgásos volt, így régebbi után kellett néznem. Beírtam Google-be, hogy ZDclcock apk és egy verziószámot, és csomó oldalt kiadott, ahonnan a régit le tudtam tölteni. Olyan oldalak is voltak, ahol archive-szerűen ki voltak listázva a korábbi verziók, és visszamenőleg jó sokáig bármelyiket le lehetett tölteni. Úgyhogy ezt végülis az F-droid nélkül is meg lehet oldani, persze ott nyilván egyszerűbb, főleg telefonról.
(egyébként azóta meg nem frissítem a ZDclock-ot. Van róla Titanium mentésem, és rom újratelepítésnél azt rakom vissza. A legújabb ZDclock nagyon bugos...) -
pete_21
addikt
válasz Hege1234 #24145 üzenetére
Azt hiszem nálam volt mount sd card, amikor legutóbb néztem.
Bár így másodjára megnézve tényleg nem az sd kártyára panaszkodik, hanem a cache könyvtárára...
Wipe cache és dalvik sem segít neki?
Reméljük valaki tud biztosabban segíteni. Ha nem, akkor sbf újrahúzással helyre fog jönni. -
NPeete
tag
válasz Hege1234 #26352 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, amit linkelsz, azon egy screenshot van egy screenshoton Amúgy a titanium a 4.1 -> 4.3 váltáskor nekem is elrontotta az értesítősávom, nem jöttem rá hogy melyik app pontosan, de valami beállítások dolog lehet. Más nekem nem oldotta meg, csak egy data wipe. Azóta csak tényleg a fontosabb dolgokat állítom vissza.
-
-
anonymus89
addikt
válasz Hege1234 #26840 üzenetére
RSD Lite-tal telepítési leírás a linken
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Hege1234
addikt
válasz Hege1234 #26960 üzenetére
az előbb szétkaptam (hátha, megszakadt egy szál a port-nál de semmi, ép volt)
usb port körül kitisztítottam
kontaktsprét is kapottde nem változott semmi
viszont kikapcsolt állapotban fehéren világít a led szóval sztem a sw résznél lesz valami
a rom csere/restore remélem megoldja
-
Vegha
senior tag
válasz Hege1234 #27014 üzenetére
Háhááát.... én csak burkolatokat vennék. Azt most nem böngészném végig, hogy amennyi eladó kínál burkolatot, azoknak valamelyikénél tartanak-e micro USB-t.
De nem is értem: free shipping van a micro usb esetén is. Sokat nem kockáztatsz: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdefy%2B+micro+usb&_nkw=defy%2B+micro+usb&_sacat=0&_from=R40@Mazsi
volt már a legolcsóbb kínai tré, 1x sem tudtam használni... akkor már inkább áldozok rá és veszek valami minőségit. Persze ezt is könnyű letörni, de az már user error. Amúgy meg igen fain néha zenét hallgatni túra közben : )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest