- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trol75
tag
Illetve még egy fontos kérdés lemaradt.
Jelenleg kétkártyás telefont használ a lányom.
1, Telenor feltöltő kártyás
2, Telekom havidíjas mobilinternet adatkártyaJól tudom, hogy csak a Telekomnál van eSIM szolgáltatás?
Mivel a Telekom mobilinternet adatkártyát nem szeretném variálni, így ö lenne a fizikai sim.
A telenoros számot átvinném számlahordozással a telekomhoz és ő lenne az eSIM.
Ez így működhet?
Gondolom, vannak már tapasztalatok az eSIM-mel.
Jól működik? -
Norbi.
őstag
Nem, csak a Telekom előfizetéses ügyfeleknek érhető el az esim. Ha át is viszed, feltöltősnek akkor sem fog menni.
A mobilnet kártya mehet esimre, ha mégis kell fizikai sim, akkor bemész és ingyen adnak egyet az első pár alkalommal. Persze, ha flottás, vagy céges, az már más.
Nekem most csak egy esimem van, hibátlanul működik, de használtam fizikai sim+esimmel, ott sem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
64gb simán elég - icloud fotó könyvtár javallott, havi 299Ft 50GB, igy a telefonom fele képekkel van tele, a másik felét meghagyja üresen.
órára volt nekem ott biztositásom, szó nélkül cserélték, mikor betört a kijelzője, önrész fizetése után persze
3 év gari már él, igen -
ruarua
tag
Én anno nem fértem el a 64gb-on. Ezért vettem 11-nél 128-at. Most tartok “61gb használatban”-nál. Mondjuk nekem tele van alkalmazásokkal, játékokkal stb. Képek, videók nem olyan sok. Zene az nulla (spoty)
Videózásra szerintem már kevés lesz a 64. Feleségem gyerekeket fotózza videózza, 1 év alatt megtömte a 128gb belső és 32gb SD-t. Ha jól emlékszem anno amikor vettem, 20-30e volt a különbség 64 és 128 között. Nekem biztosítás helyett a tárhely volt prio. -
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
nézegetem a Spigen kijelző védőket, jól látom, hogy azokhoz adnak egy “keretet” amivel gondolom pontosabban (és könnyebben?) fel lehet helyezni?
Macerás a felrakása, van valakinek tapasztalata?
Általában helyi GSM boltban szoktam ilyeneket venni felrakással együtt, csak most karácsonyra edigital-os ajándék utalványt kaptam a nejemtől, el kellene valamire verni az iPhone-hoz 😀Köszi, üdv!
-
trol75
tag
Nem egyszerű ez a telefon vásárlás.
A feleségem meggyőztem, hogy ha a lány videókat is vág, akkor jobb lehetne a 128 GB-s verzió, úgysem egy-két évre vennénk a telefont és csak 20e a különbség a két modell között.
A lányom is tovább gondolta, hogy nem is fehér kell, hanem lila.
Ez tiszta káosz, kellet ez nekem?
A két nagy forgalmazónál nincs (ICentre, iSyte) 128 GB-s lila verzió és nem is tudják, hogy mikor lesz.
Az Apple hivatalos forgalmazói között csak az Emagnál találtam 128 GB-s 269.990 Ft-ért.
Jó az ár, de egy kicsit ódzkodok az emagtól, pedig rengeteget rendeltem már tőlük és nem volt garanciális gondom velük.
Délután rákeveredtem az Apple Storba ahol van lila 128 GB-s 282e Ft.
Mondom, felhívom őket megkérdezem, hogy állunk a 3 éves garanciával.
Hát a hölgy azt mondta, hogy már egy csomóan hívták őket ez miatt, de ők még mindig úgy tudják, hogy csak 1 év garancia van az iPhone termékekre. Mondta, hogy ez bármikor változhat, de még nem kaptak semmi információt.
Közben a hivatalos partnereknél (Emag,Edigital) már 3 év garanciával árulják a termékeket.
Ti mit javasoltok? -
trol75
tag
Köszönöm mindenki segítségét.
Még egy kérdés és ma már nem akarok zavarni senkit.
Ha az Apple Store-ból vásárolok telefont és lesz valami garanciális baja, akkor az store-hoz kell visszaküldenem, vagy visszavinnem a telefont, vagy valamelyik hivatalos szervizbe? -
fectin
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek ez normális akkumulátor állapotot jelent? Kicsivel több mint egy éve vásárolt IPhone 11. [kép]
-
Themes
aktív tag
Új jótállási törvény szerint 100000ig 1 év, 250000ig 2, 250000 felett 3 év jótállás jár a termékekre!
Úgy hogy iphonra mostantól 3 év!Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
lmno
őstag
-
xhege
veterán
-
Themes
aktív tag
Mind1 mert a 100 és 250 közt is 2 év! Az sem rossz!
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Körvonalazódik egy Iphone 11 beszerzése. Jelenleg androidom van tehát nekem új ez a "világ " :-)
Kérdésem:
Ha jól sejtem akkor alaptartozék a dobozban mindössze a Lightning–USB C átalakító kábel.
Mit célszerű még megvenni az első körben ? / alapokra gondolok /
Mit javasoltok hol érdemes jó árfekvésben minőségi tartozékokat venni ? Nem ragaszkodom gyárihoz de a minőségre szeretnék azért odafigyelni.
Köszi -
Kevin8997
tag
Én kapasból vettem hozza egy 18w gyorstöltőt, gyárit. Erre nem sajnáltam, lehet, hogy van olcsóbban is de jobban megbízom a gyári töltőkben. Persze tok meg fólia alap hozzá, bangoodrol rendeltem pl tokot es semmi bajom nincs vele.
-
xhege
veterán
válasz meszeske #4632 üzenetére
Nem 100%, hogy nem kapsz hozzá gyári töltőt. 12-es széria megjelenése előtti darabok még lehetnek itt-ott raktáron, ahhoz jár töltő. Mondjuk erre egyre kisebb az esély. Jó minőségő töltő nem feltétlen csak a gyári. Baseus, Blitzwolf stb. megbízható márkák. Fólia nálam Brotect Airglass minden telefonomon. Tok? Hát az erősen ízlés kérdése. Nekem van piszok drága, de nagyon elegáns Nomad bőr tokom, illetve Poetic ütésálló tokom is (mikor milyen kell a telefonra).
-
meszeske
tag
Konkrétan arra hogy milyen töltő adapter, gyorstöltő, vezetéknélküli töltő, füllhalgató illetve a sokak által preferált normális tok és fólia amit használtok.Tudom hogy rengeteg kiegészítőt lehet kapni de nincs kedvem a saját keservemen és pénztárcámon keresztül letesztelni. Anno még Samu telómon sikerült olyan tokot venni / nem olcsón / ami szépen lekoptatta a sarkokon az eloxálást !
-
Kyller
senior tag
-
niof
addikt
válasz meszeske #4636 üzenetére
Nekem Spigen Tough Armor és üveg van a gépen. Teljesen elégedett vagyok velük. Valamint vettem én is 18W-os gyári töltőt, de csak indokolt esetben használom, ha mondjuk elfelejtettem feltölteni. Alapesetben a gyári töltővel etetem. Meg persze a 18W-os töltő mellé kellett másik kábel, USB-C - Lightning. Nagyjából ennyi...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
g4mer
senior tag
apple tokokra nekem ismerősi körben többen panaszkodtak, hogy málik le a borítás a 15ezres gyári tokokról
Nem azt mondom, hogy vegyen az ember ilyen értékű telefonra gagyi tokot, de 20ezres tok is a másik véglet.
Én teljesen elégedett vagyok a spigen-nel, 3-5k pénzt megér.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Clark
tag
UAG és X-ONE tok, IKEA wireless töltő, bárhol kapható 5d üvegfólia, és Honor Choice tws füles. Ár értek arányban szerintem tejesen rendben van.
-
g4mer
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz trebrona #4647 üzenetére
Elhiszem, hogy előfordulnak ilyen-olyan problémák, láttam már máshol is hasonló hólyagosodást, de mállást, ahonnan indult ez a szál, még egyáltalán nem.
Mindenesetre nekem tényleg semmi bajom nem volt egyikkel sem. Bár én a barnát szeretem, lehet, az egy fokkal jobb ebből a szempontból.
szerk.: A 8 Plus-on használtról van csak képem, másfél év után csak annyi történt, hogy szép színe lett.
[ Szerkesztve ]
-
meszeske
tag
Köszönöm a válaszokat !
Elsőkörben akkor gyári gyorstöltő adapter ha már az Apple volt olyan nagylelkű hogy ad egy töltőkábelt.... Nézegettem a tokokat de nem tudom melyik az a tipus amelynek a belseje plüss-bársony borítású. Régebben volt ilyen tokom anno a G7-es telómon . Nem karcolódott benne a telo oldala és háta sem a környezeti finom portól, esetleges zsebben táskában összeszedett pici szöszöktől. Esetleg Iphonehoz létezik ilyen? Típusa ? Üvegfólia állítólag a 3D nem jó, mert hajlamos a felhajlásra a széleken. Gondolom akkor a sima inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest