- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Két napja nyüstölöm a kicsikét, 1-2 dolgot nem tudtam megoldani.
Az NFC-t nem lehet kilőni? Állandóan ott figyel az értesítési sávon, pedig elvileg nem aktív.
A kamerában "csak" az alap képminőség létezik, nincs olyan, hogy normál, finom, etc?
Ill. az normális, ha néha el kezd laggolni a rendszer? FB-ből kiléptem, és kb 1, 1.5sec alatt jelentek meg az ikonok.
Spontán szokott az ablakok közti váltásnál is művészkedni, mintha 10FPS-l váltaná a lapokat. Elég érdekes.
Tiszta S3 feelingem volt.
B248 firm-el jött a kicsike. -
törölt tag
válasz picstike #1454 üzenetére
Szerintem nem volt hiteles a kijezés.
Egyébként időnként az sem árt, ha végigmész a teljes töltési perióduson, hogy a cellák között esetlegesen keletkezett feszültségek kiegyenlítődjenek. Mert az okozhat hibás karakterisztikát.
Tehát 0% -ról 100% -ra töltés. Ezeket az akksikat a hiedelemmel ellentétben nem lehet alulmeríteni, vagy túltölteni. Persze ha valaki leseg...eli az akksit, aztán pár hétre beteszi a fiókba, attól ez az akksi is meg tud halni.
-
otto14
őstag
Beállítások -> Vezeték nélküli és hálózatokban -Egyebek -> NFC és itt kikapcsolod.
Ha visszaolvasol, néhányan panaszkodtak, hogy B248 -al nem a legsimább a rendszer. Nekem B239 van, így kaptam.
Kameránál jobb felső sarokba rányomsz "több" gombra, beállítások, onnan tudsz pár dolgot babrálni.@(#1459) picstike Én GSam Battery Monitor -t használok [link]
asd
-
t.imi
addikt
Uhh. Ezt a szégyent. NFC megoldva, köszönöm
Olvastam, meglepett, hogy 2-3 óra nyomkodás után egyszer előjön, aztán szépen megy. Külföldi oldalon gyepálták, hogy spontán lagg előfordulhat. Ott R239-l tesztelte a kedves.
Kamerát már végig nyálaztam, ott max felbontást lehet állítgatni. Marad így. -
veterán
Én a B248 alatt jelentező laggok nagyrészét megoldottam egy launcher cserével (Nova Prime + CM Locker),de vannak olyan laggok amiken ez nem segít.
Pl ha lenyitom az értesítési sávot,vagy megnyitom a kamera beállításait.
Viszont maga a rendszer felülete a Novával sokkal simább mint az EMUI-val. -
t.imi
addikt
Lehet, hogy ez lesz nálam is. Mondjuk az fura, hogy nálam meg ezekkel nincs gond.
Azt szerettem volna még kérdezni, pl FB, Gmail-nál, stb, ha érkezik hsz v. levél, nincs rá mód, hogy az ikonon jelezze azt, ne az értesítési sávon? Jól emlékszem GO launchernél volt ilyen. Odabiggyesztett egy (1), (2) -t.
Többi oldalon a parancsikonokat sem lehet abc rendbe rendezni, ez a menü hiány miatt van. Nem tévedek? -
Mátésum
aktív tag
Na, csak jött még egy. És előre is bocsesz, ha már kérdezték előttem, de konkrétan nem találtam. Akkuidő kijelzésnél a várható időtartalom elég rövid (12-14 óra), viszont ez volt tegnap is a töltöttség meg még jóval 50 % felett. Annyira nem érdekel, de Sonynál is volt hasonló, aztán le kellett állítani az egy háttérben futó alkalmazást, és a várható időkijelzés utána már a jó adatot írta ki.
-
veterán
Elvileg Nova mellé a Tesla Unread plugin erre szolgálna,de a G7-nél valamiért nem működik,hiába van beállítva.LG G3nál,S5-nél müködött.
Fura is hozzászokni hogy itt nem,az iphonenál ugye ez alapból ment,itt meg ügyeskedéssel se.
A másik idegesítő,bár ez az összes droidnál így volt,hogy a facebook értesítéseket nem jelzi,messengert igen,de fb-t nem.Vannak apróságok amik miatt húz vissza a szívem a harapott almához. -
Mátésum
aktív tag
válasz Mátésum #1468 üzenetére
Bocs, hogy így írogatok, de látom, mit írtam korábban, és nem egészen így akartam megfogalmazni, szerkeszteni meg nem tudom a bejegyzést. Szóval, a probléma érdekel, ha van rá megoldás, csak persze, tudok emellett élni (persze egyelőre minden apróság is zavar, hiszen még új a teló, és az ember ugye azt várja, hogy minden legyen tökéletes). Még egyszer bocs, és előre is köszi a segítséget!
-
Mátésum
aktív tag
Amikor megnézzük, hogy mennyi az akkumlátor várható működési ideje még, akkor kiírja ugye, hogy x óra. Nálam ez nem hiszem, hogy jó, mert mondjuk tegnap kiírt 14 órát, most 9-et, de tölteni nem töltöttem, és még 50 % körüli a töltöttség. Tehát, jó lenne, ha mondjuk kiírná, hogy 32 óra pl. Ezt csinálta a Sony is (Xperia SP). Itt az volt a megoldás, hogy a futó alkalmazások között az egyik appot le kellett állítani. Ezután, vagy még egy plusz restart után jól írta ki a várható időt. Hogy melyik app volt, nem tudom, de ha jól emlékszem, valami energysaver blabla. Erre keresem tehát a megoldást.
Illetve, ha egy korábbi kérdésemet is megválaszoljátok, azt külön megköszönném. Csak, mert sehol nem találok hivatalos infót a kijelző üvegének típusáról. Külföldi teszteken néhol Gorilla Glass 3-at írnak, de nem mindenhol.
És bocsesz, csak a vasárnapi meló nem a legizgalmasabb, így van időm az ilyen apróságokkal foglalkozni -
veterán
válasz Mátésum #1475 üzenetére
90%ban GG3-at írnak így nagy valószínűséggel az is.
Mondjuk engem pont nem érdekel hogy GG1-2-3 vagy Dragontrail vagy más,minden telómra vettem IS fóliát vagy Tempered Glass-t.Az GG-t többször is sikerült megkarcolnom,pedig soha semmit nem rakok a teló mellé,elég a finom por a zsebben. -
-
esztuus
csendes tag
a gyárilag kapott fülest teljesen bele kell dugni a helyébe? én valamiért úgy észlelem h nem tudom de más pl laptop füles helyén teljesen belemegy. help
-
törölt tag
válasz Mátésum #1475 üzenetére
Nem tudom, ennek utána kell néznem. DE még egy telefonnál sem láttam, hogy hitelesen jelezne, aminek meg is van az oka. Az mondjuk biztos, hogy nálad extrém módon torz.
Gixxer88:
Én nem olyan régen úgy karcoltam meg biztosan GG3 -as üveget, hogy kicsúszott a zebemből a kocsiban, neki a műanyag kéziféknek. Csak kicsúszott, tehát nem egy nagy fékezéstől repült ki, kb. 10 centit esett, és látható karc lett a vége. Éppen akkor nem volt rajta fólia...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Lenne egy töltésre vonatkozó kérdésem!
Érdemes lenne 2A-es töltővel tölteni a telót?
Ha a teló elbírja ezt az áram erősséget, akkor vennék egy ilyen töltőt,mert ha napközben kell telót tölteni,akkor a hajam kitépem olyan tetü lassan tölt!
Nem is értem miért nem 2A-es töltőt adnak egy 3k akku töltésére... -
picstike
tag
Fel akartam telepíteni az igo-t. Sajnos nem sikerült,mert mindig ezt irja ki hogy. Hiányzó vagy hiányos mappa.
storage/sdcard1/gps/igo/license.zip:/storage..............open failedeacces (permission denied)
Mi a baja?? Tuti,hogy a telefon csinálja,mert minden igo progira ezt irja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz picstike #1484 üzenetére
HA a Szülinapp verzióról van szó, akkor azt nem lehet rendesen kimenteni, csak custom recovery backup -pal. Direkt van így megcsinálva! Play -ről továbbra is letölthető arról a felhasználóról, amiről az ingyenes hozzáférés alatt szedted le.
Csak azért gondolom, hogy mentésről van szó, mivel akkor van ilyen hiba. Play -ről való letöltéskor viszont rendesen működnie kell.
HA nem a fenti verzióról van szó, az már illegális és tilos ezen a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
Mátésum
aktív tag
Üdv! Még az energiagazdálkodással van problémám. ?ág mindig nem a jó várható fennmaradó időt jelzi vissza. Gondoltam, az első feltöltés után javul a dolog, de nem. Lehúztam a töltőről reggel, 100 % a töltöttség, a várható időtartam meg 3 óra. Gondoltam, ez nagyon nem ok, ezért újraindítottam a telefont. A helyzet még mindig nem tökéletes, mert már nem 3 óra, de 18. Hát, ez sem állja meg a helyét. Valami ötlet?
-
törölt tag
-
Mátésum
aktív tag
-
South Velen
addikt
Valaki tudna egy mirrort adni a B250-hez?
Hüvely oldaláról mindig csak 48 megát tölt le belőle, aztán megáll a letöltés.
-
törölt tag
válasz South Velen #1491 üzenetére
IDM -vel is próbáltad? Melyik linkről szeded? Neki esek én is, és ha siker feldobom egy másik linkre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz South Velen #1493 üzenetére
Majd késő este rálesek, addig nem érdemes vele foglalkozni. XDA -n nézted, hogy linkelték -e máshonnan? Nekem most nincs időm megnézni, de lehet fent van.
-
törölt tag
válasz South Velen #1495 üzenetére
Korrekt. Úgy látom a cust is teljesen ugyanaz. HTC mania eszembe sem jutott, pedig sokat járok oda.
-
törölt tag
Úgy néz ki a Lollipop -pal tartják az ütemet. Persze nem volt ütemterv, csak az eddigiek alapján írtam.
Mate 7 -re már elkezdődött a béta teszt, kb. júliusra, vagy legkésőbb augusztus elejére (ha lesznek hibák) meg is lesz a végleges.
HA ebből indulunk ki, akkor szeptember, de legkésőbb októberben itt is lesz már béta.
Ami viszont szerintem igen jó hír - mint az utóbb kiderült -, nem a 5.0.+ Lollipop lesz, hanem 5.1.+.
-
otto14
őstag
-
South Velen
addikt
Persze. Amúgy azért is tettem fel, mert eddig B239-en voltam, és az első 3-4 ciklusban 8 óra kijelzőórákat produkált a telefon, aztán az utsoló 2-ben már csak 4-et 5-öt, ugyanolyan intenzitású használat mellett. És fogalmam sincs mi miatt van ez, pedig pont az akkuja miatt istenítettem a telefont.
Erről még nyilván nem tudok még nyilatkozni, de lehet, hogy nem is változik, mert helyi frissítéssel tettem fel FR nélkül. Ami viszont változott és már most látszik, hogy nálam smoothabb a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...