- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
-
Dominó85
addikt
Nem lenne olyan ördöngösség a magyar nyelvet implementálni a multi romba. Egyszerűen csak lusta minden nyelvet beletenni a romba. Bevallotta, hogy az eredeti romban volt magyar is, csak kigyomlált vagy 15 nyelvet, mert így kisebb a bug lehetősége.
* Péter - 06302461862 *
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1154 üzenetére
:-(. Pedig ez a miui, mármint az angol/kínai tényleg kifejezetten jó, már egy hete használom, de nem kívánom lecserélni. Most csak az az egy bajom, hogy az USB-t csak töltésre állítottam, de most nem tudom, hogy lehetne médiatár módba visszatenni :-(.
Most találtam egy jbart nevű programot, majd bele nézek egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Turcy086
tag
Sensation romba benne volt a hotknock unlock funkció, de a mostani általam használtba nem. Hogy tudnám visszacsempészni? Elég csak apk-t telepiteni?
-
gery2k14
tag
Ha valaki felrakta már a VibeUI 3.0 át nyilatkozhatna hogy van valami kínyja vagy van rajta pár kínai app mert szeretném feltenni
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1156 üzenetére
Mivel a redmi 1/1s-nek köszönhetően vagy egy kis magyar miui portálos múltam szétnéztem a fórumon, és kiderült, hogy vagyuláék vállják, hogy a megadott miui romhoz hozzáteszik a magyart, szóval teszek majd egy próbát. Jelenlek az angol/kínai beta5 verziót tesztelem, beta4-re lett rátéve, factory nélkül, most épp jelzett egy frissítést, megnézzük mi történik.
-
kovjoe
aktív tag
Sajna nem láttam még olyat, mert ugye elméletileg az a music változat, de én még egyik webáruházban sem láttam. Lehet, hogy csak desing? Ha meg a teló sima k3 note, amire feltoltátok a musichoz való hátlapot, esetleg azért nem megy, mert a két modell eltérő?
-
kovjoe
aktív tag
Miui Beta5 10.31 (needrom-ról) :-), wifi nálam látványosan jobb, abban a sarokban, ahol eddig meg sem mozdult, most hasít a jel. Belerakott a srác néhány kínai appot pluszba, de azt majd kipakolom. Az ikonok lecserélésre kerültek, illetve eltűnt az ota frissítés, ami nekem nem is hiányzik. A telefon nevét viszont kézzel kell beírni, mivel ott feltorlódott egynehány pálcika.
-
Vitya1976
újonc
Vettem egy Lenovo k3 note-ot, csináltam rajta egy software frissitést (android 5.1 indiai versio), melynek során az IMEI szám elszállt.
Mostmár vissza lett töltve a gyári VIBEUI 2.8 1535 5 128.1 st k50-t5 ROM, az IMEI szám visszaállításra került és használható a telefon az első factory reset-ig.
Az lenne a kérdés, hogy magyar nyelvet lehet e rá rakni, hogy a telefon ne csináljon factory resetet?
Play áruház nem indul el rajta.
Mit lehet ilyenkor csinálni? ??? -
kovjoe
aktív tag
válasz Vitya1976 #1166 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy nexus rom (eredeti, update-tel nem próbáltam), ott imei vissza két lépésben imei1 és imei2, majd gizchina-s keírás alapján flash tool-lal eredeti vibeui fel, erre cwm, vagy twrp fel (szintén flash tool), ezután mehet a factory reset, már nem veszti el az imeiket (én cwm alatt többször is véghez vittem már a rom cserét). Új rom (vibeuiról nexus, vagy miuiról vibeui) feltétele nem fog menni factory reset nélkül, a user build romokon meg az mtk engineering mod nem engedi az imei visszaírást.
[ Szerkesztve ]
-
subidubi76
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem van a K3 Note Teana verzió! Amiben nem szól a kerámia hangszóró!
Youtube videókat nézegetve látom, hogy a Character setting menüben kellene lenni alul a Ceramic speekers kapcsolónak. Sajna nincs ott.
Van esetleg valami ötletetek?
Lehet nem ismeri fel a hangszórós hátlapot? Pedig ott vannak rajta a csatlakozók.
Vagy esetleg másik rommal mene?VIBEUI_V2.5_2511_5.444.1_ST_K50-T5 van benne.
Ezt vettem: http://www.minideal.net/lenovo-k3-note-teana-angelic-voice-smartphone-4g-lte-android-5-0-5-5inch-fhd-2gb-16gb-64bit-mtk6752-octa-core-1-7ghz.html
Köszönöm üdv:
Tamás[ Szerkesztve ]
-
kovjoe
aktív tag
válasz subidubi76 #1170 üzenetére
"is justified by a special "ceramic piece vibration speaker", which supposedly pumps out more decibels" Szóval elméletileg ütősebben kellene szólnia.
"The K3 Note features a ceramic piece vibration speaker at the rear, and to take advantage of this, Lenovo sells a special Teana edition of the device in China. This version is priced slightly higher, and the phone you get in the box features a rear panel with a circular ring in the middle. The retail box can be assembled to form a 'music box', and when the phone is placed on top it with the ceramic speaker turned on, it amplifies the audio output."Szóval a fentiek szerint ez a drágábban adott változat, amiben az újdonság a kerámia hangszóró lenne. Aminek a csodája elméletileg abban rejlik, hogyha pofára fekteted a telefont, automatikusan bekapcsol, és elméletileg ekkor kellene valami szuper hangzást hallanod.
-
Vitya1976
újonc
Sziasztok!
Nekem ez kínai !!
Valaki bevállalná nekem a k3 note rom frissítését?
Természetesen nem ingyen. -
kovjoe
aktív tag
Miui magyarítás kérés a MIUI Magyarországhoz eljuttatva, jelzek, ha elkészítették. Illetve kicsit olvasgattam, a magyarított rom máshova nem tehető fel, viszont az ő fórumukban elérhető lesz:-).
-
kovjoe
aktív tag
válasz subidubi76 #1170 üzenetére
Na ebben a videoban benne van, hogy mit kellene vele gépészkedni a csodás hangzás érdekében.
https://www.youtube.com/watch?v=h08GBYRKf3U
Én végignéztem, de nem győzött meg .[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Már van magyar nyelvet tartalmazó MIUI rom K3 Note-ra. De sajnálatos módon hadilábon áll maga a rom a normális működéssel. Galéria és Google Play folyamatos FC-zést csinál... Próbáltam vagy 3 féle módon és tisztán feltenni a romot... Mindig ugyanaz a helyzet.
* Péter - 06302461862 *
-
kovjoe
aktív tag
Szóval vagyulától az alábbi kérdést kaptam: "A port jól működik?Mert a 10.29es gyári romok vissza lettek vonva, google play és play szolgáltatások sorozatos fc-je (amennyiben használod a gapps csomagot) miatt." És valóban a play store nem működik, így marad a már bejáratott beta4 magyarítása.
-
kovjoe
aktív tag
válasz subidubi76 #1177 üzenetére
Ahogy olvasom 2,5-ös vibeui-n működnie kellene, nem írják sehol, hogy a legújabb gyári rom kellene hozzá.
-
-
kovjoe
aktív tag
-
subidubi76
csendes újonc
A VIBEUI_2.8_1542 rom milyen valaki próbálta már?
Üdv:
-
Dominó85
addikt
válasz gulupeti #1185 üzenetére
De igen, igyanakkor kovjoe válaszában majdnem minden benne van. Annyit tennék még hozzá, hogy mivel ár/értékben a K3 Note igencsak jó választás, így borítékolható volt a jó közösség. Legyen az hazai vagy éppen külföldi. Sokat elárul az, hogy a needrom.com oldalon már 40+ rom közül lehet választani. Továbbá a Lenovo ki fogja rá adni a 6.0-ás droidot is hamarosan. Ebben azért hiszek, mert 5.0-val jött a teló és már gyárilag is 5.1.1-nél tartunk. Vannak folyamatos frissítések és VibeUI-ból is 2.5 -> 2.8 -> 3.0 jelenleg.
Kicsit OFF: Ne legyen igazam, de a Xiaominál Hugo Barráéknál bekövetkezett az, amitől tartottam. ElSamsungosodtak... Fossák ki magukból a hardveresen alig eltérő modelleket. És ez mire lesz rossz hatással? A MIUI és az androidos főverzió frissítésekre/supportra. Van igazság abban, hogy a Lenovo is ezt csinálja, de hamarosan már csak Motorola telók lesznek. És abból nem lesz 600 féle, hanem csak max 2-3 egy évben suerintem.
* Péter - 06302461862 *
-
Turcy086
tag
Nem itt olvastam, de itt is leírták:
2016 első negyedéve -
-
fehermokus
aktív tag
Kipróbáltam megint egy-két ROM-ot, megosztom veletek a tapasztalataim. Először is az Androium K3N és a Phoenixről. Elég sok a hasonlóság a kettő között, mindkettőn látszik, hogy kisebb képernyős gépre lett fejlesztve az eredetijük, mert 5,5"-on minden elég hatalmas. Minimál designal rendelkeznek, stabilak önmagukban. Az Androium valamivel stabilabb, a futtatott programok szépen futnak. LED-es visszajelzés működik a Light Flow-al mindkettőben. Az iGo nekem a Phoenix alatt fagyott rendszeresen, az Androium alatt fel sem ment. Energiafogyasztásban mindkettő remek, talán az összes között a legjobb. A kamera nagyjából egyforma mindkettő alatt 9,5Mp 16/9 kép esetén a 13Mp csak 4/3 képeken érhető el. Ez utóbbi állítgatást csak a Phoenixen találtam meg. Nekem a kezelőfelületük nem tetszett, nem elég kidolgozottak számomra. Sebességben Antutuval mérve kiválóak.
Most a Lenovo K3-al próbálkozom, ez Cuoco92 legújabb ROM-jából lett kifejlesztve. Néhány stabilitási problémát sikerült kijavítani, egy-két apróság meg belekerült, de önmagában véve vállalható a cucc. Szép a felület, kellően kidolgozott a tempóval sincs gond, bár lassabb, mint az előző kettő. Akadást nem tapasztaltam, a futás stabil. Ami nem tetszik, hogy lekapcsolgatja a háttérben futó programokat, így a facebook és a levelező nekem az első napot leszámítva a háttérben lekapcsolódik. Már körbejártam a beállításokat, hogy ráakadjak valami rossz beállításra, de nem találtam ilyet. Semmi energiatakarékosság, semmi más. A fejlesztői beállításokban van a programokra normál korlátozás, de ennél jobb variáció nincs. Vagy egyetlen sem futhat a háttérben, vagy max 4. Ebből nem találtam jó megoldást a normál variáció meg a nekem kellő appokat kilövi. Az értesítési LED-re rengetek beállítási lehetőség van alapból (a színén kívül). GPS is jól dolgozik, OTA nincs.
Mindegyik ROM alapja VibeUI android 5.1, vagy 5.1.1[ Szerkesztve ]
-
DDKing
csendes tag
válasz fehermokus #1192 üzenetére
ota van, csak nem a beállítások között hanem egy system updates program végzi ami fent van a telefonon. nemrég frissült is.
-
bobita8906
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan én is K3 Note tulaj leszek, gearbestről rendeltem 150 dodóért. Szeretnék venni rá tokot és fóliát, valakinek nincs felesleges ezekből, szívesen megvenném ?
-
kobipeti
aktív tag
válasz bobita8906 #1194 üzenetére
-
Dominó85
addikt
Megpróbáltam a MIUI Beta4-et utoljára feltenni... most éppen a belső tárhelyet nem látta és root sem volt. LOL Nagyon remélem Vagyuláék arany keze csodát csinál azzal a rommal. Érdekes, hogy először amikor feltettem semmilyen ilyen hiba nem jelentkezett. Így megnézem az itt istenített CuoCo 1540 alapú 5.1.1 romot.
* Péter - 06302461862 *
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1197 üzenetére
Vagyuláék a romokba csak a magyar nyelvet teszik bele, ezen felül semmiféle módosítást nem eszközölnek, magyarán, ha gyenge az alaprom, a magyarítás után csak annyi változik, hogy magyarul lesz gyenge:-). Nem tudom, hogy mi történhetett nálad, mert nekem is teljesen újra vissza kellett tennem (factory, illetve gapps), és 3. napja megy hiba nélkül;-).
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Lehet kapott a háttérben egy frissítést vagy csak véletlenül ráleltünk egy bugra ami összekuszálta a romot... A lényeg, hogy most feltettem a CuoCo 1540-et, de amint lejön a legújabb 1031-es MIUI, megy a levesbe. Kérdem a Cuoco rom használóit: Ti tényleg ezekre a tesztképekre azt mondjátok, hogy jó? Borzalmas... Verőfényes napsütés van és a dinamika tartomány max erős közepes, a még világos részeken is hurka szerű digitális zaj van. A sötétebb területekről már nem is beszélek. Tipikus félrefókuszálás/fókusz vesztés is jelen van. A jó isten mentse meg azokat akiknek számít a kamera. A sebességre nincsen panasz, de ugyanakkor bizonyos dolgokban kicsit agresszívnak érzem a romot. Mintha ellenőrizni akarna engem... MIUI alatt meg beállítottam mindent úgy ahogy nekem jó, amit ÉN engedek meg a rendszernek és nem fordítva. Nem győzött meg egyáltalán a Cucu malac rom.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest