- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsee
tag
Ha netán valakinek túl olcsón kínálnak egy 2X-et, az gyanakodjon
Sajnos péntek éjjel meglovasították az enyémet
Most agyalok, hogy hogyan tovább, milyen utódja legyen.. méretben nem akarok nagyobbat, tudásban meg hasonlót, mert én nagyon szerettem -
god992
aktív tag
válasz bull84ghia #23703 üzenetére
IMEI alapján be lehet mérni nem?
-
wolruf
őstag
Volt egy ismerősöm a Westendben az egyik szervizben, oda hordtak be szép számmal lopott telefonokat, a rendőrség pedig kizárásos alapon cellainfo szerint nagyjából belőtte, hogy hol lehetnek a telefonok, így sűrűn jártak oda. Ők meg sűrűn adták ki a lopottnak jelentett telcsiket és az embereket. Azóta a bolt már nincs, már ismerősöm sem inkább telefonszereléssel foglalkozik Szóval szerintem bemérhető, esélyes, hogy megtalálható. Kérdés, hogy a rend éber őrei mennyire akarnak ezzel vacakolni Lopott GPS-ekkel nemigen foglalkoznak pl.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
gabcsee
tag
válasz bull84ghia #23703 üzenetére
Persze, az volt az első dolgom, hogy a SIM-et letiltattam, a második meg, hogy rendőrségre bejelentettem. Ők elvileg IMEI alapján tudják kerestetni, kérdés h fogják e?!
A történet pedig végtelenül egyszerű.. szórakozóhelyen kizsebeltek, teló+pénztatyó is oda -
suppe
tag
válasz wolruf #23708 üzenetére
Én úgy tudom (bár ez nem mérvadó), hogy telefon beméréséhez bírósági engedély kell (mindegy, hogy imei vagy gps). Szóval a rendőrség sem mérhet be csak úgy... Ilyenkor lenne jó, ha menne a telón egy security progi, amivel nyomon lehetne követni (ha be van kapcsolva) a készüléket. De amennyire a 2x jól gazdálkodik a memóriával, hát... tuti alig akad valaki, aki ezt a háttérben folyamatosan futtatná.
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
wolruf
őstag
Na, nekem már lassul a v20s is. Kizárólag néha a fészbúk fut (a memóriazabáló, értelmetlen progik közül), meg 1-2 gyári widget. Előbb néztem, szabad memória 73 MB, mellette pár másodperces várakozások. Ugyanúgy, mint a v20akármikkel eddig. Evvan
Már várom azt a szemét gyári ICS-t
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
suppe
tag
nagyon off
Az éjjel, 4:51-kor kaptam egy sms-t a +31626159926 számról... nem nyitottam meg, mert mi van ha... amennyi látszik belőle megnyitás nélkül: CONGRAT!!YOUR MOBILE
Esetleg van más is aki kapott ilyesmit? Igazából csak az érdekel, hogy miért küldték. Semmi extra app nincs feltelepítve amúgy.
Google-be találtam egy hozzászólást ehhez a telszámhoz svédül (amúgy a +31es országhívó Hollandia)http://www.missatsamtal.se/telefonnummer/447024036781
-
suppe
tag
válasz Piero89 #23713 üzenetére
search lite, barcode scanner, table of elements, realcalc, klonkide, 3g watchdog, qqplayer, angol-magyar szótár, angry birds, facebook, facebook messenger, es file explorer, instagram, viber, skype, msn mercury, dolphin hd... és nem is próbálgattam semmi új dolgot mostanában, meg ezek azért nem tűnnek veszélyes appoknak.
-
-
kircsi28
aktív tag
-
Bolond^^
tag
Végre CM7 Nightly szaladgál a kis telefonomon. De szeretném nappal lekapcsolni az érintőgombok fényeit. Ezt mivel tehetném meg? A Play Áruházból leszedett app nem működik, rejtett menü meg nincsen..
-
suppe
tag
válasz Vizinyenyec #23720 üzenetére
És ez egyszer előforduló dolog nálad, vagy megszokott és ismétlődő? Mert ha valami app csinálja, vagy valami vírus, akkor gyalulom le az egész telót és megy fel rá egy újabb rom.
-
suppe
tag
válasz Vizinyenyec #23731 üzenetére
köszi
felraktam ezt az air push-t, de nem jelzett ki semmit... remélem nem lesz több ilyen kéretlen sms.
[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
valaki nem tud egy jó Wajkiui-s romot és hozzá egy 3.0.8-as kernelt?
-
kurion
senior tag
Lenen egy olyan kérdésem hogy szerintetek megoldható az hogy a készülék úgy csatlakozzon Pl DVD lejátszóhoz USB-n keresztül mint egy pendrive? (Régebbi samsungok Héttértárral képesek, 2011-es Xperiák is gy csatlakoznak) ezért is gondoltam hogy hátha tudtok nekem valamit segíteni.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
korpicschess
veterán
válasz Levi941127 #23733 üzenetére
3.0.8-nál még nem tartunk. 3.0.34-nél, gondolom a következő Etana is az lesz már (most 3.0.33).
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Levi941127
senior tag
válasz korpicschess #23735 üzenetére
opsz igazad van, összekevertem az ICS kernelekkel
-
everest140
tag
Launcher csere után sikerült 1 teljes napig (intenzíven használva) fagyás mentesen használni a telefont
Viszont az még érdekelne, hogy videórögzítéskor zoomolni lehetséges-e? És ha igen, akkor hogyan?
Mert se a gyári Camera applikációval, sem a MIUI Camera Addonnal nem tudok zoomolni :S -
Pistiboy88
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy kis gondom. NovaHD alatt nem megy az mms. Bár nekem gyári 2.3 alatt sem ment, de nem tudom miért. Telenoros vagyok, a rendes APN beállításait használom, de nem megy.
év: Telenor MMS
APN: mms
MMS-központ: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1
MMS Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: mmsNem tudok sem küldeni, sem pedig fogadni. Most szükségem lenne rá, de sajnos nem megy.
Van valakinek valami ötlete? -
Balázs1986
addikt
válasz Pistiboy88 #23738 üzenetére
Primitív kérdés, de fel kell tenni: az adatkapcsolat mód engedélyezve van?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Balázs1986 #23739 üzenetére
Már, hogy a fenébe ne lenne engedélyezve! :-) Én voltam amatőr, s én felejtettem ki Ám nincs tippem arra, hogy miért nem jó. Már egy órája szenvedek vele.
-
ntomka
nagyúr
-
Balázs1986
addikt
válasz Pistiboy88 #23740 üzenetére
Akkor nincs tippem...az apn beállításaink ugyanazok... Esetleg Telenor online-on lesd meg, nincs-e letiltva neked.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Balázs1986 #23742 üzenetére
Néztem ott is, de jelenleg is aktív. Pedig tuti csak valami kis gond van, de nem jövök rá, hogy mi az, s nagyon bosszant. Főleg, hogy tényleg nagyon kell. Általában e-mail-ben küldöm a dolgokat, de most muszáj lenne mms-ben. De nem akar összejönni...
-
Naras
őstag
válasz kurion #23734 üzenetére
Rádugtam az ASUS O-Play - re és hatalmas meglepetésemre látja.
Igaz, azon Linux kernel fut, de próba szerencse... nem gondoltam volna, hogy menni fog, Windows csak egy rakás driver install árán képes elkezelni...[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Balázs1986
addikt
A Windowsnak se kell driver, ha "Csak adattár" módban van, és az USB hibaelhárítás nincs bekapcsolva. Ez 100%, mert olyan gépeken használtam "usb mass storage" eszközként, ahol csak user voltam, driver telepítés lehetősége nélkül.
Pistiboy88: Ha rájössz, mindenképp oszd meg!
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
válasz Balázs1986 #23745 üzenetére
az a vicces hogy gépek nekem is felismerik Driver nélkül wajIUI-val de a DVD azt írja hogy ismeretlen USB....
-
kurion
senior tag
válasz Levi941127 #23748 üzenetére
WIUI v2.5.25 + ETaNa v3.0.32 OC
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest