Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz tpeter77 #25683 üzenetére

    Melyik Opera? A Classic, vagy az új?

    (#25684) rokafiu77: Azt hiszem a Beállítások\Megjelenés menüben van a hangerőre ébredés.

    (#25704) Kovax12: Nem szükséges. Battery fix csak akkor kell, ha kb. 83%-ig tölti a telódat. Ha 100-ig tölti, akkor jól felismeri az akksit.
    A 100%-ra ugrás lehet amiatt, hogy a Defy akksijának az elektronikája elég pontatlan, nem a legjobban mér, de lehet az akksi fáradása miatt is.

    (#25706) dodopek: A linkelt oldalon lévő okosság szerintem a a memóriakártyát cseréli meg a belső tárolóval, ha valakinek nagyon nem lenne elég a belső tárhely.
    Greenify-t használj, az deep sleepben 5-10 perc után lehibernálja azokat a programokat, amiket beraksz a listába. Vagyis nem merítik a telefont, nem zabálják a mobilnetet, és a ramot sem. Ahogy elindítod ezeket a programokat, egyből kiolvad, és minden gond nélkül indul. Pl. a Fb klienst megéri hibernálni, ha nem kellenek a notificationökről a push értesítések, és az ismerősnek jelölések (az üzeneteket a Fb Messenger úgyis jelzi, ha fent van). Nem zabálja a ramot, és a netet sem. Illetve néhány programról (pl. TV24) kiderülhet a Greenify segítségével, hogy fölöslegesen ébresztgeti a telefont, ami növeli a fogyasztást. :) (Egyébként érthetetlen, hogy a TV24 miért ébresztgeti, amikor nem is kéne futnia... Ezért hibernáltam azt is.)

    (#25711) dodopek: Szerintem a virtuális rammal sem lennénk sokkal előrébb, mert az sd kártya elérése, írása, olvasása lényegesen lassabb, a RAM-nál, így még ha az sd-re tudja egy swap-ot csinálni, akkor is szembetűnő lenne, hogy elfogyott a ram, és már a swaphoz nyúl.

    (#25713) disy68: GB-n tényleg nincs probléma, ott jó a memóriakezelés. Sajnos 4.x-en már nem, de azon meg semmi buhera nem segít... :N

    (#25719) rokafiu77: A reklámot valamelyik programod okozza. Van valami program, amivel ki lehet szűrni, az Androidos alkalmazások topikjában kérdezd meg, ott biztos tudják a megoldást. :)
    A navival meg vigyázz, mert tiltott a fórumon, megütheted vele a bokád.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák