- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Samanbacsii #23549 üzenetére
Hardveres hiba. Én a Fixity-ben cseréltettem aksit, az jó lett.
Dive ever, work never.
-
Diokhan
addikt
válasz Samanbacsii #23549 üzenetére
Szia. Valószínüleg szalagkábel, mint sokmindenkinél. Lehet, hogy lassan a mikrofon is elkezd majd vacakolni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
kenzoli
csendes tag
válasz Diokhan #23555 üzenetére
Nálam furcsa módon jelentkezik a hiba.
Amikor 1-2 sikertelen próbálkozás után letesztelem:
Beállítások -> Biometria és jelszó -> Ujjlenyomat azonosító -> Ujjlenyomat azonosítása
azonnal, elsőre felismeri a mentett mintákat és kilépve a beállításokból, jó ideig megint flottul működik.
Érthetetlen, de legalább nem kell -egyelőre- szervizelni. -
Diokhan
addikt
válasz kenzoli #23556 üzenetére
Azért volt a tippem az ami, mert az előbbi leírásod alapján a menüben sem találtad meg a beállítást. Nekem amikor a szalagkábelt cserélni kellett, eltűnt a beállítások menüből az ujjlenyomat, csere után tért vissza. Ha neked néha bent van néha pedig nincs, akkor az elég érdekes...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
d.ricsi88
csendes tag
Sziasztok
Van aki Honor Magic 6 Prora váltott?
A Telekomnál most 370kért el tudnám hozni. Ennyiért már elgondolkodtam rajta, annak ellenére hogy eddig az S23 Ultrával szemeztem -
d.ricsi88
csendes tag
Média Marktba megnéztem mind a kettőt és a 23 bár tavalyi, de a Soc miatt inkább az mint a 24.
A Honor pedig a kedvezmény miatt jött most képbe
De lehet megrendelem, úgyis megyünk nyaralni a hétvégétől aztán ha nem okés mégse, akkor is van 14 elállni a vásárlástól -
Samanbacsii
őstag
Köszönöm a válaszokat ujjlenyomatolvasó hibával kapcsolatban!
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
veterán
Én is majdnem megvettem a Magic 6 Pro-t, az asszony is húzta az agyam, hogy olyan szép a zöld, meg megérdemled, stb.
De én gyűlölök ott a helyszínen és azonnal dönteni
Jelen pillanatban azon az állásponton vagyok, hogy hasonló áron inkább kihozok egy OLED tévét és elleszek egy olcsó használt telefonnal. Már egy középkategóriás os sokat tud manapság, leszámítva az optikai zoomot. Azt be kell áldoznom sajnoshttps://tinyurl.com/rasoapro
-
Diokhan
addikt
válasz rasotamas #23567 üzenetére
Tv-t sosem veszünk monitornak, ez alapszabály. Sem a frissítési ráta, sem a felbontás sem pedig a válaszidő nem lesz megfelelő. Erre a célra monitort kell venni.
-
itroh
tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztala P30Pro és Fiio e10k dac közös munkára bírásában? Wipe cach megvolt, fejlesztő mód - usb audio megvolt - más egyéb ötlet?
-
DonDragonka
őstag
Több mint 4 év aktív(utóbbi időben passzív, csak olvasó) tagságom végetért.
Nagyon köszönöm az eszköztársak türelmes és hozzáértő segítségét ezen időszakban.A P30 Pro-m tökéletesen teszi a dolgát, négy éves akis is bőven egész nap bírja, és minden alkatrésze tökéletesen működik. Megtartom amolyan tartalék telónak vész esetére, de szembe jött velem egy lehetőség aminek nem tudtam ellenállni, egy Honor Magic V2 személyében. Kamera nem olyan jó benne mint a P30 Pro-ban, de minden más egy másik világba röppentett. Akinek a fotózás fontos ne ezt válassza, de aki szeretne egy innovatív és elképsztő vasat az nem fog csalódni. Szoftver pont olyan mint a Huawei-é volt szóval mindent elsőre tudtam és be is állítottam hamar.
Szóval még egyszer köszönök mindent!
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
togvau
senior tag
válasz Diokhan #23568 üzenetére
12 éve használok TV-t monitornak (samsung UE32EH5300(?), pont a válaszidő böngészésével választottam, talán 3ms-t tud, vagy 5ms kikapcsolva a képjavitást (PC-re kell átnevezni a bemenetet, ez kikapcsolja), mindenesetre nem észrevehető. 1080p 60hz-en használom azóta is, játszom is, videot vágok, stb
hitler, sztálin, micro usb
-
Stevo80a
csendes tag
Nekem még mindig megvan. Most kezd belassulni, de közel a legjobb telefon föleg a Samukhoz képest. Bár azt mondjak a korai mofellek a legjobbak és később a cégek rontjak a későbbiekben őket.
-
Stevo80a
csendes tag
válasz DonDragonka #23576 üzenetére
Majd írd le légyszíves, hogy mennyire lett jó. Én is gondoltam cserere csak nem tudom erdemes-e. A zoomot azért hasznalnam, Samura viszont semmi kedvem sincs. A P30 Pro csucskategoria volt, a gyártók általában meg mindig nem teszik bele egy rakas funkciojat a közép es also kategoriakba.
[ Szerkesztve ]
-
Stevo80a
csendes tag
válasz Ernesst #21619 üzenetére
Szia! Megvan még? A Samsungoknal az aksi a "gyenge pont", hogy lecseréld két évente. Én azért (is) utáltam meg őket. 5 éve haznalom a P30 pro-t, bár van egy Motorola G30 pro-m (5000-es bivalyeros aksival csak a szoftware nagyon gagyi a teloban). Egy IPhoneon gondolkodtam, de még mindig pofatlanul drágák mint ez is 235 000 HUF ért...
-
Stevo80a
csendes tag
válasz JohnDoe_Hun #23127 üzenetére
Szerintem pofatlanul túlárazott, sznob telefon 235 000-ért...
-
Ernesst
aktív tag
válasz Stevo80a #23585 üzenetére
Szia, igen megvan még. Mindkettő: a P30 Pro a családban maradt, továbbra is teszi a dolgát, az S22 pedig egyelőre nálam szolgál.
A OneUI 6.1 frissítéssel nekem érezhetően jobb lett az akku, persze így sem közelíti meg a P30 Pro szintjét. Kevesebbet is van a kezemben, már nem nyomogatok annyit mobilt. De ha mégis, és egy "erősebb" napon többet van kézben, 5 óra SOT kijön, kb 10-15% marad benne olyankor nap végén.
Közben nagyon megkedveltem a OneUI testreszabhatóságát, a beépített rutinokat és a DEX lehetőséget is. Olyannyira, hogy nagyon régóta már erről nézek filmet is este (Netflix, Disney+, stb): dokkolóra rakom, és a nagy tévén már mehet is a mozi.
Azt hiszem maradok most ezen a vonalon, pedig én is szemeztem iPhone-nal is, de most úgy érzem, S23, vagy S24 lesz a következő. Bár a 24 újabb, de a 23 meg Snapdragonos.
[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
válasz Diokhan #23588 üzenetére
Ez igaz, igen, köszi. Tetszik az "alap" változat mérete, nem rángatja le rólam a rövidnadrágot például. A P30 Pro amikor időnként még a kezembe kerül, két dolgon szoktam meglepődni: egyrészt hogy milyen klassz készülék még ma is, másrészt a mérete / súlya nem semmi a kis S22-höz képest.
-
trcvk663
tag
Sziasztok! Honor 200 pro-ról, mint alternatíva mi a véleményetek?
-
Peace
nagyúr
válasz trcvk663 #23590 üzenetére
Szerintem tisztességes kis telónak tűnik a tesztek alapján. Ráadásul 222k-ért beszerezhető. Ha óvakodsz az ilyen beszerzéstől, akkor Iponnál 278k. Én mindenképpen csúcskategóriás telóval szerettem volna váltani a P30 Pro-t, ezért lett a Magic 5 Pro. De szerintem nem lehet nagyon mellé lőni ezzel sem.
-
klimokrisz
tag
válasz trcvk663 #23590 üzenetére
P30 pro-ról váltottam Honor 200 Pro-ra és nagyon jó
Sebességben, fényképek minőségében (nappali és éjszakai), távirányitó, stb.. minden jó benne.
Magic 5 Pro vagy Magic 6 Pro szerettem volna venni, de rájöttem minek annyi pénzt kiadni azokért és inkább ezt vettem meg. Szerintem jól döntöttem
Éppen most vágom az unboxing videómat a 200-pro -ról
1-2 nap múlva ide felteszem: [link]„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
-
nagyúr
válasz klimokrisz #23592 üzenetére
Honor 200 Pro-t nem látok a Telekomnál, csak Magic 5 Pro illetve Magic 6 Pro-t, utóbbi jobb mint a Honor 200 Pro, ami a kamerát illeti vagy nüansznyi a difi?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
trcvk663
tag
válasz klimokrisz #23592 üzenetére
Köszi, megnézem majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.