- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz Graphics #601 üzenetére
Szoftveres és hardveres is a hiba. Egyszerüen belaggol néha a telefon, mintha elfogyna a nafta és az android bexarik alatta... Nem vészes hiba, csak nagy dobra verik a nyafi userek.
Gery2k4
Keress rà a Googledrive linkemre. Párszor már linkeltem.Baszki a lényeg kimaradt.
Eddig a MIUI rom nagyon bejön. A kamera nagyon szép képeket csinál és a fókuszálás is hihetetlen gyors. 3G hibàglan, hálózatot nem dobálja. WiFi jelerösség kiváló. Egyelöre még nincsen magyar klavim, ezért a sok hiba. A GPS 13-14 láb pontossággal kb 3-5 másodperc alatt fixál. Még nem videóztam vele, de tervben van. A MIUI-t osmerve is elveszek ebben a rengeteg beállítási lehetöségben. A rendszer nem dadog, hasít. Ramból kb 5-600MB szabad, ami jó! Mivel látszik, hogy müködik a multitasking. ClsanMaster egy húzással a múlté. A kínai apkok is uninstallálhatók egy-két kivétellel. A romot csak azoknak ajánlom tesztelésre, akiket NEM zavar az ANGOL nyelv![ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dzsolo
senior tag
Betégláztam, Csak a Lenovo felirat világít rajta. Tudtok valakit aki visszahozná az életbe?
-
Dzsolo
senior tag
válasz Graphics #608 üzenetére
A lényeg, hogy fel kell tenni egy TWRP-t. Aztán Wipe cache és Data. Majd Install és ott kiválasztod a Nexus rom zipjét, amit SD kari gyökér könyvtárába tettél. Az aksin legyen 40-45% és ne legyen PC-re dugva.
Ezt, utána telepítettem, majd kiírta, hogy nem jó a ROM (vagy a franc tudja mit, piros X volt a kijelzőn) és mit akarok tenni... nyomtam egy újraindítást majd újraindult és 10 perce képernyő világít rajta a Lenovo felirat alul meg az android.
-
Graphics
Jómunkásember
Aksi kivesz., majd be.
Hangerő fel-le, bekapcs egyszerre, vissza a TWRP-be és próbálod újra.
Ha ez se segít keresel egy TWRP-ből telepíthető romot, és azzal
Tanács, nem indítunk újra valamit, ami nincs kész
Ha ez se, akkor flashtools, és gyári rom.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Dominó85
addikt
válasz Graphics #612 üzenetére
Nem más az a kombó. Egyszerre kell a három gombot mindaddig nyomva tartani, míg rezzen egyet a telefon. Bejön a Lenovo felirat, majd a TWRP. Az általam Google drive-ba feltett Nexus rom (ha nem törölte a Google) az Cwm vagy TWRP alól tehetö fel. Míg a K50-T5 RU55 az Flashtoolos! Van egy sejtésem, hogy a flashtoolost próbàlta feltenni TWRP alól.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Graphics #614 üzenetére
Témaösszefoglalóra gondolsz? Jó ötlet. Holnap nekilátok alvás után.
Mi kellhet bele?
- álltalános technikai adatok
- hasznos linkek, fájlok
- rövid leírás/termékbemutató
- jobb, stabil romok, letöltés
- TWRP, CWM, romcsere, rootolás, flashtool, gapps* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
MIUI7 5.1 rom új észrevételek:
Sajnos a videózás a MIUI kamera alatt nem működik megfelelően. Olyan, mintha ténylegesen felvenné, de a végén nem kapunk mentett videót. LOL
Videólejátszás botrányosan rossz. Valószínűleg kodekes oldalon szúrtak el valamit a romban.
Tesztelt, nem megfelelően működő lejátszók:
VLC Player - a videó első képe beakad, csak hang megy
MI Video - szaggat a kép, hang ok
Archos Player Pro - szaggató, néha kép nélküli videó, hang ok
TCMD videoplayere - kevésbbé szaggat, hang okMűködő, saját kodekpakkal rendelkező videólejátszók:
MX Player Pro - hibátlan kép és hang
BS Player (fizetős) - hibátlan működésA Kamera alkalmazás további bugja, hogy HDR esetén az első ellőtt kép után beragad a kamera apk. Nem tudunk új képet csinálni, míg az apkot újra nem indítjuk. Ez a hiba ritkán fordul elő, de eléggé zavaró.
Ugyanakkor a kamerával készített képek minősége messze a legjobb az eddig általam próbált romokéhoz képest (AOSP 5.0 és 5.1, RU55, Lemonchello, Carbon, VibeUI 2.5 és 2.8 variánsok)
Összességében egy használható, de még alap hibáktól nem mentes, gyors működésű rom, angol és kínai nyelvekkel.
* Péter - 06302461862 *
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
A cikkben írták, hogy nagy az alapzaja a készüléknek, ezért kérdezném (akinek van) ez mennyire zavaró/hallható?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Dominó85
addikt
Témaösszefoglaló 1.0-ás verzió - [link]
Nyilván lesz még középen kép és egy két dísz elem, de kérdezem, hogy ki mit hiányol belőle. Esetleg a szakmai hozzá nem értésem miatti hibák kijavításának és észrevételeknek is örülnék.
Ja és természetesen minden szükséges fájl fent lesz a Google Drive-on, a romok linkelve lesznek és a bugok/észrevételek jelezve lesznek mellettük.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Sanyi6704
újonc
Valaki tudna segíteni Lonovo k3 Note telomon nem tudo Galériát ujat késziteni,
másik probléma: Zedge appot letiltja... -
gery2k14
tag
Melyik a legstabilabb, nem melegedő rom?
Néztem a vibeui 2.8at valakinek fentvan?
Már kissé zavar a software s hiba hogy idő után nem érzékel a kijelző lezárom feloldom perfect megint. De rájöttem az android csinálja ezt. -
Dzsolo
senior tag
TWRP alól felrakható Nexus ROMot linkelne valaki? A needrom.com oldaláról leszedett példányom nem akar felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
xoortes1978
tag
Kiprobalgattam ma par romot de nem talaltam a nexusnal nekem megfelelobbet. Igy kb 2 het utan amit talaltam nexusban:
neha eldobja a hivast es a terero jel is nullara leesik. kb 5mp es ujra jo.
bluetooth ha engem hivtak van hogy 5 perc utan lebont. " lehet ez annak is betudhato hogy jelenleg 25 parositott eszkozom van a listaban"
kamera kepe kritikan aluli
nem lehet kulon szabalyozni az sms, hivas, ertesites hangerejet.
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Aki tudja ossza meg velem melyik rom csinálja a legszebb fènykèpet ès kímèljetek meg a telepítgetèstől ? Lehetőleg multi legyen. A MIUI 7 szèp kèpet csinál de mèg várok vele ahogy látom sok problèmája van mèg. Habár lehet kipróbálom.
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
A needrom-n a Nexus rom-l van egy olyan, hogy viperfx, ez mi a bűbánat? Fel kell ezt is rakni a telóra?
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Dominó85
addikt
A MIUI 7-nél szebb képeket ne nagyon várj más romtól. Multi nem várható belőle, mert aki fejleszti ezt kategórikusan kijelentette. Mondván így is rengeteg meló van a rommal.
Dzsolo
Nexus rom újra a GDrive-on. Szemét Google állandóan törli.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #635 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom . De valóban szép képek készültek ezzel a rommal. Azért én még bizakodok, hogy ha elkészül a MIUI7 rom akkor még valaki kezelésbe veszi és dob rá egy multit is
-
Dominó85
addikt
-
Dzsolo
senior tag
Valami nagyon nem úgy van ahogy én gondolom.....
nekem a TWRP ilyen
ezután újraindul, és ugyanaz a menü jön be mint mikor a 3 gomb lenyomásával indítom... a ROM nem települ. Találtam egy videót ami alapján tudnám a ROM-okat telepíteni de sajnos nem ismeri fel az általam letöltött zip fileokat, (IMG:/dl/upc/2015-09/20/7922_ltzrjs4uwwtgeyzc_telepiteni.thumb.jpg)ebből a mappából csak a lemezképfileokat látja.] Az összefoglalót olvasva pár link lehet nem ártana a telepítendő programokhoz. Lassan tényleg feladom.[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #639 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. De hát magyar vagyok szeretem magyarul látni a dolgokat A másik meg, ha az android rendszer angol akkor a billentyűzet is, sőt akkor a magyarul tudó alkalmazások is angolul települnek. Igaz némelyikben ki lehet választani a nyelvet.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Dzsolo
senior tag
Rendszer nem indul el, állandóan újraindul. Amikor belépem a TWRP-be engem ez a felület fogad 1:29 től [link]
Ezek nincsenek:
10. wipe data/wipe caches(double wipe)
11. Apply Update from External Sd Card - keresd meg és válaszd ki a telepíteni kívánt rom zip-jét
12. Confirm Update / Flash Rom - engedélyt adjunk a flashelésre és várjunk.Wipe van csak azon belül Advance Wipe vagy Format data
Advance Wipe ben lehet pipálgatni a videón szerepló dolgokat.
Dalvik cache
system
cache
built in card
built in card
External sd cardbakker valami faktory resetet nyomtam de visszaléptem... gondolom már hiába....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest