- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Elvesztem a rengeteg komment között, remélem tudtok segíteni.
Van vmi mostanra kiderült hibája a telefonnak?
Illetve mennyire jók a kijelző színei (pl a fekete telítettsége és hasonló)Előre is koszonom
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #1154 üzenetére
Most töltöm, de rettenetesen lassan jön. Gondolom van korlát az oldalon. Regisztráció után nekem simán leszedi. Próbáld meg szerintem. 250 kb/s -mal szedi csak...
Persze majd holnap feltöltöm egy másik helyre, talán 2-3 részre is szétbontom, mert ez már embertelen méret.
pulguinha:
A B248 -as legújabb FW -vel van egy két gond. Nem annyira simulékony a rendszer, mint az előzőnél. Persze nincs azért meghalva, de engem mondjuk zavar. Majd jön rá egy javítás.Kijelző szerintem jónak mondható.
Én mindig azt szoktam javasolni, hogy ha valahol ki van téve, akkor érdemes kicsit megnyomkodni, megnézni. Persze a kitett telefonok általában szét vannak használva, meg szoftveresen is minden bajuk van, mert nem frissítik őket, nem indítják újra, nem zárogatják be a programokat, meg össze-vissza nyomkodják.
DE a képernyőt látod, főleg ha max. fényerőre rakod. Illetve a rendszert is át tudod látni, meg hogy mennyire tudsz azonosulni a készülékkel. Szerintem jó anyaghasználat, prémium érzést tud nyújtani a középső kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
sanyika34
csendes tag
Én le tudtam tölteni a témákat a megáról. Van benne egy két olyan amitől meg meg akad, de összességében nagyon jók.
Tegnap sikerült belefutnom egy olyan jelenségbe, h a füles csatlakoztatása után elindul a hangvezérlés, és nem lehetett kikapcsolni sehogy. Mindig a google jött be és várta h mondjak vmit Az újraindítás sem segített, végül a google szövegfelolvasó alkalmazás letiltása orvosolta a problémát.
Egyébként meg vagyok elégedve a telefonnal, az akku idő hihetetlen már 3. napja megy és még 35%-on van (folyamatos mobil net napközben, este pedig wifi) -
TaylorPro
addikt
Üdv!
Tervezek egy ilyet venni. Lollipop van már, érkezik? Külföldi fórumon írtak hogy van microlag jelenség. Ez igaz?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #1160 üzenetére
Nem is tudod megnyitni, mert .hwt a fájl kiterjesztése.
Csinálj az SD kártyán egy HWThemes mappát, abba másold bele. Ezután nyisd meg a témázót és ott lesz a listában. Ki lehet választani.
TaylorPro:
Nincs rá még Lollipop, és egyelőre nincs róla hivatalos információ, hogy mikor lesz.Alapvetően nincs a telefonnal probléma. A B248 -as FW -vel van egy kis gond, amivel nem túl simulékony a rendszer. HA az előtte lévő FW -vel kapod, akkor nem ajánlott frissíteni, amíg nem jön rá a javítás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A kibontott téma fájlokat másolhatom külső sd kártyára is ?
-
pulguinha
aktív tag
-
bodeesz
tag
Ha már FW. Egy kérdés. Valaki esetleg a B248-ról állt vissza valamelyik rágebbi (leginkább a 239SP1) FW-re?
-
veterán
Jó lenne már, egy megbízható bt,és root leírás erre a tipusra.
Elég kihalt a fórum
Talán azért mert nem sok gond van ezzel a típussal. ...... -
illesildi
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy volt már ilyen hozzászólás, de őszintén szólva 1170 hozzászólást most nem szívesen olvasnék vissza.
Egy olyan problémám van, hogy a laptopot és a telefont összekötöttem USB-vel, de nem akarja felismerni a gép. Vagyis kiírta, hogy az eszköz használatra kész, de nem látom sehol az eszközök közt. Esetleg valami tipp? Köszönöm! -
Lavili01
újonc
-
törölt tag
Úgy néz ki szeptemberben lesz erre a modellre Lollipop. Tehát biztosan lesz.
Mate 7 - május
P7 - július
Mate 2 - július
G7 - szeptember -
Greg-77
aktív tag
Üdv mindenkinek. Tegnap beszereztem egy fehéret. Nagyon tetszik. One M7 volt előtte.
-
dragonfx
veterán
amugy van enneka telonak alternítvája ugyanilyne tudással ahsonló áron htc/sony/lg/samu fronton?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bailey
senior tag
válasz dragonfx #1189 üzenetére
Nincs. A Samsung Galaxy A5 ami megegyezik hardverben szinte teljesen, és minőségben is, de annak a kijelzője kisebb és persze sokkal drágább. Vagy az LG G2 van már hasonló árban, viszont az már régi modell, és nem bővíthető a memóriája, de hardverben erősebb meg persze az nem fém.
[ Szerkesztve ]
-
csreni
csendes tag
Sziasztok! A kezdő képernyőn van egy időjárás minialkalmazás.Gyárilag ott volt azt hiszem, nem is piszkáltam. Eddig csak az a város jelent meg ahol élek. Pár napja mellette ott van egy másik is(Berlin).Nem találtam meg hogy hol lehetne visszaállítani hogy csak a tényleges tartozkodási helyem szerinti város jelenjen meg. Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
-
törölt tag
Összeállítottam egy nagyobb csomagot navi gombokra. HA valakit érdekel, akkor szívesen leírom hogy tudja beszerkeszteni az adott téma fájlba. Illetve minden ezzel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.
102 db csomag van benne, átlagban 5-7 darabosak, de van egy-kettő 3 darabos is.
-
Greg-77
aktív tag
Olyan hibát tapasztalok, hogy a munkahelyemen, mikor lemegyek a földszintre ott nincsen térerő egyik telefonon sem, nem ez a hiba. Hanem amikor vissza jövök a másodikra akkor csak újra indítás után lesz megint, szóval ha egyszer leszakadt a hálózatról akkor nem akar magától újra csatlakozni rá.
-
Sanyi.mTs
addikt
új telefont nézek és ez is a kiszemeltek között van. moto g 1st gen-t váltaná.
1) érdemes még ilyet venni?
2) összefoglalóban:
FONTOS! Elsősorban a general verziós FW -k használata javasolt a problémamentes működéshez. Nem feltétlen eredményez működési problémákat az OTA frissítés, de előfordul, így a nagyobb méretű FW telepítése javasolt, ami garantáltan stabil...
ez mennyire jellemző? csak mert ROM-oláshoz nem értek, mindig is csak OTA-n frissítettem a telefonjaimat, ha volt rá lehetőség. és milyen működési probléma fordulhat elő?3) van valamilyen széria hiba? pl. sárguló képernyő, stb?
4) még sose volt huawei-em és nem is tervezem meglátogatni, de mennyire megbízható a huawei szervíz?
5) lollipop kint van már rajta?
6) mi az a "general verziós FW"? mármint mit jelent?
fórum olvasása még folyamatban.
[ Szerkesztve ]
-
sonice
tag
sziasztok
sajnos a keszulekem Nillkin uveg ellenere is tul nagyott esett ugyhogy az lcd megrepedt a kijelzo hibatlanul uzemel, erzekel mindent. Ha nincs rajta szolgaltatoi biztositas gariba javitjak vagy marad a kijelzo csere valamelyik szervizben?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest