- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szqter
tag
Fluidrom alatt hogy lehet beállítani, hogy amikor hívok valakit ne a sim kártyán lév telefonszámokat vegye alapul a rendszer?
Nyílván nem ez a legfontosabb dolog, de azért nem lenne rossz, ha a profilképek megjelennének. -
Rosszfiu1981
tag
Na este kipróbálom az összes kernelt kíváncsi leszek melyik lesz a nyerő antutun
-
Tiger.
nagyúr
válasz Rosszfiu1981 #23806 üzenetére
tud valaki erre a telora jó alkalmazásokat mondani?Milyeneket érdemes használni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Konyika
senior tag
válasz Lacika0002 #23803 üzenetére
Nem javítottam át a leirást, természetesen a Kit kat gapps volt fennt. Köszi Ez még a cm 10.2 hez találtam!
[ Szerkesztve ]
-
hanics
aktív tag
válasz Konyika #23809 üzenetére
igen van
CWM 6.0.4.5-s verzióval lehet csak feltelepíteni úgy hogy el is induljon sajnos a régebbiekkel nem megy.http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1751
szedd le ezt majd recoveryben indítsd el a telefont
mint a romot ugy kell felrakni tehát instal zip megkeresed és felrakod majd utána fogod magad és ujrainditod recoverybe a telefont.utána már felrakhatod a cm11 és menni fog
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
pulutodurumo
őstag
Milyen MHL kábel/adapter kell a telefonhoz? A lényeg, hogy megy-e a Samsung féle 11 tűssel ha olyat sikerül megcsípnem e-Bayen?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Konyika
senior tag
válasz pulutodurumo #23816 üzenetére
Nekem samsung van. kiválóan müködik
-
Tiger.
nagyúr
ennél azt írják hogy van benne iránytű de hol?Azt is írja hogy a kameránál van makro mód hát én nem találtam sehol sem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Konyika
senior tag
Jó reggelt
Nálatok müködik a mobilnet cm11 alatt? Vagy csak én bénázok?[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz Rosszfiu1981 #23821 üzenetére
Köszi, akkor még próbálkozok. Nem tudom mit csinálhatok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz Rosszfiu1981 #23823 üzenetére
Igen igen Telenor. Ujraindítás? Mi baj lehet kipróbálom
-
Konyika
senior tag
válasz Rosszfiu1981 #23823 üzenetére
Nem. Újraindítás után sincs. Valami 5let?
-
Konyika
senior tag
Még egy kérdés!
A cm11 alatt nem látja a számitógép a telefont. Mit állitsak át? -
-
hanics
aktív tag
Na még a végén kaptok tőlem Android 4.4.2-s romot a héten de lehet még ma
Hivatalos android GIT-n fent van a stabil cm 11
De az használhatatlan mivel össze kell még rakni. na én azon vagyok---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
bullw
tag
Még jó, hogy rövid a hajad, így nem fonod be Látod, mire nincs ideje az embernek, ha otthon ül, és nem a pályaudvarok között vonatozgat?!
-
hanics
aktív tag
Hát már annyira felcseszte az agyam a rom készítés, hogy néha elgondolkodom hogy mi a p*****rt álltam neki
De legalább megtanulom a fullos Linux programozást is. Habár de jó is lenne egy Windows alapú ne pakold össze megoldás
Fele ennyit nem kellene vele vacakolni. Ami a legszebb hogy 2 naponta újra kezdem mivel valamiért a linux megfekszik a gépen és nem akar elindulni
De a megoldás nem indítom újra és nem állítom le a gépet De lassan csak végzek vele---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
hanics
aktív tag
válasz hanics #23835 üzenetére
mondjuk az érdekes hogy az alap CM11 Stable amit leszedtem az most néztem vagy 6giga
De mégis amitől kicsordult a könnyem az ez
A Linux or Mac system. It is also possible to build Android in a virtual machine on unsupported systems such as Windows. If you are running Linux in a virtual machine, you need at least 16GB of RAM/swap and 30GB or more of disk space in order to build the Android tree.
30GB of free disk space to complete a single build and up to 100GB or more for a full set of builds. The source download is approximately 8.5GB in size.
magyarul tömören
Linux vagy Mac rendszer kell. Windows nem jó, talán virtuális gépbe de még az se mivel nem tudod felrakni a 64BITES Ubuntut... Lényegében jó ha van a gépedbe memória úgy kb 16 giga.... meg aztán 30 giga swap fileba vagy akár több is ha az Android rendszert szeretnéd cseszegetni...
+30 giga szabad hely hmhm, jó jó de nem elég Próbáltam 60gigát simán megetettem vele egy parancs elszeszésével.. Igen komplett Androidnak több mint 100 Giga szabad hely kell. Hát én beáldoztam a rendszernek egy 320Gb-s winyot
Az alap android forrásnak kb 8.5Gb foglal.. ja nálad lehet... én produkáltam vele már vagy 32gb-t is.Lényegében ha csak a CM11-l foglalkozok akkor tényleg elég neki a 60Gb. Bőven A teljes rendszer mindennel együtt itt beleértettem a Linuxot és a függőségeket olyan 35-42giga között mozgott.
Ergo ezért vagyok idegbeteg néha mikor a Linux azt mondja hogy ne nem indulok el, mert kezdhetem újra...
Közép kategoriás gépem van nem sok minden van benne. 2x3Ghz 16Gb memória nvidia gtx 260oc 64Gb OCZ Agility 3-s ssd + 320Gb +500Gb winyokba,
de még így is az android összeállítás miután leszedtél mindent egy örökkévalóság mire lefordítja a telefonra...
Csorikámnak se volt kis idő"Again, I have a Core i7 3770k along with 16GB of ram and it took 45min-1 hour."
ergo ennyire unatkozok.....
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
hanics
aktív tag
válasz tdk.112 #23837 üzenetére
https://github.com/CyanogenMod/android/tree/stable/cm-11.0
tessék itt van a stabil csak semmire nem mész vele míg ki nem portolod a telefonra
Én ebből dolgozok. vagy is a Linux....---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
hanics
aktív tag
Ha minden igaz ma már tesztelem. ha végez..... Vagy 30 perce gyurja a romot
Ha netalántán megy szépen és elkészül végre el kellene nevezni
Cm alapú lesz eddig az a leg stabilabb de még se lehet cyanogen
Én személy szerint jelenleg az 5 napos szórakozás után Baszandroid -ra gondoltam, de az ötleteket szívesen várom
-
shunter
aktív tag
CyborgRom? Bár ilyen már tuti van.
Tököm bele. Már rávettem magamat a romolásra erre egy foltot találtam a kijelzőn. Tippem szerint valami bent van a kijelző és az érintő felület között. Go szervíz! :-( Tapasztalt már valaki ilyet? A szervíz mit tett?
[ Szerkesztve ]
-
hanics
aktív tag
válasz shunter #23846 üzenetére
nekem is volt ilyen problémám de én nem vacakoltam a szervizzel, fogtam és kipucoltam magam
Nem mondom hogy te is tedd azt, de szerintem a szervizbe egy por miatt lehet kiröhögnek.
de próba szerencse.ui.: lassan több mint 90 perce csinálja a linux a rom gyurást....
Eddig hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
Olyan mintha levegő lenne, de por valószínübb, mivel elég poros helyen melózok. És hogy lehet kipucolni? Szét kell szedni az egészet? Amúgy sok kedvem nincs a szervízzel vacakolni, de így látatlanba nem tűnik egyszerűnek. Te benne vagy a témába rendesen, uh elhiszem, hogy neked sikerült. :-)
[ Szerkesztve ]
-
hanics
aktív tag
válasz shunter #23848 üzenetére
igen darabokra kell sajnos szedni. Én egy youtubos video alapján csináltam meg.
Nem egyszerű, de meg lehet oldani,viszont ha nem mered ne állj neki.
Sok minden nem kell hozzá. kell egy csillag csavarhúzó és el lapos széles vékony fejű műanyag darab.
A műanyag csak azért kellet mivel nem elég szétcsavarozni az agyát még szét is kell pattintani.Video alapján se egyszerű mert a csávó 2 perc alatt szétbontja majdnem darabokra.
Csak azt felejtette el mondani hogy a csavarozás mentén ragasztva is van, összefostam magam párszor miközben feszítettem szét és ropogott, de hála isten csak a ragasztó engedte el és más nem---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
shunter
aktív tag
válasz hanics #23849 üzenetére
Jóó, már ez első mondatnál feladtam. :-) Azért köszi az infót.
Azért nem olyan vészes ám, csak most, hogy kiszúrtam, bassza a csőröm. :-)Ezmiatt a hiba miatt is érdekel.
BL nyitás=gari bukta?
Vagy ha visszazárom, akk nem fognak szólni semmit se?
Lassú a rendszer és romolni akarom.
Ma Antutu-ba 11000et mértem. Ha jól tudom, ez elég gyér. Erzetre nagyon lassú. Ha nincs gáz, akkor fel is dobom a romodat ha készen van. :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest