- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
én most csináltam videot,hogy összehasonlitsam a 2x-el...és hát a 2x sokkal élesebb-részletgazdagabb videót csinált ezen lehetne még javitani..persze 2x-nél is az első videó (tavaly nyári),meg a cam mod-os egy-két hónappal ezelőtti között is fényévnyi a külömbség,ugyhogy lesz ez még jobb is.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TrueWhitee #4901 üzenetére
Play-be beírod, hogy "fight" vagy "fighter" és nézed a csillagokat 3,5 vagy afölött már nem olyan rossz általában.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Jonny99
tag
-
jooker82
nagyúr
Valaki összeirhatná a teló előnyeit hátrányait...igy,holnapra kész lehet az 1. hsz...ide kellene,majd tenni...
Volt nap,.h négyen,öten jöttek egymás után kérdezgetni,h vannak e hibái,stb...ezzel elkerülhetnénk,az ilyet,...
köszöntem..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
Kíváncsiságból nyomta egy anTuTu-t és 11744 lett az eredmény.Nem rossz,főleg,hogy a mobilarena 11333-at mért és az SIII-ra meg 11932-őt. a futó progikról meg nyomtam nemrég egy képet(4715)
Az 1.hsz.hez meg sok sikert,nagyon jó ötlet,grat![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
R2D20208
addikt
Urak ! Egy lehetőségem lett, és éltem véle. Cseréltem telefonomat egy Razr Maxx - ra. Kiderült, hogy van rá Magyar MIUI már, és nekem a kedvencem. Plusz ugye a + 3000 mAh akksi. Kérlek titeket, segítsetek nekem összeszedni mindent a gyíkba, hogy amit elkezdtem / tünk ( 1 HSZ ), az legyen megcsinálva ! Köszönettel !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
DJ. Ru$y
félisten
Na sracok, elso "meglepetes"... jelenleg is telefonrol irok wifi hasznalataval, facebook bongeszok siman hasznaljak a wifit, ellenben a Play csak mobilnettel hajlando betolteni! Erti ezt valaki?
-
Cruiserke
tag
válasz DJ. Ru$y #4921 üzenetére
Ez nekem is előfordult, az elmúlt héten 3X.
Valamikor magátol megjavult. Ki be kapcsolgatás is segített, vagy a fentebb elmített "csak wifi". Fura módon a router resi után is működött.[ Szerkesztve ]
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
PrinceT
csendes tag
Üdv! Mostanában fogok telefont venni és az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valami infót a frissítésekről. JB+ az újabbak előreláthatólag lesz rá? A választ előre is köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
Reboot - OK
298 orat birt reboot nelkul.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz TrueWhitee #4876 üzenetére
Jó játék de az enyém nagyon melegszik játék közben. Tiéd is melegszik?
BlackBerry Passport
-
wolruf
őstag
válasz PrinceT #4924 üzenetére
Én szombat óta vagyok boldog tulaj, ennél a telefonnál én is érzem, hogy ez frissítés nélkül is ezerszer jobb, mint bármi, ami eddig a kezemben volt. Ilyen folyamatos, gyors Androidot én még az életben nem láttam Ennél (még) semmire sem kellett várnom, úgymond besza-behu
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
stickrs
senior tag
válasz -Mosquito- #4920 üzenetére
mindkettőben. 720p-ben nagyon veri a 2x,meg 1080-ban is jobb volt valamennyivel. persze az auto focus hiányzott azért..meg nekem a benti felvételek nagyon sötétek..nektek nem?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
fehér ázsiai van 91-ért a partneronál. holnap megvenném, mekkora cumi a kdz-s frissítés?
köszi.
üdv.:Galaxy S23 Ultra
-
firemanus82
senior tag
Szombat óta én is 4x-re kapcsoltam. Eddig nagyon állat!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
Nektek a hálózati töltőtök nem serceg érdekes hangon??
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
DJ. Ru$y
félisten
Szaporodunk
Nem gyári töltővel töltöm, de a töltők szoktak "ciripelni"... Ez a fesz. átalakítás miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz firemanus82 #4936 üzenetére
Nekem nem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
rgeorge
addikt
De, serceg. Meg mellette bedugva egy Nokia is. Meg a notebookomé is. Ezek ilyenek.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
wolruf
őstag
válasz DJ. Ru$y #4942 üzenetére
Próbáltam poénkodni, hogy nem hallom na... Mellé Amúgy valószínűleg tényleg serceg, de nem hiszem, hogy vészes. Ellenben vettem mostanában egy NAS-t, na az brutál, hogy mit tud ciripelni önmagában (nem HDD, nem venti hangja, maga az elektronika cicereg ). Gyorsan el is dugtam
-
firemanus82
senior tag
válasz DJ. Ru$y #4937 üzenetére
Ok. Köszi! Eddig is LG-m volt, de annak a töltője nem adott ki ilyen vagy hasonló hangot! Ez más mint amit megszoktam
-
TrueWhitee
tag
válasz dodicsaba #4926 üzenetére
Nem, érdekes módon, pedig elég sokat eltököltem vele, mire belejöttem az irányításba.. A Modern Combat 3-nál sem melegszik, viszont tegnap este, miután letöltöttem a Death Dome-ot, majd elkezdtem vele pár percet játszani, eléggé felmelegedett a kicsike. Amúgy ez a 4 játék van most fent csak.. 1. Dead Trigger; 2. Angry Birds Star Wars; 3. Modern Combat 3; 4. Death Dome...
A töltő nekem is "serceg", pláne azért, mert ázsiai verzió+átalakítós... Annyi probléma legyen..
Az első hozzászólással hogy állunk?
[ Szerkesztve ]
-
amduser
tag
Akkor megnyugodtam , hogy nem csak nálam cicereg ez a nyamvadt töltőfej .
-
Lacka89
aktív tag
Hali
Nekem az alap T-mobilos v10b-s rommal volt 12028 mióta frissítettem vissza esett 11780ra... De a kis SGS+omhoz képest ami 5200 körül mozgott sokat dobott Ez persze 1.8ghz-n... de amúgy érdekes mert a GPU-ja nem sokkal jobb mint az adreno 205, az is ilyen fps-t generált mint ez az Antutuba, picivel jobb 2-3fps-el! Vajon kihoznak majd belőle többet? Vagy ez nem mérvadó?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest