- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
Igen, az nem hátrány
Levi941127: Annyira nem nagy élmény (katt), de el lehet vele hülyéskedni
motoflug: Ha van hűséged, és le akarod magad kötni 1-2 évre, 40-50k között van most az előfizetéses ára (már ahol még van raktáron). Haverom 2 hete vett egyet Telenornál. De használtan is megéri, 60k körül már lehet találni, ha mázlid van.
babosf: Lehet, hogy műanyag inkább, erős a gyanúm Tazkir-t kérdezd meg ez ügyben! Nálam amikor betört az üveg, komplett házat küldött (kivéve ugye hátlap) 10k-ért gombokkal együtt. De lehet, hogy tud külön keretet is. De ahogy peter_27 videóját nézem, könnyen megszívhatod ha csak keretet rendelsz, mert az üveget, ha nincs összetörve, macera lehet kiszedni...
peter_27: Lehet, hogy ezzel elszórakozol majd egy darabig Én féltem az üveg cserétől, inkább áldoztam komplett házra, így legalább a többi sérülés is eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #23501 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítséget.
nem néztem végig a video-t, (majd megteszem) ha jól értem az e-bay -es cuccban nincsen üveg és ugyanúgy át kellene raknom a régiből? (mint a videoban a töröttnél csak itt nem másik megy vissza)
üdv.Galaxy S23 Ultra
-
Pampo
csendes tag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy CM9 alatt tudnék beállítani külön Lock Screen Wallpapert, vagy a rendes Wallpaper és a Lock Screen Wp. az egyben van?
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #23501 üzenetére
Még nem rendeltem meg. Lehet az lesz nálam is, de ez a kollégámon is múlik mennyit szán rá. Te mennyiért vetted? (ha ide nem akkor Pü-ben, elárulod?)
Galaxy S10
-
Balázs1986
addikt
válasz babosf #23502 üzenetére
Igen, ez üveg nélküli, azt is cserélni kellene. Az ebay-es cucc 1600Ft-ra jön ki, szállítással legyen mondjuk 2500-3000Ft. 8-10000Ft körül kapod üveggel, ez jelentősen több. Igazából az a kérdés, hogy ki tudod-e cserélni, és akkor olcsón kijössz, vagy hibázol, és akkor az első megoldás ára és ideje is megugrik. Mérlegelni kell, nem játék
peter_27: Elárulom, nem titok Tazkirtól rendeltem, 10k volt. Ebből 500ft a ragasztócsík a kijelző és az üveg közé (voltak, akik vitatták a szükségességét mert nem tették bele és "úgy is jó", én ha más nem, a por miatt mindenképpen beletenném), valamint 2500ft volt a futár. De ha jól emlékszem, postán is elküldi. Ha úgy kértem volna, akkor ragasztóval együtt 8500Ft-ra jött volna ki (1000Ft postaköltség). Ez 2011 júniusában volt, azóta nem tudom, hogyan változott az ár.
[ Szerkesztve ]
-
andriska0725
tag
sziasztok, olyan alkalmazást keresek amivel letudom tiltani az adatforgalmat bizonyos programokban, és olyat amivel 1 gombnyomásra az összes adatforgalmat lelehet tiltani, mondjuk a kezdőképernyőről. köszi előre is.
-
Cruiserke
tag
válasz andriska0725 #23507 üzenetére
A Droidwall elég jól használható.
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #23505 üzenetére
köszi Balázs, és neked is végig kellett csinálni a video-n látható szerelést?
Az üveget magad raktad bele?
üdv.:Galaxy S23 Ultra
-
SBMke
tag
Sziasztok,
Ismét előkerültem egy kicsit
Ismét segítséget szeretnék kérni Tőletek.A problémám az lenne, hogy akárhányszor telefonálok, (főleg ha én hívok), a tárcsázó
meghal, be tudom záni, majd bekapcsol a repülőgépes üzemmód, és csak a restarttartal tudom visszaállítani a "szolgáltatást".Több rommal is probáltam már, de valahogy mindig ez lett a baj.
Rendszerinfó :
(Ha nem látszana: http://rs.sbm.hu/droid/screenshot-1339061957496.png )
(Ha nem látszana: http://rs.sbm.hu/droid/screenshot-1339061968286.png )Ami ide kapcsolódhat és hibát okozhat és fel van installálva szerintem :
Viber
Go Dialer vagy Go Contacts (nemtom hogy hivják)
Skype (De ritkán fut)
Ebuddy (Bár ezt nem tartom valószínűnek).Mi lehet a baj ? Esetleg itt is van valami rádió verzió vagy mi mint ami a windows CE nél van ?
Tudnátok segíteni ?
Köszi előre is,
SBM
-- SBM --
-
peter_27
aktív tag
Véleményem szerint nálad a gondot az "Alapsáv verzió 1035.21_20110405"=BaseBand (BB) okozza. Ez egy elég régi darab, és emlékeim szerint sok probléma is volt vele. Ez a verzió okozta a ki nem jelzett hívásokat. Ha tévedek majd kijavít valaki aki jobban emlékszik rá. Ajánlanám ezt lecserélni a 0725 verzióra. Ezt smartflash-el tudod lecserélni. !!!smartflash-nél minden törlődik még a belső sd-tartalma is!!!
Galaxy S10
-
peter_27
aktív tag
Ha még nem frissítettél smartflash-el akkor gondolom driver sincs fent.
Nyisd meg EZT az oldalt. A modellhez írd be p990, majd katt az "WINDOWS USB illesztőprogram" gombra. Ha lejött, telepítsd fel. Töltsd le a smartflash-t. A használata le van írva az 1.hsz-ben. Tölts le egy smartflash-es gyári romot, (pm-ben küldtem a linket) és a leírás alapján tedd fel. Mielőtt elkezdenéd csinálj a frissítést csinálj egy mentést cwm-ben.[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
8Zolee8
csendes tag
válasz Levi941127 #23513 üzenetére
Nekem van v20r, tegnap töltöttem fel DropBox-omra. Ahogy olvastam itt, DropBox letilt ha sokan töltenek le egy fájlt ezért privátba linkelem és kérem nem megosztani mással.
-
SBMke
tag
válasz peter_27 #23514 üzenetére
Amit küldtél nekem priviben, azt felrakom , és utána mehet másmien rom is ?
Vagy ragaszkodni kéne ahhoz amit küldtél ?Ezt a kettöt néztem ki hogy hátha jó lehet :
1: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1517301
2: http://pistiboy.blogspot.de/2012/04/wajkiui-2330-etana-kernel-3028.htmlIlletve ami most van rajta, az is teljesen tökéletes, csak nemtok telefonálni ...
Köszi még1x
-- SBM --
-
Levi941127
senior tag
Egyébként nincs még olyan CM7 rom amibe sikeresen átportolták az új LG UI 3.0-át? mert tegnap feltettem az új NOVA HD-t és nagyon tetszik ez az új felület, gyors és szép.
-
Viper26
nagyúr
Néztem ilyet a telóhoz, viszont 2A körüli autós töltőt nem találok hozzá...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
8Zolee8
csendes tag
válasz Levi941127 #23518 üzenetére
Még nincs és szerintem nem is lesz. Amúgy tényleg nem rossz.
-
Levi941127
senior tag
tud valaki ajánlani egy stabil hp kernelt gyári v20r romhoz?
-
Balázs1986
addikt
válasz babosf #23509 üzenetére
Nem, épp azt mondom, hogy nekem a ház és az üveg egyben jött meg, és ez jelentősen leegyszerűsíti a helyzetet
Levi941127: HP-ból tapasztalatom szerint az oc-mentes kernelek a stabilabbak. A 11R-el a mai napig elvagyok. Bár nálam a v20r sehogy se akart normálisan menni, szóval v20q-hoz használom. De akinek nem ökörködik a v20r, annak ez is jónak kell, hogy legyen
[ Szerkesztve ]
-
dfcwolf
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni smartflash-es v20r -hez linket? Kösz!
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #23525 üzenetére
megkérhetnélek hogy dobj egy linket ahol van oc verzió is?
-
Balázs1986
addikt
válasz Levi941127 #23528 üzenetére
Tessékparancsolni (az OC funkció azt hiszem, RC12-től keresendő, előtte nem volt benne)
Elnevezések értelemszerűen: OC: OverClock; NoOC: No OverClockdfcwolf: Parancsolj V20R a lista alján keresendő, a Greece, Netherlands pont alatt. BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0 névre hallgat, szóval rendes eu rom, nem "zóna" Link csekkolva, él.
(Azért linkeltem így, hogy ha valakinek más kell, az oldal akkor is kéznél legyen...sok verzió elérhető szerencsére, nem minden usa szerveren van.)[ Szerkesztve ]
-
dfcwolf
tag
válasz Balázs1986 #23529 üzenetére
Hálás köszönet!
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Tesztelo.hu
senior tag
3 napja tapasztalom a következőt:
Amikor a Playben frissíteni akarok egy appot, azt írja ki: "Nincs elég hely az eszközön." Ezután az adott app eltűnik a frissíthetőek közül.
A belső tárhelyen 500 MB szabad hely van, a belső memóriakártyán 2 GB, a külsőn 7 GB. Már próbáltam, hogy eltávolítom a Play frissítéseit, illetve törlöm a cache-ét és az adattárolóját, de nem segített. Persze a telót is újraindítottam többször is. Korábban jól működött a frissítés, és nem is tettem fel semmit a telóra, aminek ehhez köze lehetne.
Valami ötlet? -
ßrainiac
addikt
válasz Tesztelo.hu #23531 üzenetére
Nem lehet hogy ext filerendszerre mennek a cuccok es az telt meg? Csak tipp.
-
kadet93
tag
Sziasztok!
Most lesz egy gyári független optimus 2x telefonom. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes feltelepítem, ha a legjobban használható rendszert szeretném? Valaki, aki járatos ebben tudna segíteni privátban? Előre is köszönöm! -
reflxx
aktív tag
üdv!
Szeretném rátenni a mobilomra a nova hd-t
Viszont én analfabéta vagyok telefonbütykölésből na most annyit olvastam, hogy kéne rootolni a telefont aztán csak rákell tenni a nová-t (de arról már van videó balfaszoknak (nekem )) Na most a rootolás-ban tudna valaki segíteni? (szájbarágós verzsön )
Ty -
Balázs1986
addikt
válasz reflxx #23534 üzenetére
Szia!
Root menete:
Root-olás menete:
1. Töltsd le számítógépre a SuperOneClick nevű programot.
2. A telefonon menj a Beállítások / Alkalmazások / Fejlesztés menübe, és kapcsold be az USB hibaelhárítást.
3. Kösd a telefont számítógépre az USB kábellel ahogy van, bekapcsolt állapotban.
4. Várd meg, hogy a számítógép telepítse a szükséges drivereket.
5. Indítsd el a SuperOneClick-et, kattints a Root gombra, várd meg amíg végez (közben a teló esélyes, hogy újraindul). Ha a program a végén kérdez valamit (küldjön-e teszt "su" parancsot a telefonra), nyomj egy sima Yes-t
Ezzel a root-olás kész, bezárhatod a SuperOneClick-et és kikapcsolhatod az USB hibaelhárítást.
És kész is -
dennistar
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogy akkor most az ICS-ben lesz arcfelismerő vagy sem ? Mert még eleinte olvastam mint újítást ,de eddig egyetlen tesztben sem láttam hogy írtak volna róla :/
[ Szerkesztve ]
-
lbalog01
tag
Hali skacok!
Ha csak kernelt cserélek, akkor törlődik valami adat a telóról?
Egyáltalán mit kell előtte nyomni: dalvik v. data cache törlést?
thnx***ROGER***
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Tesztelo.hu #23531 üzenetére
Megoldottam a saját problémám: A cache mellett a dalvik-cache-t is töröltem, és csodák csodája, működik a Play (Market) app letöltés, frissítés. De hogy mi köze a dalvik-cache-nek ehhez a problémához, azt nem tudom (a törlés előtt és után is nagyságrendileg 480 MB szabad területem volt).
-
grobi007
tag
Sziasztok!
Szerintetek 4.0 android verzióból van, ami jól használható már (főzött), vagy érdemes megvárni a gyárit?
Amennyiben van, megtennétek, hogy belinkelitek?
Előre is köszönöm! -
b3Ro
senior tag
válasz grobi007 #23540 üzenetére
Szia.
CM 7 Nova HD Nincs benne hardveres gyorsítás, + videó felvétel, viszont benne van az új LG UI. Eléggé szedi a lábat, én ajánlom. -
SBMke
tag
Sracok az hogy a MUIUI vagy MIUI vagy micsodában, hogy nincsen app drawer, az szerintetek mennyire zavaró ?
-- SBM --
-
ntomka
nagyúr
Na ez lol. Bezzeg ICS sehol.... [link]
ツ Headphones on - World off
-
Balázs1986
addikt
Azért ezzel nem biztos, hogy egyet lehet érteni. Ha jól olvastam, hibajavítás miatt adják ki a rom-ot. Már pedig ha hiba van, nem lehet azt mondani, hogy "használd így wazze, majd az ics-nél nem lesz vacak".
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest