Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgal
aktív tag
válasz jakabtamas #3901 üzenetére
Akkor mondjuk felrakhatok egy 889/898-at és csak az OC kell hozzá? Ez Toolbox-szal kivitelezhető? Vagy manuálisan kell csinálni? Sorrend fontos? OC aztán ROM vagy ROM, majd OC?
-
jakabtamas
tag
Igen. Toolboxal sztem nem fog menni, manuálisan kell. Kernelt a rootkészletbe, telót fastbootba, és egy parancssor kellesz nekünk
parancssorban elnavigálsz a rootkészlet mappájához, és begépeled ezt:
fastboot flash boot <kerneled neve>
fastboot rebootÉs újraindul a teló az új kernellel. A sorrend nem fontos, teljesen mindegy.
-
Morgal
aktív tag
válasz jakabtamas #3903 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom! Még annyi kérdésem lenne, hogy 889 vagy inkább 898? Annyi féle hozzászólást olvastam, hogy nem tudom eldönteni...a CleanBaseRom 5 egyáltalán nem jó?
-
heidricha
őstag
Hali!
889 van fenn, és nem lehet 5-nél több névjegyet elmenteni. Sőt, nem a mennyiséggel van baj, mert ha kitörlök egyet, akkor sem enged helyette másikat feltenni! Próbáltam telefonra, vagy G-fiókba, de ugyanaz a jelenség.
5 éves Androidos tapasztalat mellett sem sejtem, mi lehet az oka, sosem futottam ilyenbe eddig!
Telepíteni persze nemigen lehet rá - folyamatosan jelzi, hogy kevés a hely, nincs root-olva, és mind az 5 utólag telepített alkalmazás fenn van (ez irónia volt, sajnos tényleg nagyon szűk a hely, de ez nem lenne baj, a jelzés elfér, nagyon újat nem kell telepíteni - csak épp ez a névjegyes dolog is elég fura, és nem tudom, nincs-e köze a tárhelyhez)
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, a rootolás wareznek minősül-e, ha igen akkor elnézést.
Szóval elvileg rootoltam, a checker szerint is, mégse tudom pl. a gyári alkalmazásokat átrakni az SD kártyára vagy törölni, ahogy eddig sem tudtam. Meg a /system mappát sem látom a total commanderben, ha rádugom a telefont a gépre.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
Ja, és a letöltött fájlkezelők - amik látják többek között a /system mappát - sem tudják törölni azokat a programokat, amiket rootolás előtt sem tudtam törölni. Úgy érzem, a rootolás után még valamit csinálni kell..
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Lacika0002
aktív tag
Helló.
Ha root checker szerint kész a root akkor nincs baj. Az a baj nem vagy tisztában azzal hogy a rootal milyen "jogokat" kapsz. Gyári alkalmazásokat Link2SD vel tudod átpakolni az SD kártyára, törölni pedig pl. a Titanium backup-al. Ha gépre dugod a telefont soha nem fogod látni a system mappát a total commanderben, csak az SD-ket. Ha törölni akarsz a system mappából akkor előtte írhatóvá kell tenni a mappát, erre jó a Root Explorer. Belépsz a mappába és felül a mount r/w gombbal írhatóvá teheted.
Remélem segítettem...[ Szerkesztve ]
-
Yooha
aktív tag
válasz Lacika0002 #3911 üzenetére
ES file explorert töltöttem le. Elvileg sikerült írható/olvashatóvá tenni a cuccost. Most a program eltávolítása után az értesítési területen az van, hogy "eltávolítás.." vagy 5 perce. De semmi üzenet, hogy sikerült/nem sikerült/mi tart ilyen sokáig. De azért még próbálkozom, köszi!
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Morgal
aktív tag
válasz jakabtamas #3905 üzenetére
898 lett a vége, a 889-et nem sikerült felrakni, mert hiba volt e telepítéskor, amikor álíltólag a másik részt kellett volna bemásolni, semmilyen gombra nem reagált. A 898 simán felment viszont ami nagyon érdekes, hogy amikor megnyomom a menüt az ikonok összevissza vannak a 2-3. oldalon, konkrétan szétszórva, holott a 2. oldalon is elférnének. Mitől lehet ez?
-
Morgal
aktív tag
válasz Lacika0002 #3915 üzenetére
fastboot-al rendesen cmd-s parancssorból, újraindult és azóta semmi. Annyira reagál, hogyha nyomom a bekapcsoló gombot, akkor elmegy a logó, ha megint megnyomom akkor előjön, fastboot-os parancsokra még reagál, próbáltam recovery-t is - semmi hatás.
-
shootme2
aktív tag
Tedd fel a microsd-re a B898 dload mappáját. Nyomd a hangerő le+ hangerő fel+ power gombot egyszerre így lesz egy tiszta B898-ad.
Utána tegyél fel egy CWM-et így (root-al egybekötött leírás).OC kernel: Töltsd le ezt és másold fel sd-re.
CWM-ben install zip from sd utána saját grafikus felülete lesz. Csak a gyárit és az OC boot-ot használd belőle a többi nem jó. -
-
P.mini
aktív tag
Úgy tűnik marad fent a B889. Nem volt semmi fagyás eddig, elég stabil. Opera Mini-n, Youtube-on és híváson kívül másra nem használom. Jó lesz ez így...
-
tag
Hali.Felraktam a z ics kinézetes romot probálom más kernellel de semmivel nem megy a wifi..S.O.S
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
addikt
Sziasztok!
Mért lehet az, hogy hiába flashelem fel a CWM-et a rootolási leírás alapján, mégsem lép be? Marad a képernyő a Huawei logónál, nem lép tovább. Mintha nem tudná felrakni normálisan a CWM-et. Más is tapasztalt ilyet?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Rootolni szeretném a lányom telóját, főleg csak a tárhely bővítése végett.
Annyi lenne a kérdésem, hogy az első hozzászólásban leírtak nem változtak, volt frissítve, aszerint mehet?
Nem láttam, vagy csak elkerülte a figyelmem, az SD kártya második patríciója ext2 legyen?
Előre is köszönöm a válaszokatMaine coon
-
atosan
veterán
-
papírka
csendes tag
Üdv.
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó főzött romot a y200-ra?
sajnos annyira nem értek hozzá, de azért megpróbálkoznék vele felrakni.
egy 4-es android kéne rá. -
DS39
nagyúr
válasz papírka #3936 üzenetére
ha csak a kinézet kell, tegyél fel egy Holo Launchert. a gyárinál gyorsabb és sokkal jobban használható testre szabható. rendes ICS-hez sajnos 512 MB RAM kell, de még azt is képes megenni. ez az Android..
4.0+ rendszerekhez 1 GB RAM alatti telefont már nem érdemes venni.
-
jakabtamas
tag
Sziasztok
Azt nem tudja valaki, hogy 1 telenoros Y200-at bevesznek -e a gariba (szükség esetén) B898-al ?
Előre is köszi
-
bulldog77
csendes tag
Sziasztok! Egy fözött rommal se megy a wifim nem tud rá valaki megoldást! Vagy hogy miért? Kernel gyári.
Huawei P10
-
addikt
válasz jakabtamas #3940 üzenetére
Ha gyári a ROM, akkor természetesen beveszik.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen y200-ast, és valamiért nem tudok beállítani képet a hívóhoz. A simről minden névjegyet átmásoltam a telefonra, a névjegy szerkesztésében kiválasztottam a képet, s bejövő hívásnál csak a nevet adja ki, a képet nem. Megoldás?
u.i.:Még annyi, hogy a névjegyzékben jelzi a csatolt képet, csak híváskor nem[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tag
válasz Superhun #3944 üzenetére
Superhun...
Nekem is ilyen problèmám van...A wifit betudom kapcsolni viszont nem rudok rácsatlakozni a hálozatra mert mindig ledob vag bem tudom...jah ès probáltam már többfèle kernellel...[ Szerkesztve ]
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest