- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
3 napja hasznalom a MIUI-t ès azt kell hogy mondjam imàdom. Olyan szèp kèpeket kèszit amit eddig màs romoknàl nem tapasztaltam. De tortènt egy kis gikszer kicsuszott a kezembol a telo es kicsit berepedt a kijelzo. Lehet ezt javitani vagy kepernyocsere?
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
divan
őstag
válasz Dominó85 #819 üzenetére
Sikeresen felraktam a [LENOVO K50-T5 Android 5.0 ROW]
romot. Kicsit kínlódtam vele, a gyakorlatlanságom miatt. Magával a TWRP-vel küzdöttem meg a legjobban, nekem így sikerült:TWRP/CWM felrakása
1. Töltsd le a megfelelő CWM/TWRP zip fájlt a K3 Note-hoz
2. Indítsd el az AIO Flashtool programot, a telefon ne legyen rádugva.
3. A kicsomagolt recovery-ből tallózd be a scatter fájlt.
4. Az Option-Download menüpontban pipáld be a DA DL All with Checksun ablakot.
5. Az alul található pipákat a "Recovery"-n kívül mind pipáld KI! (Nem be!!!)
6. Nyomd meg a Download gombot majd dugd rá a telefont kikapcsolt állapotban. Ha nem indul el a letöltés, vedd ki az aksit, majd pár másodperc után tedd vissza.
7. Ha meglátod az OK boxot lehúzhatod a telefont, és indítsd el. Folyamatosan nyomd mind a három gombot egyszerre!
8. Amikor rezzen egyet a telefon, engedd el a gombokat és a Lenovo felirat után a TWRP/CWM fog fogadniEgy kicsit módosítottam Dominó85 leírását, lehet, hogy más módon is megy egyébként, nekem csak így sikerült, némi youtubozás után.
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
szia
Ha visszaolvasod a forumot mar linkeltem egyszer dominonak hogy ismeri-e ezt a romot. most nem tudom mert szabadsagon vagyok nemetben.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
Szia Domino
Te mint nagy miui fan, meg tudod nekem mondani, hogy hogyan tudom frissíteni a miui romot. Mert megjelent a 9.5.18 global verzio le is töltötte belép a TWRbe ott rámegyek az installra kiválasztom a zip fájlt elindul egy idő után magától újraindul a TWR és bejön újra a menü.
-
Dominó85
addikt
-
gery2k14
tag
Nektek müködik a VPN? Úgyértem nekem bármilyen vpn progit akarok használni memengedi..
Illetve melyik a legjobb tok a telóra? -
Gila2626
csendes tag
Úton van a K3 note-om ! Remélem héten kézbe vehetem.
-
mdav88
aktív tag
Spanyolok romjaival próbálkozott már valaki?
moviesdualsim k3 note -
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok!
Már próbálkoztam pár napja, hogy nem tudom beállítani a gesztusvezérlést
VIBEUI:_V2.5_11520_5.827.1_ST_K50-T5 rom van fent! Sehol nem tudom beállítani, ha esetleg van olyan aki valahogy beállította szívesen veszem tanácsát! -
xoortes1978
tag
Nexus V2 friss infok:
Xposed Framework telepitve
Light Flow "fizetos" telepitveZold ertesito led mukodik!!! Nem villog, hanem folyamatosan vilagit, de mukodik. Az elmult napok eredmenye, a halozat stabil, minden app mukodik es gyors.
Eddig jo.
-
kovjoe
aktív tag
Ma amikor telefonáltam, én mindent hallottam, de a hívott fél engem nem, hangrögzítő működik,de telefonálásnál nem megy a mikrofon:-(,. Ha headsetről telefonálok minden rendben. Ötlet?
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Yag
tag
Pár dollárral olcsóbban..... [link]
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
kovjoe
aktív tag
Két rom csere meg volt, de nincs változás, és csak hívásnál jelentkezik videó felvételnél van hang,hangrögzítés műkszik. Somebody help me, please.
-
kovjoe
aktív tag
válasz xoortes1978 #869 üzenetére
Köszi. Smart voice recorder, de igazából nem szoktam használni, csak azért indítottam el, hogy vesz-e a mikrofon. Blueetooth headsettel is műkszik a hívás. Eddig a v2,8-as rom volt fenn 1532 ltt (spanyol), most a nexus v2-t raktam fel.
-
kovjoe
aktív tag
Két hónapon keresztül hibátlanul ment a telefon, végig ugyanaz a rom, és ma reggel bemondta az unalmast. Napközben sikerült még egy-egy újraindítás után normális hívást lefolytatnom, de egy idő után már nem használt ez sem, ezért döntöttem este a rom cseréje mellett, mert reménykedtem, hogy valami szoftveresen ragadt b:-(.
-
kovjoe
aktív tag
válasz xoortes1978 #872 üzenetére
Minden meg volt, természetesen;-).Elég sok mtk-s telefon volt már a kezemben, de ilyet még nem tapasztaltam. Nem kell telepítenem semmit, alapból is ezt csinálja:-(. Külföldi fórumokban olvastam hasonlót, de sajna megoldást senki nem írt, csak a problémát jelezték, bár ott arról nem szól a fáma, hogy pl. videorögzítésnél van-e hang. Gearbestnél vettem, csak ugye az előre telepítette rom az helyből ment a kukába (nem gondoltam, hogy egy lenovonál lehet probléma), így még csak az sincs, hogy feltolom az eredetit, azt próbálok levelezni a gearrel, hogy mi lenne, ha visszaküldeném:-(.
-
Dominó85
addikt
<<< Happy News from Dominó >>>
Lenovo:
Motorola's parent company, Lenovo, is expected to release the Android M update to K3 Note, Vibe Shot and to the recently unveiled ZUK Z1.
Azaz: A Motorola anyacége, a Lenovo, tervbe vette az Android M (6.0) frissítést a K3 Note, Vibe Shot és a nemrég bemutatott ZUK Z1 típusokra.
Forrás: IBT (International Business Times)
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
fehermokus
aktív tag
-
xoortes1978
tag
válasz fehermokus #877 üzenetére
De negativ vagy.
-
Dominó85
addikt
válasz xoortes1978 #878 üzenetére
Jogos a negativizmusa, mivel a gyári VibeUI is tele van bloatware cuccokkal. Kezdve azzal, hogy lepaktáltak a CleanMasterrel és rábízták a memória kezelést és a fájlok úgy mind tisztítását. Na ezért sem teszek fel több VibeUI-t a K3 Note-ra. A MIUI rom alatt legalább a normális ramkezelő van.
* Péter - 06302461862 *
-
fehermokus
aktív tag
válasz Dominó85 #879 üzenetére
Igen Domino85-nek igaza van, a VibeUI ROM-ok tele vannak hányva válogatatlanul mindennel, amire semmi szüksége a felhasználók 90%-ának. Gondolom ezért olcsó a telefon, mert ezek a kínai szoftvergyártók támogatják a gyártást. Ezektől viszont meg lehet szabadulni, de ha vmi eleve drága, azzal nem lehet mit kezdeni... Olyan ez, mint az ingyenes programok - nézheti az ember lépten-nyomon a reklámokat.
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Feltettem a MIUI multi romot amiben van Magyar nyelv. De nem tudok semmit letölteni vele.
Elvileg valami Ad Block-t kellene kikapcsolni de nem találom sehol.
Tudja esetleg valaki, hogy hol tudom ezt kikapcsolni?
-
gps76
őstag
Sziasztok.
Szereztem egy K3 NOTE-ot és felraktam ezt. TWRP recovery-re cseréltem a benne levőt és flashtoollal tettem a telóra.Meg lett rootolva a leírtak szerint,utána OTA-n felfrissítettem amit felajánlott 2.8-asra. Egész jól fut,csak eléggé hiányosan magyar.Kijelzőidő közel 5 óra állandó 4G,szinkron,netezéssel,rádiózással,ilyesmivel.
Melyik rom-ot érdemes még kipróbálni ami tud magyarul és nincs tele hibával? MIUI nem kell. -
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #882 üzenetére
Szia
Köszi, sikerült. Azt esetleg nem tudod, hogy winget-t hogyan lehet kirakni, mert a szokásos módon nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Értesítési led működik? Kamera minősége milyen? Ha ezek rendben vannak, akkor lehet rápróbálnék én is. A hosszabb üzemidő és az 5.1 csábítóan hangzik. Én és többen itt a fórumról jelenleg ezt használjuk, ebben minden működik, full magyar, szerintem a fotók minősége is nagyon rendben van, egyedül az üzemidővel nem vagyok kibékülve. Simán elvagyok vele egy napot, de azért szemmel láthatóan jobban merül, mint ahogy normális lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
yanpec
Valamelyik főképernyőn 2 ujjal összehúzod a kijelzőt és alul ott lesz a Widgets (magyarul azt hiszem "Modulok").gulupeti
Én maradok a jelenlegi romnál. Angol ugyan, de engem nem zavar. Megvárom a 6.0-át (5-6 hónap kb mire jön). Addig meg el leszek ezzel is.gps76
Mi a baj a MIUI-val? Azon kívül, hogy nincsen benne magyar nyelv? Legjobb fotók, jó üzemidő és beton stabil, gyors működés és agyon témázható vagy másik launcherrel személyre szabható. Bár amiket leírtam ezek szerint a XAR rom fogalma nálad.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
gps76
őstag
válasz gulupeti #885 üzenetére
Az értesítő led csak nem fogadott hívásnál,sms-nél zölden villog,meg állítólag a saját email alkalmzásnál megy még,de gmail-nál nem csinál semmit. A kamera szerintem rendben van,de amivel jött romot csak lementettem twrp-ből nem nagyon próbálgattam. Amit említettél mi a gond az üzemidővel? Preferálom a gyári rom-okat,annyira nem szeretem a mókoltakat,ezért van fent a mostani.
-
gulupeti
senior tag
Jelenleg 13 óra 41 perc üzemidőnél járok, akku 65%-on, 1 óra 1 perc kijelzőidő. Vagy ez teljesen rendben van?Olyan 3 óra üzemidő körül tud ez a rom nekem, akkor voltam kb 25%-on. 5 óra kijelzőidőt sohasem tudnék vele elérni, az biztos.
Ez egy elég nagy, mindent tartalmazó (kb. 50-50 csengő és értesítőhang, én még egyik romban sem láttam ilyen sokat) 1,5 gb-os rom, többen is írták itt, hogy más romokhoz képest talán ezért merül jobban, mert mindent tartalmaz. -
fehermokus
aktív tag
válasz gulupeti #888 üzenetére
Nekem is ez a ROM van fent, de semmi kifogásom sincs az üzemidővel kapcsolatban. Előtte egy LG D295 telefonom volt, azt messze túlszárnyalja. Ha nem akarok semmi extrát csak e-mailezés, meg egy-két telefon naponta (3G On), akkor 2 napot kényelmesen! kibír. Hétvégén mikor nem nagyon piszkálom péntek délutántól hétfő reggelig OK. Cserébe lefagyasztottam egy pár általam nem használt programot, amik folyamatosan internetezgettek. Most főleg a Google csodáira gondolok Térkép/Utcakép/TalkBack/... Viszont kerültek fel újak is, mint pl. Facebook, Tinder stb. Fényerő folyamatosan automatikus és nincs felhúzva.
-
Dominó85
addikt
Memóriazabáló? Redmi 1-em van (MTK), mint pót telefon és a mai napig jönnek rá a heti frissítések. Illetve szerintem a 4-500MB az nem zabálás. Az android és annak multitaskjának lényege pedig pont az, hogy minél jobban telerakja a memóriát. Az más kérdés, hogy játék előtt a mai napig érvényes kipucolni a memót. A K3 Note alatt szépen dorombol a rom és a szintetikus teszteken is a Beta 2-höz képest látványos a javulás. Nem azt mondom, hogy V4 vagy V5 szintű, de közelíti.
* Péter - 06302461862 *
-
gps76
őstag
-
gps76
őstag
válasz Dominó85 #894 üzenetére
Köszi,mindjárt próbálom.
Feltelepült,de sajnos nem csinál semmit,mintha fent se lenne.
A Dolby rendszer szinten van benne,mert a gyors kapcsolóknál is ott van,meg a hangok menüből is elérhető.
Bele lehet valahogy varázsolni? Amit linkeltem rom-ot benne van mindkettő,és OTA frissítés után is ottmarad.[ Szerkesztve ]
-
Gila2626
csendes tag
Ennyire rossz a gyári rom? Még nem kaptam meg a telót, de ha folyamat mókolás van vele, akkor lehet rossz választás volt
[ Szerkesztve ]
-
daikonblaze
csendes tag
válasz Gila2626 #897 üzenetére
Èn se hittem volna amig szerdán a kezembe nem vettem.
Ez a 3. Kìnai telóm, eddig mindig azt a romot használtam ami rajta volt.
Sose láttam mèg ennyire szètkokányolt romot. 3-4 beèpìtett böngèsző, takarìtó program ès egy rakat kìnai program, arról nem is beszèlve hogy a magyar angol ès kìnai nyelv váltogatja egymást. Nagy segìtsèg ez a topic,most tanulgatok èn is romolgatni. A twrp-t már sikeresen felraktam, már csak a rom van hátra.[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz Gila2626 #897 üzenetére
Nem, hogy rossz, inkább fosnak nevezném. Hiányos nagyon, tele van szeméttel, malware-rel, fele kínai, csomó minden fc-zik benne... Ajánlott egy másik rom telepítése, nekem legalábbis a gyári használhatatlan volt. Felraksz egy másikat, van több, teljesen használható a needromon és még szerintem lesznek is újak.
Csak az utóbbi 1 hónapban felkerült vagy 10 féle.Folyamatosan nem kell mókolni, az tuti, csak ha kedved van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest