- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz gyuri2008 #401 üzenetére
G7 ADB run file letöltése, először bootloader nyitása ( huawei küldi pár perc, max óra alatt a kódot, amivel ugyanúgy zárod is ha akarod ), majd ADB runnal feldobod TWRP - t, onnan SuperSU telepít, majd stock recovery visszaflashelel. Ennyi. De szeribtem már androidhilfe de oldalon olvastam egyszerűbb rootot is. ( telóról vagyok épp )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
novinyul
veterán
Nem maradt valakinek esetleg plusz fóliája a kijelzőre?
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Guseppe
tag
Ma volt szerencsém a kezembe fogni egy G7-est és nagyon szép. Kértem egy szürke színűt fogdosni és nagyon tetszik. Olyannyira, hogy máris adom el a telefonom, mert kell egy ilyen!
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
Guseppe
tag
válasz novinyul #408 üzenetére
Semmit nem játszom, szóval a játék szerencsére egyáltalán nem mérvadó számomra. Egyedül minden telefonomban a laggolás zavart, hogy megnyomom a home gombot és egyenként rajzolja ki az ikonokat. Na az kikészít!
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
sonice
tag
Nalam is bevalt a telo, egyedul a csengohang erossegenek automata valtozasa a problemam ami neha azert mar eleg idegesito.
Bejovo hivasok utan a csengohang magatol maxon szol..Esetleg vmi javitasi otlet?
Koszi
-
dragonfx
veterán
ma fogtam kézbe teljesen oks a telefona hátlapja faja.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Atikusz
senior tag
Akinek szerencséje van már ehhez a telefonhoz, az tudna feltölteni képet a dobozban található gyári tokról?
Előre is köszönöm.
-
novinyul
veterán
Gyorsan csináltam képet a tartalék telefonommal(C6-01) szóval nem a legjobb minőség,de azért lehet látni.
[link]
[link]
Bár én most nézek hozzá vékony silicon tokot,nekem ezek a kemény tokot nem annyira jönnek be.Megjön a tok akkor a hátlapról is leszedem a gyári fóliát.[ Szerkesztve ]
-
techergo
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, nagyon bejön, főleg a kinézete.Azoktól kérdezném elsősorban, akik "komolyabb" telefonról váltottak vissza, hogy milyen a kijelző, észre lehet-e venni a "csak" hd kijelzőt, illetve a kamera érdekelne, valamint hogy szól a hangszórója. Samsung S4-ről váltanék, a vodánál elég jó árba tudnám elhozni.Aki a vodánál vette, mindenkinek független a teló? -
novinyul
veterán
válasz techergo #423 üzenetére
LG G3,Honor 6,Sony Z1,Z3 compact ami így az utóbbi időben megfordult nálam.Szóval a kijelző nagyon rendben van,nem fogsz zokogni hogy nem QHD a kijelző.Külső hangszóró baromi hangos,nagyon jó a minősége,simán pariban van a samuval. A kamera,na ott azért jobb az S4,de nem sokkal.Viszont az üzemidőben lealázza rendesen Ja és mind független(legalább is eddig mind az volt)
-
törölt tag
válasz dragonfx #433 üzenetére
Azonos SoC van bennük, nagyjából azonos képernyő minőséggel. G7 mellett szól mindenképp a 2 giga RAM, meg a jó anyaghasználat. 620s -nél is jó az anyaghasználat, de nem egy kategória ebből a szempontból, G7 szerintem lényegesen jobb.
Az EMUI 3.0 is a G7 mellett szól, bár ez lassan meg fog változni, mert röviesen a 620s is megkapja. Lényegesen jobb a 2.3 -hoz képest, bár azért van néhány hiányosság, ami a 2.3 -ban meg volt.
A képernyő mérete meg egyéni preferencia. Annak ellenére, hogy 5.5 col a G7, egyáltalán nem nagy készülék.
Szóval összességében a G7 a 620s fölé helyezhető. Mindegyik járt nálam, illetve tovább vándorolt 1-1 családtaghoz.
Szerk.:
Na és a belső tárhely sem elhanyagolható különbség, szintén a G7 javára.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz novinyul #437 üzenetére
Igen, bár szerintem a 620s -nél azon még lehetne szoftveresen javítani, de teljesen igaz mindkét dolog.
Azt viszont nagyon amatőr dolognak tartom, hogy a két készülékből még egyik sem került fel a magyar Huawei oldalra. Persze amíg a frissítések jönnek rendesen, addig nincs gond, de nem lenne nagy munka belőni a saját felületüket.
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Lehet, nem a legmegfelelőbb topicot kérdezem, azaz használom, de ahogy olvasom, itt többen széles körű ismeretekkel bírnak a ma vásárolható okostelefonok világában. Jelenleg Egy Htc Desire X-et használok, csak kissé leharcolódott.Épp készüléket szeretnék vásárolni Vodáéknal, és az alábbi készülékek közül szeretnék(kéne főleg anyagi megfontolásból) választani:
Huawei G6, G7, P7
Lumia 735
Samsung Galaxy S4, S4mini
Lg G2, G3S+ van
SonyT2 Ultra, M2 Aqua, T3-de ezeket állítólag kapásból verjem ki a fejemből, mert agy "rakat xar" a Sony mostanában. Állítólag.A készüléket a telefonáláson kívül elsősorban webezésre és zenehallgatásra, továbbá némi fénykép és videó készítésére, és navigációra használnám.
Véleményetek szerint melyiket lenne érdemes megvennem? Ne az árcédulát nézzük, hanem amit a fenti telefonok kínálnak a számomra.
Válaszotokat előre is köszi: Imi
[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
novinyul
veterán
Ezt neked kène eldönteni.De ha nem fontos az android,akkor jó választás a 735.Droidos mezőny meg igen szèles,ha az ár nem lènyeg,akkor nèzz körbe a felsőbb kategóriában.De ha a felsorolt telefonok közül kellene választani,akkor a G7-t nyugodt szívvel tudom ajánlani.Esetleg ha jó áron megkapod a kifutó G2-t,az sem rossz választás.
-
törölt tag
válasz dragonfx #443 üzenetére
Nem gagyi. Én rosszabbra számítottam. Meglepően jó a minősége, felső kategóriában sem szoktak így építkezni. Vagyis a legtöbb márkára, készülékre nem jellemző.
Amúgy P6 óta szerintem már elég jó minőségnek mondhatók anyaghasználat és összeszerelés tekintében a Huawei (és Honor) készülékek. Szép telefonokat csinálnak, jól össze vannak rakva. ÉS középső kategória középső/felső szegmensétől kezdve már prémium érzése lehet az embernek e tekintetben. Ez pedig G7 -re is nagyon igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
novinyul
veterán
-
törölt tag
válasz novinyul #446 üzenetére
EMUI 3.0 már nagyon rendben van. Bár valakinek 2.3 jobban bejön. Én várok az okosokra, mert most módosítják az Xposed -et, ugyanis főleg 3.0 -n van néhány probléma. System UI kifagyasztás, téma-kezelő kilövés, egyebek.
Sok mindent így is be lehet mókolni, csak okoskodni kell, de van amihez nagyon jól jön. Én ma vágtam haza egy Huawei -t, szóval csináltam magamnak +1 óra mókolást, mire helyretettem.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
igen a s410 miatti 1.5x teljesitmény vonzó. és nekem a 2gb ram és 13mpx alap a kövekező tlonál.és ennek megfelel.
most g630am van mondjuk nincs vele bajom.
nagyobbat akarok. meg mondjuk a kamera se fényes. na meg akksi...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest