- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
cjvt3o
aktív tag
Nincs véletlenül vkinek tippje, hogy 3.0.32-ETaNa_OC_DS kernellel (wiui 2.5.25) miért nem lehet CPU frekvenciát állítani 1000 MHz fölé (AnTuTu CPU Master)?
-
ntomka
nagyúr
Felraktam a CM9 Novát éles tesztre, tehát most nem csak próbálgatom, hanem napi használatba veszem. HP kernelt raktam rá. Meglátjuk hogyan muzsikál.
Eddigi tapasztalatom az, hogy az akksi jobban merül, mint a MIUI/Etana párossal.ツ Headphones on - World off
-
bostone
addikt
válasz Pistiboy88 #23738 üzenetére
A szolgáltatónál engedélyezve van az MMS?
-
Viper26
nagyúr
válasz Levi941127 #23752 üzenetére
De keresőben pár másodperc lett volna...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
SamS20
senior tag
feltettem ezt a bizonyos smartflash verziós V20S-t....nem tudom hogy eddig mondjuk mennyi volt de a swiftkey 44 mb-ot eszik a memóriából. ami rohattulde sok a facebook 54-et evett míg le nem állítottam.
másnál is ilyen elborzasztóak az eredmények ?
egy 9 óra alatt a telefon memóriája lement 98 mb-ra.
-
deminos
aktív tag
Ha valaha lesz erre a telefonra gyári ICS és még a készítője csinálja a NOVA HD rom-ot, akkor tutira az lesz a telefonomon (hacsak le nem cserélem addig ).
Egy hete van rajta a telón és csak pozitív csalódásaim vannak. A hardveres gyorsítás kivételével minden tökéletesen működik. Az akksi ideje pedig különösen tetszik, ahogy én használtam ennyit bírt ki (nem kíméltem annyira):[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
wolruf
őstag
Ja, még egy apróság a v20s-el kapcsolatban... Bitang gyenge benne a GPS, az előző (v20r) változattal szemben néha súlyos percekig keres jelet. Előbb 89%-ról 78%-ra merült, mire jelet talált. Gyengus.
Szerk: Álló helyzetben, GPS újrasugárzó alatt[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
deminos
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
-
deminos
aktív tag
válasz Viper26 #23771 üzenetére
A telepítőben 3 választható RIL szerepel, ha jól emlékszem. Az, hogy ezek közül melyik kell neked és melyikkel lesz jó, nem tudom megmondani, mert ez függ a telefonodon lévő baseband verziótól is.
Egyszerűen fogtam és felraktam valamelyikkel, majd Play-ről leszedtem a Getril-t és az ő általa javasoltat felraktam. Ennél biztosabb módszert nem tudok.
Annyit tudok segíteni, hogy nekem a 1035.21_20110725-ös baseband mellé a 0725(V10d, Europe) RIL ajánlotta. Ahogy most nézem az utolsó számjegyekkel esetleg lehet átfedés, de ez csak az én feltételezésem.Szerk.: Vagy nézd meg most Getril-el melyik van fenn és amikor telepíted a NOVA-t (Custom módban), és benne van, akkor válaszd ki azt. Ha nincs, akkor marad az utólagos RIL telepítés, amit fentebb írtam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
huncut123
tag
Nekem tetszik a telefon, akkuja jól bírja. Egy dolog van ami nekem nem tetszik benne az a fülhallgatója, mert nem valami minőségi darab (én szeretem az in-ear kialakítást nem azzal van a bajom), nem szól szépen.
--- Üdv: huncut123 ---
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
wolruf
őstag
válasz Bolond^^ #23776 üzenetére
De az almában célhardverre írt célszoftver van. Pl. nem mozgatja a háttérképet a főmenü, ami ugyan apróságnak hat, de mégsem az. Én nagyon kerestem ennek a kép mozgatásnak a kikapcsolhatóságát az O2X-en. Ami persze nincs
A másik pedig az, hogy ott a grafikára ment az apple. A megjelenítés legyen zökkenőmentes, ha a progi alatta hezitál is kicsit. Nálunk orrba-szájba multitaszking van (ugye hátul zabálgat 6 terabyte memóriát a facebook és az on screen phone kliens), persze hogy minden akad(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
tami92
aktív tag
sziasztok. olyan kérdésem lenne h a gestkrnl mehet e a hybrid rom alá?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mióta fent van a V20Q (1 hónapja) picit már be lassult a telefon, ez az egyik problémám. A másik, hogy mikor kialszik a képernyő a wifi kikapcsol és csak akkor lép életbe, ha újra használom a telót, ez zavar, mert így a moblinetemet használja, nem lehet megoldani, hogy mindig aktív legyen? És hogy a telefon picit gyorsabb legyen? Elegem van már a havonta való szoftvercseréből.
-
wolruf
őstag
válasz akela91 #23781 üzenetére
Na igen, go launcher. De gyárinál nincs. Nekem a launcherek sokszor több gondot okoztak, mint amilyen csillivillik voltak. A gyári nekem tökéletesen jó, bár még jobb lenne, ha lelőhetném a háttérkép mozgatását. Azért köszönöm
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Bolond^^
tag
Naponta legalább 1x kifagy a CM 7 és újraindul. Mit tegyek?!
-
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz deminos #23760 üzenetére
Neked az, hogy bírta addig? Nekem most kicsit kemény (fogjuk rá, hogy az, de van mikor többet használom, jóval többet) használattal, 1 GHZ-en így áll:
Eddig a max,mikor a teló végig készenlétben volt, az volt 2 nap...
Ja, MMS még mindig nem megy. Hiába van engedélyezve a szolgáltatónál, hiába van az APN jól beállítva, adatkapcsoalt is engedélyezett. Lövésem sincs már. Ha van valaki Telenoros, akinek megy az MMS rendesen, légyszíves segítsen. Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Pistiboy88 #23790 üzenetére
Mondjuk elég nézni a jeleket alul neki. 3 nap, estékre repülő mód. Első nap a képernyő szinte nem is ment, ami azért azt mutatja, hogy nem használja sokat a telót. Valszeg az enyém is bírná így.
ツ Headphones on - World off
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz ntomka #23791 üzenetére
Én a jelekben nem nagyon bízok Érdekes volt,mikor telefonáltam múltkor 1 órát, s azt jelezte, hogy sleep-ben volt a teló
Kéne már nekem valami cucc amivel lekalább 24 órát kibír, olyan használattal, ahogy én használom. De már az 1 éves akkum sincs a helyzet magaslatán. Ez is közre játszhat.
-
kurion
senior tag
ez működőképes cucc lehet?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Balázs1986
addikt
válasz kurion #23793 üzenetére
Neked tuti nem lesz jó, mert egyik oldalon analóg jel van (lejátszó rca bemenet / monitor dsub bemenet / valami), másik oldalon digitális kimenet (hdmi). Szóval esélytelen. Ez kb olyan extrém esetben lehetne jó (már ha létezik egyáltalán ilyen eset...), ha hdmi kinézetű lábon analóg jel, vagy az rca / dsub lábon digitális jel menne.
Határeset megoldás lehetne neked egy hdmi-dvi átalakító, az talán működhetne, de arra se mondom biztosra, mert sose láttam. De ott legalább mintkét oldal digitális.[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
válasz kurion #23793 üzenetére
Sajnos nem, legalábbis az oldal alján lévő hozzászólások alapján ezt szedtem ki. Valami olyasmit írtak hogy a HDMI digitális kábel az RCA pedig analóg vga. Még lejjebb pedig szimplán annyit írt a hozzászóló hogy egyáltalán nem működött neki. Viszont elvileg készüléktől is függ, vagyis valami programmal megoldható.
De én inkább kihagynám, igaz egy próbát megér mivel nem eget rengető az árazása. -
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
OPiiPO
veterán
Hali!
IPhone-on láttam egy eléggé jó iMovie nevű mozikészítő alkalmazást. Nem tudjátok hogy van-e ennek Androidos változata, vagy megfelelője?
Köszi!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest