- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz Donki Hóte #2542 üzenetére
Hello
Nem a go luncher a szar csak ennek a telonak tulsok a ram miatt mint ahogy egy csomo alk. a play-en.
Ez a telo egy borzalom ezzel a 256 mega rammal nagyon kevés az android alkalmazàsainak.
Egyszerüen az ovodàs szintü alkalmazàsokon
kivül semi nem indul rajta.
Egy vicc ez a telo 2013-ban ràdàsul a t-mobil
30 fölöt adja màr -
KamuMazsola
őstag
Szerintem meg az ár érték aránya igen jó (bár nekem tíz forintba volt)! Akinek játékra kell annak tényleg nem ajánlott, ésszerű használattal és kompromisszumokkal igen hasznos és szórakoztató társa tud lenni a gazdájának! Eleinte nem is hittem volna mi-mindenre tudom használni, persze nem akarom rajta a Call of Duty-t futtatni fullhádébe! A telenor is felemelte az árát 29990-re raktikummal, ennyiért persze már nem olyan jó!
Üdv.: KamuMazsola
-
dokee78
félisten
válasz SektorFlop #2554 üzenetére
Van benne magyar nyelv is?
-
zobika
tag
válasz SektorFlop #2556 üzenetére
Igen, erre gondoltam, és van benne magyar nyelv természetesen.
Illa-berek, nádak-erek, a Motorosok, jó emberek!
-
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet letiltani, h a google+ és a play áruház ne adjon értesítést frissítésről?
-
St3ven
addikt
válasz SektorFlop #2560 üzenetére
Na, ez érdekes. Én nem is regisztráltam be a Playre - legalábbis ezen a telón -, mégis kétnaponta feldobja, hogy x db frissítés található. Kicsit ugyan, de zavar. Ezt meg lehet oldani kívülről? Nekem még Market van, jó lenne, ha nem frissülne.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
SektorFlop
aktív tag
hát ha már az email címedet szinkronizáltad a telefonon, akkor a market is aktiválódott.
Talán az segítene neked, hogy a Fiók és szinkronizálás beállításoknál leveszed a két pipát. "Háttéradatok", "Automatikus szinkronizálás". De lehet nem ez a legjobb megközelítése a dolognak. Vagy rootolt telefonról ellehet távolítani a marketet. Egyébként megkérdezhetem, hogy mi a baj a play áruházzal?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
törölt tag
Szevasztok!
Pár hete lettem tulaja egy Huawei Ascend Y200-nak (telenor) - és elég hamar rájöttem, hogy a gyári Rom nem éppen a megfelelő a felhasználásra (sok a felesleges dolog, és egyebek). Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a főzött ROM-ot leszedtem, és a rootolás is megvan - de pontosan mi a teendő ezek után, hogy ez a ROM felkerüljön a telóra. Németül nem tudok, és kérném a segítségeteket, hogy pontos lépésekben valaki leírná, mit kell tenni.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
-
törölt tag
Köszi!
Az SD kártya particionálásról hol találok leírást?
-
Alonso96
csendes tag
válasz jakabtamas #2566 üzenetére
Hát nem Modern Combat-ozni akartam rajta
Nekem csak azt mondjátok el hogy mit csinált a gyári telefonnal eme videó tulajdonosa hogy simán visz egy ilyen nagyobb játékot ( http://www.youtube.com/watch?v=XrI_KDk4pSA )(bocsi nem válaszba akartam írni)
[ Szerkesztve ]
Faster than you -
-
St3ven
addikt
válasz SektorFlop #2562 üzenetére
Ok, de akkor nem frissül a naptár és a gmail sem jelez az emailekről.
Az a baj a Playjel, hogy sok helyet foglal, és nem akarom, hogy futkosson a háttérben. Meg úgy tudom, frissítéskor lehúzza a Google szolgáltatásokat is, ami fogalmam sincs, mi, de az is sok helyet foglal, és állítólag ott fut a háttérben.
A Market legalább szépen meghúzza magát. Ha kell valami app, leszedem böngészőből a készítő honlapjáról, vagy egy másik telóval - amit már nemigen használok - a Playről.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
jakabtamas
tag
No,most én kérdeznék egyet.
Mit kell moddolni ahhoz, hogy fusson a GTA 3 ?
Ja és van megoldás (magyar) arra, hogy a CWM-ből rakjam fel az OC-kernelt ?
-
dokee78
félisten
válasz jakabtamas #2570 üzenetére
Gyenge hozzá nagyon a hardver.
-
Lacika0002
aktív tag
Én is CWM-ből raktam fel a CB romhoz a 1200Mhz-es kernelt
Itt a leírás hozzá, német, de érthető szerintem.[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
válasz Lacika0002 #2573 üzenetére
Ma feltettem a Sports Tracker programot nagyon perfect minden mozzanatot rögzít ...nagyon gyorsan bejönnek a gps holdak és ezt persze neten szinkronizálva meg is tekinthető az útvonal ...
jaj a válaszgombra löktem ...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jakabtamas #2566 üzenetére
Köszi!
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Rootoltam az itt találhatóak szerint a telómat. Majd ráengedtem az unroot progit és csináltam egy gyárira visszaállítást. A telót el akarom adni, gar most van hozzá vagy sem? Köszi -
jakabtamas
tag
válasz Lacika0002 #2573 üzenetére
Lacika0002: Köszi, sikerült.
Nemezys: Szívesen.
-
jercsi
tag
válasz Vesztor87 #2576 üzenetére
Sztem attól függetlenül van elméletileg a szoftver a free rajta csak a maga a telefon garos ha valami szoftver ment el rajta és vissza viszed elhejtanak mint a magzatvizet amúgy meg 3 év a garancia rá ...ki mondja meg majd azt neked a szervízben hogy azt te tetted fel , de ha nem akarsz problémát tedd vissza gyárira ...alól van egy unroot lehetőség is a leírásban
-
Lacika0002
aktív tag
válasz jakabtamas #2577 üzenetére
Szívesen
-
SektorFlop
aktív tag
megy a GTA, sőt néha szépen is fut, de az esetek nagy részében, akadozik. Viszont nálam unalom űzés céljából fent van a telómon, mert simán játszható és élvezhető így is.
[ Szerkesztve ]
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
krissz100
csendes tag
nektek se megy a temple run nevű játék?
itt meg simán megy http://www.youtube.com/watch?v=1NuODtA2dBw -
dokee78
félisten
válasz SektorFlop #2584 üzenetére
És milyen ROM van fenn neked vagy mit moddoltál?
-
justice84
aktív tag
Hali!
Olyan problémába ütköztem hogy a telo a Huawei logonal megakad és folyton újraindul. Gyári alap rom van rajta ,nem rootolt.
FB-kényszerbezárás követ a teló kikapcsolt és azóta ezt csinálja. Találkozott már valaki ilyennel? -
espi38
őstag
sziasztok!
rootoltam a telot felraktam egy romot de nem volt wifi és mobilnet rajta ezért törölni akartam,letöltöttem a gyári firmet bemásoltam az sd karira majd szoftfrissités sdről látja a telo a dload mappát de nem frissiti magát hanem újraindul,valaki esetleg tudja,hogy mi lehet a gondja?
Válaszokat előre is köszönöm üdv mindenkinek -
Tommyka18
csendes tag
nekem lenne egy olyan gondom h root-oltam a telomat és valahogy sikeresel formáztam a root-ot ugy h nem kapcosl be a telefon :S elvittem szervizbe visszaküldték mert rájöttek h én root-oltam úgy h baszhatom :S nincs valami ötlet h hogy lehetne megoldani a problémát vagy valahonnan le-e lehet tölteni gyári szoftvert vagy valamit h újra működjön a telom ?
Tommy
-
espi38
őstag
válasz Lacika0002 #2597 üzenetére
szia!nem az ics használom de megprobálom azzal,a gyárit már sehogy sem tudom visszarakni?
-
espi38
őstag
válasz Lacika0002 #2599 üzenetére
szia!azért kellene a gyári mert ezzel a csak a wifi megy mobilinternet nincs rajta
esetleg van megoldás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)