- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mxr576
csendes tag
Ez most egyelőre megoldotta a problémát! Max fényerőn fél óráig ment a progi és most nem látom halott pixelt. Lehet csak beakadt vagy mit írtak erre a neten...
Szóval ha más is ilyennel találkozna, akkor ajánlom ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=en
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
ha quick system-el kilövöm a folyamatokat, és utána egyből repülő módba teszem a telcsit,
akkor miért merül éjszaka 30%-ot?
kösziGalaxy S23 Ultra
-
MODERÁTOR
-
Osynho
addikt
válasz SShadow #23247 üzenetére
"Próbàld meg egy factory reset utàn kdz-vel visszarakni a 20b-t ha nem akarsz mókolni."
Ennek mi a menete? Olvastam a leírást, de már itt elakadtam:
"2; Töltsd le a firmware-t, és a szükséges USB-illesztőprogramokat az LG Firmware Update Central-ból (Válaszd ki a készülék típusát és az országot)."
Ez fogad:
We're sorry! This page is down for maintenance...
BANDWITH LIMIT EXCEEDED
While we fix it, please have a look at our sponsors.
Your help is very welcome to keep our systems going.A 20b annyival jobb?
(#23250) Illusion1010 :
Az a baj, hogy a használhatóság határát súrolja (sokszor inkább alulról) a telefon. sajnos nehezen viselem, hogy ha sietek, vagy írnék vissza valakinek és megakad a teló 10-20 másodpercre, vagy fekete képernyő fogad. Párszor már gondolkodtam, hogy falhoz vágom.
Szóval hiába a 2 év garancia, ha így nem tudok együtt élni vele. Ezt a 20b-t kipróbálom szerintem, ha segítetek. Aztán meg szétmókolom, ha kell.
-
babosf
aktív tag
válasz Viktor0610 #23253 üzenetére
hetente kb. 2x-3x újraindítom. Mit nézzek meg úgy?
kösziGalaxy S23 Ultra
-
MODERÁTOR
-
babosf
aktív tag
válasz Viktor0610 #23256 üzenetére
lehet nagyon karácsony van.....szóval ha kikapcsolom éjjelre, akkor nem merül
ha repülő módba teszem akkor igen. ha újraindítom és este repülő módba teszem megint merül.
ennyiGalaxy S23 Ultra
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
SShadow
aktív tag
válasz mxr576 #23248 üzenetére
Szia nekem is volt pixel problémám egy pixel volt hibás és az is csak bizonyos fényerő jött elő
(automatára volt állítva a fényerő és csak akkor vettem észre mikor ő feljebb húzta)Szó nélkül cserélték a kijelzőt megjegyzem egész gyorsan visszakaptam a telót!
Szóval cserélnek egy pixelhiba miatt is!!!
-
SShadow
aktív tag
válasz Osynho #23254 üzenetére
Itt egy leírás:
http://knkexpert.blogspot.hu/2013/07/lg-4xhd-p880-kdz-file-flash.htmlBejön egy kis ablak alul behúzod a KDZ kiterjesztésű filet.
Telefon SW update módba (asszem bekapcs+ hangerő FEL)
Rádugod és elindítod!Semmi ördöngősség
MÁS:
Szerintem nem a Launcher a hiba hanem valami memória gond van nálam pl Apex van fent és ba is van állítva hogy maradjon a memóriába de Chrome használat után visszalépve a launcer kezdőképernyőjére nálam is eltellik pár másodperc mire visszajön minden, ez pl CM-nél nem tapasztaltam.
Sajna ez a gyári rom hibája lehet meg az is hogy a szabad memória össze vissza változik[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz SShadow #23262 üzenetére
Akkor ez egy plusz pont az LG-nek. Én vittem már vissza telefont pixel hibával, azt mondta a T-mobile-os szervizes, hogy 1 pixel miatt nem cserélnek. De más termékekkel kapcsolatban is hallottam már, hogy csak akkor kötelesek cserélni, ha egy bizonyos területen egy bizonyos pixelnél több hibás (a pontos számokat nem tudom).
-
cettlee
őstag
érdemes frissiteni JB-re? honnan tudom letölteni 20B-t?
honnan tudom letölteni 20B-t? honnan tudom letölteni 20B-t? honnan tudom letölteni 20B-t?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bullw
tag
Feltettem én is az Apex-et, aztán nekem megtetszett. Nem volt akadás, az ikonok betöltésénél. Gyári 4.1.2-m van fent. A hívás mizéria viszont nálam is előfordul, mármint sok idő, mire megtalálja a számokat, stb. Visszaolvasni meg nem volt még idő, de elvileg toto-nak jók a tippjei, ahogy kivettem itt az uccsó hozzászólásoknál!
Olyan gondom is van még, nem tudom másnál jelentkezett e, hogy hívás közben kikapcsol a mikrofonom vagy mi. Nem hall engem a másik, én meg hallom, hogy halózik...
Ilyennel találkozott már valaki? -
hanics
aktív tag
válasz Osynho #23275 üzenetére
Ez a hiba nekem is volt a gyári 4.1.2- be.
Kb nálam is fél percenként bekussolt a mikrofon, de ez nem hardveres gond hála az istennek
újra húztam a szoftvert és azóta működik rendesen. Mint gyári 4.1.2-vel mint Cm romokkal---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Feltettem az Apex Launchert pár napja a telóra, és az üzemidőm majdnem egy őrával megnőtt, nem gondoltam volna h ennyit hoz és legalább smooth is a rendszer, azonban annyi gondom támadt h akartam egy lockert is tenni a telóra, először HOLO, majd vmi más próbáltam, most dodol van rajta, de néha nem hozza elő a feloldóképet a kijelző ébresztő gomb, hanem egyből a kezdőképernyőre dob, ez mitől lehet szerintetek? Az baj lehet h először a launchert tettem fel és utána a lockert esetleg?Matthew 24:42
-
FabioeM
csendes tag
Egy kicsit késve írok, de köszönöm a segítséget.
Sajna nem nagyon volt időm belemélyedni a telefonomba a suli miatt, de most a szünetben akadna egy kis időm rá. Segítenétek légyszi, hogy pontosan hogy kell, mivel első androidos telóm, nem is rootoltam még? Annyi mindent olvastam, hogy némelyik rom-on gondok vannak kamerával, stb, hogy valami stabilat szeretnék. Melyiket érdemes, hogy, stb? Ebben kérném segítségeteket.
Gondolom mindent le kell szednem a telóról (hard reset)... nem lehet ezt úgy megoldani, hogy utána egy biztonsági mentéssel visszarakhassam a programjaimat, beállításaimat, névjegyeimet, játékmentéseimet, stb? (mert olvastam, hogy ilyenkor szemetet is visszatesz.) -
Rosszfiu1981
tag
Meg jött xda oldalon a 4.4 azt írják hogy csak a kamera nem jó még várok egy kicsit aztán felteszem ezt a romot csak még kevés a komment hogy milyen
-
droti25
őstag
Szerintetek az normális,hogy 2gről váltva 3gre jóval gyorsabban merül a telefon ?
[ Szerkesztve ]
-
75lion
tag
-
szqter
tag
Sziasztok!
smartshare és egyéb dlna programok között van valami különbség? csak mert kipróbálnám a tv-vel.
még egy. zaibrn rc7 rom van fent. lehetséges, hogy a zene widget kimaradt belőle? nem látom a widgetek között. :\ -
Rosszfiu1981
tag
http://www.androidiani.com/forum/modding-lg-optimus-4x-hd/355826-rom-jelly-bean-v20b-lg-optimus-4x_fluidrom_gtype.html#post4771392 nekem ez a rom jött be eddig a legjobban 4.1.2 de január 1 4.4 én is felrakom
-
75lion
tag
válasz Rosszfiu1981 #23284 üzenetére
Köszi megtaláltam, lehet hogy kipróbálom. Most még én is a fluid romot használom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t pro
-
TTTotya
senior tag
Na a mai nap úgy döntött a teló, hogy a közelség sensor kivételével az összes többinek befejezi a működtetését..... Fogalmam sincs miért semmi extrát nem csináltam vele. Cm 10.1.3 volt fenn, és egyszer csak nem forgatta a kijelzőt. Visszamentem gyorsan gyárira, megnéztem service menüben semelyik nem reagál a teszten, némelyiknél felajánlja a kalibrációt, de ha elindítom egyszerűen újraindul a teló... Most csak alkalmazással tudom megoldani az orientáció váltást... Ha valakinek van ötlete akkor örömmel fogadom!Köszönöm!
-
TTTotya
senior tag
válasz Rosszfiu1981 #23289 üzenetére
Meglehet. A Kdz nem zárja vissza a BL-t csak a recoveryt meg a softot teszi vissza az eredetire, ugye jól emlékszem. Mert most cwmből tettem vissza a gyárit.... De az is lehet, hogy hardware gond van. Az az aggasztó, hogy semilyen teszt progira, sem a service menüs tesztre/kalibrációra nem reagálnak a sensorok.
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
válasz Rosszfiu1981 #23291 üzenetére
Semmi extra nem volt, annyi rémlik, hogy lehúztam az értesítési sávot és valami miatt elfordítottam a telót és azt vettem észre,hogy nem változott a orientáció és onnantól kezdve sehol.
Quqesz: sajnos a szervíz nem játszik,mert messze vagyok otthonról, a szervíz menü pedig nem működik CM alatt tudtommal, legalábbis nekem nem sikerült előcsalni egyszer sem, azért is mentem vissza a gyárira. Holnap mindenesetre próbálok egy kdz-s gyárivisszát aztán meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
princesama2
tag
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mostani Romok közül van valami ami jó a cm-eken kívül?
[szétnéznék én a xda-n de ott a friss hozzászólások sorrendjében vannak nem a "jó rom"sorrendbe]
Válaszokat előre is köszi -
Rosszfiu1981
tag
válasz princesama2 #23294 üzenetére
http://www.androidiani.com/forum/modding-lg-optimus-4x-hd/355826-rom-jelly-bean-v20b-lg-optimus-4x_fluidrom_gtype.html#post4771392 ezt próbáld ki fluid rom q slide funkció és lag mentes
-
droti25
őstag
Factory reset után eltűnik a root?
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok!
Utolag is kellemes karacsonyt es boldog uj evet kivanok! No meg sok mukodo es hasznos frissitest
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
SkyTrancer
senior tag
válasz firemanus82 #23298 üzenetére
Köszi !
Neked és mindnyájatoknak szintúgy !
-
Rosszfiu1981
tag
4.4 a telefonon első nincs kamera
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest