Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
köszi az eddigi válaszokat. felmerült most egy olyan kérdés, hogy tesztképpen próbáltam megnyitni egy 10 megás PDF-et a BIS-re beállított e-mail címemmel. nem tudta megnyitni, "ismeretlen hiba" üzenettel. utána megpróbáltam letölteni, akkor kiírt valami olyasmit, hogy nem tudja letölteni, mert meghaladja a beállított 2,9 megát.
Ezek utána mondom, ha tesztelünk, teszteljünk rendesen. elküldtem a BES-re belőtt e-mail címemre is a doksit. Onnan viszont megnyitotta simán. Valaki tud valami lehetőséget, hogy esetleg a BIS-essel is meg tudjam nyitni?ill. felmerült benne olyan kérdés, hogy ugye elvileg nagyon adattakarékos ez a BES/BIS dolog, de mégis érdekelne,hogy mennyi adatforgalmat generál, valahol ezt le lehet kérdezni/megnézni? mert úgy gondolom, hogy ez nekem "korlátlan" , még, ha a hivatalos publikus szolgáltatásban 100 mega is elvileg a forgalom, akkor is érdekelne csak kíváncsiságképpen. mondjuk főleg egy gprs-es területen fog ennek kijönni az előnye, ott tudom majd jól letesztelni
-
Takhanto
őstag
Ha vennék kártyafüggetlen BB telót,beleteszem az én vodás sim kártyámat ami tartalmaz 100 mb internet adatforgalommal,regisztrálok és ennyi? Van valami plusz költségem ha használni akarom BB messengert meg minden ami olyan?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
fgth
tag
BBM
animal gif avatar [link]
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
Vazallus
tag
Hali,
Ismer valaki megbízható blackberry szervizet Bp-n?"Mr. Salieri sends his regards"
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Blackberry-re van olyan program ami figyeli az árfolyamváltozásokat és up-to-date?! Értem ezalatt hogy naponta többször is frissül...
Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
A beepitett e-mail kliens tud html uzemmodban mukodni?
-
vtechun
veterán
válasz donat_sz #1728 üzenetére
Kozben kiderult, hogy csak a beses mail cimemnel jon ez elo, ott csak szoveges modban latszik, viszont vegig tudok benne menni. Amugy a bises mailben meg jol (jobban) nez ki, viszont nincs benne vegig a mail, azt irja az aljan kekkel leroviditve 84070 byte. Es nem tolt tobbet hiaba gorgetek lefele, viszont. Menuben ha ranyomok az egyszeru szoveg fogadasara, akkor atalakul plain textte, viszont vegig lejon, ezek szerint html modban nem latszik vegig egy hosszabb mail?
-
vtechun
veterán
válasz lezerpiramis #1731 üzenetére
Ezt tuti erre akartad valaszolni?
-
vtechun
veterán
válasz lezerpiramis #1731 üzenetére
Uzemido ertekere voltam kivancsi
-
donat_sz
senior tag
válasz vtechun #1729 üzenetére
az biztos, hogy a BB gomb lenyomásával kell olyan menü opciónak lennie ami segít lekérni a hátralévő szöveget. angolul "more"
függetlenül exch vagy egyéb mail esetén
ill, nekem minden html-be jön le
de tudok oda vissza váltani plain és html közt, ill biztosan lehet a mailbox opcióinál defaultot állítani -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
BB telefon készülék eladása előtt mit kell tenni? Gondolom lemondani a szolgáltatónál a BIS-t és csinálni egy gyári resetet.
Na ezt hogy tudnám megtenni?
Let the Zone take me if I am.
-
fgth
tag
3 pillanat es leveszik a BIS szolgaltatast. utana ertekesitheto a telefon.
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
Sakab
senior tag
Sziasztok többéve furdalja az oldalamat egy kérdés amit megpróbáltammár kideríteni de nem sikerült de igazából annyira nem is izgatott eddig.
Második telefonnak szeretnék venni egy BB 9700át. Olvasgattam a BB rendszerről és az ő BIS BES szolgáltatásáról amiért annyira híres. Na most nekem jelenleg van egy i9000em attól most tekintsünk el h nem az a tipikus üzleti telefon többek szerint bár ezzel is vitába szálnék de most nem lényeg. Szóval mivel tud többet nyújtani egy BB mint pl egy androidos pop3 as kliens?vagy a gmail appja? úgyan azokat betudom rajta állitani mint a BB-n cimlista szinkronicáció naptár (gmail) stb... x percenként ellenőriz ez is. és még plusz elöfizu se kell hozzá csak sima net. Szóval ha eltekintünk a külsőtől miben más ezt magyarázza meg nekem pls vki és nagyon hálás leszekJa igen most az aksi időt se vegyük figyelembe mert a 4" 1GHz az tényleg zabál és 1 napot ha kibír
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Ha elolvastad a cikket:
Neked a BB ugyanolyan, mint az Androidos telefonok. Fölösleges pénzkidobás lenne átállni rá, csak azért, hogy sok gomb legyen a telefonon.
Ha csak átfutottad a cikket, és véletlenül pont a lényegre nem figyeltél:
A BB a saját szerverein keresztül adagolja a biteket, titkosítva, tömörítve, azonnal.
Egyszerre csak 2KB-ot tölt le a készülék, ahogy lapozol, úgy tölti a többit. Ha továbbítasz egy melléklettel rendelkező levelet, akkor az nem növeli az adatforgalmadat, mert a szerveren tárolt változatot továbbítja az új címzettnek (nem kicsit gyors megoldás).
A BB nem időzítetten néz fel a hálóra, mint a POP3, hanem folyamatosan fent van.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
icezozo
addikt
-
Sakab
senior tag
Értem köszönöm a kimeritő válaszokat most mondhatnám azt h egy normál kliensel belehet állítani h csak x kb-t szedjen le elösször de nem mondom.
De amit irtok a telefonással ill az aksival kapcsolatba azt aláirom h jogos. teljes mértékig. velem is havi szinten előfordul h hivnak nemtudom felvenni mert épp gondolkozik és nem reagál ill fél nap jobb esetbe 1 nap az aksi. igen kompromisszumokat kell kötni ki mire használja.1ébként a 9700 án normálisan fut a 6.0 os? ebben az átlag 35k-s ár körül van jobb alternatíva BBbe?láttam a 9780at több rammal de az 50 alatt nem találtam annyival meg nem gyorsabb ahogy olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
ami nagyon nagy előny, ha kapsz egy 5 megás pdf mellékletet. akkor az is szépen, apránként tudod olvasni, nem kell leszedni mint az 5 megát. ez nekem nagyon tetszett, hogy EDGE hálózaton is 10 másodperc alatt olvasható lett a pdf, ugye durván gyakorlatban ez 10x150 kbit lehet ami 200 kbyte sincs, seperc alatt tudsz az oldalak között navigálni, ugyanezt doc fajllal is, stb. ez a ficsör nekem nagyon tetszett
-
Sakab
senior tag
válasz vtechun #1747 üzenetére
Jogos ezt tényleg nemtudja az semeik android kliens. Bár most azért halkan megjegyzem és tényleg nem kötözködésből ha ez üzleti célközönségnek lett kitalálva itthon 2k ért kapsz 500 Mbot T-mobilnál 3G majdnem mindenhol van igy kb 5Mb max 3Omp akkor miértelme. gazdaságos az tény. de külföldön 2k ért több gigát kapsz tudtommal.4g elterjedésről meg nem is beszélve..
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Adott egy független BB 9800. Telenor előfizetéssel. BIS/BES nincs használva (tudom-tudom, de majd talán ha nagyon szükségem lesz rá) Tehát. Wifivel minden megy ahogy kell, Mobilnettel viszont ugye a gyári böngésző nem megy. Letöltöttem a legújabb opera minit, de ott szintén wifi-vel van net, 3G-vel pedig kiírja h nincs kapcsolat. Mit rontottam el?
20 éve a PH-n.
-
vtechun
veterán
pl roaming esetén gazdaságos, meg azért vidéken közel sincs mindenütt 3G, sajnos még EDGE se mindenütt, ilyenkor nagyon jól jön levelezéshez. de mint írtam is, nekem az is nagyon tetszik, hogy kézreállnak a dolgok, amig csak úgy kézbevettem, addig rohadt gusztusalannak talaltam, de hasznalat kozben nagyon megnott a szememben az erteke
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest