Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Szisztok!
Hogy tudok miuit telepíteni? A gb-s romokban nincs kernel. Honnan tegyek bele?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
Feltettem a v4-es miui-t, de folyton újraindulgatott.
Nem hiszem el. Hogy kell telepíteni a gb-t?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
Kovax12
tag
Üdv. Defy+-hoz WiUi rommal szükséges-e Battery Fix? Most vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban töltőre dugva 87%-ig normálisan töltött, viszont innen egyből 100%-ra ugrott. Az igazság az, hogy 3%-os akkuszintnél CWM-ben töröltem a battery stats-t és ezután tettem kikapcsolt állapotban töltőre és ekkor ugrott 87-ről 100%-ra.
Nem írom alá!!! :D
-
szoke12
őstag
na csak feljött a miui. melyiknek jobb a kamerája? miui gb, vagy sevenrock?
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ennek van értelme? [link]Nekem kb150-200mb között szokott lenni a szabad memória.
Még egy kérdés. Task managger helyett olvastam itt olyan progiról, ami elindulni sem engedi a felesleges alkalmazásokat. Ha később szükségem lesz a progira, mi történik? Lassabban indul el, mintha ott rezegne a memóriában, és ennyi?
Köszi a válaszokat!
-
disy68
aktív tag
válasz dodopek #25706 üzenetére
Ennek van értelme? [link]Nekem kb150-200mb között szokott lenni a szabad memória.
A leírás alapján ez annyit csinál, hogy az sd-kártya külső/belső (tárhely)tulajdonságát állítja át; ez arra jó, ha nem fér el az ember a belső tárhelyen. Nem a ram-ot bővíted vele.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
Kovax12
tag
válasz Atlantisz48 #25710 üzenetére
Sevenrock 01.17. De WiUI-val gyorsabb a gép, jobb a kamera is (szerimtem), ráadásul 200 és 270 mega közötti a szabad ram. Bár tény, hogy nem terheltem le programokkal. Csupán Opera Classic és Mini, 4Shared, Zedge, Titanium Backup és Perfect Keyboard-ot telepítettem.
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!!! :D
-
disy68
aktív tag
válasz dodopek #25711 üzenetére
Igen, ez neked nem szükséges. A belső memória elnevezés itt az internal storage-ra utal, ami gyakorlatilag belső memória de valóban nem egyértelmű. Amúgy egy jó rommal nem hiszem, hogy nagy probléma lenne a defy+ memóriakezelésével.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
dh66e
veterán
válasz tpeter77 #25715 üzenetére
Nem normális mert teljes képernyőn kell futnia,de arra neked kell figyelni hogy milyen verziót raksz a telóra.Valamelyiknél át kell írni telepítés előtt a neked megfelelőre,valamelyiknél ki kell törölni a nem megfelelőket és így kell telepíteni valamelyiknél pedig csak újra kell indítani a telefont és automatikusan beáll a defy kijelző méretére.
-
tpeter77
addikt
válasz Sterilzona #25716 üzenetére
kifejezetten 480x854 méretűt használok, és ez a kép fogad...
A megoldásokat szeretettel várom -
tpeter77
addikt
sziasztok,
ez a reklám a sevenrock-hoz kötődik?
amióta a sevenrockot használom naponta 2-3 alkalommal is megjelenik.
mivel tüntethetném el végleg? -
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #25721 üzenetére
Úgy emlékszem,hogy valahol a beállìtásainak sűreiben,találkoztam egy olyannal is,hogy TELJES MÉRETŰ üzemmód vagy mi,de biztos vagyok benne,hogy valahol ilyen is van benne,ès ezt te állítottad el,mert alapból,amikor elsőnek fölteszed,a kijelző aljánál a gombok majdhogy félig látszódnak,második indìtàsnál lesz tökéletes,és az alap a teljes képernyős mód....
-
pete_21
addikt
válasz tpeter77 #25683 üzenetére
Melyik Opera? A Classic, vagy az új?
(#25684) rokafiu77: Azt hiszem a Beállítások\Megjelenés menüben van a hangerőre ébredés.
(#25704) Kovax12: Nem szükséges. Battery fix csak akkor kell, ha kb. 83%-ig tölti a telódat. Ha 100-ig tölti, akkor jól felismeri az akksit.
A 100%-ra ugrás lehet amiatt, hogy a Defy akksijának az elektronikája elég pontatlan, nem a legjobban mér, de lehet az akksi fáradása miatt is.(#25706) dodopek: A linkelt oldalon lévő okosság szerintem a a memóriakártyát cseréli meg a belső tárolóval, ha valakinek nagyon nem lenne elég a belső tárhely.
Greenify-t használj, az deep sleepben 5-10 perc után lehibernálja azokat a programokat, amiket beraksz a listába. Vagyis nem merítik a telefont, nem zabálják a mobilnetet, és a ramot sem. Ahogy elindítod ezeket a programokat, egyből kiolvad, és minden gond nélkül indul. Pl. a Fb klienst megéri hibernálni, ha nem kellenek a notificationökről a push értesítések, és az ismerősnek jelölések (az üzeneteket a Fb Messenger úgyis jelzi, ha fent van). Nem zabálja a ramot, és a netet sem. Illetve néhány programról (pl. TV24) kiderülhet a Greenify segítségével, hogy fölöslegesen ébresztgeti a telefont, ami növeli a fogyasztást. (Egyébként érthetetlen, hogy a TV24 miért ébresztgeti, amikor nem is kéne futnia... Ezért hibernáltam azt is.)(#25711) dodopek: Szerintem a virtuális rammal sem lennénk sokkal előrébb, mert az sd kártya elérése, írása, olvasása lényegesen lassabb, a RAM-nál, így még ha az sd-re tudja egy swap-ot csinálni, akkor is szembetűnő lenne, hogy elfogyott a ram, és már a swaphoz nyúl.
(#25713) disy68: GB-n tényleg nincs probléma, ott jó a memóriakezelés. Sajnos 4.x-en már nem, de azon meg semmi buhera nem segít...
(#25719) rokafiu77: A reklámot valamelyik programod okozza. Van valami program, amivel ki lehet szűrni, az Androidos alkalmazások topikjában kérdezd meg, ott biztos tudják a megoldást.
A navival meg vigyázz, mert tiltott a fórumon, megütheted vele a bokád.[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
cm7-em (nightly) van és szeretnék váltani
kipróbálnám a cm10-et
viszont fontos hogy működjön rajta a bluetooth headset
és a gps
de inkább minden
cm10 nél melyiket válasszam hogy ez összejöjjön ?ez esetleg? [link]
cm-10-20130526-NIGHTLY-mb526 ez a legfrisebbezt ugye nem odinnal kell felrakni hanem cwm-nél
install from sd ugye ? -
Fricc
tag
Hali!
Tegnap vettem új Defy+ -t, angol nyelvű full box kiszerelésűt, és otthon néztem csak hogy 2012. júliusában gyártották az akksit. Nem ciki, hogy boltban több mint 1 éves akksival adják az új telefont? Egyáltalán 2013-as gyártási évű 1700mah -s defy+ akksi létezik, vagy már nem gyártják? (20%-os lemerítettségi állapotban volt)
Köszi!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
válasz killzone1987 #25721 üzenetére
szia
8.4 alatt nem találom ezt a beállitást.
segitenél hogy pontosan hová van eldugva ez a beállitás? -
anonymus89
addikt
Valaki próbálta már ezt az Xperia Z stílusú romot?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Atlantisz48
őstag
válasz anonymus89 #25730 üzenetére
Nem de érdekesnek néz ki
-
SSlyTR
aktív tag
Valaki root-olt mostanában? Tudtok egy jó leírást?
már 2-3 leírást megnéztem, a linkek nem élnek, nem tudok letölteni programokat, ha le is szedek egy root-oló programot, az nem működik.
most csinálok először ilyet, nem tűnik valami nehéz dolognak, csak működőképes leírás kellene.milyen bevállt rootoló programokat használtatok? unroot is érdekelne.(ha nem szűnik meg a hiba új szoftverrel, akkor szervizbe kell vinni a telót.)
köszi!
-
pete_21
addikt
válasz SSlyTR #25734 üzenetére
Pontosan mivel próbálkozol?
Mert én mostanában kétszer is újrahúztam sbf-től, és tökéletesen ment minden...(#25728) rokafiu77: Én is Opera Classisot használok, de nekem jól működik alatta.
Az Operát frissen telepítetted, vagy mondjuk Titaniummal mentetted vissza beállításokkal együtt?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Atlantisz48 #25731 üzenetére
Komoly kis rom felraktam nagyon pofás igaz nem a leggyorsabb de mindig ürítem a memóriát így megy szépen nincs vele gond.
Ez az új opera Xperia-ra valami nagyon nagy melléfogás nem is tölt gyorsan de még megeszi a memóriát is......
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Atlantisz48
őstag
válasz anonymus89 #25736 üzenetére
A romnak van akkora sebessége mint a sevenrock 0117-nek ?
-
anonymus89
addikt
válasz Atlantisz48 #25740 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a az akkumulátor kímélése miatt váltottam Skanky-ra az egyik legjobb ha nem a legjobb még a Nyuszi előtt is. Úgyhogy nem nagyon emlékszem már a Sevenrock 0117-re de vissza kell fogni állandóan sasolom a Running alkalmazásokat.
A kinézete miatt tettem fel mert nem rossz.....
-
szoke12
őstag
A telefont sokszor használom internet megosztásra. de állandóan ledobálja a megosztást. és ismét előjön az usb jelecske, mintha most tettem volna fel a gépre. Amikor háttértárként használom, semmi gond, csak amikor netmegosztásra akarnám rábírni, akkor szenved. És nem csak egy rommal. Mos Wiui gb van fent, de ezt játszotta a Sevenrock 01.17, és az msb 2.0 is. Kezdtem hardverre gyanakodni, de igazából ha háttértárként megy, akkor is így kéne szórakoznia , ha rossza az usb csati. De a múltkor pl 1,5 órán át telóról filmeztem a gépen. És nem volt baja.
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
720p felbontású videókat nem bírja lejátszani a telefonom, annyira szaggat, hogy nézhetetlen.
Mindegyik telefon ilyen, vagy az enyém ilyen csak?
Rá lehet bírni valahogy, hogy lejátssza az ilyen felbontású videókat?jelenleg sevenrock 01.17-es rom van fent.
-
dh66e
veterán
válasz SSlyTR #25734 üzenetére
Ott van az hidd el.
[szabof1/legfontosabb_motorola_defy_defy_telepitesi_leirasa] Leírás,meg minden ami kell neked.Valami nem megy kérdezz,de szerintem simán megcsinálod.
Először ezt csináld meg:
Motorola Defy+ gyári 2.3.6 4.5.1-134_DFP-231 rom rootolása -
szoke12
őstag
válasz tpeter77 #25744 üzenetére
hogy őszinte legyek, nekem miui gb-n sokkal szebben mennek a filmek (720p), mint sevenrockon.
mx-et használok, és semmi szaggatás, vagy csúszás. sevenrockon szintén mx-el láthatóan szaggatott."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
tpeter77
addikt
válasz Atlantisz48 #25745 üzenetére
igen, filmet tettem rá.
qpic vagy mi, képnézegető, tud lejátszani - szaggat
vlc player - szaggatAkkor tegyek fel más romot?!
-
Hege1234
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest