- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz novinyul #700 üzenetére
Majd beszamol a kollega en orulnek ha kiderulne hogy ilyen jo aron csipett meg egy jo keszuleket a srac.
Neztem en is argepet de ugy voltam vele hogy ezt most azonnal el tudom vinni es nem a Jozsi Gsm-be szol a gari hamem a Media Marktba[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz pulguinha #702 üzenetére
Nem tudom, valószínűleg igen. Egyébként ha veszel, nem fogod megbánni, engem mindig újra és újra meglep, hogy egy viszonylag kevésbé ismert telefon hogy a francba lehet ennyire jó. Ilyen kis apróságok jönnek ki mindig, mint pl. az, hogy a kamera app mutatja, hogy szelfinél hova nézzél, meg már automatán finomít az arctónuson, stb. Egyszerűen imádom. Arról nem is beszélve, hogy simán kibír másfél napot aktív nyúzás mellett
encapsulation dot1q
-
pulguinha
aktív tag
válasz TommyNagz #703 üzenetére
Ne fájdítsd a szívem! Sajnos biztos nem tudok mit kezdeni vele, az én kezembe az 5 colos is már majdnem nyújtózkodós... Az 5.5 teljesen kezelhetetlen egy kézzel. Szóval inkább azért venném meg, hátha lenne új gazdája. Sajnos semmi olyan nincs 50.000 Ft körül amire jó szívvel lecserélném a Desire X-emet. Akkor meg pénzt kiadni gyengébbért nem látom értelmét. Szóval inkább előrelátóan gondolkodom, hátha kell valakinek (ne vesszen el a kedvezményem).
[ Szerkesztve ]
-
-
pulguinha
aktív tag
válasz novinyul #705 üzenetére
Köszi a tippet, de a z3 compact már 100.000 lenne én meg max 50.000ben gondolkodom. De ledöbbentem, hogy most ennyi pénzért gyakorlatilag lehetetlen normális telefont venni. A legtöbb gyengébb mint a mostani két évesem... A P7 60.000, de szerintem az sem éri meg az árát, a g7 lenne a legjobb de ugye a méret... Csinálhatnának egy g7 minit, 5 collal
-
wrx555
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, HA G7-esemen a Status Barról hogy lehetne eltüntetni a vodafone Hu feliratot?? Eltakarja az egész felső ...
Előre is tenkjúúúúúúú -
savliget
tag
Sziasztok!
Tegnap én is vettem egyett a Vodánál. Sajnos van rajta egy fekete pixelhiba. Ma viszem vissza kicsréltetni. Vásárláskor direkt rákérdeztem a pixelhibára, és azt mondták, hogy 72 órán belül cserélik, ha van rajta.
-
TommyNagz
senior tag
Futtattam egy AnTuTu-t. Kicsit lepadlózott 17000 pont?
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz #86973952 #718 üzenetére
Jó jó meglepo amugy hogy mennyire nem erezni Sehol egy lag, elso osztalyu a szoftver, magyon jol van optimalizalva. Plusz pont, hogy pontosan ugy rendeztem vissza mindent, ahogy az iPhone-omon volt anno, es teljesen hozza ugyanazt Es meg a "spotlight" is ugyanazzal a gesture-rel jon elo )
encapsulation dot1q
-
-
Viper26
nagyúr
Ki milyen témákat használ a telefonon?
Azt jól érzem amúgy, hogy kicsit recés a bekapcsologomb teteje?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Valaki más használ adapterrel SIM-et?
Bárhogy próbálom azt írja segélyhívás, pedig a tálca rendesen a helyén van.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
TommyNagz
senior tag
Arra amugy van megoldas hogy az ikonokat stockra visszaallitsam? Tehat hogy egyaltalan ne hasznaljon a rendszer kulon ikonkeszletet, minden ugy legyen, ahogy gyari droidon. Ugy vettem eszre, hogy ha nincs az ikonkeszletben egy adott appnak custom ikon, csinal egyet. Tehat rak moge egy csunya vilagoskek (vagy masmilyen) hatteret es egy szogletes keretet.
encapsulation dot1q
-
Viper26
nagyúr
Bárhogy próbálom csak segélyhívás...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Cosmograph
tag
Sziasztok! Nálatok milyen kijelzőidőt produkál a telefon? Köszi
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." Albert Einstein
-
novinyul
veterán
-
veterán
válasz Cosmograph #732 üzenetére
-
törölt tag
Valós időben csak egy tasker -rel látod, hogy mi történik, mennyi memóriát eszik, illetve azzal tudod beállítás szerint automatikusan zárogatni. Persze mindent nem szabad, mert van hogy a folyamatos bezárogatás több energiát fogyaszt, mint hogy ébren lenne az alkalmazás (nem mindegyiknél).
Egyébként meg ha nincs ROOT, akkor meg le kell tiltani, ami nem kell alkalmazás kezelőben. DE szerintem elég jó a fogyasztás/optimalizáltság így is. Max. néhány google hülyeség kavarhat be, meg a FB + Messenger.
-
novinyul
veterán
Na tegnap csengetett az OTA frissítès (248-s soft.) Lènyeg hogy kipróbáltam csak ráengedve a frissítèst a règi rendszerre, minden hamar lement.De szaggatott,akadt mint az állat!!! Szóval csak a tiszta telepítès jó!!!Èrdemes megcsinálni a bizt.mentèst,nagyon szèpen ment minden fontos dolgot,sok időt takarít meg az ember.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
törölt tag
válasz novinyul #738 üzenetére
Mi ezért raktuk fel a rendeset. Biztonsági mentés, wipe, telepítés, biztonsági mentés visszaállítás. Bár telepítés után 1-2 újraindítás nem árt neki, utána helyre rázza magát.
Én valahogy az OTA -t nem szeretem Huawei -nél. A telefonok sem annyira. Nem tiszta rendszerre kerül rá, akkor előfordul ilyen, hogy dadog.
Szerk.:
Az is igaz, hogy az utóbbi kb. 1, másfél hétben valami nem jó a Huawei szerverével, mert mindenki vért izzad, mire letölt valamit. Állandóan visszaesik a letöltés 3-6-13 kb -ra... Meg van, amikor megszakad.Már írtunk nekik néhányan, tudnak róla...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsano
tag
Nekem 2 napja van Huawei G7-en (vodafone-s) tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Az iphone 5-re karácsonykor százezreket költő kollégám szegény kiakadt, amikor meglátta, az hitte, hogy Apple – iPhone 6-os. De nem, a Vodafone most belenyúlt ezzel a tutiba, tökéletes középkategóriás és mégis olcsó, minőségi (inkább picit felette) telefon.
Sebességéről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy sokkal gyorsabb, mint bármely volt eszközöm, de NEM játszom, úgyhogy az abszolute nem érdekel hány, merre mennyi. A fotózás hasít, a menüváltás, hasít, stb.
Ami legfontosabb: mert telefon: tökéletes a beszéd érthetőség, és hatalmas hangerő.
Én, mint nagyothalló, simán javasolom!
A rezgős hívásjelzés erős, a gyári tokon keresztül tökélesen érezhető.Ami nagyon fontos volt nekem: 2 GB memória + 16 GB háttértár + bővíthető SD kártyával.
Az ajándék bugyi, bár nem szoktam elhajigálni a készülékeimet, tetszik, próbáltam, de nem használom, szerintem nélküle sokkal szebb (divatosan vékonyka, mint egy manöken, szemből meg brutál, mint Jovovich "néni" a kaptárban) leszoktam már a hadonászásról, eldobálásról, tehát talán nincs veszélyben.
És fém hátlap, oldal.Ami érdekes: USB-n nagyon lassan tölt. Hálózati töltővel még nem próbáltam, az valószínűleg sokkal gyorsabb.
Nagyon jó vételnek tartom.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsano
tag
válasz #86973952 #742 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy ez van, de azért legírtam, mert mások is kezdők lehetnek rajtam kívül.
Nagyon tetszik, most nyomtam fel 2-300 könyvet, tanyanyagokat, és zenét.
Az equalizer hiányát sajnálom, most próbálgatok helyette mást, Ti mit ajánlotok?
(jól használható, hangerőszabályozós equalizert, ~ ingyen) -
veterán
-
savliget
tag
Sziasztok!
Igen szeretném ezt a telefont, de úgy látszik belenyúlok. A Vodafone-nál már a második pixelhibás darabot adták
Megyek megint cseréltetni... -
törölt tag
válasz savliget #749 üzenetére
Érdekes, még külföldön sem olvastam ilyenről. Ami persze nem azt jelenti, hogy kizárja ennek lehetőségét. DE valami másik dobozból is pakolhatnának, mert úgy néz ki valami nem stimmel. Egyébként az ilyen egyértelműen gyártás során keletkezhet.
Lehet visszárus, hibás doboz nyugatabbról. Itt meg el akarják adni.
Pont a Vodánál beszélgettem egy sráccal egy érdekes kérdésről. Ugyanis egyik készüléknél van olyan. hogy a térerő ikon egyikél narancs, másiknál kék színű (azonos típuson belül). Aztán mondta, hogy biztos ezt is Angliából, vagy egyéb helyről küldték vissza, amit máshol gyártottak, mint az előző szériát (vagy új alap szoftver került rá). Szokott ilyen lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest