- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Akkor turelmesen varok keddig, ejj de messze van az meg.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Itthoni 4G hálózatokon gond nélkül működik?
A magam részéről a Telenor érdekelne.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Ma kipróbáltam a telót Media-ban, hát csak pislogtam milyen jól össze van rakva, és a sebesség, szoftver is nagyon rendben van.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
válasz novinyul #515 üzenetére
Nem akartam elhinni mikor kézbe vettem, elfogott egy érzés, hogy sosem lesz kedd.
Nem láttam még ennyire jól összerakott droidot - saját kategóriában - mint ez, pedig megfordult nálam jó néhány...oké a Passport odab@sz, de másik ligában játszk.
Kamerát kipróbáltam tényleg villámgyors, de ez elmondható az egész rendszerről.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Solyci7
újonc
Sziasztok, én nem vagyok egy nagy telefonguru, uh megkérdezem, hol kell megnézni h független-e a telefonban? V csak próbáljam ki a más szolgáltatós kártyámat a boltban?? Köszi
-
novinyul
veterán
Az a meglepő hogy mennyire jól optimalizált rendszert rakott össze a G7-n a Huawei Na meg az anyagminőség és az összeszerelés minősége is messze felette van annak, mint amit ebben a kategóriában elvárhatunk.Persze most a Samsung is kijött az A szériával,de az A3,A5 nem éri meg azt a többlet pénzt,mint amit ki kell fizetni a név miatt.Egyedül a durvább játékokkal lehet probléma(bár én nem játszom) de ezen kívül semmi hiba.Napi használatban(sok beszélgetés,net,zene) simán 2 nap üzemidő,nincs melegedés,szabad ram belakva 1GB felett,hangszórók(beszéd,kihangosító) hibátlanok,wifi erős,hálózat stabil(2G,4G-n is) kameráról meg annyit hogy a Honor 6-l fényévekkel jobb.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyet a Media Markt-ban Első látásra szerelem volt S4 volt az előző készülék, igazából a horror üzemidő miatt váltottam. Heavy user vagyok, fél napot bírt kb. a telefon, maximum 2 óra screen time-mal...Remélem itt másképp lesz Sokáig volt iPhone-om, valahonnan nagyon ismerős nekem ez a felület... Persze ez pozitívum
encapsulation dot1q
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #524 üzenetére
Kiesik az ázsiai piacról, akkor lesz is miért izgulnia. Márpedig ezen az úton halad. Én régen nagyon szerettem őket, de sok olyan dolog van már, ami nem igazán vonz.
Huawei is lerakott önkézből egy elég frankó kis szoftvert EMUI néven, és a 3.0 már igen erősen kapaszkodik a felhasználói visszajelzésekbe. Ráadásul a Kirin szép lassan kezd felkapaszkodni, megérni a feladatra.
Ezen a piacon szerintem sokáig nem lehet az élen maradni, és ez nem csak a beáramló márkák miatt van. Illetve nem csak az élen maradást lehet elveszteni, hanem az életben maradást is: Motorola, Nokia, Sony, Siemens, Ericsson...stb. Többiről ne is beszéljünk, mint pl. a Panasonic (szerintem régen jó telefonjai voltak).
Lehet, hogy a G7 kezdő ára több ember számára nem a legoptimálisabb, de mellé kap egy tényleg stabil droidot, egy jó felülettel, kategóriából kiemelkedő anyaghasználattal, összeszereléssel, kamerával. ÉS azért az akksi sem a rossz kategóriába tartozik, amire még szintén ráerősít a szoftver optimalizáltság, vagy a kijelző mérete.
VAGY akár vehetjük azt is (ami lehet nem mindenkinek fontos), de a weboldalt kezelő Huawei csapat is elég korrekt, gyors és pontos. Ez meg nem jellemző sajnos a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Van olyan aki LG G2 rol váltott?pár dolog ami nekem fontos :kamera, akksi, beszéd minőség telefonálás közben, jól tartsa a hálózatot (ebben a g2 nem túl jó), kijelző sárgulás . Ha valaki írna ezekről azt meg köszöném.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Volt G2-m Fentebb írtam a telefonról.Kamera az optikai stabi miatt egy kicsit jobb a G2-n,na meg snapi 800 adreno 330 páros erősebb.De és ez ennél a telefonnál nagyon kijön,az az iszonyat jó optimalizálás,alap helyzetben észre nem venni hogy snapi 410 adja a hátteret.Szóval amik neked fontosak azt szinte kivétel nélkül teljesíti a telefon,Ja és itt felejtsd el a kijelző sárgulást,mivel melegedés sincs.
"Napi használatban(sok beszélgetés,net,zene) simán 2 nap üzemidő,nincs melegedés,szabad ram belakva 1GB felett,hangszórók(beszéd,kihangosító) hibátlanok,wifi erős,hálózat stabil(2G,4G-n is) kameráról meg annyit hogy a Honor 6-l fényévekkel jobb."[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz monti0222w #535 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz monti0222w #535 üzenetére
G2,G3,Honor 6,Z1,Z3 compact ezek voltak előtte,a Z3 compactot meg a páromnak adtam.Szóval van mihez viszonyitanom
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz novinyul #537 üzenetére
Ezzel most nem mondtál semmit, azt hittem mondasz valami ésszerű magyarázatot! A Sonyk híresen jók abban, hogy a saját kamera szoftjukat elszúrják, a G2 biztos jobb, a G3-t meg nem tudom milyen lehet. Viszont mint írtam nem vitát akarok indítani, csak minden kijelentés mögött kell ténynek lennie!
gyuri2008: Elhiszem, mivel nekem is bírja 2 napig átlag használattal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz monti0222w #538 üzenetére
Jól írja. Én is használtam G2 -t is. Bizonyos szempontból visszalépés, de van az éremnek másik oldala is.
A melegedéshez (SoC):
400+ szériában nem annyira jellemző. Inkább 600+ -tól felfelé. 410 -nél ne várjon senki olyan melegedést, mint pl. Snapi 800 -nál. Meg a hardver elhelyezés is más. A képernyő problémával ott én is küzdöttem, többek között...DE ettől még más kategória a 2 készülék.
-
novinyul
veterán
válasz monti0222w #538 üzenetére
Nem vágom mit szeretnél kihozni De csak azt tudom leírni amit tapasztalok.
-
savliget
tag
Sziasztok!
Néhányan írtátok korábban, hogy a csengőhang ereje néha, véletlenszerűen felugrik a maximumra.
Ez mennyire jellemző?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz savliget #541 üzenetére
Igen, írták többen is. Én nem vettem észre ilyet.
Azokat kérdezném, akiknél ez előfordult: Nem lehet, hogy a lehet hogy a "zseb mód" miatt csinálta ezt? A beállítások alkalmazások csoportja alatt, az egyébre kattintva a hívás beállítások között lehet be- illetve kikapcsolni. A leírása alapján ez zsebben automatikusan növeli a csengetési hangerőt, és a rezgés intenzitást. Nem tudom, hogy alapesetben ez be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor szerintem akár ez is okozhatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest