- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Árak a hírben.
-
Z10N
veterán
"felTéve"
-
Nano teszt estére várható?
-
Ciccuka
veterán
Ahogy elnézem, pár helyen lespórolták a polírozást.
-
ALBY
senior tag
rose radeonfröccs
-
gyiku
nagyúr
en a tesztekbol azt lattam, hogy a fury x teljesitmenyenek a 80-90%at hozza.
hiaba ugyanaz a gpu, mas a nyak, a vrm, es a tdp, ergo nem ugyanaz a kartya.X-rol lefele valoban, -50%re kell csak huzni a tdp limitert, es ott vagy a nano szintjen.
visszafele, nanorol X-re hogy gondolod? +50%al, 225W-al hozza az X-et? akkor az X miert gyarilag 275W?
-
rambazár
csendes tag
nem teljesen világos nekem a célja? ha mini-itx gépet építek, akkor annak nem az a célja, hogy minél kisebb legyen? a vízhűtés a pumpa és radiátor miatt sokkal helyigényesebb egy átlagos léghűtésnél. hordozható gépebhez meg megint csak szokatlan a víz. csinos szerkezet, csak nem látom gyakorlati hasznát
-
Reggie0
félisten
Meg kell hagyni szep lett a blokk.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ehhez végre adnak 1 slotos hátlapot, dicsérendő, mert hülyén mutatna a 2 slotos hátlappal az 1 slotos blokk.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #12 üzenetére
ez igaz, de a fazisok szama csak a fele, valamint az alacsonyabb tdp miatt csak egy db 8 poin van rajta.
-
törölt tag
Aki ért hozzá attól kérdezem a mini ITX es házban a tartályt hova teszed ?
Tartály nélkül nem lehet ezt valahogy megoldani ? -
gyiku
nagyúr
mondjuk ez azert erdekes, mert a kartyat mini itx hazba ajanljak (10-15l), ott meg a custom viznek nem sok hely marad. nem lehetetlen, de azert na.
schawo: azert a nano =/ fury x
-
A Fury X blokkja vacak, a pumpája hangos, a radiátora kicsi, a csövek vékonyak. tehát úgyis mindent cserélni kell. Ráadásul aki tényleg vizezni akarja, annak a blokkon kívül ezek már mind megvannak. Akkor viszont minek azzal a "behemóttal" küzdeni, ha itt a pici Nano, és mindent tud, amit a nagy. Ez szinte könyörög az FC blokkért.
-
vaakuum
addikt
Fury x komplett vízhűtéssel, aminek az egyes összetevőit a felhasználó esetleg cserélné, ha morgósnak tartja a pumpát, vagy rövidnek a csövet, vaaaagy
nano ugyan annyiért, és biztos, hogy venni kell rá külön vízhűtéshez minden elemet.Ez csak nekem tűnik furcsának?
-
davidsone
addikt
válasz
Snip3r_HUN #2 üzenetére
a csöppségit
a mini-ITX betyár
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez csak egy önálló vízhűtő blokk, nem tartalmaz pumpát. Merlinhardver-nél érdeklődj utána, náluk lehet idehaza kapni Aqua Computer, EK, Alphacool, stb. vizes cuccokat. (A szállítási idő meg 2-3 nap és akár 1-2 hónap közé is eshet, volt már példa mindkettőre.)
-
válasz
Snip3r_HUN #2 üzenetére
A blokk tartalmazza a pumpát/ventilátort/stb., vagy az külön rendelendő?
Van magyar forgalmazója a német Aqua Computernek? (Nem kerestem rá, hátha valaki már vásárolt tőlük.)Azért kérdem, mert egy ~fél éves távlatban gondolkodok egy ilyen (jobb) VGA kártyán, de a léghűtés hangos nekem.
-
Snip3r_HUN
addikt
Azért durva hogy mekkora erő szorult ebbe a csöppségbe.
-
Fücsök007
őstag
Ezzel a hűtőblokkal már igen ütős mini-ITX kártya lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest