- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
B379 jött telenorosra
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Floree
újonc
Nekem is megérkezett a B379-es frissítés tegnap (Telekom).
-
Comic
aktív tag
Sziasztok
Elnézést, ha mar volt!
Az utóbbi néhány hétben előtérbe került egy eléggé zavaró probléma.
A teló fogja magát és előzetes figyelmeztetés, vagy merülési értesítő nélkül közli, hogy az akku 0% és leáll. Visszakapcsolaskor kb. be sem bootol, ellenben töltőre dugva közli, hogy 3x-4x-5x%-ról kezdi a töltést.
Tapasztalt már valaki ilyet és ha igen miért lehet, illetve mi lehet a megoldás? -
-
bb.bocs
őstag
nekem is most hasonló. még nem voltam szervizbe, átlagosan 1 nap után lemerül úgy hogy semmit sem csinálok, és nekem is random kikapcsol, hol 25 hol 10%nál, majd amikor rádugom töltőre közli hogy ja 16%on vagyok pl, volt hogy nem kapcsolt be, de rádugtam töltőre, közölt hogy 25% kihúztam azonnal, bekapcsoltam ,és 25% volt még akksi lesz, vidd szervizbe.
-
Nordik
őstag
Megjött fuggetlenre is a frissítés.
Amit észrevettem az elmúlt időszakban, hogy a telefonszám kijelzés már nem áll vissza minden újraindítás után hálózati alapertelmezettre. Szerintem ezt javithattak az előző verziónál. Vagy szolgáltatói szinten.
-
matex
tag
Új verzió: WAS-LX1 8.0.0.386(C432), android biztonsági javítás: 2019. január 1.
-
bb.bocs
őstag
a huawei fitness alkalmazásnál vagy egészség vagy minek hívják, csak nekem nem jön le a magyar nyelv csomag?állandóan közli hogy majd ha lesz net letölti... van mobilnet is ,van wifi is ,de nem akar lejönni... újrarakni nem akarom, nem tudom az adatok elvesznek e akkor lépésszámok stb...
-
bb.bocs
őstag
utánaolvastam bug... hol jó hol nem...
-
Vangelis
félisten
Srácok.. lányok!
Olyan kérdésem volna, hogy ezen készüléken a kréta nevű app nem indul el.
Minden más készülékünkön megy csak ezen nem... valaki kipróbálná?@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz szaboi6512 #4363 üzenetére
Köszi...
Akkor érthetetlen miért nem megy... vagyis csak a kréta felirat logó bejön és annyi.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz szaboi6512 #4365 üzenetére
köszi... Akkor más gond lehet.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bb.bocs
őstag
bevittem szervízbe tegnap a telót, azt mondták 4-5 nap az aksicsere. Kaptam addig egy psmart duálsimes telót...
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és 2 modell között tanakodom. P9 lite 2016, frissen szervizelt, így garis, vagy P10 lite gari nélkül. Próbálom összeszedegetni, hogy van-e olyan típusbetegsége a P10-nek mai miatt tartanom kellene, de nem igazán találtam ilyet. Mit gondoltok, megéri a rizikót, vagy inkább a garis P9 lite? Árban ugyanannyi mindkettő.
-
mtx1111
csendes tag
A cégnél több P10 lite van használatban. Eddig egyiknek sem volt baja. 1,5 évesek kb.
-
bb.bocs
őstag
tudom nem p10 ltie téma.. Nálunk csak a 64 gbos p20 lite verziót árulják amiben van nfc? a 32es nfc nélkülit nem?
-
Deedays
tag
Sziasztok készülékem leragadt B124 nél Telenoros (független) Próbáltam Telekomos kártyával is de nem talál frissítéseket. Mit tudnék vele csinálni? Köszönöm a segítségeket
Huawei Mate 20 Lite
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.Nektek normálissan működik a messenger?Nekem legtöbbször csak ilyen kis pukkanó hangot ad üzenetkor,néha csipog rendessen.Lehet valamit állítani vagy ez a messenger hibája?
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már másnak hasonló problémája. Még tavaly decemberben egy nap erejéig kimentünk Bécsbe és hiába volt bekapcsolva az adatroaming, a google maps azt mondta, hogy nem tud kapcsolódni a hálózathoz, más alkalmazások viszont működtek, pl a gmail app is.
Van valami ötletetek? Pénteken ismét megyek Ausztriába három napra és ciki lenne térkép nélkül maradni. -
pity02
tag
Szia, a kapcsolódásra nem tudok megoldást, de a google térképpel le tudsz tölteni térképrészleteket és akkor offline is tudod használni, vagy pl. az OsmAnd nevű progival egész országok térképét tudod letölteni és navigálhatsz net nélkül. Persze a letöltött térképek nem műholdas nézetben vannak, hanem utcatérképek, de arra jó, hogy ne tévedj el.
-
matex
tag
Új verzió: WAS-LX1 8.0.0.388(C432), android biztonsági javítás: 2019. február 1.
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok
A telefonom c432b124 szoftveren van és nem talál frissítést. FF-fel se sikerült. Telenor, de amúgy MM vásárlás. Mi lehet a gond?
-
Zsocy155
őstag
Szia!
-
Bitpalace
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest