- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdekes azért, valakinek FR nélkül is fluid, másoknak Fr után laggol?
-
félisten
Ez a gesztusvezérlés döbbenetesen szar. Mondjuk ahogy látom, ez nem Huawei-specifikus. Évekre van az iOS-től. Szomorú.
while (!sleep) sheep++;
-
Summi72
kezdő
Ezzel én is így vagyok. Egy napig erőltettem, de nem tudtam megszokni. Mondjuk, nekem (valszeg) az is bezavar, hogy tok van a telón, így nehéz a telefon széléről húzni a "vissza" gesztust. Viszont az egygombos navi (a hosszú gombos) az bejövős. Azt használom. Ami a sírba tesz, hogy merül a teló mint a nyeletlen balta. Éjszaka (csak gsm) 10-15%. Tegnap este töltöttem, ma alig 30 perc képernyőidővel 52%-on vagyok. Erősebb használattal 3,5 óra képernyő időm volt (amikor ugye megjött a pite) s estére 0%. 20%-ról, az asztalon 25 perc alatt kikapcsolt. 8-as android alatt elment két napot, ha nem is simán. Viszont érdekes módon itt nem kell lakatolnom az appokat (amúgy lefelé kell húzni az ablakot a futó programoknál) megjön minden értesítés azonnal. Messenger 2 email fiók push. Lehet ezért. Pedig csináltam FR-t is, de innen nézve ez bizony egynapos teló lesz. Szerencsére csak az ünnepek alatt. Januárban megy vissza a 8-as, mert melóhoz kell a hangrögzítés.
-
yodamester10
őstag
Tud valaki segíteni hogy hol kell az aodon 24/h-ra rakni az órát mert magától átváltotta a frissítés óta.
-
-
TomPack
őstag
Nekem a fotózással gyűlt meg a bajom.
Sikerült olyan képet csinálni, hogy a fotózandó személy 2x van a fotón, csak más pozicióban! És született olyan fotó is, ahol a háttér zöld, mintha greenbox lenne.
8-ason ilyeneket sosem tapasztaltam.
A laggok megszűntek, pár óra alatt észheztért a teló a frissítés után. Gesztussal használom. -
Iomega
addikt
Hamarosan jön a service pack.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
D4ni
őstag
Nos, az enyém Single, telekomtól, telekomos kártyával. Frissítést nem talál. Bele raktam 2 éves lejárt telenor kártyám , és már jön is lefelé.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
hacki87
senior tag
válasz molacika91 #22325 üzenetére
Amikor a Telekomos telefonba beraktam a vodas kártyát kézi keresessel megtalalta a frissitest amikor visszaraktam a Telekomos kártyát eltűnt. Vodas visszarak frissítés elojott így vodassal letoltottem majd utana vissza a Telekomos sim.
-
szendy69
tag
Én értem hogy fizikailag benne volt, de mivel nem állt fel hálózatra, így olyan mintha nem is lett volna benne, ezt nem értem igazából...
Így van imei alapján jön a frissítés, szóval a kártyáknak ehhez semmi köze, akármilyen kártyát raksz bele akkor is ugyan az az imei számod marad. A kártya csere helyett szerintem elég egy repülő üzemmód on/off, vagy egy restart, de én már nem értek semmit 😂 Mindegy jön ha akar 🤷♂️ -
robee19
tag
válasz szendy69 #22330 üzenetére
Pedig elég egyszerű szerintem. (ha jól gondolom). Oké, hogy IMEI szerint jön a frissítés, csak a Telenor nem ugyanakkor oldja fel az xxxx IMEI-re a frissíthetőséget mint a Telekom, vagy akár a Voda. Ezért segíthet a hálózatváltás.
Szerk.: bocs ez nem feltétlenül neked szól.
[ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
Telekom, single SIM, tavaly novemberi előrendeléssel.
FF jelzi, (mától!) hogy elérhető nekem is, mégsem jött még.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
thedivision2
aktív tag
Nekem egy C55-ös végződésű olasz TIM szolgáltatós 8-as van most fent. FF-el rákerestem a 9-esre, 14-étől van rá, viszont nem telepíthetőnek írja. Ha megcsinálom a proxys megoldást, akkor ugyan azt fogom kapni, mintha OTA-n jött volna le ? Mire kell figyelnem ennél a megoldásnál ? Gyári készülék, nincs belenyúlva. Jelenleg UPC Mobile (Vodafone) sim van benne.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Eléggé bosszantott, hogy amikor a kezdőképernyő egy üres részén lefelé simítottam, akkor előjött a HiSearch. Illetve a kamera szoftverébe is bele van integrálva.
Akit érint, az ezzel a módszerrel törölheti az alkalmazást. -
r0by
addikt
válasz thedivision2 #22334 üzenetére
Ez a módszer sajna már nem működik, lehet már lassan fél éve. Vagy vársz OTA-ra, vagy kis pénzmag ellenében FunkyHuawei.
-
Denonavr
csendes tag
Este megjött nekem is (Firstphone, dual, telekom sim kártya)
Érdemes akkor egy gyári visszaállítást csinálni és utána felrakni?Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
A Messenger folyamatosan nagyfogyasztásúként jelenik meg az értesítéseknél.
Ki kapcsoltam az értesítést. Engedélyeztem, de akkor is.
Járt már így valaki, h bármely opciót jelöli be akkor is értesít? -
jovás
aktív tag
Nekem is megjött tegnap reggelre, most 20.-án vásárolt FirstPhone-os dual sim-es teló.
-
kosmoo81
tag
Nekem volt 4 különböző sim a telefonba de nem jött még mindig semmi frissítés...
-
deka10
senior tag
Egy kis szösszenet, nem csináltam teljes visszaállítást és kicsit össze-vissza megy a frissítés után a háttérben futó alkalmazások megjelenítése.
A korábbi rendszer 8.0
A jelenlegi 9.0
Hát ezt nem tudom hova rakni csak lestem, biztos az mi leképezte a kettőt együtt
Mindez már 9.0 alatt.
Tehát érdemes a teljes visszaállítással szöszölni. Most neki is esekHa azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Gara68
tag
válasz Gara68 #22333 üzenetére
Aki Telekomosként nem kapta meg a frissítést a FF alkalmazással megtudja nézni, hogy IMEI alapján frissíthető-e? Ha jelzi, mint nekem is, kártya cserével megkapja.
Fontos! Kártya cserénél a telefont ne kapcsoljuk ki!!! Telekomos kártya ki, Vodafone v Telenor be. Jelzi a frissítést, Telekom kártya vissza (kikapcsolás nélkül!), frissítés leszed. Örül.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
veterán
Nekem bejön az új pie sok újdonság van és gyorsnak tűnik nagyon üzemidőt még tesztelem,talán ez az új oldalra lapozható alkalmazasváltás nem jó mert a régi lefele pörgethető kártyással gyorsabban lehetett ugrálni köztük így meg elég lassan sajnos
Viszont a fényképezőgépnél berakták a kikapcsolható AI-t viszont én most semmi különbséget nem látok ha bekapcsolom vagy ha kikapcsolom míg a frissítés előtt ha pro módba kapcsoltam de nem állítottam el semmit akkor ugye az AI-t kapcsoltam ki és tényleg más képeket csinált mint AI-vel.Auto módban sokkal élénkebbek,teltebbek voltak a színek ami ugyan természetellenes de sokkal látvanyosabb volt,nekem tetszett.Most meg ugyan olyanokat lő ez tök lehangoló
Vagy lehet nem jó helyen kapcsolgatom ki be?
Elvileg ez az nem(AI mester) vagy nem?Ui: vagy lehet hogy most is pro módba kell lépni az AI teljes kiiktatasahoz?Ez most jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.