Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeFruit
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne 1 olyan problémám hogy raktam a telefonra 1 romot [szerintem rosszul sőt biztosan] és nem kapcsolbe... bejön a huawei ascend y200 felirat és ott megál...
A cwm menü bejön rajta... a telefon rootolva is van...
ilyenkor mi a teendő ? -
FreeFruit
csendes tag
Sziasztok!
Le tudnátok nekem írni [egyszerűen] hogyan lehet futtatni jobb játékokat a telefonon? [gta3,subway surfers stb...] Rom : cyanogen mod 9 van rajta... [amikor lezárom sajnos lefagy a telefon]
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jakabtamas
tag
válasz FreeFruit #4255 üzenetére
Szia!
Szóval azt szeretnéd, hogy menjen a GTA3 és társai ? Ehhez elsősorban ajánlatos letakarítani a CM9-et, mert
már nem lesz továbbfejlesztve. Ezért : How shall I do, if I have no longer a Y200, mine is damaged.
Ezeket a mókolásokat ajánlatos Cleanbaserommal és 1200MHZ kernellel csinálni. Swap filet kell létrehozni és OC-olni kell a CPU-t, de ez mind le van írva az első hozzászólásban. Sok sikert ![ Szerkesztve ]
-
RicsiBoy82
újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy HUAWEI Y200as okostelefont, majd rootoltam a Root_Y200_v4 898-al.
A rootololás sikeres lett, ment is egy darabig, míg egy fuchsteufel-oc-kernel-1200mhz.zip-et nem töltöttem fel rá. Azóta sajnos halott.Telepítettem már rá ROM-ot is, töbfélétis, melyeket felrakott, de azóta sem mükszik.
Szinte mindent megpróbáltam már, vagy csak Én hiszem, de nem akar menni.Legutóbb telepítettem ismét a root_v4-et, melynek végén 3x is kiírja azt, hogy device not found ...
Gondolom ez nem jo.
Azonban nemtudom milehet a baj.
A készülék bekapcsol, világít a HUAWEI ASCEND felirat az elején, de semmi több nem történik.Egy wipe data/factory reset-nél kiírja, hogy:
Formatting /data...
Formatting /cache...
Formatting /sd-ext...
E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblk0p2
Skipping format...
Data wipe complete.Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm. -
FreeFruit
csendes tag
válasz jakabtamas #4256 üzenetére
amint feltelepítem és elinditom a telefont a huawei ascend képernyő tölt 1 kicsit és eltünik a felirat és onnan nem csinál semmit...[úgy csináltam mindent ahogy levolt írva...
[ Szerkesztve ]
-
FreeFruit
csendes tag
válasz jakabtamas #4259 üzenetére
cwm recovery v5.0.2.8 ha erre gondolsz a rom meg amit leszedtem az amit linkeltél....
-
FreeFruit
csendes tag
igen úgy tettem fel...
-
FreeFruit
csendes tag
a telefon nem indul el szóval a rom számát nem tudom megnézni
-
FreeFruit
csendes tag
válasz jakabtamas #4264 üzenetére
várj nem jut eszembe az mi is...
cwm recovery van rajta [nem eredeti] -
kispe82
tag
Ha csinálok egy gyári beállításokat,akkor az sd kártya tartalma törlődik?
-
FreeFruit
csendes tag
Na szóval mint irtam én sajnos a telefonomat kizárólag [jelenleg] a cyanogen 9 mod-al tudom csak használni... ezzel nem is lenne probléma csak hogyha lezárom a telefont nem lehet feloldani...
Ezért meg kérnék valakit hogy segítsen benne hogy valamilyen más romot is feltudjak rá rakni...[részletes leírást pls ]
Több romot is próbáltam, de miután feltelepítettem ezeket nem indult el a készülék...cwm recovery van rajta [nem eredeti]
[részletes és megérthető leírást]
Előre is köszönöm !
-
jakabtamas
tag
válasz FreeFruit #4269 üzenetére
Persze,persze hát az ICS kernel miatt nem indul el semelyik. Tedd vissza a gyári romot [B889] és a CleanBase rommal próbád meg. (Az ICS kernele nem jó GB-hez.)B889
- B889 visszarakása
1. SD kártyára felmásolod a step 1-ből a dload mappát.
2. Menü - Tárhely - Szoftverfrissítés - Frissítés SD-ről
3. Ha végzett akkor : step 2-ből a dloadot SD-re
4. Menü - Tárhely - Szoftverfrissítés - Frissítés SD-ről[ Szerkesztve ]
-
FreeFruit
csendes tag
válasz jakabtamas #4270 üzenetére
nincs ilyen opció a cyaogen mod-ba sajnos a készitők [hogy rohadnának meg] kivették belőle gondolom...
valahogy máshogy nem lehet feltelepíteni? -
Lacika0002
aktív tag
válasz FreeFruit #4271 üzenetére
jakabtamas: Kernel nem számít mert ha romot cserél leszedi az ICS kernelt is.
FreeFruit:Először is, miért kezdesz ilyenbe bele ha nem olvasol utána rendesen...
Eredeti romról nem csináltál Backup-ot CWMből?
Ha a CM felmegy akkor a többinek is mennie kell. CM ben nincs ilyen rész, soha nem is volt, nem hagyták ki belőle.
Ez alapján csináltad? Minde Wipe megvan? Nekem a ZTE nél volt ilyen mikor nem volt a wipe megcsinálva.
Installation:
-Downloaden der ZIP
-ZIP auf SD-Karte kopieren
-ggf Backup machen
-In CWM Recovery booten
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-advanced/wipe Dalvik cache
-mounts and storage/format system + cache
-mounts and storage/mount system + mount data
-install zip from sdcard
-choose zip from sdcard
-fertig
Ha kész még egy factory resetet csinálj rajta.[ Szerkesztve ]
-
FreeFruit
csendes tag
Mindent úgy csinálok ahogy kell, a cleanbase rom feltelepül újrainditom a telefont és nem csinál semmit, de ha a cyanogen mod9 et telepítem fel ugyan így az gondnélkül elindul szóval nem értem mi lehet a probléma... o.O
-
FreeFruit
csendes tag
meg próbálom azzal akkor....
-
FreeFruit
csendes tag
Hát akkor valaki csinálhatna 1 backupot nekem és feltölthetné valahova...
Aki meg csinálná nekem , annak nagyon hálás lennék! -
FreeFruit
csendes tag
válasz Lacika0002 #4274 üzenetére
Oké a cyaogen mod 7 tökéletesen működik
már csak abban kéne segíteni hogyan tudnám felrakni hozzá a 1200 mhz oc kernelt
meg ugye a ramot megcsinálni hozzá...[ http://www.myhuawei.net/Thread-ROM-CyanogenMod-7-2-Unofficial-U8655 ]
[ Szerkesztve ]
-
FreeFruit
csendes tag
A ram expandert hogyha letöltöm [nem google play]akkor valamilyen aktivációs hibát ír ki...
3-at próbáltam eddig eggyik se volt jó[ Szerkesztve ]
-
andreina
csendes tag
hallottam, hogy elviekben fel lehet rakni minden programot SD kártyára is. Mi ennek a hátránya? Mert az előnye ennél a telefonnál nagy - most pld 28 MB szabad területem van, hááát nem sokra elég
Más: Korábban kérdeztem, hogy elem lámpa app-t érdemes letölteni, tudja a telefon?
Előre is köszi a válaszokat.
-
addikt
válasz jakabtamas #4288 üzenetére
Hát én azt nem nevezném elemlámpának, mert igen csak közel kell vinned a megvilágítani kívánt felülethez, hogy láss is valamit
-
Andi-74
tag
Sziasztok! Milyen időjárás jelentő progit használtok - ami jó is?
-
St3ven
addikt
válasz Andi-74 #4290 üzenetére
Én a Köpönyeget. Elég megbízható, és ha nem fontos a widget, nem is fut folyamatosan.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ms73
csendes tag
Sziasztok.Felraktam B889-et és szeretném az sd-re mentett dolgaimat/jegyzetek,sms,naptár stb./ a telóra visszatenni.Hogyan csináljam?
-
peestike
őstag
sziasztok!
a nem független telókra is fel kellene mennie simán a gyári rom-oknak?
próbáltam T-s telón a frissebbet, hát nem sikerült neki, csak ezért kérdezem.
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
-
peestike
őstag
válasz Lacika0002 #4298 üzenetére
már nem kínlódok vele
visszament a gyári B898.
viszont valamiért ennek a root-ja nem sikerül :S
odáig elmegy, hogy lefut a root_v4.bat, aztán a superuser már nem megy fel.
viszont lenne még kérdésem: a beautiful widget, premium widget felmennek, de a
Widget hozzáadása menüben már nem jelennek meg a widgetjei egyik programnak sem :S
a T-s időjárás-óra widget apk nincs meg valakinek?
vagy tudtok olyat netán amit ki is lehetne widgetként rakni?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz peestike #4299 üzenetére
sziasztok!
akik nem értenek egyáltalán a hókusz-pókuszhoz, de szeretnének root-ot, azután rom-ot cserélni egy kis segítség:
root:
"(…) Download the application "Y200ToolBox".
Then, configure the device
> Settings -> Applications -> Quick Restart (uncheck)
> Settings -> Applications -> Development -> USB debugging (enable)
Adb drivers installed connect the device and given the option to finish installing the phone disconnected).
Turn off the device, remove the battery a few seconds then put back. Get the device in Fastboot with the combination of the [Volume-/ Power] during 15sec until it stay stuck in the logo
Connect the device to the PC and run the software
Select the Root + CMW
It takes a few seconds to work, do not touch anything.
It takes a while because the software will be doing some work, but it tells you when the process is finished completely and boot.
And you'll be already root users”
It work perfect for me for rooting, CMW I’m still trying, and when I get it I’ll post it. I hope it will work for everybody.
All credits to the friends in MyHuawei.net for the creation of the tool”tökéletesen működik, mindegy milyen a rom a telón, kábé 5 perc alatt végez, újraindul közben a teló, de nem kell megrémülni.
a progi:
[link]a topik elejéna rom cserék leírása tökéletes, nekem ment.
kipróbáltam több rom-ot, végül is a gyári B898 maradt meg.
kigyomlálva teljesen megfelelő.
az időjárás és a zene app már nem kell, megvolt a rom-ban az app, csak telepíteni kellett.
a "B898 Redőny visszaállítás" leírtak alapján csináltam, de újraindulás után az android figurát hiába babráltam nem akart továbblépni, így nem tudom megy e....
de újra kellett rakni a rom-ot miatta...
üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest