- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz sszemtelen #23804 üzenetére
Nekem meg ezek a tarsak. Tab sim slotja hibas, kilove..
SE LwW meg tobbet soha, mert kinyira a vadiuj SD kartyamat, es fel ora alatt osszefosta magat szervizbe menet..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #23806 üzenetére
Az a vilag veget jelentene igy is halott az a 800-as
Sztem szerdara kesz lesz az ove is. Jobb esetben holnapra.
Mikor mentem a G3ert a csaj azt mondta nem tudni mikor lesz meg az enyem. Aztan kora este jott az sms hogy mehetek erte..persze masnap..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Mikemend
senior tag
válasz Quqesz #23793 üzenetére
A Play áruházból van vagy 9 féle app feltéve, hogy egyik ezt, a másik azt tudja és hogy kitapasztaljam, melyikkel lehet még többet kihozni a vasból. Általában a manuális módot használom, ha ráérek, de vannak esetek, amikor nem érek rá állítgatni, de a környezet miatt jobb egy előre megadott mód. A gyári kamera app tudná a legjobban kihasználni, míg a Playes appok általánosabbak. Pl. a Cinema FV-5 tök jó videofelvevő lenne, ha rendesen működne, a Cinema 4K szintén tuti, de az nem tud rögzítéskor lámpát kapcsolni. Soroljam még?
Na ezért tetszett az, hogy (akár fizetősen is) plusz kiegészítők/funkciók tölthetők le egy kamera apphoz, így amilyen funkció kell, azt szedem le és nem másik appot. Nem jobb lenne az LG-től közvetlenül? Pl. nem kéne a V10-es appját portolni G4-re, hanem mondjuk azokat a funkciókat letölthetővé tennék az LG saját boltjában. -
zombinyul
addikt
válasz 70hook #23802 üzenetére
Mert nem azért van egy 200k+-os telefonom, hogy utána nekem kelljen szarakodni az elérhetőségem biztosításával. Tudom, a technika ördöge meg minden, de ez akkor se frankó.
racerx: az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy tele vagyok telefonokkal, de többségében nem Telenorosokkal. Az 5s anyumnál, a 735 jóapámnál, elkérni egyiket sem akarom. Egyedül a 800-as van mint gyári kártyafüggetlen. A butafon csak félmegoldás, az e-mailezés is fontos, mert ott is értekezek(nék) az ügyvéddel, pl. mikor dolgozom, és nincs lehetőségem telefonálni. Ezenkívül a zenehallgatás, meg a kamera is nagyon fontos. Mindezekre már csak félmegoldás a kis 800-as, mert nagyon régi, iszonyat sokat használtam, le van lakva, és a Win7 a mai világban amúgy sem egy versenyképes ajánlat, barmennyire betonstabil és gyors is (a G4-től alig marad el sebességre, a 735-nél jelentősen fürgébb is).
Quqesz: na az b@szna be! Addig tuti nem tudnám nélkülözni. Meg amúgy is, akkor ha addig eljutunk, inkább csereutalványt adjanak, ne G4-et.
De ha csak annyira felújítják, mint pl. Aryon87 kollégáét, szinte elmondható lenne hogy a telefon új.Viszont ezt a "nincs készleten alaplap" c. műsort sose fogom megérteni. Miért csak nekem nincs, aki valóban rá van szorulva?
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
-
zombinyul
addikt
válasz GuruZone #23810 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy 1 héten belül. Ma felhívtam őket, azt mondták valószínű holnapra meglesz. Kíváncsian várom.
Most több tagnap is megvolt az alaplapcsere (igaz, meghibásodás nélkül) , kivétel nélkül 1-2 munkanap alatt elkészültek. Nekem a holnapi lesz a negyedik munkanap.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
KZP
őstag
Mikor derült ki az LG számára ez a hardveres-alaplapos hiba? Ha mondjuk még korábban, akkor jó esély van rá, hogy a későbbi készülékekbe már jó alaplap került beszerelésre a gyártás során. (Legalábbis, ha van egy kis eszük, akkor így csinálták, még ha nem is hozták nyilvánosságra.) Gondolom, ez olcsóbb megoldás a cégnek, mint a későbbi, tömeges, garanciában történő javítás.
-
-
SybenX
őstag
Nem olyan rég,valamikor januárban ha jól emlékszem és állítólag az október előtti gyártású készülékeket érinti a hiba.Akinek eddig bootloop volt annak október előtti volt a telefonja?
Valamint találtam egy olyan dolgot is,hogy állítólag a telefon dobozának az oldalán ( a piros doboznak az oldalán amiben a telefon volt) van egy ilyesmi: MEZ66471902(1.0)BL
Na most állítólag az az 1.0 az az első szériát jelenti,de lehet,hogy hülyeség,mert nekem 2016 januári gyártású és szintén 1.0 van a dobozon.
Akinek 2016 februári gyártású az megnézhetné kíváncsiságból,hogy mi szerepel a dobozon![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #23821 üzenetére
Ugyanugy rev 1.0 szerepel a hidden menuben, pedig az uj alaplap es tarsai mar februari gyartas.
A dobozon meg a majusi gyartas van.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #23824 üzenetére
Eddig ugy nez ki hogy a 8. honaphoz kozeledve kovetkezik be a baleset. Nemtom akiknek elobb megvolt mennyidos a telo.
Valszeg nekemeis eselyes volt ez, tekintve hogy 1 nappal elobb vettem mint Zombinyul, a gyartasi ido is egyezett.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #23830 üzenetére
Dobozon nekem is rev 1.1 van. Sztem annak koze sincs hozza.
Amugy en is kivancsi vagyok erre, kb karacsonykor aktualis ez a temakor a januar-februari gyartasi idejuekkel.Viszatertek a 4 oras kijelzoidok, pedig a gyalulas ota 2 toltesem volt mindjart jobb igy.
-
didro88
tag
sziasztok!
1+1-ről váltottam,nagyon jó a vas!2016.02. gyártású 1.1 bl van a dobozon.szín hőmérséklet állításra nincs valami okosság? -
Bass
addikt
válasz Vikooo #23823 üzenetére
De amugy itt mar az is felfujja akinek nem is volt,hasznalni kell es lehet h elo sem jon a hiba. Ha meg tonkremegy irany a szerviz ennyi. Ennel mar csak az jobb amikor a folia felrakasarol szol 300oldal :-) Sokan itt feleslegesen paràznak.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Inkàbb a cm13-ról kéne ismereteket osztani :-) Hasznalja mar valaki?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Reinkz
senior tag
Nekem a doboz alján lévő matrica 1.1-es de az egyik oldalán is van ott 1.0-as, na akkor mi van?
-
zack
nagyúr
Rég tudják. Azt is, hogy mi okozza. Valószínűnek tartom, ha olyan a probléma, visszakerül az LG gyárba, és amit tudnak javítanak, majd tesztelik, és így küldik ki új IMEI számmal a szervizpontokhoz. Nem hinném ,hogy mindenki új alaplapot kap, inkább a hibás részt cserélik. Persze biztos van aki újat kap, csak nem mindenki.
Ki tudja mikor jöttek rá a hibára, és hogy mi okozza. De biztos, hogy onnantól kezdve az új telefonokat már a hibát kiküszöbölve dobták ki. De persze ezt sosem fogják elismerni, vagy nagy dobra verni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kp78
addikt
Megjött ma a kinti MM-ba a telefon, du munka után el is hoztam.
5.1 android van rajta, a telefonnal hiába kerestetek, nem jelez frissítést. Vagy OTA-n nem is jön a 6.0?
Bekapcsolt wifi-vel ennél is van kattogó hang videó közben, wifi nélkül hibátlan. Ez lett vhogy orvosolva vkinél, vagy együtt kell vele élni?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Wucky
senior tag
válasz Vikooo #23789 üzenetére
Igen,szokás jelölni. Nálunk nem,mert kicsit más fajta gyártó részleg vagyunk. Itt max a rajz változást írjuk meg.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Aryon87
félisten
válasz Trespa #23842 üzenetére
V20D-n maradtam.
Szervíz után a backup valami gubancot csinált, tettem is be egy képet a hibáról. Melóban nyomtam egy refurbish-t, és tiszta belakás volt. Flottul megy minden.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sszemtelen
őstag
Akkor az 1.1BL-es verziók már a javítottak, nem valószínű hogy lesz velük bootloop, vagy valami hasonló?
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #23840 üzenetére
Csak a telefon szoft.frissítés menüpontjában próbáltam wifi-n. Ott nem is kellene jeleznie?
Osztrák MediaMarkt-ban valószínű, hogy EU régiós telefont árulnak, de este megnézem, csak most nincs nálam, mert még nem tudtam belakni.
Ez az IMEI check oldal kiírja a régiót?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kentucky
őstag
válasz sszemtelen #23844 üzenetére
HW hiba nem SW.
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni az a telefonba a gyártási évet illetve a telefon verziószámot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest