- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz beyruth82 #22700 üzenetére
Egy próbára letöltöttem, azzal is fehér marad(t) alul.
Szóval vmi más lesz a gubanc. Pedig most nincs időm egy FR-re.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
andreas49
senior tag
Egy kicsit hosszú - firmware finder melléklete:
Intuitív dizájn
Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése.
A természet hangjai
Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak.
Illusztrált funkciók
A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját.
Egyszerű beállítások
Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.
Okos vásárlás
Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt.
Ételek beolvasása a kalória megszámolásához
Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb.
Objektumfelismerés mesterséges intelligenciával
Szkenneléssel többet is megtudhat a történelmi épületekről és híres műalkotásokról.
Jelszótároló
Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően.
Digitális egyensúly
Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával.
Vetítse ki a képernyőt
A vezeték nélküli kivetítéssel cseveghet a telefonon, és közben a nagy kijelzőn tarthat prezentációt.
Hangrögzítő
Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.
● Biztonsági mentés, tárolás és megosztás
Huawei Share 3.0
Javítja a fájlátvitel sebességét a telefon, a számítógép és a Mopria nyomtató között.
● Hatékonyabb működés
Gyorsabb indítás
Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét.
Funkcionalitás
Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról.
2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban.
3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától.
4. A fő képernyő elrendezése kicsit megváltozhat.
5. Ezt a rendszerverziót az EMUI 8.0-s hivatalos verzióra lehet visszaállítani a Telefonkezelőben. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információért forduljon az ügyfélszolgálathoz.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
kp78
addikt
A pár negatívum mellett egy nagy plusz is van, újra lehet a Vibernek és a Messengernek (Lite-nak) saját csengőhangot beállítani, így nem kell a program által megadott hangot elviselni.
Remélem ezt a dolgot a programok fejlesztői nem tudják elb@xni majd egy frissítéssel.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Nuada herceg
őstag
Tegnap felraktam az új frissítést a telefonra.
Csináltam is egy gyári visszaállítást.2 dolog amit nem tudok most beállítani.
Egyik az értesítések. Hogy nem mutatja például a messenger azt hogy ki írt, és mit.
Hanem csak annyit, hogy értesítés van a messengertől.A másik meg az, hogy az arcfeloldás után még fel kell húznom a zárképernyőt.
Eddig csak annyi volt, hogy megnyomtam a telefonon a gombot, felébredt. ránéztem és már
a főképernyőt láttam is. Nem kellett még húzgálni a képernyőt.Valaki tudna segíteni ezekben? Előre is köszönöm!
Itt öregszem meg...
-
hacki87
senior tag
válasz Nuada herceg #22704 üzenetére
Értesítés talán az értesítések/zárképernyő értesítések kutatása.
Arcfelismerés/ közvetlen feloldás.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Nuada herceg #22704 üzenetére
Az értesítéseknél minden engedélyezve van?
Illetve amit kolléga írt, még ott is lehet állítani, mert ha az arcod nem érzékeli, akkor elrejti.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
robee19
tag
Valaki panaszkodott, hogy az email és üzenet sarkában nem mutatja hány új levél érkezett...
Most találtam, hogy van lehetőség az engedélyezésére. A főképernyőt összecsípve főképernyő beállítások/ikonszámláló menüpont. Nem tudom ez segít e, de én eddig nem láttam hogy ez ott van.[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
Netes áruházakat nétegetve látom, hogy lassan kifut a mate 10 pro. Egyedül az euronics honlapján van már csak fent, 220 ezer ft.
-
stnorcy
aktív tag
-
veterán
válasz marcell2015 #22684 üzenetére
A mézes negró az én kriptonitom. Valamiért rettenetesen undorodom a méztől, biztosan nem enném meg azt sem ami csak mellette volt a polcon, melóban ha valaki kinyitja a mézesüveget a konyhában nagy levegő és menekülök mert ha megérzem a szagát tuti odahányok.
A mézes negrónak végképp iszonyatosan penetráns szaga van és novembertől márciusig nem tudsz fölszállni a buszra hogy valaki ne szopja.
Ha az elején eszik hátul elvagyok és fordítva, de ha a két végén akkor le kell szállnom és várni másikat. De jó hogy 4 éve kocsival járokhttps://tinyurl.com/rasoapro
-
kp78
addikt
válasz stnorcy #22709 üzenetére
Nekem éppen, hogy egy frissítés rontotta el a beállított hangokat mindkét alkalmazásnál, és onnantól nem tudtál már egyedi hangot adni ezen programokhoz.
De mindegy is, ha másnál ez nem volt gond.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Szabadh
tag
Átállítottam angolra a telefont. Igy tenyleg jó a AOD. Nem is zavarna, h angol a menü. Csak a Crome - nál a hirfolyam is angol lett. Állitgattam a régiót, nyelvet meg sokmindent. Most meg eltűnt. Eddig ha megnyitottam a böngészőt (crome) akkor lefele tekergetve adott személyre szabott híreket. Azt vajon hol tudom visszakapcsolni? Illetve magyarrá tenni?
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Aki amiatt "idegeskedik", hogy a 158-as frissítés jött neki, az gondoljon az én telefonomra...nálam még csak a 141-esnél jár, és nem dob fel újabbat. FF szerint már 14-e óta kint van a 159-es Pie, de nem telepíthető. Olasz TIM szolgáltatós régiókód...
-
kp78
addikt
Másnak is megjelent az app lista végén egy "Zooking engine" nevű? Ez mi lehet?
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen urak! hacki87 és kp78
Itt öregszem meg...
-
stnorcy
aktív tag
Szia.
A lényeg.
Csinálj biztonsági mentést a fentlévő viber-eddel.
Majd töröld az alkalmazást.
Telepítsd fel ez a vibert ( ez egy régi verzió amiben még lehet állítani a hangokat.
[link]
Állítsd be azt a csengőhangot és értesítés jelző hangot amit szeretnél , nem csak a redszerhangokat lehet beállítani ebben.
Ha ez megvan frissítsd be a viber alkalmazást majd tedd vissza a biztonsági mentésedet.(Így megmaradnak a beszélgetéseid).
Ennyi az egész.
Nem az android rendszerrel van gond hanem a viberből vették ki ezt a funkciót.
Bár megjegyezném hogy Nokia 7 Plus -on a legfrisseb viber van és abban lehet állítgatnin a hangokat.
Remélem így érthető.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
KZP
őstag
válasz molacika91 #22719 üzenetére
Azt elmondanád, hogy milyen szolgáltatós a telefonod, illetve, hogy melyik 161-est választottad ki?
Ez a módszer egyébként töröl mindent?[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz molacika91 #22722 üzenetére
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz molacika91 #22719 üzenetére
Nekem már a check package servernél failed nem tudom neked hogy sikerült
-
molacika91
tag
válasz #08132608 #22724 üzenetére
199313-as verzió ment.
DNS-t beállítod a routerben - next - check availability - next - register update - next
Utána OK, majd telefon kikapcs. Bedugod az usbt és hangerő fel hosszan, majd bejön az erecovery. Ott rámész a frissítésre, majd a wifidet meg keresed és utána minden egyértelmű.Egyébként FF szerint még most sem lett hitelesítve.
Igen, azt a lépést ki kell hagyni, annyira nem foglalkoztam vele, hogy el is felejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Stuartino
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jobban be jött az emui 8, vki tudna segíteni, hogy tudom vissza állítani? Vissza olvasgattam itt, de nem találtam. Köszi előre is. -
Pongi1975
tag
-
Spricccer
tag
Hali. Most akarok nekiallni a 9rol downgragelni 8ra. Ugyanaz a szisztema szerint kell eljarni mint az upgradenel? Pcs ffben leszedem a legutolso 158as oreot majd a hisuitettal felteszem a telefonra?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
kp78
addikt
-
mumuss
aktív tag
Én is felraktam erecovery lehetőséggel ff-ből
Csinálnék egy gyári visszaállítást, viszont az sms és hívás lista kéne nekem. Hogy tudom ezeket lementeni?Mate 10 pro/Note 10
-
szendy69
tag
válasz molacika91 #22726 üzenetére
Szia most látom hogy frissült a FF, és ezzel már meg lehet kerülni a pie frissítését, és szerintem neki is ugrok, csak annyi nem világos hogy az usb-t hova kell dugni? Mert csak annyit ír hogy dugd be az usb-t, de hova???🤔😂
-
szendy69
tag
Vagy én vagyok vak, vagy én nem találom a router beállításaiban a DNS címet... Telekom speedport w724v 😭
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Nemetbe vasarolt dual simes-nem kaptam meg en sem jelzest, hogy lenne uj verzio.
Kerdesem:9en mar esetleg lehet mappat letrehozni? Hogy az egy kaptafa alkalmazasokat osszegyujtsem?
Menusre van allitva, ha masikra allitom, ott lehet azt tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest