- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Fancy-boy #799 üzenetére
Igazából nem tudom. Eléggé egy szinten van a két telefon, egyik ebben jobb egy kicsit, másik abban. A kijelző olvashatósága elég fontos, ilyen szempontból a 630 nem rossz, bár azért ennek se valami nagy eresztés a kijelzője. A 480p nem rémlett, köszi. Ez még jobban árnyalja a képet.
(#800) bagkri01
Milyen a multitask, mennyit pöttyöz váltáskor? A 630 értelemszerűen állandóan, agyon swapolja magát a rendszer, de azért használható (a Snapi 400 ellensúlyozza, 4-5 másodpercnél többet nem szokott pöttyözni). -
MarKotiKk
csendes tag
Megvettem a Modern Combat 5-öt és mikor lépnék be kilép a játék. Már 3-szor töltöttem le, újra is indítottam a telefont de még így sem jó. Ötlet ?
-
bepken
veterán
válasz kolosanyi #801 üzenetére
a gyári zenelejátszón kívül én még nem nagyon találkoztam resuming felirattal. ott se igazán értem, miért jelenik meg párszor (akár csak lezárás/feloldás vagy beállításokból visszalépés után) - de igazából nem mondanám azt se, hogy ilyenkor sokáig gondolkozik.
nagyon nagy erőforrás igényes alkalmazásokat nem használok, játékokból is egyszerűbbeket próbáltam eddig. az érintő probléma olykor ott zavaróan előjöhet, zömmel kétujjas irányítás esetében. illetve azért érződnek a snapi200 korlátai...na de nem is erre a célra van kitalálva (bár nem próbáltam, de úgy gondolom, egy snapi400 se nyújt azért akkora felejthetetlen játékélményt....)pöttyözésre visszatérve....én 100megás mobilnettel használom, így kb fél nap után le is vagyok korlátozva. így nyugodt szívvel mondhatom, hogy eddig amikor várni kellett valamiért a telefonra, az csakis valamilyen szinkronizációs folyamat miatt volt.
a kamera egyébként szerintem korrekt képeket csinál. nyilván nem fotós telefon, de korrekt na. videót én nem is tudom, mikor készítettem utoljára telefonnal, és hát ok...itt ez az ingere valóban nincs is meg az embernek. mondjuk én 720p minőségben se lőttem élvezhetőbb házivideókat telefonnal, de lehet, hogy csak én nem érzem a jelentőségét. ha meg épp egy kevésbé dinamikus témáról (pl nem egy rohangáló gyerkőcről) készít videót az ember, akkor ez is egész elfogadható minőséget produkálhat. 480p videó még egy laptopon is kényelmesen megnézhető minőség szerintem.
én nem nagyon akartam elhinni, hogy ez a rendszer ilyen, pedig tényleg
játék mellett zene + böngésző...bejön a hívás, simán tudom fogadni (van proxi szenzor, eddig hibátlanul érzékelt mindig), hívás végeztével pedig minden megy tovább döccenés nélkül, esetleges resuming feliratot követően. szóval ennél több nekem komolyan mondom, nem is kell[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
szilvasyz
csendes tag
válasz bagkri01 #800 üzenetére
A mindennapi használatban szerintem teljesen korrekt ez a telefon. A kijelzőnél én úgy tapasztaltam, hogy a kétujjas gesztusoknál azt nem szereti, ha a két ujj nagyon közel van egymáshoz. Pl. nagyításnál ha egy határozott távolságra van a két ujj, amikor ráteszem a kijelzőre, és onnan húzom széjjel, akkor működik rendben.
Ma próbálgattam egy headset nyomógombjávan a többes "kattintásokat", és sikerült megfagyasztanom az FM rádióját. Az történt, hogy a rádiót nem tudtam hangolni, ha kiléptem belőle, és eltűnt a tasklistából is, vagy a taklistában becsuktam az X-szel, akkor is feljött a hangerőnyomógombot megnyomva az értesítési területen. Akárhogy próbáltam, ezt az állapotot nem tudtam megszüntetni, csak a telefon restartjával. Van esetleg egyéb módszer, amit ilyenkor érdemes kipróbálni?
-
bepken
veterán
válasz szilvasyz #806 üzenetére
hivatalosan az MS is azt tanácsolja, hogy min. 20mm távolságra legyen a két ujj. - FAQ
a másik jelenség szerintem nem jelenti azt, hogy kifagyott volna az alkalmazás. így van ez a zenelejátszónál is. hiába lépek ki belőle, első indítástól kezdve mindig ott vannak a vezérlőgombok (előző, lejátszás, következő) - ha visszadugom a fülest és megnyomom a híváskezelő gombot, már folytatódik is a zene ott, ahol le lett állítva.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kolosanyi
veterán
Köszi! Az 1 giga RAM mégiscsak 1 giga, ez hiányzik legjobban a 630-ból. Persze, hogy az 1 gigás variánst Kínában dobták piacra.
Egyébként a Snapi 400 egész korrekt lenne még játékra is szerintem, de a fél giga miatt eleve fel sem lehet telepíteni a komolyabb játékokat.De továbbra se tudok dönteni, mondjuk nem is nekem kell, hanem a bátyámnak. Az 535-ben engem egyedül az érintő hiba zavar, a 630-ban meg a fél giga RAM. Az mondjuk szimpatikus, hogy ebből a telefonból végre nem spórolták ki a szenzorokat meg a LED-et. Egyébként én anno 730-at akartam, csak december elején, mikor telefont vettem, még 85 volt, a 630-am meg 40-ért vettem. Azért nem ér meg kétszer annyi pénzt az a pár plusz dolog szerintem.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
olyat nem leltem glance screen műkszik e benne. Funkcionálisan nem egy hátrány ha vanNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
szilvasyz
csendes tag
Igen, a 20mm-t olvastam korábban én is, ezért is írtam, hogy tényleg nem szereti a közeli ujjakat.
Az FM rádió pedig sajnos tényleg olyan állapotba került, hogy nem lehetett semmit kezdeni vele, legalábbis a hagyományos eszközökkel: ha elindítottam, ott állt egy fix frekin, nem lehetett eltekerni onnan, és nem szólt, hiába nyomtam meg a pause/start ikonokat akárhányszor. Ha kiléptem a rádióalkalmazásból, vagy kilőttem azt a taszklistáról, akkor a taskok közül eltűnt, de a hangerőnél ott volt még mindig. Ha ilyenkor megint elindítottam, akkor is ugyanazon a frekin állt, némán, és nem lehetett semmit csinálni vele.
-
bepken
veterán
válasz kolosanyi #808 üzenetére
én az 1giga RAM miatt döntöttem emellett a készülék mellett. több helyen is azzal érveltek, hogy hiába a picivel erősebb SoC, ha nincs elég műveleti memória. természetesen én is 730ra pályáztam egyébként, de nyilván csak azután akciózták, hogy én elköltöttem a pénzem
az érintő hibát pedig vagy javítják vagy nem. amolyan "urban legend" szinten hallani olyasmiket, hogy készülnek egy újabb javítással, de ezt én hivatalosan sehol nem láttam megerősítve (fórumokra bemásolt állítólagos levél nálam még nem hivatalos) - én valahogy úgy nyugtatom magam, hogy azért az első Microsoft készüléket csak nem hagyják tán teljesen magára. bár hasonlóan naiv feltételezéseket buktam már be máskor is....de most hátha tényleg igazam lesz
talán még megvárhatjátok az L532-t, bár abba annyira nem mélyültem bele. talán ugyanez a SoC, csak gyengébb kamera meg kisebb kijelző (talán Glance) - nekem most azonnal máris jelleggel kellett egy telefon, úgyhogy én nem értem rá ilyesmire várni (plusz sose volt még ekkora tepsim, szóval már csak azért se érném be 4collal )
(#809) ferke72! nincs benne Glance Screen.
(#810) szilvasyz! hmm ez fura...én mondjuk kapásból a fülesre gondolok. sokszor nem mindegy, milyen a csatlakozó.
-
Aslan
aktív tag
Ne haragudjatok, nem volt időm több száz kommentet végigolvasni... és sajnos eléggé sürgős a helyzet.
Azt szeretném kérdezni, hogy akik kipróbálták az 535-öst, illetve akik tulajdonosai a készüléknek 2-3 mondatban leírnák nekem a tapasztalataikat? Főleg az érdekelne, hogy a tesztben szereplő tuch probléma valóban jelen van-e ergo széria hiba-e, vagy csak a Legendhez érkezett tesztmodell volt problémás ilyen téren?
Előre is köszönöm!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
NGA
addikt
535 vagy 735?
-
mtm800
senior tag
Kapcsolatok élő csempét le lehet állítani valahogyan?
-
NGA
addikt
Na próbálom megvenni, de nem fogadja el az extremelumia kódot. Mit csinálok rosszul?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Gondolom már nem érvényes. Az oldal még létezik,de már új kupon van a Lumiákra:
Romanes eunt domus
-
hroberto
veterán
válasz FіkuszKukіsz #827 üzenetére
Ezek szerint március 12-ig érvényes.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hroberto #828 üzenetére
kisbetűs rész:
Az ajánlat kizárólag az Extreme Digital online áruházában vagy szaküzleteiben érvényes, a megadott kuponkóddal, a promócióban megjelölt termékek megvásárlása esetén. A kedvezmény felhasználónként 1 alkalommal, 1 termékre érvényesíthető. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezményre kizárólag a Snowattack Sí-és Snowboard Fesztivál résztvevői jogosultak, akik 2015 február 1-7. között részt vettek a rendezvényen. Szaküzletben történő beváltás esetén: az Útlevélből kivágott kuponkódot le kell adni a kedvezmény érvényesítéséhez értékesítő kollegánknál. Online beváltás esetén: Extreme Digital bejelentkezéshez használd a Snowattack rendezvényen is regisztrált email címed. Amennyiben a 2 email cím azonos, rendszerünk a helyes kuponkód beírása után megadja a 25% kedvezményt a promócióban részt vevő Lumia okostelefon vásárlásodra.
Romanes eunt domus
-
törölt tag
Telekomnál kapható lesz majd a készülék ?
-
Gusztáv
addikt
válasz FіkuszKukіsz #829 üzenetére
Ez jó, én még kedd este vettem egy 730-at, természetesen semmilyen rendezvényen nem voltam, nem regisztráltam (bár egyszer síeltem ott) . Lehet, rájöttek, hogy túl sokan vesznek így telefont .
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Wolfi88
csendes tag
Szia!
Az volt az első, hogy mind 2 memkártyát formáztam a telefonnal.
Ami bosszantó, hogy gyári beállítás visszaállítás után minden jólmegy egészen a telefon ki/be vagy újra indításáig. Utána valamiért nem akarja kezelni a memkártyára telpített appokat, újakat sem enged letölteni és telepíteni. Ilyet még nem láttam.
A samu kártya eddig egy tabletben tökéletesen ment a kingstone meg egy működőképes fotógépből lett kiszedve tesztjelleggel és egyikkel sem boldogul a telefon -
matyi19
őstag
Sziasztok, körülbelül 40 eFt-ig, melyik lenne a legjobb lumia?
Csak olyan jöhet szóba, aminek van vakuja.
Microsoft Lumia 535, vagy van ennél jobb ennyiért?
Köszönöm! -
matyi19
őstag
625 jobb lenne mint ez?
-
ppp-debr
csendes tag
Igen. a 625 jobb választás. Hogy miért?
1: Mert nem kell rettegned, hogy a ritkábban elhelyezett érzékelők miatt a te 535-öd kijelzője is minden nap úgy felbosszant hogy tajtékzol a dühtől.
2: a 625-ben van LTE az 535-ben nincs.
3: 625-ben Snapdragon 400 van (2 mag, magonként 1.2 gHZ bőven jó még Win10-hez is) 535-ben csak Snapdragon 200 van.
4: 625: Adreno 305 amíg az 535-ben csak 302 van.
5: 625 Full HD (1080p) videót tud rögzíteni míg az 535 csak 480p-t.
6: A 625-ön van külön fizikai gomb a kamerának, az 535-ön ilyen nincs.
7: A 625-ön nem a képernyőben vannak a Vissza, Home és Kereső gombok, hanem a telefon alján, ami sokkal kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
535 akkuidővel ki hogy van megelégedve? Nálam éjszaka képes 8-10 %-ot merülni pedig energiatakarékos módban van és 2 mail fiókon kívül gyakorlatilag nincs semmi bekapcsolva.Kissé bosszantó de lehet ,hogy csak egyedi eset lenne?Térerő gond nincs ,full 2- 3 G-n is.
-
mtm800
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest