- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
Van olyan még aki telenornál vette és még nem kapott oreot?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
-
Golota
aktív tag
SZiasztok. Segítsetek kérlek: kerestem, de nem nagyon találom, hogy melyik verzió az, ami tudja a magyar frekvenciák közül mindegyiket. Látok a webshopokban 4GB RAM verziókat, de ezek nem ázsiai piacra lettek dobva? Melyiket "szabad" megvenni?
-
Multibit
nagyúr
Bosszantó probléma akadt nejem P10 Lite telefonjával. A hívóazonosító megjelenítés mindig visszaáll "Hálózati alapértelmezés"-re. Hiába állítjuk át "Szám megjelenítése"-re, újra és újra visszaáll. Ez volt az elsődleges oka, amiért FR-t csináltam Oreo települése után.
Szerintetek mi f...t lehet csinálni ezzel? -
Kerni62
tag
Sziasztok! Szeretném a telefon memoriájából a fotókat laptopba átmásolni, de az istennek nem tudom hogy kell. Kérnék segítséget. Köszi
-
-
gerijani
csendes tag
válasz esbii22 #3725 üzenetére
Ja-ja.Felment. Mondjuk mentést nem csináltam előtte. Remélem a google photos felszinkronizált mindent. A többi nem lényeg.
Most 3 gombos dload -al akartam a b362-t felteni, ami 5%-nál mond simán egy olyat, hogy "Software install failed" és újra indul. Most még egyszer átolvasom, hogy valóban jót ROM-ot szedtem-e le.
-
gerijani
csendes tag
Na, most az FF mondja valamennyi B36x-ra, hogy not approved.
-
seadrone
őstag
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok, WAS-LX1C432B210 volt az utolsó frissítésem, full automatán, OTA. Azóta nem jön semmi és egyik Oreot sem hajlandó letölteni a FF IMEI számra hivatkozva. Ilyenkor mi van, meddig kell várni?
-
esbii22
őstag
Aki szerviz rommal frissített oreora, ha lehúzza az értesítési panelt akkor nektek is alapból két sort mutat? Fura mert előzőleg csak az első sort mutatta, és ha rámentem a nyílra akkor mutatta a másikat is.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
gerijani
csendes tag
Sikerült valakinek WAS-LX1C432-re B209-ről FF-fel feltenni a B361-et? Nekem mindegyik-re azt mondja, hogy firmware not approved. Valaki tud egy linket, ami a tutti jó fw, mert amit eddig találtam azt dload-os, háromgombos update-tel sem hajlandó megenni. 5%-nál eldobja és újraindít.
-
bubus66
nagyúr
válasz gerijani #3746 üzenetére
Szia a doald 3 gombos nem is fog működni a 7.0-8.0-án (Stock firmware-re értettem)... Mivel ezekből a Huawei már száműzte.
firmware not approved Amíg ezt kapod addig nem is fog települni.
Próbáld meg a FF a B209 utánit nem mindjárt a legújabbat...
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
én csak azt nem értem hogy IMEI számonként engedélyezik a frissítéseket vagy ha nem akkor mi alapján? a feleségemnek EU-s WAS-LX1 DS/3GB-os verzió van és még mindig B210en tengődik... most áldom magam hogy nem huaweit vettem anno én is... ez a frissítési ütem nagyon gyalázatos... a telefon tartóssága viszont nagyon rendben van, tok nélkül használja, párszor már esett neki, idáig még nem törött össze
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest