- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz theBigFace #9701 üzenetére
Mármint mi lenne a fullos? Ami nem béta?
-
törölt tag
válasz theBigFace #9703 üzenetére
Bétákról általában 1 lépésben vissza lehet állni. DE stabilitási gond nem szokott lenni.
Pl.:
EMUI 3.0 béta volt az utolsó, ahol még 5 oszlopban voltak az ikonok az értesítésin. Kivéve 5.5 colnál nagyobb készülékeknél.3.1 -ben már 6.8 colon is csak 3 oszlopos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz theBigFace #9705 üzenetére
Ez inkább a MIUI -ra hasonlít, és szerintem már ott is b...om dolog volt. A gyártó úgy tér el, ahogy csak akar. Szofteresen nem egy nagy dolog az átcsoportosítás. EMUI egyébként 4.4 alatt is megoldotta. Lásd EMUI 2.3, EMUI 3.0 béta, EMUI 3.0 végleges, EMUI 3.0 végleges 6 clon.
Sőt, nem EU -s FW -k alatt többnyire 3.0 -ban is meghagyták az elrendezést, ami bétában volt.
Szerk.:
Van olyan gyártó/felület, ahol meg 2 oszlopos Lollipop alatt. Na az aztán...[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz #86973952 #9700 üzenetére
Nem tudom megcsinálni. A RG nem csinálja meg, akárhogy próbálom, van, hogy kiírja a végén, hogy sikeres, de akkor se működik, mert a buzibox közli, hogy nincs root, van mikor újraindítja a telefont, majd azután közli, hogy a root sikertelen
Az adb-vel se boldogulok, hiába követem az összefoglalóban lévő leírást. Lehet, hogy én vagyok balfasz, pedig a Nexus 7-et is adb-vel szoktam telepítgetni, vagy csak egyszerűen az a baj, hogy nincs leírva, hogy a telefonnak milyen módban kell lennie, mire állítsam bekapcsolt állapotba, vagy fogalmam sincs...vagy a win8.1-el még most sem kompatibilis semmi....
A cwm recoveryt se tudom feltenni, mert hiába írom be az adb parancsokat csak hibaüzenetet kapok.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
válasz Alister71 #9707 üzenetére
Van az összefoglalóban egy letölthető zip, amit 8.+ esetén be kell másolni a Windows mappába (kicsomagolva). Utána elvileg menni fog a fastboot is.
Mikesa ROM -ot felrakva meg nem kell azzal szuttyogni. Viszont Su -hoz ugye custom recovery kell. Azzal már menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alister71
nagyúr
válasz #86973952 #9710 üzenetére
Ok, köszi, annyi volt a gond, hogy a sima összefoglalót néztem, nem a frissülőt. Tudtam, hogy én vagyok a hülye.
kutitomi73: nyitva van, a korábbi B602-es is rootolva volt csak azt még nem én csináltam, hanem a korábbi tulaj. A B609-est már én raktam rá.
De most már működött az adb, cwm fent, root sikeres.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
válasz Alister71 #9721 üzenetére
Igen, vannak a build.prop nevű fájlban hardverre/szoftverre vonatkozó sorok. Abból olvas be a Play Áruház, a benchmark -ok...egyebek (IS).
Pl. így lehet kompatibilissé tenni egy alkalmazást, amit egyébként Play -ről nem enged letölteni. Bár P7 -nél nem nagyon van ilyen, talán 1 alkalmazás volt. Az is inkább a GPU miatt van.
Vagy így lehetett letölteni olyan eszközökre is az IGO Szülinapp -ot, amire nem jelezte kompatibilisnek. Persze nem illegalisra gondolok, hanem egy-két márkánál voltak szoftveres gondok, és nem mindenkinek engedte.
Sok mindenre jó.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz #86973952 #9722 üzenetére
Tudom, annó a DPS tabletet is átírtam Galaxy S2-re, mert mindkettőbe Mali 400 van, hogy a play áruház ne köcsögöljön vele.
Nem vagyok teljesen kezdő, pár éve szenvedek már ilyen androidos motyókkal, félig halott telefonokat is hoztam már vissza, de amit még nem csináltam, ott tudok bénázni egy sort, amiért legtöbbször a win8 a felelős. De mivel a pc másra is kell, nem rakom fel a 7-et, mert pár újabb játék beragad a memóriába valamiért a 7 alatt.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
juan88
tag
Sziasztok! Tegnap beruháztunk kéz P7-re. Eddig egész fasza de nem sikerült beállítani a facebook értesítéseket. Néha megjeleníti, néha nem, az ikonon egyáltalán nem jelzi az értesítések számát.Be lehet állítani valahogy?
-
zorb
tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy a gyártó oldalán található frissítés miben különbözik a telefon által kínált frissítéstől?
A választ előre is köszönöm.Samsung Galaxy S9 duos
-
törölt tag
Összefoglalóból:
"FONTOS! Elsősorban a general verziós FW -k használata javasolt a problémamentes működéshez. Nem feltétlen eredményez működési problémákat az OTA frissítés, de előfordul, így a nagyobb méretű FW telepítése javasolt, ami garantáltan stabil. Minden hivatalos ROM mellé kiadnak egy nagyobb változatot (kivéve Vodás FW -k), ami képes a helyreállításra is. A tömörített fájl mérete általában ~1,2 giga, kicsomagolva a dload mappa a benne lévő fájlal ~2 giga."
Szerk..:
Illetve legutóbb itt írtam le.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Akkor mindenképp. Előtte viszont csinálj egy mentést a gyári biztonsági mentés programból.
Két dologra figyelj:
- SD -re ments.
- Ne maradjon olyan dolog a belső tárhelyen, ami fontos lehet, és a biztonsági mentés nem menti. Pl. ha belső tárhely van megadva elsődleges mentési helynek, akkor a programok nagy része belső tárhelyre tölt le. Pl. árlista, dokumentum, vagy netről letöltött képek...stb.1. Biztonsági és adatmentés SD -re.
2. Letöltöd a firssítést.
3. Kicsomagolod, és a tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő update.app -vel átmásolod az SD kártyára így:
SDkártya/dload/update.app
4. Kikapcsolod a telefont.
5. A 3 gombot (power, hangerő -, hangerő +) folyamatos nyomva tartod (egyszerre) addig, amíg el nem kezd frissíteni. Észre fogod venni.
6. Frissít, újraindít (eltart egy darabig), majd teljesen gyári rendszer fog be boot -olni. -
GSPLR
senior tag
Most rákérdeztem páromnál (G6 van neki). Van amikor megkapja, van amikor nem. Olyan is van, hogy megkapja az értesítést-üzenetet, de nem tudja elolvasni
Ezek a dolgok sajnos nem egyedi problémák, én még nem találkoztam olyan telefonnal, ahol jól működne. Ergo egy fos az alkalmazásuk szerintem.
Huawei
-
theBigFace
tag
nekem nincs bajom a FB-appal igaz én teljesen mást használok mint az emberek többsége a jó régi 5.0.0.0.8 ast egy messenger átb.szó progival. Én mindíg minden értesítést megkapok üzikket is és amúgy ez a normálisabbik verzió nem ez az új használhatatlan trágya messenger azt hagyjuk ha van ami meg tud akasztani egy telefont na az az
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
törölt tag
válasz theBigFace #9744 üzenetére
HA fel tudod nekik dobni azt az FB verziót, akkor szerintem hálásak lennének. Én nem gyűjtök be ilyeneket, örülök, ha nem kell fellépnem FB -ra.
A Messenger -es cucc (véleményem szerint) inkább a warez kategóriába tartozik, úgyhogy azt ne linkeld.
Bár ezt lehet inkább philoxenia -tól kellene megkérdezni, mert ő követi ezt a fórumot moderátori minősítésben is. Tulajdonképpen annyiról van szó (ha valaki nem ismerné), hogy egy apk, ami kilövi ezt a viszonylag új opciót, hogy csak Messenger használatával lehet használni az FB üzenős részét. Ezzel fel is tettem a kérdést philoxenia -nak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
KangVIP B615 (nem tesztelt). Tetszés szerinti helyről letölthető:
- Mega
- Drive
- Cloud Mail
- YadiPatch:
- Patch_L05_L07_B615.zip -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Threadripper X3D-vel?
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest