- iOS alkalmazások
- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz laleeee #26201 üzenetére
Nekem max 1 hetet mondott a srác a pultnál,de lehet hogy előbb kész lesz a biztonság kedvéért adnak meg egy hetet.
Persze sejtem az itt olvasottakból hogy lehet idén már nemigen lesz a kezemben a defy,de ha megcsinálnak rajta mindent amit kértem és nem barmolják szét akkor nem is bánom nagyon.Mondjuk ha január első napjaiban ki kell mennem külföldre akkor már inkább leszek morcos hogy nincs velem.
Egyébként mondtam neki hogy egy hétre tudok intézni kölcsön telefont de tovább nem szóval ha elhúzódik a dolog akkor igényt tartok egy mobilra tőlük.
Szólok ha megtudok valamit. -
laleeee
őstag
válasz wombat2000 #26205 üzenetére
szerintem egyszerűen lusták,vagy nem tudnak kijelzőt szerezni. én itt vettem egyet és beszereltem magamnak (5 perc )
http://www.skyphone.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=12057&category_id=470&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53 -
Flashy
veterán
régebben olvastam arról, hogy a CM kinyírja az alsó 4 gomb háttérvilágítását, de most nem találom az erről szóló hozzászólásokat. viszont tényleg ki is nyírta pár héten belül, már csak 1 ég rendesen. érdemes gariztatni, vagy megint ki fogja nyírni? mennyire "megszokott" dolog ez? jobban nézett ki, amikor még égtek, de elfogytak, három már csak épp pislákol ha állítom a fényerejét...
-
Flashy
veterán
akkor hiszek nektek, köszönöm a válaszokat. nekem is a CM telepítése utáni napokban kezdődött és pár hét alatt három elment, ezért lett gyanús. egy olyan sejtésem van még, hogy a gyári ROM emlékeim szerint csak ki-be kapcsolta a LEDeket, a CM halványítja is, talán ez válthatja ki a kiégést. ha 2 év a gari akkor még van rá pár hónap, de ha utána is bármikor újra meghalhatnak, akkor nem akarom csak ezért gyári állapotba állítani és odaadni a telefont ki tudja mennyi időre.
-
disy68
aktív tag
CM rom alatt a cyanogen-es beállításokban (vagy defy-s beállításokban?) lehet állítani a gomb fényerőt, én 30% körül használom és nem tapasztaltam semmi problémát eddig (pár hónapja használom cm rommal). Az amúgy biztos, hogy 100%-on elég izmosan világít, lehet az sok is neki, azért ég ki.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
PirosHello
senior tag
Nekem Mokee van rajta, előtte Quarx volt sokáig.
A gombok mindig 100 %-on világítottak, és soha sem égtek ki, sohasem kellett a telót szervízelni (kopp-kopp-kopp)
Most volt két éves, és épp most fogom eladni (sajnálom, mert télleg megbízható teló jó anyagból, de az idő "elszaladt felette", de valójában az Én igényeim nőttek meg ), mert úton van az utód.
Ha jól belegondolok, sohasem volt még egyhuzamban ennyi ideig ugyanaz a telefonom (új egyéni csúcsot döntött meg a kicsike )
További sok sikert mindenkinek ehhez a kiválló telefonhoz![ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
laleeee
őstag
válasz PirosHello #26216 üzenetére
mit veszel helyette ?
-
Flashy
veterán
nem akarom tovább rágni a témát, csak annyit, hogy indítottam egy nandroid backupot, hogy hátha lesz kedvem megnézni hogy egy másik ROMmal milyenek a gombok alatti ledek. na a menüben most a backup alatt ég az a 3 led is ami a bebootolt android alatt csak pislákol, de balról jobbra egyre halványodnak, a jobb szélső csak épphogy... szóval gariba biztos nem viszem, majd vagy jobb lesz másik ROMmal, vagy így marad, úgyis megszoktam mi hol van...
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Defy mini rootoláshoz hova forduljak? Kifejezetten mini topicot nem találtam. Nincs olyan leírás, mint a pluszhoz a Szabo F1 leìrása?
Köszi! -
disy68
aktív tag
válasz dodopek #26222 üzenetére
A gapps-ot amikor felraktad (flash zip), az a /system-be telepíti, lehet használni valami root uninstallert hozzá, vagy valóban lehet törölni a /system alól (abban nem vagyok biztos miket kell innen törölni, így én a fent említett progival szoktam pucolni a felesleget).
persze evvel nem árt vigyázni, mert olyat is törölhetünk, amit nem kéne
[ Szerkesztve ]
-
Mec
aktív tag
Jó ideje nem romolgattam, van már stabil és gyors rom amire érdemes áttérni 2.3.7-ről?
A KitKat-et próbáltátok már?
mecsystem.uw.hu
-
Sterilzona
senior tag
Egy telepitesi utmutatot osszeallithatna valaki,magyarul,errol a kikatrol.
S amugy,mukodik benne vajon az a bizonyos alacsony rendszerkovetelmenyi mod,valami art ? talan ... -
-
-
zolion01
tag
válasz Sterilzona #26228 üzenetére
Az art-ot nem kapcsoltam be. XDA-n írta valaki, hogy nem vett észre semmi különbséget a dalvik és az art között, viszont volt probléma egy-két programmal, így aki próbálta az is visszarakta dalvik-ra.
Érdemes megnézni, egy CM10-hez képest egy tényleg használható rendszer ezen a telefonon is.
Akkuidőre nekem a Maniac féle CM7 szintjét hozza. -
-
Frenky89
addikt
válasz zolion01 #26234 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de pár funkció hiányzik nekem még - vagy csak nem találtam meg:
- képernyő elforgatási lehetőségek megadása: 0,90,270-et szoktam használni
- zseblámpa hozzárendelése valamelyik alsó gomb hosszan nyomvatartásához a lock-screen-en
- a PIN beíró felületen össze vannak csúszva a billentyű-sorok -
disy68
aktív tag
Felraktam a kitkat-ot cm10.2 után viszont az akksikijelzés kicsit megkergült, csak 10-esével vált. Másnál volt már hasonló?
-
Frenky89
addikt
válasz disy68 #26242 üzenetére
Nálam is csak 10-esével megy, de ez ha jól láttam, akkor ismert bug.
Közben kidobtam a launcher-t és cseréltem egy Apex-re, így már használhatóbb, viszont az említett feature-ök ugyan úgy hiányoznak. Ellenben itt végre működik a képernyő fényerejének állítása nagyon alacsony lux értékek esetén is, nem úgy, mint a MoKee-ban.
-
Mec
aktív tag
válasz zolion01 #26229 üzenetére
MokeOs-ról elindult a telepítő de hibával leállt, utána a Motorola logónál mindig kifagyott, akkor már csak rsdvel tudtam újratenni a gyári redszert. Újra kezdhettem mindent az alapoktól. Most megint cm7 van recoveryből, de az akkuidőm sokkal jobb lett, érdekes...
Akkor megpróbálok Cm10ről telepíteni.
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Frenky89
addikt
válasz disy68 #26244 üzenetére
A Battery Widget Monitor amúgy írja 1%-onként az akksi állapotát.
(#26245) Mec: Ezt én is eljátszottam. MoKee-ra akartam felrakni, mondván az is CM, de nem jött be, így root-olt sbf-től kezdtem újra a műveletet: 2ndinit, wipe-ok, 10.30-i CM10 + gapps, wipe-ok, 12.05-i CM11 + az itt linkelt banks gapps.
[ Szerkesztve ]
-
disy68
aktív tag
válasz Frenky89 #26246 üzenetére
Én egy battery calibratorral néztem, az mA-ben írta ki a töltöttséget, szintén jól. Különösebben nem zavar a dolog amúgy.
A másik ami nagyon jó a ROM-ban, hogy belekerült a Privacy Guard.
-
zolion01
tag
12.05 kitkat lecserélve 12.10-re
Érdemes frissíteni, van 1%-os kijelzés.
Ja 4.4.1 mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest