Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Van értelme 4G-t használnom, ha csak telefonálásra és netezésre használom a telefont?
Nem szoktam mobilnettel letölteni semmit.
Üzemidőben jelentene valamit ha 3G-n használnám?
Sokkal lassabb lenne a böngészés?1.4 T-jet M32
-
Fordos Laci
csendes tag
válasz viewdetails #5099 üzenetére
Szia ! Nekem nem ilyen telóm van de ugyan ezt csinálta . Állitsd át lte-röl wcdma-ra . Azóta jó .
-
Alonso
csendes tag
Végül a P8 Lite mellett döntöttem és nem bánom.
A méretét még szoknom kell, és még nem volt lehetőségem fotózni a "kicsikével" de meg vagyok elégedve azzal, amit a pénzemért kaptam. -
tony_snow
tag
válasz viewdetails #5099 üzenetére
Szia.
Igen megoldotta halisten. Pedig max 1.5 eves lehetett a sim kartya, szoval en nem voltam biztos, hogy az lesz a problema. De azota semmi baja, egyszer sem dobta el a halozatot, ugyhogy mindenkepp csereltesd ki.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Elnézést a láma kérdés miatt
Rádugom a telefont usb kábellel PC-re (win7) nem jelenik meg mint meghajtó a PC meghajtói közt. Szükséges valami segédprogram, hogy fényképeket egyszerűen másolhassak át? (munkahelyen nincs wifi, saját mobilnettel nem akarom feltölteni)Köszönöm előre is a segítséget!
Szerk:
oks, már telepitem a HiSuite progit.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
"Fejlesztő" lettem, bekapcsoltam az USB hibakeresés opciót, ismételten megnyitottam a HiSuite programot, de továbbra is "not connected"
Mit kellene még csinálnom? Próbáltam lehúzni, és visszadugni a telefont is.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Andris837
senior tag
Nos akkor üdv a topikban!
A mérete nekem nem volt szokatlan az M2 után, ez 0,2"-al nagyobb csak. 55-ért nagyon jó vétel volt órával együtt a magenta színű szolgáltatótól.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
próbáltam átböngészni a topicot de nem jártam sikerrel.
Szóval nemrégen kaptam céges telefont P8 Lite képében. (5.0.1)
Az a problémám és a kollégámnak is hogy a készülék "elfelejti" frissíteni az applikációkat értsd.:
- céges levelezés (Airwatch Agent/ TouchDown) csak akkor frissíti magát ha megnyitom az alkalmazást, de akkor szó nélkül (normálisan persze ennek non stop ill a beállítottak szerint pl nekem: 30 percenként kéne a szerverről leszedni a leveleket) és ha frissít is elfelejti ezt jelezni nekem (levél ikon). Először azt hittem ez applikáció hibája de mivel van nekem egy
- névnapos alkalmazás ami mutatja éppen ma kinek van névnapja, az se frissül, csak ha rányomok, úgyhogy mindig pár napos elmaradásban vagyok
- egyelőre még nincsen más alkalmazás amin tudnám ezt a hibát tesztelni! WhatsApp egyelőre még jól megyvalakinek valami ötlet? Találkoztatok hasonló jelenséggel?
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Andris837
senior tag
válasz F e Z o #5114 üzenetére
Nekem az óra jól jött, pláne ingyen. Tetszik, hogy jelez ha hívnak. Volt már rá példa, hogy le volt némítva a telefon és az órán vettem észre, hogy hívnak. Ha hangos környezetben vagyok (pl. tömegközlekedés) akkor is gond nélkül észreveszem, hogy hívásom van.
Az, hogy sok mindent nem tud, egyetértek. Idegesít, hogy push értesítések nem mindig jelennek meg rajta. Venni nem vettem volna magamnak, ajándékként teljesen jól jött.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok holnaptól én is P8lite tulaj leszek picit húzom a számat mert Galaxy S4ről váltok, de remélem nem fogok benne csalódni
-
Andris837
senior tag
válasz HELLAFLUSH #5117 üzenetére
Csalódni nem fogsz a készülékben, mondom ezt én akinek csak pár napja van meg a telefon. De a többiek is megerősítik ezt, ebben biztos vagyok.
Szabad tudni a váltás okát?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
bubus66
nagyúr
válasz Gabor970 #5112 üzenetére
Gondolom a drivereket is fel kellene telepíteni USB meghajtó, fájlok, Fotó stb
A képen mind a háromra nyomjál rá és mikor fel telepítette a drivereket akkor látni fog mindent
vagy ezt csináld meg (ajánlott)
(#5118) Andris837
Én nem mondok semmit
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Upo
addikt
válasz tony_snow #5110 üzenetére
Először csak néztem, hogy halisten (fish-god) mit oldott meg? Aztán rájöttem, hogy ékezettelen az írás...
(#5112) Gabor970: A beállításokban a Biztonság alatt a HiSuite engedélyezése be van kattintva?
(#5115) Antonio: Nagyon spórolósra van véve a szoftver, nem nagyon szeret háttérben futtatni semmit. Védett alkalmazások között esetleg érdemes bekattintani az alkalmazásokat ha nincs még, és az értesítéskezelőben is, ha értesítései is vannak. Ha úgy sem megy akkor nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Andris837 #5118 üzenetére
akkor remélem jó kis telefon, holnap érkezik majd
a váltás oka, hogy a barátnőmnek S3minije van és nagyon haldoklik neki, és tetszik neki az S4, így az S4et neki ado én pedig megrendeltem a P8Lite-ot magamnak, októberben pont lejárt a hűségidőm a rózsaszíneknél, így pont jól jövök ki -
Gabor970
addikt
Köszönöm a segítségeket!
USB kábelcsere segitettTanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Andrew1982
csendes tag
válasz bubus66 #5045 üzenetére
Helló. Help me Főnök Ezt a 181-es romot ota-n v HiSuite-tal próbálkozzak felrakni, mert ez a 130-as gyári T-rom kezd egy kicsit megőrjíteni. Maga a telfon korrekt, minden szempontból , csak ez a szoftveres őrülete tol fel agyilag... Vicc a T lemaradása. Mások írták h jött OTA-n, de nekem semmit nem jelzett...
<<< +36203601181 >>> <<< kftstabil@gmail.com >>>
-
bubus66
nagyúr
válasz Andrew1982 #5123 üzenetére
Persze ha van 181-es akkor rakd fel én még nem találkoztam vele. Telekomos ROM-ot meg nem használok, kezdetek óta.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Upo
addikt
válasz Andrew1982 #5125 üzenetére
Ha megnézik akkor igen, ha nem akkor átcsúszhat. Bár nem nagy kunszt bootloaderben elindítani és megnézni hogy Locked vagy Relocked van odaírva, a szervizesnek is csak egy mozdulat.
Találtál telekomos 181-et letölthetőt? Neten is csak vodást emlegetnek. Dobj meg minket egy linkkel!
Nekem is már tele a puttonyom, az előző telóhoz képest szinte semmi nem megy, smart lock nem működik, endomondo+lezárt képernyő=bukta, giro nem is lesz, van miband-om, mifit+miband tools esetén hiáb vannak engedélyezve az értesítések, mindig elfelejti. Bluetooth elég bizonytalan. A gyengébb képernyőt már kezdem szokni, bár mikor ránézek a régire akkor kezdhetem elölről a szokást. Az akku nagyon gyorsan merül. Igaz az első töltéssel csináltam vele 4 óra 40 perces kijelzőidőt, de nap végére akkor is lemerül, ha csak 1-2 óra a kijelző. A régi akkor még simán 60% fölött volt a 2400-as akkuval. Ha online rendeltem volna, akkor valószínű visszaküldtem volna, de én marha, elkapott a gépszíj mikor bent voltam mást intézni.
Amúgy egyébként nem rossz, egész jó kis teló ez, ha javítva lesznek a dolgai akkor még jobb barátok leszünk.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Andrew1982
csendes tag
Akku az nalam is kuka 90%-ban nap vegere, ha hasznalom, ha nem. Pedig lelottem mindent, ami nem kell vedettbol. Smartlock nekem okes, nincs gond vele. Nekem nevjegyzek az amin nem tudok listabeallitast forditani ( vezetek nev elol/hatul ), nfc-s kuldes hektikus, de osszesegeben szeretem nagyon ezen kis hibak ellenere is, mert hardverileg tokeletesen hozza az igenyeimet. Wifi erzekenysege szuper, bluetooth-ot nem hasznalok, igy arra nem tudok mit mondani.
-
Andris837
senior tag
Az akku merülés engem is zavart, de végül is minden este fel teszem töltőre és reggelre feltölt. Az előzőt is majdnem minden este töltenem kellett, így nem gond ez.
HiSuit-ot érdemes feltenni?
-
Andrew1982
csendes tag
válasz Andris837 #5128 üzenetére
En csak a keves kijelzoidot sajnalom igy. Elozo telo 2g-re lokkolva, plusz 0-24 wifi, mortal kombat x es nfs limit egy oranyi jatekkal is hozott 4 es fel ora kijelzot. Itt elso feltoltes bekoltozes utan 4 ora, most meg 3 het hasznalat utan nem tobb mint 2:45. Gyari tolto, es semmi extra app, csak a szokasos (viber, fb messenger, meg 2 email fiok) , fenyero kb 60%-on. Neztem cpu z-vel, negy mag szinte feszt 1200mhz rohan, de deep sleep az megvan. Ossz ebrenlet egy 24 oras ciklusban nem tobb mint 50 perc.
A link pedig itt van, amit lattam: http://www.needrom.com/download/p8-lite-ale-l21/
-
Upo
addikt
válasz Andrew1982 #5127 üzenetére
130-as T-s romod van és van benne smart lock? Honnan éred el? Az egész net azt keresi. Vagy a biztonság menüben, vagy a képernyőzár... menüben kéne lennie, de nincs. Ha be van állítva a feloldásra valami minta vagy kód, akkor kéne megjelennie. Én már kétszer meg tudtam csinálni, hogy a miband szoftveréből nyomtam. hogy miband használata a képernyő feloldására, akkor az értesítések között megjelent a smart lock, oda kattintva bement a konfigurálásba, megadtam a mintát, felvettem a megbízható eszközök közé, de hiába, akkor sem oldja fel a képernyőt. De nem tudom reprodukálni, gyári visszaállítás után egyszer feldobja aztán annyi. Te milyen smart lockot használsz ha nálad működik? Hely alapút vagy megbízható eszközt? Hol van nálad a smart lock menü?
-
bubus66
nagyúr
válasz Andrew1982 #5125 üzenetére
Ezt most nem értem. Ha kinyitod akkor minek kell vissza zárni? A garancia miért is ugrana?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Andris837 #5128 üzenetére
(#5128) Andris837
Ha nem akarsz mokolni vagy másik ROM-ot fel tenni akkor nem muszáj.
(#5123) Andrew1982
Nekem se jelzett az OTA, hogy van frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
A készülék tudja a vezeték nélküli töltést?
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
ANDROID???
addikt
Vettetek észre olyat, hogy van amikor a dupla kopp harmadikra akarja a képernyőt ébreszteni, olyan is volt egyszer, hogy vagy hatodikra...
2,1A szivargyújtó töltővel probléma nélkül tölthető a készülék? -
sonye
senior tag
válasz Fordos Laci #5108 üzenetére
Neked is volt ilyen hiba?
Nekem is csinálta.
hol lehet átállítani? -
sonye
senior tag
válasz Fordos Laci #5137 üzenetére
Köszi!
Nem találom a beállítósokban, ahogy írtad
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen telefont, viszont az android csak 5.0.1-es ami rajta van. Ha jól tudom van már rá 5.1-is, viszont a frissítésnél az írja, hogy nincs újabb frissítés. Független a készülék. Valami ötlet ?
-
Con13
csendes tag
Ha tud valaki nekem segíteni azt megköszönöm!...
Huawei p8 lite tulajdonos vagyok...
Töltöttem le a play áruházból CPU-z programot, kíváncsiságból hogy mit mutat a processzor frekvenciáknál, és szomorúan vettem észre hogy 8 magból csak 4 aktív, azt írja az utolsó 4 magra hogy stoped .
Előszőr azt hittem hogy a program nem mutat valós adatokat, és leszedtem az Aida64 programot, és az is azt mutatta hogy az utolsó 4 mag alszik.Amiket már megcsináltam :
Rendszer reset-et már csináltam, új rendszert már tettem fel, jelen pillanatban (Android 5.0.1 ) van fent... single sim-es telefonhoz a Huawei rendszere, azért írom hogy a Huawei rendszer, mert én Telekomnál vettem tehát Telekom-os volt rajta.
Tehát Root-olva nincsen, nem is szeretném a garancia miatt!
Teszteket csináltam az Antutu Bemchmark v5.7.1-es verzióval és a teszt eredmények 30000-35000 között mozogtakt. Egyszerűen nem értem !!
Szerintetek hogyan lehetne munkára bírni az utolsó 4 magot ?
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Con13
csendes tag
válasz Zsocy155 #5144 üzenetére
De néztem a p8-nál pl megy folyamatosan váltakozva mind a 8 mag, szerintem ennél is kéne mennie.
Hívtam a Huawei szerviz vonalát és nem mondta az ügyintéző sem hogy ha kell akkor dolgozik minden mag.
Azt mondta egyből hogy csináljak rendszer vissza állítást, de mondtam neki hogy már megvolt, erre a következő kizárásos alapon, frissítsem a rendszert!
De közöltem hogy az is megvolt.Rákérdeztem hogy a root az megoldaná-e, és erre azt mondta hogy azt nem ajánlhatja mert ők azért nem vállalnak garanciát, és erre megkérdeztem hogyha vállalom hogy a garancia elveszik akkor lehetséges hogy megoldja a problémát?
Erre "azt nem ajánlhatja mert ők azért nem vállalnak garanciát de lehet hogy megoldaná" akkor ő is azt mondta volna hogy működik az amikór szükség van rá.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Teszteket csináltam az Antutu Bemchmark v5.7.1-es verzióval és a teszt eredmények 30000-35000 között mozogtakt.
Itt a MA teszteben 32106 pont van a GSMArena tesztben meg 35000, most akkor ez igazolja azt, hogy minden rendben, nem?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Con13
csendes tag
válasz iMagic7 #5148 üzenetére
Nem a folyamatos 8 mag a fontos!... hanem az hogy egyáltalán meg sem mozdul teszt alatt sem.
Azt elfelejtettem leírni hogy Antutu teszt alatt direkt bekapcsoltam a saját cpu mutató alkalmazását, és az is csak 4 aktív magot jelzett. Teszt alatt!... azért kicsit fura nem?
Csakmegkéne hajtania mindet , szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 11 - 64Gb - 85% akku - Teljesen karcmentes
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest