- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz leslien #5901 üzenetére
Az Apple marketingesei igazi idióták. Ha nem lenne drágább mint egy Androidos csúcs mobil, olyan szeletet haraphatott volna ki a tortából, hogy sansza nem lenne az Androidnak.
De amíg csak előfizetéssel olcsó, a lepattanó az Androidé, és az összes többi rendszeré.
Ki fog 7-900 EUR adni egy kicsit jobb i6-ért?Sony Z5 körül is érik a botrány, mert hiába UHD a kijelző, ez csak fénykép nézegetésnél és videónál lesz elérhető, a többi helyen tiltotta a Sony az aksi kímélése miatt, így ezeken kívül csak 1080p fog tudni.
Persze a cerka itt is vastagon fogott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslien
nagyúr
Azzal nem lenne baj h nem állandóan 4k nyomja... inkább nekem az a bajom h snap 810.. Snapdragon 620, 820.. Adreno 530 gpu ami igazából kellene...
addig nem is cserelem le a G4 mert idén jobb telot úgysem tudnak felmutatni hasonló áron...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #5904 üzenetére
Hiába, a Sony már nem a régi önmaga. Elszaladt a ló velük, és persze az árak is.
Mondanak nagyokat, és hangyányit valósítanak meg.
Xperia SP-nél nagy szó volt hogy 4.1-ről 4.3-ra frissítettek, majd mondták hogy megkapja a 4.4-et. Az aktuális idő elött beintettek, és kismillió készüléktulajt otthagytak a xarban fürdeni a bugos 4.3-al.
Na ez a Z5 4K-s is hasonló téma lesz
Sp az egyik legjobban szidott telefonja a Sonynak Örülök hogy megszabadultam tőle 1.5 év szenvedés után. G4 azóta is rendületlenül bírja, bár van 2 érdekessége ami nem probléma, csak furcsa szokásának tudom be..:Töltéskor nem szokása melegedni, de átlag heti 1x nagyon melegszik. Hogy mitől, fogalmam sincs, le van téve polcra, és elvan magában, időnként éled fel egy eseményre (Facebook vagy viber esetleg skype)
100% töltés után leveszem mielőtt bezárom a boltot és elindulok hazafele. Hazautazás során a szokásos menetrend: zene és böngészés/facebook + viber/messenger kombó váltakozva. A lényeg hogy használat mértéke általában ugyanaz, mégis másképp merül. Tegnap csak 9%-ot merült, míg máskor 15-20%-ot is szokott.
Ezek normális jelenségek? Nem zavar, csak néha furcsállom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
leslien
nagyúr
válasz gretzky77 #5908 üzenetére
várj nem ez csak kdz root nélküli stock rom ra érvényes...ha root olt rom kell akkor így kell
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
.OM.
aktív tag
Laptopommal telefonon keresztül kapcsolódok az internetre (független - Telenor), de 2-3 percenként eldobja a netet. S4 Mini-vel és Lumia-val hibátlan a laptop.
Ötlet?
ex .Oldman.
-
Taci
addikt
Van köztetek tapasztalt, up-to-date tudásanyaggal rendelkező Android-programozó?
Én eléggé kezdő vagyok, ötletem viszont rengeteg, és szeretném végre ezeket egy hozzáértő segítségével manifesztálni.
-
Taci
addikt
válasz Tsebacsi #5913 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele, tapasztaltam sajnos. Nagyon sok munkaórát beleöltem már nagyon sok projektbe, viszont egyedül kb. esélytelen egy normális, élvezhető produktumot összerakni.
Pedig látok potenciálit az ötleteimben. Csak hát az idő - és sokszor a mély tudás is hiányzik. Ezért gondoltam, hátha van itt valaki, aki ebben az 'iparágban' ténykedik. -
-
Hugo85
aktív tag
Sziasztok!
Ma készülök venni használtan egy G4-et, fekete hátlappal, tokkal, vonóval, 10 hó garival kb 120 ropi.
Elvileg gyári független, számlával.
Az volna a kérdésem, hogy mire figyeljek a vételnél? Honnan tudom, hogy valóban gyárilag független a telefon? Melyik a legújabb független szoft? Van-e valami típushiba ami előjöhet és mindenképpen nézzem meg?
Asszonynak lesz a telefon és kifejezetten a fotós képességei miatt esett rá a választás - amúgy túl nagy és lehetne két napos az aksi - mert az szerintem kb. páratlan.Nagyon köszi minden segítséget.
-
.OM.
aktív tag
Szia,
Ami eszembe jut, az a készülékinformáció ellenőrzése, hogy valóban annyi a tárhely, RAM és a SOC tényleg az amit vársz.
- Fényképező, wifi kipróbálása.
- Antutu és egy speedtest.net futtatása.
- Szoftver verzió ilyesmi legyen: V10c-EUR-XX (nekem 10b-vel adták el egy hete, de a-b-c-d is jó, csak EUR legyen, h az LG szóbaálljon veled) Ha más a verzió, kérd meg, hogy keressen a telefonnal frissítést, és tegyétek fel együtt, hátha a várt eredményt hozza. Ha piszkálták, valószínűleg nem talál frissítést. Ha eredetileg függő volt, lehett akkor sem talál, bár most nem tudom, hogy az egyes szolgáltatók hol tartanak verzióban..---
Ha függő volt a telefon, és nem gyalulták le a ROM-ot, akkor biztos találsz a programok között MyTelenor, voda v T alkalmazásokat.
---
Láttam már olyan esetet, amikor 3-ból 2 szolgáltatóra volt független a készülék. Érdemes kipróbálni helyben minden kártyával. Amúgy, ha ilyen előfordul, ott biztos, hogy mókoltak az alaplappal..
---
Aksi folyamatos mobilnettel és céges push levelezéssel, kb 5 óra kijelzővel és 2 óra beszélgetéssel, kis játékkal, sok böngészéssel csak 2. este kér enni. A 100% tényleg annyi, és 10% alatt is eljutsz vele hazáig.
---
A fő kamerával lőtt képek nagyon jók, csak sötétben kapcsold ki a HDR-t. Az elülső megfelelő, de érdemes kipróbálni.
remélem segítettem
.om.
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
leslien
nagyúr
-
DaDa
senior tag
Valaki próbált már a telefonra vezeték nélküli töltős hátlapot? Kb. mennyi idő alatt töltődik fel fullra (mondjuk 20%-ról)
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Lejárt az időm de most olvastam, hogy ezek kb. 5W-os töltők és mivel gondolom, hogy 5V-os így nagyjából 1A-nek felel meg, -ami ha jól tudom -a fele a gyári töltőnek, így kétszer több időre van szüksége a teljes feltöltéshez, tehát egy éjszaka bőven elég. Javítsatok ki ha rosszat írtam.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
sajo13
senior tag
Azt azért jó ha tudod, hogy az Android nem kincsesbánya. Ha készítesz egy appot, akkor ingyenesnek kell lennie, mert a fizetőst a kutya sem veszi. Ja és Androidra fejleszteni sem móka és kacagás, "szerencsére" sokféle felbontás van és sokféle képarány(4:3, 16:9, 16:10, stb) és sokféle Android verzió. (2.3-tól 5.1-ig minden létezik, főleg itt Mo-n)
-
tdom
csendes tag
Hogy sikerül itt egyeseknek 4-5 órás kijelzőidőket összehozni ? Estenként feltöltöm 100%ra, másnap általában 2,5-3 óra kijelzőidő jön össze, automatikus fényerőn, ami fut az a messenger,viber, még a gps sincs bekapcsolva (amíg smart lockot használtam, amihez ugye kellett, nagyon merült sajnos).
Tippek, ötletek, vagy egyszerűen ennyit bír? -
gerenda110
aktív tag
ezt én sem értem tegnap flasheltem újra a telefont, mert az okosok azt mondták itt.. hát ugyan olyan akku zabáló maradt.. és csak az fb-msn megy aktívban.. melóban alig érek a telefonhoz, és 97ről 73%ra megy le a telefon.. nem értem ezeket a kijelző időket...
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
Nagytoll
senior tag
válasz gerenda110 #5929 üzenetére
Facebook helyett kell valami alternatíva mert az egy fos
-
Aryon87
félisten
Nekem átlag 3 óra kijelzőidőm van 8-10 órás üzemidőre, mindez úgy hogy ami létezik app az megy..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hard74
senior tag
válasz gerenda110 #5929 üzenetére
Az 5-6h SoT nálam simán megvan böngészéssel. Viszont, ha megy a messeger, viber ez rögtön lemegy 4-max5h-ra.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
SoundBox
aktív tag
Hali az intelligens kepernyot hol tudom beallitani a G4en?
Koszonom a segitseget -
Quqesz
nagyúr
Ha vkit érdekel, a szlovák Nay elég jó áron nyomja most a G4-et: műanyag hátlapos 489€, bőr hátlapos 529€. Mindkettő árából elengedtek 95€-t.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
ettől többet nem tud.. ebben volt minden.. pl; folyamatos netezés, facebook, filmezés, torrent, szinkronizált mindent.. uploading dropbox, szóval adtam neki rendesen..
hozzá teszem nekem ez most abszolút vállalható..[ Szerkesztve ]
-
Userlook
tag
Hali mindenkinek
Telefon vasarlas elott allok mivel a szeretet G2-nek a kijelzoje osszetort.
Ugy gondoltam h ismet veszek egz G2-ot de aztan gondoltam h inkabb lehet h jo lenne egy friss model.
Elsosrban olyanok tapasztalatat varom akik G2-rol valtottak G4-re.Hogy megerte vagy nem er annyi plusz penzt mint amennyivel tobbe kerul egy uj G2-nel?
Esetleg hogy milyen tipus hibak leteznek G4-es modenel?
Mnnyivel porgosebb rendszer sebesseg?
Vagy barmilyen osszehasonlitasi tapasztalat a ket telo kozt.Valaszokat elore is koszi
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
zack
nagyúr
válasz Userlook #5939 üzenetére
Volt G2. Nagyon szerettem. Szerintem elég nagy az ugrás, hiszen a G3 nekem is kimaradt. Igaz nekem G2 után Note4 jött. Azóta volt egy G2-öm, mert beszámítottam. Jó telefon, simán a legjobb még mindig 60-70k között, de azért a G4 más kávéház. Olyan aksi időd nem lesz mint G2-vel, de minden másban jobb, szebb, gyorsabb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
Srácok erre valaki? : (#5860) Meggyi001
https://gamergep.hu/
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok! Hogyan tudom Root-olni a telefont? A dobozán az áll hogy LG-H815 (tmobil-nal vasaroltam) Köszönöm előre is a segítséget!
-
zack
nagyúr
válasz RAYBOMB #5945 üzenetére
Ez engem is érdekelne egyébként, hogy csak az említett 1 megoldás létezik, vagy van rá fix mód is, akár bootloader nyitással.
Mert ha van, nem fogok szenvedni a jelenlegivel.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
RAYBOMB
tag
Melyik pontosan a lehetoseg rootra?
-
tdom
csendes tag
válasz leslien #5938 üzenetére
Nálam most 17%on van, 23h50m készenlét, kijelző 3h , csak sajnos nincs mindig konnektor a közelben.
Ha valaki használ második akksit, elárulná hol vette, mennyire megbízható stb, mégis egyszerűbb kipattintani és egy feltöltöttel pótolni, csak bizonytalan forrásból nem szívesen rendelek, nemám ugrik a gari "helytelen használat" miatt, csak mert nem LG akku volt benne.
Javaslatokat szívesen fogadokilyesmire gondoltam : [akku kit]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.