- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobi1
tag
Sziasztok! Ma sikerült kézbe vennem és kicsit nyomkodnom ezt a szuper telót a Mammut 2 harmadik szintjén lévő T mobil üzletében. Nagyon jónak tűnt és szép az egész készülék.
-
XinAgent
tag
válasz XinAgent #4443 üzenetére
Írtam ügyfélszolgálatnak és küldtek ki egy készüléket az üzletbe. Holnap megyek érte és ha tényleg sikerül mindent elintézni akkor én is tulaj leszek és jövök a noob kérdéseimmel. (Nokia 3230-ast cserélek -hál istennek végre- szóval lehet készülni)
Én különb vagyok mint a többi ember, mert belölem csak egy van a többiből pedig sok.
-
siletto
tag
Üdv!
Valaki világosítson már fel, mert még nem volt ezelőtt androidos telót, hogy hogy is van ez?:Most akkor a nyitott bootloader nem azt jelenti, hogy lehet rootolni? vagy hogy felmegy rá a custom recovery, amivel lehet romot telepíteni? Vagy pontosan hogy is van ez?
-
-Mosquito-
őstag
válasz Carambola #4858 üzenetére
Kamera:
"Videofelvételt 1080p-ben készíthetünk, ami a gyártó szerint 30fps. Itt érdemes megjegyezni, hogy a kezdetekben itt is voltak gondok, még pedig a folyamatosan fókuszt kereső kamera szoftver hibája. Sok oldalon ezért le is húzták a 4X-et. Örömmel jelentem, hogy a topic lakók szerint a V10D frissítés ezt a hibát orvosolta."
[KAMERA]Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Quqesz
nagyúr
Nem toom vki használja-e chrome böngetőt és tapasztalta-e a frissítés óta ok hogy jól pörög,de rendesen melegíti is a telót. Ha elkezdem használni és nem 2 percre,akkor 38 fokra is felmegy a hőmérő...
R2D20208
jó felvétel és nekem is ilyen jót csinál.Nálad is észrevenni a felvételen az apró döciket(gondolom kézremegés),de ettől még sztem rendben van.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
R2D20208
addikt
Na végre ! Jelly Bean !!!
(#4858) Carambola Imádom is Csak sétálni ne kéne menni vele. Nem lustaságom miatt, hanrm akkor megőrül a szagoktól
(#4861) Quqesz kézremegés volt
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
törölt tag
válasz R2D20208 #4869 üzenetére
Egy kis privát vélemény egy hónapi használat után a 4X-ről.
1 - Külalak: nekem veszettül tetszik ez a téglalap! Nem árulok el nagy titkot vele, de elsőre megfogott. Nekem a lekerekített sarkú telefonok sohasem tetszettek.
2 - Az ips nagyon szép képet generál. Tetszik az almoled is, de a színei nekem kicsit túlszaturáltnak tűnnek, természetellenes hatást keltve. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy itt inkább érzelmi okok döntenek.
3 - LG UI3. Ez egy főnyeremény! Igaz ugyan, hogy lehetne még javítani a testreszabhatóságán, ennek ellenére veszettül tetszik. Mellette még fent van az Apex is. Na, az sem kutyafasza, de azért ez röccen, nem is kevésszer.
4 - Akkumulátor nagyon jól bírja. Átlagos használat mellett 2-3 napot is elmegy. Ez pedig több, mint kellemes. A többi okostelóm estére mindig lemerültek, ezzel még akkor sem, ha nyúzom, mintha muszáj lenne.
5 - El is felejtettem, mi az az újraindítás, mert nem lassul be, nem akadozik, nincs force close.
6 - Remélem, az LG a szoftverfrissítés terén is kitesz majd magáért, mert ez a készülék megérdemli.Szvsz, de most ez a telefon a Best Buy!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz R2D20208 #4869 üzenetére
Csináld meg ahogy gondolod (az eredeti hozzászólás maradjon meg csak egy vízszintes vonallal legyen elválasztva attól amit alárakatunk), aztán tedd be ide átolvassuk (eset helyesírási hiba ilyesmire gondolok).
Így gondolom:
Mostani hozzászólás tartalma
========================================
Új rész tartalma
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz R2D20208 #4872 üzenetére
Akár jaja. Én vállalom a végén a helyesírás leellenőrzését, mert arra allergiás vagyok. Viszont a legfontosabb, hogy ki kell térni az EU-s - ázsiai témakörre és oda betenni külön azt az oldalt ahol ellenőrizhetők a kódok (ahonnan a KDZ-hez való cucc tölthető le).
-
TrueWhitee
tag
Na ez aztán odaverne a többi topik nyitó hozzászólásának rendesen. Beszállnék én is segíteni, de a tegnapi telefonnal való elfoglaltság miatt, akkor a kupi itthon, mint egy "..." putriban... úgyhogy el takarítani.
Ui.: A Dead Trigger mekkora állat játék.. Na meg az új Angry Birds Star Wars se guta... És egyáltalán nem lépked ki, mint ahogy egyesek írják pár fórumban.
-
Patics
tag
Ez nagyon jó! Köszönöm és gratulálok.
Sajnos csak mint lelkes támogató tudok csatlakozni és nagyon várom a sok hasznos és összeszedett információt.Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
laca1978
csendes tag
A mi topic-unk lesz a legszebb és legjobb!
-
jooker82
nagyúr
-
R2D20208
addikt
Köszi urak a pozitív ösztönzést. Sztem holnapig összeáll minden...Ha bármi kimarad, még a logoutban lehet pótolni...
(#4879) jooker82 Ha megkérlek összedobsz arról valamit ? És meg kéne nézni, ami eddig van, minden ok, és érthető-e...
Sztem majd a GYIK - ba sok mindent lehet összeszedni...
[ Szerkesztve ]
-
Patics
tag
válasz TrueWhitee #4876 üzenetére
Kipróbáltam a két játékot amit ajánlasz, nekem is nagyon tetszenek. Amikor a Birds (a fizetős HD-t tötelepítettem) a játék közben egy bevásárló kosarat tesz ki, meg uj pályánál kiírja, pl. 1,9Dollár, akkor az pénzt von le ha ráklikkelek?
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
jooker82
nagyúr
válasz R2D20208 #4881 üzenetére
Irtam egy pár dolgot Az euro gsm-be nem találtam 4x-et,ha neked meglenne liinkeld hozzá...
Előnyeit hátrányait meuiner kollégára bizzuk,ő már fentebb belekezdett.... Én lehet elfogultan irnám...
Az általad,leirtakat jónak találtam,bár majd a kdz frissitési menetet újrairom később,ha jön új szoft,megpróbálom egyszerűbbé tenni..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Patics
tag
Na már meg is volt az első lejtés ...
Mell magasságból a betonra, a bal alsó sarkára esett, tok nélkül.Azért jól bírta... látszik rajta az ütődés, a két fényes csíkon és a közötte lévő fekete műanyag részen is nyomott hagyott az ütés és egy tized millire a hátlap is elnyílt, éppen bemegy a körmöm hegye a saroknál a hátlap alá. Na, azóta már vettem is egy flip bőrtokot gyorsan, de baromi drága, 3900 Ft-volt, mást meg nem kaptam, ezt is csak a Westendben a 6. GSM boltban.
Néztem az Ebay-on, vennék kinyithatót, az tetszik, is de nincs a vásárlásban tapasztalatom. Ha megrendelem és fizetem Paypalon, mikorra és miként hozzák meg és kell még fizetni érte valamit?
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
jooker82
nagyúr
válasz #84221696 #4870 üzenetére
Megkérhetnénk téged,hogy ezt egy 1 hsz-ba,való szövegként ird össze?,előnyei,hátrányai,ha valaki benéz a topicba,tudja,h mi a szitu.... Külső,anyaghasználat,kijelző,aksi,testreszabhatóság,kopás,karcállóság,működés...Vázlatként,ha megirod,jó lesz és majd kiegészitjük,ha valami hiányzik...
KösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Patics
tag
válasz jooker82 #4885 üzenetére
Javasolnék egy "kerülendő" üzletek listát is, első helyen az ujgsm-el... Tudnék írni a hozzá nem értésükről és a vízfolyás szerű hazugségaikról amit az első 2 hétben tapasztaltam, amig eljutottam 4 készüléken keresztül a véglegesig, ami már EUS (bár valószínű kikódolt, de szuperül működik)
-
TrueWhitee
tag
Na igen... Piros és fekete pontos üzletek listája, ahol érdemes (illetve nem) venni (itt fel lehet sorolni mondjuk két tényezőt minimum: 1. ~ ár, 2. segítőkészség..stb, a feketénél szintúgy..)
Na, szerkesztés közben elfelejtettem, hogy biztosan írta már valaki az ajánlott programokat..szóval az tényleg jó ötlet volna egy kezdőnek (is akár).. Ki milyen programot ajánl pl.: 1. fájlkezelőnek, 2. zene, illetve videólejátszónak, 3. játékok... szóval külön csokorba szedni .. ingyenes, vagy fizetős..stb..
Patics.. én wifin keresztül toltam a játékot.. semmi megszakadás, semmi ablak feldobálás..szépen fut..Ja és a free-t szedtem le..[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
Ajánlott üzlet: Kápmegyer GSM tudják mit csinálnak, skype elérhetőség, gyors, pontos! Egyik kolléga már cserélt is készüléket újra, nem csak vásároltam. Megbízhatóak!
-
jooker82
nagyúr
válasz jooker82 #4891 üzenetére
Ajánlott alkalmazások:
ES Fiie Explorer-fájlkezelő
Mx player,BSplayer-Videólejátszó-mindent visz..
stb...ide még irjatok....Trükkökhöz- Az alkalmazásoknál a letiltás funkciót lehetne beletenni,pl a keresőt,igy lehet eltüntetni..
DjRusy:beletettem
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
memória kártyát adnak hozzá vásárláskor? (jár hozzá?)
kösziGalaxy S23 Ultra
-
R2D20208
addikt
Ha vki összeszedné a FAQ - s - t tömören, segítség lenne. Akksi töltés, ajánlott appok, a gorilla glasról, stb-stb, mert DU nem vagyok. Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest